Komplett salgsoppgave

Jan Baalsruds plass 3

3 550 000 kr
44 m²
1 soverom
Kolbotn-megler Sebastian Håbesland v/Krogsveen presenterer denne flotte 2-roms leiligheten - tilbaketrukken beliggenhet i sentrum
Kolbotn-megler Sebastian Håbesland v/Krogsveen presenterer denne flotte 2-roms leiligheten - tilbaketrukken beliggenhet i sentrum
KOLBOTN SENTRUM
Supersentral 2-roms - solrik og skjermet markterrasse - garasje - 12 min med tog til Oslo S - perfekt førstekjøp/utleie!

Estimert lånekostnad pr. mnd kr. 0

Sjekk selv i vår boliglånskalkulator
 • Prisantydning
  3 550 000 kr
 • Omkostninger
  89 920 kr
 • Totalpris
  3 639 920 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  2008
 • Soverom
  1 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  44 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 091 kr
 • Energimerke
  Grønn D

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Gjennomgående 2-roms selveier fra 2008 i hjertet av Kolbotn sentrum
 • Perfekt for førstegangskjøpere og for utleie
 • Gjennomgående leilighet som inneholder entré, stue/kjøkken med plass til spisebord og sofaløsning, bad og soverom. Utgang til skjermet markterrasse på ca 8 kvm med sol fra ca 11 til ca 19
 • Stue, soverom og entré er malt i 2022
 • Garasjeplass i blokkens kjeller og bod på ca 6 kvm
 • Lave felleskostnader (kun kr 3.091,- pr. mnd.) Fyring/varmtvann, TV/internett, m.m. er ink. i felleskostnadene
 • Rett ved Kolbotn Torg med rikelig utvalg av servicetilbud, dagligvarebutikk, m.m.
 • Umiddelbar nærhet til Kolbotn togstasjon (hyppige avganger til bl.a. Oslo S (direktetog tar ca 12 min.), samt bussforbindelse (ink nattbuss i helgene) til/fra bl.a. Oslo

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Jan Baalsruds plass 3, 1410 KOLBOTN
Kommunenummer 3020, gårdsnummer 251, bruksnummer 5, seksjonsnummer 33, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 44 kvm
Totalt primærrom: 44 kvm
Primærrom:
3. etasje, 44 kvm: Entré, soverom, bad og stue med åpen kjøkkenløsning
I tillegg disponerer boligen én bod i kjeller på ca 6 kvm merket E22-305.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 27.06.2022 utført av Anticimex Oslo.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i betong. Boligbygg over 5 etasjer samt kjeller. Gulv på grunn av betong. Grunnmur, bærende konstruksjoner og etasjeskillere av betong. Fasader utført i teglstein samt liggende kledning. Takkonstruksjon utført i saltaksform utvendig tekket med (ikke besiktiget). Leiligheten har glatt entrédør av tre.
Brannklasse B30. Lydklasse 40dB. Heve/skyvedør med karmer av tre og to-lags glass fra byggår. Vindu med karmer av tre og to-lags glass samt innvendig et-lags glass fra byggår.
Det er gitt tilstandsgrad 2 (TG2) på diverse bygningselementer. Se supplerende tekst i tilstandsrapporten om bygningsdelene. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.
Det er gitt 60 % TG0 eller TG1, 31 % TG2 og 9 % TGIU.
Det er påvist forekomst av kre (antaglig skjeggkre og/eller sølvkre) i leiligheten samt andre leiligheter i sameiet. Kre kan ifølge skadedyrfirmaene bekjempes ved sanering av skadedyrfirmaer, bruk av limfeller samt regelmessig støvsuging/rengjøring. Kjøper overtar risikoen for dette forholdet. Konferer med megler for ytterligere informasjon.

Standard

Flott beliggende 2-roms selveier med god planløsning.
Entré: God plass til garderobeløsning (garderobeløsningen følger).
Stue: God plass til sofaløsning og spisebord. Store vindusflater med adkomst til solrik og skjermet markterrasse via skyvedør. Overbygget uteplass.
Kjøkken: Åpen løsning mot stue. Skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning med glatte fronter og laminert benkeplate. Komfyr og delvis integrert oppvaskmaskin følger.
Bad: Flislagt gulv og vegger, malt himling. Varmekabler. Baderomsinnredning fra 2020 (servant med underskap). Speil. Vegghengt toalett fra 2020. Dusjhjørne. Opplegg til vaskemaskin (vaskemaskin og tørketrommel følger ikke).
Soverom: God plass til dobbeltseng. Vindu orientert mot nordøst.
I tillegg følger én bod i blokkens kjeller på ca 6 kvm.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Boligen er utstyrt med fjernvarmeanlegg med radiatorer (fyring og varmtvann er inkludert i felleskostnadene). Varmekabler på bad.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 26.06.2009. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.
Det er tinglyst 11 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet adkomst, anlegg, drift og vedlikehold.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten ligger midt i hjertet av Kolbotn sentrum.
Kolbotn sentrum har et rikt tilbud av diverse forretninger, restauranter, apotek, tannlege, kirke, kaféer, kulturhus, vinmonopol, legesenter og andre servicetilbud. Heisadkomst fra leilighetsplan til kjøpesenteret Kolbotn Torg
Grøntareal, gågaten, torget og strandsonen mot Kolbotnvannet skaper en lun, hyggelig atmosfære og gir rom for et levende miljø. Flotte turstier langs Kolbotnvannet.
Kolbotn Sentrum er det naturlige knutepunktet i Oppegård med nærhet både til Oslo sentrum og Oslofjorden.
Kollektivtransport:
Den sentrale beliggenheten har gode tog- og bussforbindelser som gjør det lett å komme til og fra Oslo og Ski.
Kolbotn togstasjon i umiddelbar nærhet med hyppige avganger til Oslo og Ski. Med direktetoget tar det kun 12 minutter til Oslo sentrum.
Nattbuss fra Oslo i helgene.
I nærområdet er det gode rekreasjonsmuligheter som marka, Kolbotnvannet, Gjersjøen, populær 18-hulls golfbane, tennisbaner, slalåmbakke m.m. Det er sykkelavstand til flere badestrender på Svartskog og Hvervenbukta. Svært godt og variert idrettsmiljø i kommunen.

Adkomst

Jan Baalsruds plass ligger sentralt plassert i sentrum av Kolbotn med adkomst via Kolbotnveien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Gangavstand til Kolbotn barneskole og Ingieråsen ungdomsskole. Flere barnehager i området.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 7 643 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Fellesarealer opparbeidet med hellebelagte adkomstveier, sittegrupper, lekeapparater og diverse beplantning.

Parkering

Bruksrett til én garasjeplass i blokkens kjeller (merket 152).
Med samtykke fra styret kan en seksjonseier anlegge ladepunkt for elbil og ladbare hybrider ved parkeringsplassen som seksjonen disponerer, eller andre steder som styret anviser. Styret kan bare nekte å samtykke dersom det foreligger en saklig grunn, jf. eierseksjonsloven § 25.
Forøvrig gateparkering etter områdets bestemmelser (bl.a. parkering i garasjeanlegget under senteret med 2 timers gratis parkering).

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig, forretning og kontor (annet kombinert formål) i henhold til reguleringsplaner med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Kolbotn sentrum er i utvikling og det bygges i området. I regional plan for areal og transport for Oslo og Akershus er Kolbotn utpekt som en av tre prioriterte byer og tettsteder i det såkalte bybåndet, et område som er prioritert for vekst. Videre utbygging av Kolbotn stasjon, fortetting og generell utbygging må påregnes.
Eiendommen ligger i gul støysone.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Kommunale avgifter er kr 7 264,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Fellesutgiftene er kr 3 091- pr. mnd. og inkluderer: Fjernvarme og varmtvann (a konto-beløp), garasje, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, kabel-TV/internett samt diverse drift og vedlikehold.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.07.2022
Felleskostnadene fordeles således:
- Kabel tv og internett: kr. 389,-
- Garasjeleie: kr. 150,-
- Felleskostnader: kr. 2.552,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 9.500,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv/internett og avgift er inkludert i felleskostnadene Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 736 277,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 2 650 597,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Ingen langsiktig fellesgjeld.
Andel formue er kr 6.071,- pr. 31.12.2021.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3 639 920,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Jens Jacob Kielland Haug

Informasjon om sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Kolbotn Øvre Torg, med sameiebrøk 44/23000 og boligforeningen Kolbotn Øvre Torg.
Sameiet er et kombinert bolig- og næringsseksjonssameie, beliggende på eiendommen gnr. 251, bnr. 5 i Nordre Follo kommune.
Kolbotn Øvre Torg Sameie består av 162 seksjoner, hvorav seksjon 1 utgjør næringsdel med eierbrøk 12128/23000 og seksjonene 2-162 utgjør boligseksjonene. Sistnevnte utgjør Kolbotn Torg Boligforening, som omfatter 161 seksjoner på Kolbotn Øvre Torg.
Forretningsfører er USBL AS, Tlf: 22 98 38 00 / E-post: eierskifte@usbl.no
Dugnad må påregnes.
Sameiet har kontrakt med Ren-Vakt AS som utfører vaktmestertjenester og Ren-Vakt Renhold AS som ivaretar renhold av fellesarealer.
Dyrehold er tillatt, men skal varsles om til styret.
Styret ønsker å vurdere individuell måling av forbruk per leilighet. Dette ble vurdert i 2019 og var ikke aktuelt da. Med de høye energiprisene man opplever nå, og nye muligheter for finansiering, ønsker styret å gjøre en ny vurdering av dette. Dette for at den enkelte beboer betaler for sitt eget forbruk. Generalforsamlingen gir styret tilslutning til å utrede og vurdere ulike løsninger for individuell måling og fakturering av varme og varmtvann. Resultatet av utredningen legges fram for generalforsamlingen på et senere tidspunkt
Sameiet er svært godt drevet. De har en egen nettside: https://www.kolbotnovretorg.no/
Her beskrives stort sett alt som skjer i sameiet, og i nærområdet på Kolbotn.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,15% av salgssummen
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 18.400,-
Visninger: kr 2.000,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 49-0031/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Kolbotn
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR49.2231

Dato

Sist oppdatert: 05. august 2022 kl. 09:27

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.