Løkenhagen

Bjarne Haugens gate 10

Prisantydning

3 490 000 kr

Fellesgjeld: 5 501 krOmkostninger: 88 472 krTotalpris: 3 583 973 kr
Etasje
1
Byggeår
2018
Soverom
2
Areal (P-ROM)
59 m²
Type / Eierform
Leilighet / Eierseksjon
Fasiliteter
Garasje, Heis, Veranda
Fellesutgifter
3 433 kr

Tiltalende og urban 3-roms selveierleil. med terrasse og garasje. Sentralt og barnevennlig. NY I 2018!

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Bjarne Haugens gate 10 er en svært attraktiv 3-roms selveierleilighet fra 2018, beliggende i 1. etasje med overbygget balkong og en parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Leiligheten består av en entré, stue, lekkert kjøkken, to soverom og et bad. Innvendig fremstår boligen som tiltalende og moderne med pene innredningsdetaljer. Leiligheten har for øvrig god lagringsplass med bod beliggende i etasjen under. 
Det er også to store, felles takterrasser som er møblert med sittegrupper. Her kan du nyte en flott utsikt over området.

Boligen ligger i et sentralt boligområde på Finstadjordet i Lørenskog kommune. Området har kort vei til flotte rekreasjonsområder hvor hele Østmarka ligger for dine føtter. REMA1000 ligger rett ved og ble åpnet i 2019!

Eiendommen

Bjarne Haugens gate 10, 1475 FINSTADJORDET 
Gårdsnummer 100, bruksnummer 790, seksjonsnummer 4, kommunenummer 3029,
Gårdsnummer 100, bruksnummer 786, seksjonsnummer 0, kommunenummer 3029

Områdebeskrivelse

Bjarne Haugens gate 10 ligger i et attraktivt boligområde i Lørenskog kommune. Området har kort vei til flotte rekreasjonsområder hvor hele Østmarka ligger for dine føtter. Videre er det en rekke skiløyper, skøytebaner, badeplasser, tur- og sykkelveier, rideveier, fiskevann, svømmehaller og forskjellige ballbaner ellers i Lørenskog.

Leiligheten ligger i Almenningen som strekker seg fra Masserud i sør til Skårersletta i nord. Parken skal fremstå som et frodig område, samtidig som plassen gir en bymessig følelse. Her vil det bli det laget en gågate med butikker og trivelige caféer med uteservering. Torget skal ligge midt i Almenningen, og bli det naturlige samlingspunktet for beboerne i området. Her vil man få det beste fra to verdener; parken rett utenfor døren og det urbane kun en kort spasertur unna. Den sentrale beliggeheten til Løkenhagen gjør det både enkelt med daglige gjøremål og en aktiv livsstil.

Losby Gods og golfbane er et meget populært tur- og rekreasjonsområde. Gården er utgangspunkt for turer innover i Østmarka, samt målet for tur- og skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Mange tar seg innover i marka på sykkel, eller benytter kano fra Mønevann og videre innover vassdragene.

Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. I tillegg har Losby Golfklubb et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan populære Lørenskog Hus anbefales. Dette er et levende kultursenter med blant annet kino, konserter, festivaler, et flott bibliotek og kulturskole. 

Triaden Lørenskog Storsenter og Metro ligger i nærområdet, med et rikt og variert utvalg av servicetilbud og fasiliteter. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Strømmen Storsenter Norges største kjøpesenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter.

En av verdens største innendørsarenaer for skisport, SNØ, skal bygges ved Lørenskog stasjon. Med en størrelse på ca. 50 000 kvadratmeter skal det skapes en arena med perfekte forhold for langrenn, alpint og freeski. I tillegg skal iFly etablere seg her. I tilknytning til Skihallen vil en ny bydel, Lørenskog Vinterpark, skapes. Den nye bydelen vil ha et konferansehotell, butikker, serveringssteder, skiservice og leiligheter, bare for å nevne noe. 

Med bil fra Lørenskog tar det 8 min til Strømmen Storsenter, 10 min til Lillestrøm, 16 min til Oslo S og 27 min til Oslo lufthavn.

Veibeskrivelse

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Løken/Rødløken barnehage (3-5 år) 0.6 km
Skårungen barnehage (2-5 år) 0.8 km
Løkenåsen barnehage (1-6 år) 0.8 km

1-7 kl. Benterud skole 0.8 km
1-7 kl. Finstad skole 0.9 km
1-7 kl. Åsen skole 1.3 km
1-7 kl. Rasta skole 1.5 km
8-10 kl. Løkenåsen ungdomsskole 1.1 km
Mailand videregående skole 2 km
Lørenskog videregående skole 4.2 km

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 72 kvm
Totalt bruksareal: 63 kvm
Totalt primærrom: 59 kvm

Primærrom:
1. etasje: Entré, stue, kjøkken, bad og to soverom: 59 kvm

Sekundærrom:
1. etasje: Bod: 4 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 bod beliggende i etasjen under leiligheten. 

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er gitt av Takstpartner v/Asgeir Halvorsen. 

Tomten

Eiet tomt på 711 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal og er opparbeidet med plen og asfalterte internveier.

Parkering

Med leiligheten følger det en parkeringsplass i felles garasjeanlegg. 

Garasjene har et eget sameie, kalt Løkenhagen garasjesameie. Sameiet består av 240 ideelle sameieandeler. Til hver andel er det knyttet eksklusiv bruksrett til én parkeringsplass. Sameiets anlegg skal utelukkende nyttes til parkeringsformål. 

Parkeringsplassene kan leies ut eller lånes ut til beboere i overliggende sameier angitt under punkt 3.1 i vedtektene. Utleie utover dette må godkjennes av styre som ikke kan nekte utleie uten at det foreligger saklig grunn.

13 av parkeringsplassene er tilrettelagt for funksjonshemmede (HC-plasser). Ved opprettelsen av sameiet er HC-plassen tildelt sameier som har kjøpt p-plass og har dokumentert behov for HC-plass. Dersom en boligseksjon med parkeringsplass i fremtiden blir overdratt til kjøper med dokumentert behov for HC-plass er sameier som disponerer HC-plass, uten behov for HC-plass forpliktet til å vike. Det samme gjelder dersom sameier som eier andel i garasjeseksjonen i løpet av sin eiertid får dokumentert behov for HC-plass.

Ihht. Garasjesameiets ordensregler er lading av elbiler kun tillatt på biloppstillingsplasser med elbillader. Strømbruk belastes eier etter faste satser, som styret til enhver tid fastsetter. Det er ikke anledning til å montere andre billadere enn de som sameiet formidler. Gjesteparkering etter områdets bestemmelser. 

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Bygningen er i følge takstmann antatt fundamentert til fast grunn, og oppført med betong/mur og stål. Antatt etasjeskillere i betong og vinduer med isolerglass.  

Det gjøres oppmerksom på at det ikke er produsert en ny tilstandsrapport da leiligheten var ny i 2018, og er kun bebodd av selger. 

Selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis. 

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 02.07.2018. 

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: 
- Torg 1 skal søkes om og opparbeides senest sammen med byggetrinn 4 i vedlagte dispensasjonssøknad
- Det gis ikke ferdigattest for bebyggelse i felt B4 før torg 1 er ferdig opparbeidet.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning. 

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Standard

Nyere, sentral og urban 3-roms selveierleilighet beliggende i 1. etasje, med overbygget terrasse og en parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Leiligheten består av en entré, stue, lekkert kjøkken, to soverom og et bad. Innvendig fremstår boligen som tiltalende og moderne med pene innredningsdetaljer. Leiligheten har for øvrig god lagringsplass med bod beliggende i etasjen under. Selger flyttet inn i 2018 og det er nybygggaranti frem til 2023!

E N T R É
Entreen gir et meget godt førsteinntrykk av leiligheten, og er holdt i lyse, nøytrale farger, noe som harmonerer godt med øvrige rom i boligen. Rommet er av god størrelse med god plass til oppbevaring, og den er praktisk innredet med blant annet porttelefon med kamerafunksjon.

S T U E
Når vi beveger oss videre inn i leiligheten må vi gjennom en stilig glassdør for å komme til stuen. Stuen oppleves som lys, tiltalende, og romslig med smart åpen løsning mot kjøkkenet, noe som gir et sosialt allrom. Leilighetens store vindusflater går fra gulv til tak, og er med på å skape ekstra naturlig belysning og en hyggelig atmosfære. Fra stuen har du direkte utgang til en flott overbygget terrasse med sol fra ettermiddagen og til den går ned, samt plass for sofa med tilhørende møblement og spisebord.

K J Ø K K E N
Stilrent og moderne kjøkken med lys benkeplate og matt, glatt kjøkkeninnredning. Kjøkkenet er praktisk designet på en måte som utnytter plassen godt. Her er det også plass til et spisebord hvor hyggelige måltider kan nytes i lag med venner og familie. Videre er kjøkkenet innredet med integrerte hvitevarer som topp, ovn, kjøleskap, fryseskap og oppvaskmaskin. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

B A D E R O M
Pent og stilrent baderom med fliser på gulv og vegger, samt varme i gulv. Pen baderoms innredning med vegghengt toalett, speil med belysning og heldekkende servant med underskap. Videre er badet utstyrt med opplegg for vaskemaskin og dusjhjørne med innfellbare dusjvegger. 

S O V E R O M
Leiligheten har to soverom med pent gulv og lyse fargetoner på vegger. Hovedsoverommet er av god størrelse med plass for både nattbord, dobbeltseng og kommode for ekstra oppbevaring. Videre har dette rommet en liten bod som kan brukes til oppbevaring av for eksempel klær. Det andre soverommet passer utmerket som gjesterom, barnerom eller kontor.  Begge soverommene har meget gode lysforhold med store vinduer. 

Oppvarming

Leiligheten blir oppvarmet med radiatorer. Varme i gulv på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket B1

Informasjon om sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Løkenhagen IV, med sameiebrøk 62/2258.
Sameiet består av 38 boligseksjoner og 1 næringsseksjon.
Forretningsfører er USBL, tlf. 22983800, mail: eierskifte@usbl.no
Dugnad må påregnes.
Styreleder bekreftrer at dyrehold er lov, men det skal meldes styret. Vanlige regler gjelder, bl.a lufting utenfor bo området. 

Noen beboere ønsker å sette opp solskjerming på andre vinduer enn balkong og bytte filter i ventilasjonsanlegget. Styret henter inn tilbud og det er da opp til hver enkelt om man vil benytte seg av tilbudet. Beboer må betale med egen regning.
Kullgrill på balkong er ikke tillatt.

Det er sykkelparkering på sameiets fellesareal. 

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Diverse:
- Sanitær-, varme, sprinkel og energimåling er levert og montert av Østfold Rør AS
- Ventilasjonsanlegget er levert og montert av Askim &Mysen Rør AS
- Heisen er tilkoblet Securitas med 24 timers betjening
- Porttelefon er utstyrt med fargeskjerm og video-overføring

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst 2 servitutt på sameiets eiendom.
Dagboknr 313510, tinglyst 10.04.2017, type heftelse: Erklæring/avtale.
Servitutten er en avtale mellom gnr. 100 bnr. 787 snr. 1-55, gnr. 100 bnr. 788, gnr. 100 bnr. 789 og gnr. 100 bnr. 790 som omhandler bruk at felles utearealer. Kostnader til drift og vedlikehold skal deles mellom sameiene. 

Dagboknr 313768, tinglyst 10.04.2017, type heftelse: Bestemmelse om adkomstrett, vann og klakkledning og veg. 
Servitutten er en avtale mellom de samme som den første servitutten, avtalen har som formål å sikre rett til gjensidig bruk av arealene, samt å regulere ansvar for drift- og vedlikehold av dette. 

Eiendommen har adkomstrett, rett til å ha liggende diverse ledninger, være knyttet til varmesentralen, disponere avfallsug, bruke fordrøyningsbasseng og trafo på de forskjellige nabosameiene. 

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Reguleringsplan og rammetillatelse

Området er regulert til bolig, forretning, kontor, offentlig eller privat tjenesteyting/bevertning i henhold til reguleringsplan 022 Skårer syd, med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 09.05.2019.

Det orienteres om at området er under utvikling og omkringliggende eiendommer kan endres eller utbygges. Dette kan påvirke solforhold eller utsyn samt gi byggestøy i perioder. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Leiebeløp inkluderer

Kommunale avgifter, vannbåren varme, varmtvann, vedlikehold, betjening av fellesgjeld, forretningsførerhonorarer, forsikringer, grunnpakke kabel-tv/bredbånd m.m

Oppdragets KR-kode

KR61.1939

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter, vannbåren varme, varmtvann, vedlikehold, betjening av fellesgjeld, forretningsførerhonorarer, forsikringer, grunnpakke kabel-tv/bredbånd m.m

Formuesverdi

Siden boligen er ny i 2018 er det ikke fastsatt en formuesverdi hos Skatteetaten.

Formuesverdi fastsettes med utgangspunkt i en formel for kvadratmeterpris som fastsettes av SSB. Den estimerte kvadratmeterprisen er fastsatt ut i fra flere kriterier (beliggenhet, alder, areal og boligtype) som danner markedsverdien i området. Boligens faktiske markedspris vil derfor ikke være Skatteetatens grunnlag for den første fastsettelsen av formuesverdi.

Det første året boligeiendommen skal formuesverdsettes, må skatteyter påse å gi tilstrekkelig med opplysninger om boligen til skattemyndighetene slik at korrekt estimert markedsverdi og formuesverdi kan beregnes. Formuesverdien vil senere automatisk justeres i takt med prisutviklingen på boliger og beregnet formuesverdi vil fremgå av forhåndsutfylt skattemelding.

Formuesverdien for boligeiendommer for inntektsåret 2018 skal ikke overstige 30 % av dokumentert markedsverdi for primærbolig (der man bor fast). Formuesverdien for sekundærboliger (øvrig bruk av eiendommen, f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) skal for inntektsåret 2018 ikke overstige dokumentert markedsverdi. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 10.958,- pr. 31.12.18
Andel fellesgjeld er kr 5.501,- pr. 24.06.19

Total fellesgjeld for sameiet er kr. 200.000,- pr. 24.06.19 og lånevilkårene er:
Lånenummer: 93727003868, Handelsbanken
Type lån: Annuitetslån
Antall terminer per år: 12
Rentesats per 24.06.2019: 4% pa.
Antall terminer til innfrielse: 60
Saldo per 24.06.2019: 200.000,-
Andel av saldo: 5.501,-
Første termin 30.06.2019. (Siste termin 31.05.2024)

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.578.472,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr. 9.900,-,  med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.583.973,-. Av dette beløpet utgjør kr 5.501,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre

Plantegninger

Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.  Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.  Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Grunnhonorar: kr 15.000,-
Oppgjørshonorar: kr 4.550,-
Annonsering: 6.500,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Lovverk

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
minusVis mindre
Daniel Andersson
Eiendomsmegler

Daniel Andersson

Telefon
Mobil 99581339

Lurer du på noe

Daniel svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.