logo
Fagerstrand

Strandlia 6A

Prisantydning

8 100 000 kr

Omkostninger: 48 842 krTotalpris: 8 148 842 kr
Byggeår
2019
Soverom
4
Areal (P-ROM/BRA)
161 m² / 277 m²
Type / Eierform
Leilighet / Eiet
Fasiliteter
Garasje, Veranda

Eierleilighet - Vestvendt m. nydelig fjordutsikt, gode solforhold og integrert garasje med plass til 3 biler

Visning

Vi inviterer til individuelle visninger for å hindre spredning av koronaviruset. Ta kontakt i god tid for å avtale tidspunkt for din visning.
Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Anniken Øderud

Nesodden
mobil 99103701
telefon 66969405

Send e-post
Bestill verdivurdering

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Boligen holder en gjennomgående meget høy standard på materialvalg og håndverksmessig utførelse, og ligger høyt og fritt i terrenget med en fantastisk utsikt utover Oslofjorden. 
Boligen er stramt designet i en modernistisk stil, med rette linjer og store vindusflater som gir godt med naturlig lys. Innvendig er det valgt interiørløsninger tilpasset byggets arkitektur med flott interiør og finesser og gjennomførte løsninger. Sett deg på terrassen, kjenn brisen, og nyt solen. Utsikten gir deg alle sesongens skiftninger i naturen og vakre solnedganger. 
Attraktiv og sentralt beliggende på Fagerstrand. 

Eiendommen

Strandlia 6A, 1454 FAGERSTRAND 
Gårdsnummer 25, bruksnummer 597, seksjonsnummer 1, kommunenummer 3023

Områdebeskrivelse

Lekker, ny vestvendt del av funkisbolig med nydelig fjordutsikt og meget gode solforhold. 
Boligen er beliggende i et populært, sjønært, etablert og særdeles barnevennlig boområde sentralt Fagerstrand. Kort vei til Fagerstrand sentrum med dagligvareforretninger, barne- og ungdomsskole, barnehager, restaurant, kafe, hudpleie/frisører, blomster/gave forretning, FIF kunstgress bane, flerbrukshall, treningssenter, helsestasjon og legesenter. Den nærmeste stranden, Fagerstrand badeplass, ligger få minutter unna, vestvendt til med ca. 300 meter lang sandstrand og anses som Nesoddens flotteste. Bak stranden er det fine svaberg, kyststi, wc, båtrampe, marina og spisested. 
Kort vei til offentlig kommunikasjon med buss som korresponderer med båt til Aker Brygge og Lysaker. Forretningssenter på Tangen med butikker, kafé, lege og tannlege. Nesoddens kommunesenter med bibliotek, kafé, helsestasjon og kommuneadministrasjon. Ca. 15 min. til Vinterbro kjøpesentersenter og til idylliske Drøbak med forretninger, kafeer, restauranter, kino, gallerier, vinmonopol, post, bank, båthavn og badeparken, 18-hulls golfbane. Nesodden ligger med god plassering med Oslofjorden mot vest og Bunnefjorden mot øst. 10 min. til tverrforbindelse mot Hurumlandet/Drammen. 15 min. til Drøbak med alle servicetilbud. Kun 35 minutters reisevei til Oslo med bil.

Veibeskrivelse

Ta av ved Nesset og følg fv 156 mot Nesoddtangen. Ta til venstre inn Nesoddveien og følg denne mot Fagerstrand. Ta til venstre inn Strandlia. Følg veien innover. Eiendommen ligger på venstre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Barnehager, barne- og ungdomsskole på Fagerstrand. Steinerskole på Skoklefall og videregående skole på Berger/Hellvik og i Frogn. Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 310 kvm
Totalt bruksareal: 277 kvm
Totalt primærrom: 161 kvm

Primærrom:
Entré/trapp/gang, bad/wc, teknisk rom/vaskerom, soverom: 34 kvm
Stue/kjøkken/spiseplass/trapp, bad/wc/vaskerom, 3 soverom: 127 kvm

Sekundærrom:
Garasjerom (3 bilplasser), bod 1, bod 2: 107 kvm
Teknisk rom: 9 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 15.06.2020 utført av Takstmannen AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. 

Tomten

Sameiets fellestomt er på 774,7m² og er skrånende mot vest. Eiendommen er hovedsaklig grovplanert, og opparbeidet med natursteinsstøttemur, gruslagt gårdsplass og terrengtilpasset støpt betongtrapp ved adkomst. Integrert garasje innunder bygningen med 3 biloppstillingsplasser og 2 boder som er medfølger seksjonen. Det er i tillegg biloppstillingsplasser utvendig på sameiets felles eiendom.
Disponibel del av sameiets felles eiendom og adkomst mot syd-øst.

Parkering

Integrert garasje i byggets 1.etg med 3 biloppstillingsplasser tilhørende denne seksjonen. Det er i tillegg biloppstillingsplasser utvendig på egen eiendom.

Vei, vann og avløp

Kommunal asfaltert adkomstvei. Stikkvei er privat gruslagt iht. kommunekart.com.
 
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre og er fundamentert med betongsåle/støpt betongdekke og grunnmur i Jackon thermomur til sprengsteinsfylling/fjell og antatt fast byggegrunn. Det er etablert radonsperre mot grunnen. Yttervegger er oppført i tradisjonell bindingsverk utvendig kledd med malmfuru trepanel. Etasjeskiller i tre. Vinduer med isolerglass. Takkonstruksjon er av type dobbelt pullttak tekket med takpapp. Overbygget inngangsparti med terrasse. Trappeadkomst via utvendig terrengtilpasset betongtrapp. 
Bygningen er oppført i regi av Tømrermester Aleksander Opdal As og iht. teknisk forskrift 2017.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. 
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 24.02.2020, denne gjelder for hel bolig med sekundærleilighet. 
Selger søker om ny ferdigattest da eiendommen nå er seksjonert og denne skal foreligge før overtakelse av eiendommen. 

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning. 

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. 

Det er etablert radonsperre mot grunnen jmr. gjeldende tek. forskrift.

Standard

Moderne bolig over 3 plan med gjennomgående høy standard og en meget god planløsning. Boligens oppholdsrom og kjøkken ligger i 2.etg hvor utsikten kan nytes til det fulle. Her kan solen nytes til sene kveldstimer. Det er utgang fra stuen i 1. etasje til nordvestvendt terrasse på ca. 33 kvm, samt overbygget adkomst ved adkomst. Boligen har en god balanse mellom maksimalisering av rom, optimalt med lys og utsiktsynspunkter. Sett deg på verandaen, kjenn brisen, og nyt solen. Utsikten gir deg alle sesongens skiftninger i naturen og vakre solnedganger. 

Kjøkken:
Hvit, glatt kjøkkeninnredning med laminat benkeplate med utslagsvask. Det er malt flate over benk. Opplegg for oppvaskmaskin.
Integrerte hvitevarer som komfyr, induksjon platetopp med ventilator avsug, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Komfyrvakt og lekkasjestopper.
Følgende hvitevarer medfølger: Integrerte hvitevarer.

Bad i u.etasje:
Hvit, glatt baderomsinnredning med servant og overskap med speil og lys. Dusjhjørne med glassdører og vegghengt toalett. 
Arbeider er utført av Tømrermester Aleksander Opdal As, som også er en av selgerne av eiendommen. Det er utført uavhengig kontroll av tredjepartskontrollør Norsk Bygningskontroll AS.

Bad i 1.etasje:
Hvit, glatt baderomsinnredning med dobbelt servant og overskap med speil og lys. Dusjhjørne med glassdører og vegghengt toalett.
Opplegg for vaskemaskin.
Arbeider er utført av Tømrermester Aleksander Opdal As. Det er utført uavhengig kontroll av tredjepartskontrollør Norsk Bygningskontroll AS.

Teknisk rom:
Teknisk rom med 200 liters varmtvannsbereder, sentralstøvsuger aggregat og ventilasjonsaggregat.  Sikringsskap og fordelerskap for rør i rør system.

Diverse:
Stoppekran og vannmåler er plassert i garasjen.

Vegger: Innvendige vegger er overflatebehandlet med malte flater. Det er fliser på bad.
 
Gulv: Innvendige gulv er overflatebehandlet med 1-stavs eikeparkett. Det er fliser på våtrom og i entrè.

Himling: Innvendige himlinger er overflatebehandlet med malte flater. Stedvis downlights i himlinger.

Annet fast inventar:
- Røykvarsler
- Brannslukningsapparat
- Kabel-TV (Get). Abonnement må opprettes av ny eier
- Utestikk
- Utekran
- Utelys
- Diverse belysningsutstyr i form av downlights

Oppvarming

Oppvarming:
Elektrisk oppvarming via stedvise panelovner og vedfyring i moderne vedovn i stuen i 1. etasje. Elflex gulvvarme i stue/kjøkken og varmekabler på våtrom og flislagte arealer.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Sikringsskap:
Sikringsskap med automatseikringer er plassert i teknisk rom. Hovedmåler er plassert i utvendig skap på sydvegg. Arbeider utført av Oslo Elektrokompani.
El-anlegg i boligen er fra byggeåret.
Det bemerkes at sikringsskap mangler kursbetegnelser. Tiltak anbefales.

Energimerke Energimerket B4

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

3023/25/597/1:
18.03.2020 - Dokumentnr: 2243960 - Erklæring/avtale
Rettighetshaver: Knr:3023 Gnr:25 Bnr:598 
Bestemmelse om rett til å oppføre støttemur nær eiendomsgrense 


05.07.2016 - Dokumentnr: 611310 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra: 
Knr:3023 Gnr:25 Bnr:563 


01.01.2020 - Dokumentnr: 1638425 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0216 Gnr:25 Bnr:597 


Dokumentnr: 2243960 - 


18.03.2020 - Dokumentnr: 2243960 - Erklæring/avtale
Rettighetshaver: Knr:3023 Gnr:25 Bnr:598 
Bestemmelse om rett til å oppføre støttemur nær eiendomsgrense 
Overført fra: Knr:3023 Gnr:25 Bnr:597 
Gjelder denne registerenheten med flere 


17.06.2020 - Dokumentnr: 2606993 - Seksjonering
Opprettet seksjoner: 
Snr: 1 
Formål: Bolig 
Sameiebrøk: 733/1000 


Reguleringsplan og rammetillatelse

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i henhold til reguleringsplan Strandlia datert 01.04.2015 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

- Sameiet Strandlia 6 består av to seksjoner. Snr. 1 har eierbrøk 733/1000 og snr. 2 har eierbrøk 267/1000.
Det er ingen forretningsfører i sameiet. Det er utarbeidet vedtekter i sameiet.

- Innvendig og utvendig vedlikehold av egen seksjon, samt andre rom som hører inn under seksjonen, påhviler fullt ut og for egen regning den enkelte seksjonseier. For vann- og avløpsledninger regnes fra og med forgreningspunktet inn til seksjonen og for elektriske ledninger regnes fra og med boligseksjonens hovedstrømkabel.
Kostnads, drift- og vedlikeholdsansvaret av de tekniske deler av VVS-anlegget i den enkelte leilighetsseksjon er seksjonseiers ansvar.

- Det foreligger tinglyst veirett for eiendommen iht. eier. Vedlikehold utføres av det private vellet i området. Pliktig medlemskap i det velforeningen i området.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Megler vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,60% salgssummen.
Minimumsvederlag: kr 45.000,-
Tilrettelegging: kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.000,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Eksklusiv salgsoppgave: kr 3.700,-
Ukens bolig: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Oppdragets KR-kode

KR51.20101

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er stipulert til ca. kr. 7.000,- . I dette inngår gebyr for vann (Fastavgift kr. 1.430,- + Vannmålerleie kr. 313,-. I tillegg kommer forbruk kr. 30,- pr. m3), avløp (Fastavgift kr. 1.720,-. I tillegg kommer forbruk kr. 26,25 pr. m3), renovasjon kr. 2.818,- og feiing/tilsyn kr. 630,-. Tallene er hentet fra Nesodden kommune 2019, nye satser forventes i 2020.
Strømforbruk stipuleres til ca. kr. 25.000,-/år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr. 6.735,-.
Velavgift er kr. 2.000,-/år.

Formuesverdi

Da eiendommen er ny og nylig seksjonert er formuesverdien innhentet ved hjelp av Skatteetatens kalkulator. 
Formuesverdien for Strandlia 6A beregnet til kr 2.055.442,- når eier er fast bosatt på eiendommen. (primærbolig).

Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 7.399.591,-. 

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.
Da boligen selges som bygg under oppføring er formuesverdien ikke fastsatt på nåværende tidspunkt.

Formuesverdi fastsettes med utgangspunkt i en formel for kvadratmeterpris som fastsettes av SSB. Den estimerte kvadratmeterprisen er fastsatt ut i fra flere kriterier (beliggenhet, alder, areal og boligtype) som danner markedsverdien i området. Boligens faktiske markedspris vil derfor ikke være Skatteetatens grunnlag for den første fastsettelsen av formuesverdi.

Det første året boligeiendommen skal formuesverdsettes, må skatteyter påse å gi tilstrekkelig med opplysninger om boligen til skattemyndighetene slik at korrekt estimert markedsverdi og formuesverdi kan beregnes. Formuesverdien vil senere automatisk justeres i takt med prisutviklingen på boliger og beregnet formuesverdi vil fremgå av forhåndsutfylt skattemelding.

Formuesverdien for boligeiendommer for inntektsåret 2019 skal ikke overstige 30 % av dokumentert markedsverdi for primærbolig (der man bor fast). Formuesverdien for sekundærboliger (øvrig bruk av eiendommen, f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) skal for inntektsåret 2019 ikke overstige dokumentert markedsverdi. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten tilsvarende 2,5 % av andel tomtekostnad. Avgiftsgrunnlaget utgjør kr 1.900.000,- og dokumentavgift utgjør således kr 47.500-. 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 8.148.842,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 10.200,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.400,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Visning

Vi inviterer til individuelle visninger for å hindre spredning av koronaviruset. Ta kontakt i god tid for å avtale tidspunkt for din visning.
minusVis mindre

Plantegninger

Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet selgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,60% salgssummen.
Minimumsvederlag: kr 45.000,-
Tilrettelegging: kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.000,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Eksklusiv salgsoppgave: kr 3.700,-
Ukens bolig: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Lovverk

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
minusVis mindre

Vedlegg til salgsoppgaven (pdf)

Egenerklæring boligselgerforsikringTakstEnergiattest
Anniken Øderud
Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Anniken Øderud

Telefon
Mobil 99103701
Send epost

Lurer du på noe

Anniken svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.

Sjekk din boligverdi!

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies