logo
Åvangen

Åvangen terrasse 114

Prisantydning

3 350 000 kr

Fellesgjeld: 145 704 krOmkostninger: 88 712 krTotalpris: 3 584 416 kr
Etasje
5
Byggeår
1986
Soverom
3
Areal (P-ROM)
125 m²
Type / Eierform
Leilighet / Eierseksjon
Fasiliteter
Garasje, Veranda
Fellesutgifter
4 232 kr

Stor endeleilighet, selveier med 3 soverom. Vestvendt terrasse med kveldssol og utsyn. Garasje. Fleksibel planløsning

Visning

Vi inviterer til individuelle visninger for å hindre spredning av koronaviruset. Ta kontakt i god tid for å avtale tidspunkt for din visning.
Eiendomsmegler MNEF & Partner

Egil Andre Horgmo

Moss
mobil 98414174
telefon 69202222

Send e-post
Bestill verdivurdering

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

4-roms selveiet endeleilighet i Åvangen Terrasse

 • Familievennlig romløsning med 3 soverom og stor sosial sone. Ingen innsyn!
 • De fleste rom pusset opp/oppgradert siden 2015
 • Kjøkken oppgradert med nye fronter
 • Flissatt, kombinert bad og vaskerom
 • Vestvendt terrasse med utsyn og gode solforhold fra kl. 11 og til den går ned sommerstid.
 • Rolig og barnevennlig miljø internt i nabolaget
 • Kort gangavstand til både skoler og nærsenter
 • Enkel tilgang til flotte marka-områder

Eiendommen

Åvangen terrasse 114, 1536 MOSS 
Gårdsnummer 3, bruksnummer 2128, seksjonsnummer 79, kommunenummer 3002

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i luftige omgivelser på Åvangen, et familievennlig nabolag like nord for sentrum av Moss. Både Åvangen barneskole og Åpen barnehage er lett tilgjengelig få hundre meter unna, mens Nøkkeland skole med trinn opp til 10. klasse er omlag en kilometer unna om veien legges gjennom smågatene internt i boligområdet.

På Åvangen får du et godt utgangspunkt for å benytte de flotte marka-områdene omkring Moss. Mosseskogen i vest inkluderer populære utfartsmål som vakre Molbekktjern og den tidligere jernbanetraséen som i dag er en fin tursti langs vannet. På Sjøhagen like ovenfor stasjonen finner du Kulpestranda med langgrunn sandstrand og fine bademuligheter. Mossemarka har på sin side et større nettverk av stier og veier som inkluderer kunstsnøanlegg, lysløype og preparerte skispor når forholdene tillater vinterstid, og som rulleskibane sommerstid. Gangveier som leder direkte ut til marka gir enkel tilgang til turområdene. 

Like nedenfor ligger Kambosenteret som blant annet inneholder nærbutikk, apotek og spisested. Større shoppingmuligheter finner du både på kjøpesenteret Mosseporten og i sentrumskjernen som begge er kun få minutter unna Åvangen med bil. Til sentrum er det i tillegg enkelt å ta bussen som stopper ved holdeplassen i Veverbakken, rett nedenfor leiligheten.

Skal du med toget, er stasjonen på Kambo et reelt alternativ og en pendlervennlig stasjon med kun 43 minutters reisetid inn til Oslo S. Den pågående utbyggingen av jernbanen vil i fremtiden redusere reisetiden betraktelig. Ved Mosseporten stopper for øvrig også ekspressbuss til Oslo.

Veibeskrivelse

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 145 kvm.
Totalt bruksareal: 136 kvm.
Totalt primærrom: 125 kvm.

Følgende rom inngår i primærromsdelen:
5. etasje: Entré/gang, bad/vaskerom, stue/kjøkken, 3 soverom, wc.

Følgende rom inngår som sekundærrom:
5. etasje: 2 boder.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 30.07.2020 utført av Moss Eiendomstaksering AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomten

Eiet tomt på 606 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Parkering fellesgarasje i blokken underetasje.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra kommunal vei og videre inn på privat veigrunn.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. 
Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Byggemåte iht. tilstandsrapport:
Terrassert lavblokkbebyggelse oppført i betongkonstruksjoner. Fasader med profilerte fasadeplater i metall. Flatt tak tekket med belegg/folie. Stor vestvendt veranda rehabilitert av sameiet i 2014. Rekkverk i stål/glass.
Vinduer med hhv. 2- og 3-lags isolerglass fra hhv. 1984, 2013 og 2018.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. 

I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
Innbygget klosettsisterne uten drensåpning i vegg. TG:2.

Areal ved overgang fliser i entre til parkett i gang med nivåforskjell utjevnet med fall på gulv i entre. TG:2.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 27.02.1986. 

Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. 

I henhold til sameiets vedtekter fremkommer følgende:
Ved utleie og fremleie av bruksenhet (eierseksjon) skal sameieren holde styret løpende skriftlig underrettet om navngitt(-e) hovedperson(-er) som bebor leiligheten til enhver tid i mer enn 1 -en- måned. Det samme gjelder ved utleie av garasje/biloppstillingsplass.

Standard

Nåværende eiere overtok leiligheten i 2015 og har i sin eiertid pusset opp leiligheten med blant annet ny maling på eksisterende overflater i de fleste rom. I regi av sameiet ble de fleste vinduer skiftet i 2013 og 2018, det gjenstående vinduet samt ytterdøren er planlagt skiftet ut i nær fremtid.

Romløsningen oppleves innholdsrik og inkluderer blant annet en sosial sone bestående av stuen, spisestuen og kjøkkenet i leilighetens vestre del. Her er det god plass til familiens felles opphold og mulighet for flere sittegrupper. Stuen oppleves luftig av en rekke vinduer i blant annet vestveggen som både slipper inn rikelig med dagslys og byr på flott utsyn mot vest.

Kjøkkeninnredningen er satt inn av tidligere eiere, men av nåværende oppgradert med nye fronter. Innredningen omfatter et rikt antall praktiske skuffer og skap, samt meterlange benker med masse arbeidsplass. Hvitevarene er enten integrert eller innfelt. I følge avholdt tilstandsrapport er det registrert noe bruksslitasje på benkeplate og i bunnplater av benkeskap. Sistnevnte forhold er gitt TG 2, mens kjøkkenet for øvrig er gitt TG 1. 

Fra stuen kan du gå rett ut på leilighetens private terrasse som vender i vestlig retning og er solrik fra ca. kl. 11 iht. eier og frem til sen kveld sommerstid. Her opplever du også et vidstrakt utsyn som inkluderer de grønne åsene i Mosseskogen. Terrassen ble renovert i regi av sameiet i 2014 og er utstyrt med markise som dekker hele terrassens bredde. Siden leiligheten ligger ved sameiets ende, er det ingen tilstøtende naboer på nordsiden og ikke innsyn.

Leilighetens tre soverom er samlet på rekke langs gangen mot entreen og oppleves noe distansert fra det som skjer i den sosiale sonen. Soverommene er av ulike, men gjennomgående gode størrelser - spesielt er hovedsoverommet utpreget romslig. Verdt å påpeke er ingen trafikk gjennom svalganger etc. utenfor soveromsvinduene.

Badet er pusset opp i regi av tidligere eiere og ytterligere oppgradert med nye glassdører rundt dusjsonen sommeren 2020. Én side av badet er dedikert til vaskeromsformål og praktisk utstyrt for dette med blant annet grovservant og en rekke skap. Alle badets møbler er i samme serie og fremmer en interiørmessig helhet. Rommets gulv og vegger er utført med henholdsvis grå og hvite fliser. I følge eier er det sprekk i to fliser på vegg i hjørnet over servanten, og armatur i dusjhjørnet anbefales utskiftet på bakgrunn av forventet levetid. 

Et separat gjestetoalett ligger vegg i vegg med badet, dette har parkett på gulvet og for øvrig hovedsakelig malte overflater.

Overflater og innredninger:
Gulv: 3-stavs eikeparkett, furubord og fliser.
Innervegger: Panelplater, tapeter og fliser.
Himlinger: Panelplater og glatte malte flater.

Kjøkken: Skapinnredning med glatte mørke og lyse fronter. Laminerte grå benkeplater. Nedfelt dobbel stålservant med 1-greps armatur. Integrert platetopp, stekeovn og mikrobølgeovn. Innbygget oppvaskmaskin. Innfelt kjøleskap. Overmontert ventilator fra Røroshetta i stål og glass som er svært stillegående.

Bad: Servantskap med glatte hvite fronter og heldekkende servant med 1-greps armatur. Veggmontert speil. Overbelysning montert i himling. Dusjhjørne med hånddusj og svingbare glassdører. Veggmontert klosett. Servantskap med glatte hvite fronter, nedfelt grovservant og 1-greps armatur. Overskap med glatte hvite fronter. Høyskap med glatte hvite fronter. Rør-opplegg til vaskemaskin.

Toalettrom: Servantskap med glatt hvit front og heldekkende servant med 1-greps armatur. Veggmontert speil og overbelysning. Veggmontert klosett.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet. Gulvvarme i flere rom.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket F5

Informasjon om sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Åvangen Terrasse sameie, med sameiebrøk 108/1232.
Sameiet består av 84 leiligheter.
Forretningsfører er Vansjø Boligbyggelag Eiendomsselskap AS.

Dugnad må påregnes, samt snømåking ved eget inngangsparti.
Dyrehold er tillatt iht. husordensreglene.

Foretatt påkostninger de senere år:
Bytte av vinduer i blokkene 7 - 4 (mangler en leilighet).
Jobbes fortsatt med å få orden på lading av el-bil.
Noen terrasser er ikke i orden og det jobbes videre med.
Kjøpt ny traktor.

Planlagte påkostninger:
Få ferdig opplegget for el-bil lading.
Bytte ca. halvparten av gjenstående vinduer i blokkene 3 - 1 (resten byttes i 2021).
Vedlikehold av gavlveggene på blokkene.
Innhente anbud på rehabilitering av garasjene under blokkene og øvre garasjeanlegg.

På siste generalforsamling var det innkommet et forslag om å øke fellesutgiftene med kr 1,85 pr. kvm. pr. måned øremerket til utvendig vedlikehold. Dette skal igjen behandles på et ekstraordinært årsmøte utover høsten.

Kjøper skal ikke godkjennes av sameiets styre, men kjøpekontrakt skal oversendes Vansjø BBL for registrering av eierskifte.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.

Seksjonsbegjæringen og dokumenter fra sameiet kan fåes ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av andel fellesgjeld.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). 

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom. 
Dagboknr 6089, tinglyst 01.07.1986, type heftelse: Best. om vann/kloakkledning.
Pliktig medlemskap i velforening. Bestemmelse om garasje/parkering med flere bestemmelser.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. 

I tillegg er følgende tinglyst på eiendommen:
Dagboknr 10096, tinglyst 05.11.1985. Seksjonering.
Snr. 79. Formål bolig. Sameiebrøk 108/1232.

Reguleringsplan og rammetillatelse

I henhold til informasjon fra Moss kommune datert 22.07.2020 omfattes eiendommen av reguleringsplan Åvangen - området mellom Åvangen og E6 med formål blokkbebyggelse, vedtatt 28.09.1979 med plannr.131. Eiendommen omfattes i tillegg av Kommuneplanen KP0104 med formål bebyggelse og anlegg nåværende, vedtatt 20.06.2011.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Taklampe over spisebord, hattehylle og knaggrekke i yttergangen, knaggrekke på største soverom, 2 stk. panelovner, kjøleskap og fryser medfølger ikke boligen.
Komfyr som står i boligen under visning vil bli erstattet med en annen innebygget komfyr ved flytting.

Selger informerer at termostaten i dusjen nærmer seg slutten av sin levetid og bør byttes ut på sikt.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Megler vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 1,6% av salgssum
Tilrettelegging: kr. 9.900,-
Markedspakke: kr 8.500,-
Oppgjørshonorar: kr. 5.550,-
Foto/plantegning/stylingrådgivning: kr. 5.750,-
Offentlige opplysninger: kr. 3.500,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Oppdragets KR-kode

KR30.20240

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene dekker bla.: felles bygningsforsikring, årsavgift TV, grunnpakke internett, strøm fellesareal, vedlikehold bygg og utvendig anlegg, renter og avdrag fellesgjeld, styrehonorar, forretningsførsel, revisjon mm.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

I tillegg må seksjonseier betale kommunale avgifter kr 16 758,- for inneværende år. 
I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon, eiendomsskatt og feiing/tilsyn. 

Eiendomsskatten utgjør kr 7 422 pr år og er inkludert i det ovennevnte beløp.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 16.000,- pr. år. / 15.800 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet T-We som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Internett leveres av Telenor.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 911 692,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
 
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 3 282 091,20. 

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 23 608,- pr. 31.12.2019.
Andel fellesgjeld er kr 145 704,- pr. 27.07.2020.

Opplysninger om sameiets fellesgjeld:
Lån hvor det betales både renter og avdrag.
Annuitetslån.
Rente Pt.: 3,0 %. 
Renter og avdrag pr.mnd. med dagens rente: kr 1 508,-, hvorav renter utgjør kr 435,- og avdrag utgjør kr 1 073,-.
Lånets løpetid: forventet innfridd 06/2030.
Lånenr. 6118 82 35033. 
Bankforbindelse: Nordea Norge ASA.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.438.712,-.
Av dette beløpet utgjør kr 145 704,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Visning

Vi inviterer til individuelle visninger for å hindre spredning av koronaviruset. Ta kontakt i god tid for å avtale tidspunkt for din visning.
minusVis mindre

Plantegninger

Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 1,6% av salgssum
Tilrettelegging: kr. 9.900,-
Markedspakke: kr 8.500,-
Oppgjørshonorar: kr. 5.550,-
Foto/plantegning/stylingrådgivning: kr. 5.750,-
Offentlige opplysninger: kr. 3.500,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Lovverk

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
minusVis mindre

Vedlegg til salgsoppgaven (pdf)

TakstEgenerklæring boligselgerforsikringEnergiattest
Egil Andre Horgmo
Eiendomsmegler MNEF & Partner

Egil Andre Horgmo

Telefon
Mobil 98414174
Send epost

Lurer du på noe

Egil svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.

Sjekk din boligverdi!

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies