logo
Fossnes

Valberggrenda 18 F,G,H,I

Prisantydning

2 990 000 kr

Byggeår
2020
Areal (P-ROM/BRA)
103 m² / 106 m²
Tomteareal
3098 m²
Type / Eierform
Tomannsbolig / Eiet
Fasiliteter
Veranda

1 SOLGT - 4 enheter i vertikaldelte tomannsboliger under oppføring med landlig beliggenhet - 3 Soverom - Solrikt - Lav dok.avgift - Ferdig 1.kvartal 2021

Visning

Vi inviterer til individuelle visninger for å hindre spredning av koronaviruset. Ta kontakt i god tid for å avtale tidspunkt for din visning.
Daglig leder / Eiendomsmegler

Andreas Haraldsen

Sandefjord
mobil 97006400
telefon 33500102

Send e-post
Bestill verdivurdering

Komplett salgsoppgave

Kort om prosjektet

Er du ute etter en ny halvpart av tomannsbolig i et meget barnevennlig boligområde? Da kan kanskje dette være noe for deg!

Boligen vil bli levert med gjennomgående god standard, lyse moderne farger og en god planløsning. I tillegg har du mulighet til å påvirke leveransen og standard dersom man kommer inn tidlig i prosessen.

Ta kontakt for mer informasjon!

Eiendommen

Valberggrenda 18 F,G,H,I, 3160 STOKKE 
Gårdsnummer 548, bruksnummer 71, seksjonsnummer 0, kommunenummer 3804,
Gårdsnummer 548, bruksnummer 1, seksjonsnummer 0, kommunenummer 3804

Områdebeskrivelse

Eiendommen har en naturskjønn, skjermet beliggenhet omtrent midt mellom Stokke og Andebu, i Sandefjord kommune. Området er landlig og det er kort vei til lekeplass, Vennerød skole og idrettsbanene til Arnadal IL. Arnadal IL har grupper innen barneidrett, fotball og orientering, i tillegg til blant annet ungdomsklubb og Gubbetrimmen.

Eiendommen omkranses av bebyggelse, åker og skog, og i umiddelbar nærhet er det turmuligheter. Det er ca. 4,4 km til Kulerødvannet hvor det er brygge, gresslette, parkeringsplass og toalett. Vinterstid kan Storås skianlegg by på skiglede for hele familien.
Det er opplyst løype rett ved eiendommen der Arnadal IL kjører opp skiløyper vinterstid.
På Fossnes ligger unike Sti for øyet, en 2 km lang sti gjennom skogen, smykket med kunst. Stien ble åpnet i 2010 og utvides stadig med nye kunstverk, som Salamanderdammen og Poesiåsen. Naturen og kunsten er lyssatt og spesielt på kvelden er dette en magisk opplevelse.

Ved Vestfjorden er det også flere gode turområder, som for eksempel Rossnesoden. Detter er et nyere kommunalt friområde som har nydelig badeplass med badebrygge, gressletter og grillplass. Kommunen har ellers totalt 14 km med oppmerket kyststi og fin turvei gjennom hele kommunen. I Melsomvik finnes sjarmerende bebyggelse i smale gater, båthavn, sandstrender og glattskurte svaberg.

Veibeskrivelse

Fra Tønsberg kjører man til Sem og tarAndebuveien til høyre i Sem sentrum. Følge denne over e-18 og videre oppover til avkjøringen til Fossnes rett før Arnadal kirke. Dette er Vennerødveien. Følg denne til Fossnesveien går til venstre.

Det er skiltet med Krogsveen plakat, samt med visningsskilt ved fellesvisninger.

Areal og innholdsbeskrivelse

Prosjektets arelaer:
Bruttoareal: 109 kvm
Bruksareal: 106 kvm
P-rom: 103 kvm

Følgende rom vil inngå i prosjektets primærrom: Gang, stue, kjøkken, bad og soverom.
Følgende rom vil inngå i prosjektets sekundærrom: Innvendig og utvendig bod.

Arealene er beregnet etter Norsk Standard 3940. BTA-arealet angir leilighetens gulvareal med utvendige vegger og halvparten av veggen mot naboleiligheten/gang.  BRA-arealet angir boarealet inklusive innvendig bod. P-rom arealet angir leilighetens bruksareal av primærdel. De oppgitte arealene i markedsføringen er å betrakte som ca. areal. Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealet skulle vise seg å være 5 % mindre/større enn markedsført areal. 

Boligens balkong og utvendige bodarealer kommer i tillegg for alle arealangivelser. 
 

Tomten

Felles Eiet tomt tomt på 3.098 kvm. Selger tar dog forbehold om mindre avvik i tomtens størrelse og endelige grenser inntil oppmålingsforretning er gjennomført.

I tillegg til boligseksjonen vil kjøper bli eier av en ideell andel av tomten, tilsvarende 1/9. Sameierne har felles ansvar for drift og vedlikehold av fellesarealene. Dette blir vedtektfestet.

Tomten blir opparbeidet med matjord, klar for såing. Endelig detaljprosjektering og/eller myndighetskrav kan medføre endringer i utomhusplanen. Mindre endringer i utonhusplanen gir ikke kjøper rett til prisavslag, erstatning eller heving.

Parkering

Carport og biloppstillingsplass pr.seksjon. 
Mulighet for El-billader

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Utbygger har lagt klar for evt.tilkobling til vann og kloakk for Fossnesveien 25. evt.tilkoblingsvederlag på denne tilfaller utbygger.

Bebyggelse

Bygningen utføres med bærekonstruksjon i tre, og utvendig vegger hovedsakelig kledd med panel. Yttertak er med takstein.

Se forøvrig leveransebeskrivelsen.

Ferdigattest

Ved overtagelse skal det foreligge ferdigattest. Kjøper aksepterer imidlertid at dersom overtagelse gjennomføres i vinterhalvåret, slik at utomhusarbeider ikke kan ferdigstilles, kan utbygger kreve at overtagelse skjer på bakgrunn av midlertidig brukstillatelse. Dette forutsetter at kommunen har utstedt slik midlertidig brukstillatelse og at det kun gjenstår utomhusarbeider. 

Ferdigattest vil i disse tilfeller bli rekvirert av utbygger når alle arbeider er fullført. Kjøper vil være berettiget til å holde tilbake en forholdsmessig del av kjøpesummen  som sikkerhet for selgers oppfyllelse av gjenstående arbeider. Ved enhver overtagelse opphører et eventuelt dagmulktkrav.

Eventuell adgang til utleie

Boligene har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele boligen eller enkeltrom (hybel) såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold. En evt. leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje med eier.

Det er krav til forsvarlige radonnivåer på utleieboliger. Prosjektet bygges slik at nødvendige radontiltak gjennomføres iht. den byggtekniske forskrift som gjelder for prosjektet.

Standard

Flott beliggenhet på Fossnes med gjennomgående god standard. Lyse moderne farger og en god planløsning. Slette vegger i fine farger og enstavs laminat på gulvene. Boligene innholder bla. stue, kjøkken, 3 soverom, bad, bod og utvendige sportsboder. 

Åpen kjøkkenløsning med lys slette fronter fra Monter typen Unik hvit. Hvitevarer er ikke inkl.

Delikate flislagte bad, innholder servant i innredning, dusjhjørne og wc. 
Eget vaskerom med opplegg til vaskemaskin.

Mulighet for El-billader.

Oppvarming

Boligene leveres med varmekabler i hele 1 etg unntatt vaskerom samt på bad i 2 etg.  Tilrettelagt for ildsted i 2.etg. Balansert ventilasjon.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

13.11.2014 - Dokumentnr: 990270 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra: 
Knr:3804 Gnr:548 Bnr:64 


07.02.2019 - Dokumentnr: 161825 - Seksjonering
Opprettet seksjoner: 
Snr: 1 
Formål: Bolig 
Tilleggsdel: Bygning 
Sameiebrøk: 1/9 
Snr: 2 
Formål: Bolig 
Tilleggsdel: Bygning 
Sameiebrøk: 1/9 
Snr: 3 
Formål: Bolig 
Tilleggsdel: Bygning 
Sameiebrøk: 1/9 
Snr: 4 
Formål: Bolig 
Tilleggsdel: Bygning 
Sameiebrøk: 1/9 
Snr: 5 
Formål: Bolig 
Tilleggsdel: Bygning 
Sameiebrøk: 1/9 
Snr: 6 
Formål: Bolig 
Tilleggsdel: Bygning 
Sameiebrøk: 1/9 
Snr: 7 
Formål: Bolig 
Tilleggsdel: Bygning 
Sameiebrøk: 1/9 
Snr: 8 
Formål: Bolig 
Tilleggsdel: Bygning 
Sameiebrøk: 1/9 
Snr: 9 
Formål: Bolig 
Tilleggsdel: Bygning 
Sameiebrøk: 1/9 
Gjelder denne registerenheten med flere 


04.12.2019 - Dokumentnr: 1451435 - Arealoverføring
Areal overført til:  Knr:3804 Gnr:548 Bnr:1 
Vederlag: NOK 0 
Omsetningstype: Annet 


01.01.2020 - Dokumentnr: 1239426 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0710 Gnr:548 Bnr:71 
Gjelder denne registerenheten med flere 


Reguleringsplan og rammetillatelse

Eiendommen er regulert til bolig/forretnings/kontor i henhold til reguleringsplan Fossnes senter og Pikås datert 24.09.2001 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Salgsprisene er faste frem til overlevering. Selger står fritt til når som helst å regulere prisene på usolgte enheter.

Det gjøres oppmerksom på at kjøper som har fått akseptert bud og/eller inngått kontrakt ikke kan videreselge kontrakten uten samtykke fra selger. Det gjøres videre oppmerksom på at det kun er fysiske personer som kan inngå kjøpsavtale i prosjektet, med mindre man har skriftlig samtykke fra selger. Det gjøres spesielt oppmerksom på at man etter regler fra 01.07.2011 defineres som entrepenør i det man kjøper på spekulasjon for videresalg før ferdigstillelse/overtagelse/overskjøting. Dette medfører at man ovenfor kjøper får fullt entreprenøransvar etter Bustadsoppføringslova med alt det innebærer, herunder ny garantistillelse til forbruker som kjøper.

Selger forbeholder seg retten til å disponere over utomhusarealene frem til overlevering.

Det kan forekomme målestokkavvik ved trykking av salgsmaterialet, og prospektet må derfor ikke brukes for nøyaktig måltaking. Med dagens krav til tetthet i boliger i kombinasjon med miljøvennlige malinger, vil det kunne oppstå “heksesot“ i nye boliger. God ventilering og forsiktig bruk av levende lys eller gasspeis er derfor viktig spesielt det første året. “Heksesot“ er ikke å anse som en reklamasjon.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Megler vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 29.900,- av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Grunnhonorar: kr 12.500,-
Oppgjørshonorar: kr 4.550,-
SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Første bolig antas å stå ferdig 4.kvartal 2020. De øvrige vil bli ferdigstilt fortløpende, med en byggeperiode på 5mnd. fra inngått kontrakt. Selger skal samtidig med varsel om oppstart også varsle om en bindende tremåneders periode for overtagelse. Nærmere informasjon om endelig ferdigstillelsesdato vil bli opplyst med ca. 10 ukers skriftlig varsel.

Eventuell forsinkelse i forhold til varslet tremåneders periode for overtagelse samt endelig overtagelsesdato vil kunne gi kjøper krav på dagmulkt iht. bustadoppføringslovens regler. Forsinkelse i forhold til antatt overtagelse gir normalt ikke krav på dagmulkt. 

Ved overtagelse skal det foreligge ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, se eget punkt om ferdigattest.

Forbehold fra utbygger

Det tas følgende forbehold vedr. igangsettelse av byggearbeidene :

Dersom det inntreffer forhold, eller det er grunn til å anta at slike forhold vil inntreffe, som medfører at selger ikke finner det forsvarlig å iverksette byggearbeidene, kan selger kansellere inngått kjøpekontrakt uten kostand. Eksempler på slike forhold er prisfall i boligmarkedet, reduserte muligheter til å få bolig- eller byggelån eller at selger ikke får åpnet byggelånet, at ikke XXX % av seksjonene er solgt, uforutsette offentlige krav, at offentlige tillatelser, herunder rammetillatelse/igangsettelsestillatelse, ikke gis. Nevnte forhold er ikke uttømmende opplistet, men er eksempler på forhold som kan medføre at byggearbeidene ikke iverksettes. 

Siste frist for selger å kansellere kjøpekontrakten er 31.12.2019. Selger skal senest denne dato gi kjøper skriftlig begrunnelse for kanselleringen eller skriftlig beskjed om oppstart av byggearbeidene. Dersom kanselleringsretten benyttes får kjøper tilbakebetalt innbetalt kjøpesum inkludert eventuelle opptjente renter på meglers klientkonto. For øvrig kan kjøper ikke fremme krav mot selger som følge av kanselleringen.

Selger forbeholder seg retten til å endre prisene for usolgte enheter uten forutgående varsel. Prislisten kan derfor bli erstattet av en senere utgave.

Boligen(e) selges på prosjekteringsstadiet og selger forbeholder seg derfor retten til uten forutgående varsel å gjøre mindre endringer som er hensiktsmessige og nødvendige for gjennomføringen av prosjektet. 

Vindusplasseringen i den enkelte bolig kan avvike noe fra tegninger og skisser i salgsmateriellet.

Det gjøres oppmerksom på at sjakter og føringsveier for VVS installasjoner, ventilasjon og elektro ikke er inntegnet. Påforing/innkassing på vegger/ himlinger må påregnes og rommenes utforming kan bli noe endret som følge av dette. 

I nyoppførte boliger forventes i noen grad svinn og krymping av materialer. Selger er ikke ansvarlig for slike forhold.

Det kan forekomme mindre avvik i tomtens størrelse hva gjelder eksklusiv bruksrett til fellesarealer eller seksjonens tilleggsareal. 

Ovennevnte endringer/avvik gir ikke kjøper rett til prisavslag, erstatning eller heving.

Det gjøres oppmerksom på at tegninger, planer, skisser og bilder i salgsoppgaven kun er av illustrativ karakter og kan inneholde innredning og tilbehør  mv. som ikke inngår i avtalen. Opplysninger gitt i leveransebeskrivelsen er gjeldende.

Tilvalg -og endringsbestillinger

Iht. bustadoppføringsloven § 9 har kjøper mulighet til å gjøre enkelte tilvalg og endringer avhengig av hvor langt man ha kommet i byggeprosessen. Det er en forutsetning at tilvalget/endringen står i sammenheng med den avtalte leveransen og at den ikke skiller seg vesentlig fra det som opprinnelig er avtalt. Kjøper kan ikke kreve tilvalg og/eller endringer som medfører større ulempe for selger enn den interessen kjøper har av å kreve tilvalget/endringen. Ulempen som tilvalg medfører for selger øker i samsvar med at prosjektet ferdigstilles.

Tilvalg- og endringsbestillinger vil kunne gi selger rett til tilleggsfrist i forbindelse med avtalt overtakelse. I slike tilfeller vil ikke kjøper ha rett til dagmulkt fra opprinnelig avtalt overtakelsetidspunkt.

Det må påregnes ekstra kostnad for tilvalg- og endringsbestillinger. 

Selger utarbeider tilvalgs- og endringsliste hvor valgmulighetene for tilvalgsbestillinger og endringer fremkommer. Selger har rett til å ta seg betalt for utarbeidelse av pristilbud, tegninger mv.

Alle tilvalgs- og endringsbestillinger gjøres gjennom skriftlig avtale med selger og må være selger i hende senest innen de tidsfrister som fastsettes av selger.

Det kan maksimalt gjøres tilvalg- og endringsbetillinger for 15 % av kjøpesummen.

Alle tilvalgs- og endringsbestillinger skal gjøres opp til meglers klientkonto i forbindelse med sluttoppgjøret.

Oppdragets KR-kode

KR22.19233

Økonomiske forhold

Stipulering av felleskostnader

Da boligene ikke er tatt i bruk, foreligger det ingen eksakt oversikt over faste, løpende kostnader.  

Sameiet skal etter konstituering vedta endelige fellesutgifter basert på hvilke tjenester sameiet ønsker.
Felleskostnadene er av selger stipulert til ca. kr.900,- pr.enhet basert på dagens kostnadsnivå. Felleskostnadene vil da inkludere strøm på fellesareal, felles forsikring av bygningsmassen, og brøyting. Det tas forbehold om endringer av beløpet.

Ved innbetaling av sluttoppgjøret, skal det innbetales et beløp på kr. 5.000,- pr.enhet for en sameieinvistering for å tilføre sameiet likviditet.

I tillegg til fellesutgifter må sameierne dekke egne kostnader til strøm, kommunale avgifter, inbo forsikring og kabel-tv/bredbånd. 

Iht. SSB er gjennomsnittlig strømforbruk for enebolig ca. 20.000 kWh pr. år

Kostnadene til strøm vil variere avhengig av antall medlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Kommunale avgifter utgjør normalt ca. kr. 8.500,- pr. år. for tilsvarende boliger.

Formuesverdi

Da boligen selges som bygg under oppføring er formuesverdien ikke fastsatt på nåværende tidspunkt.

Formuesverdi fastsettes med utgangspunkt i en formel for kvadratmeterpris som fastsettes av SSB. Den estimerte kvadratmeterprisen er fastsatt ut i fra flere kriterier (beliggenhet, alder, areal og boligtype) som danner markedsverdien i området. Boligens faktiske markedspris vil derfor ikke være Skatteetatens grunnlag for den første fastsettelsen av formuesverdi.

Det første året boligeiendommen skal formuesverdsettes, må skatteyter påse å gi tilstrekkelig med opplysninger om boligen til skattemyndighetene slik at korrekt estimert markedsverdi og formuesverdi kan beregnes. Formuesverdien vil senere automatisk justeres i takt med prisutviklingen på boliger og beregnet formuesverdi vil fremgå av forhåndsutfylt skattemelding.

Formuesverdien for boligeiendommer for inntektsåret 2018 skal ikke overstige 30 % av dokumentert markedsverdi for primærbolig (der man bor fast). Formuesverdien for sekundærboliger (øvrig bruk av eiendommen, f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) skal for inntektsåret 2018 ikke overstige dokumentert markedsverdi. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten.

Omkostninger

1)	Dokumentavgift til staten tilsvarende 2,5 % av andel tomtekostnad. Avgiftsgrunnlaget utgjør kr 400.000,- pr. bolig og andel dokumentavgift utgjør således kr 10.000,- pr. bolig. Det tas forbehold om aksept av avgiftsgrunnlaget fra tinglysingsmyndighetene.
2)	Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
3)	Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter med attest, kr 757,- pr. stk.
4)	Sameieinvesteringer kr 5.000,- pr. bolig.
5)	Total kjøpesum for hver bolig inkl. omkostninger fremkommer av prislisten. 

Visning

Vi inviterer til individuelle visninger for å hindre spredning av koronaviruset. Ta kontakt i god tid for å avtale tidspunkt for din visning.
minusVis mindre

Boliger

P-romEtgRomPris
106 m²2 990 000 kr
106 m²2 990 000 kr
106 m²2 990 000 kr

Plantegninger

Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Avhendingsloven

Boligene selges til forbrukere i henhold til bustadoppføringslova. Boligene selges til næringsdrivende/profesjonelle i henhold til avhendingslova. Etter at boligene er ferdigstilte selges boligene etter avhendingslova til både forbrukere og næringsdrivende/profesjonelle.

For kjøp som følger bustadoppføringsloven gjelder bl.a. følgende : 
Som sikkerhet for oppfyllelse av sine forpliktelser stiller selger en garanti på 3% av kjøpesummen frem til overtakelse. Beløpet økes deretter til 5% og står i 5 år etter overtakelsen.  
I tillegg plikter selger å stille bankgaranti for beløp kjøper innbetaler før overtagelse dersom disse skal stilles til selgers disposisjon før overskjøting.

Kjøper kan kansellere inngått kjøpekontrakt uten kostnad frem til selger har gitt skriftlig beskjed om oppstart. Etter at selger har varslet oppstart har kjøper rett til å avbestille hele eller deler av ytelsen frem til overtagelse, men da mot et vederlag og/eller erstatning til selger i henhold til lovens § 52 og 53.

Dersom det foreligger en mangel i henhold loven, kan kjøperen holde igjen vederlag, kreve mangelen rettet, kreve prisavslag, kreve erstatning eller heve avtalen. 

Lovene kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Loven finner du også på www.lovdata.no

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 29.900,- av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Grunnhonorar: kr 12.500,-
Oppgjørshonorar: kr 4.550,-
SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Salgsdokumentasjon

Eiendommen(e) selges til fastpris og etter første-mann-til-mølla-prinsippet. Selger forbeholder seg likevel retten til fritt å akseptere eller forkaste ethvert bud uten nærmere begrunnelse. 

Forbrukerinformasjon om budgivning er beskrevet i vårt budskjema som følger vedlagt i denne salgsoppgaven.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må budet være signert og legitimasjon må være fremlagt. Eventuelle forhøyelser eller endringer på budet kan skje pr. sms eller på e-post. 

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.

Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser bør derfor være gyldig i minimum 30 minutter.

Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Kjøper plikter å ha gjort seg kjent med komplett salgsinformasjon før bud inngis. Komplett salgsinformasjon utgjør salgsoppgave del 1 og del 2.

Det gjøre spesielt oppmerksom på det ikke er anledning til å erverve mer enn to boligseksjoner i samme sameie jmf. eierseksjoneloven § 23. Bestemmelsen gjelder både fysiske og juridiske personer.

Ved kjøp må det fremlegges finansieringsbekreftelse.

Lovverk

Boligene selges til forbrukere i henhold til bustadoppføringslova. Boligene selges til næringsdrivende/profesjonelle i henhold til avhendingslova. Etter at boligene er ferdigstilte selges boligene etter avhendingslova til både forbrukere og næringsdrivende/profesjonelle.

For kjøp som følger bustadoppføringsloven gjelder bl.a. følgende : 
Som sikkerhet for oppfyllelse av sine forpliktelser stiller selger en garanti på 3% av kjøpesummen frem til overtakelse. Beløpet økes deretter til 5% og står i 5 år etter overtakelsen.  
I tillegg plikter selger å stille bankgaranti for beløp kjøper innbetaler før overtagelse dersom disse skal stilles til selgers disposisjon før overskjøting.

Kjøper kan kansellere inngått kjøpekontrakt uten kostnad frem til selger har gitt skriftlig beskjed om oppstart. Etter at selger har varslet oppstart har kjøper rett til å avbestille hele eller deler av ytelsen frem til overtagelse, men da mot et vederlag og/eller erstatning til selger i henhold til lovens § 52 og 53.

Dersom det foreligger en mangel i henhold loven, kan kjøperen holde igjen vederlag, kreve mangelen rettet, kreve prisavslag, kreve erstatning eller heve avtalen. 

Lovene kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Loven finner du også på www.lovdata.no

Vedtekter

Det er utarbeidet forslag til vedtekter for sameiet og som følger vedlagt i salgsoppgaven. Vedtektene fastsettes av sameiet på sameiermøtet. Det anbefales å delta på sameiemøtene.
minusVis mindre
Andreas Haraldsen
Daglig leder/ Eiendomsmegler

Andreas Haraldsen

Telefon
Mobil 97006400
Send epost

Lurer du på noe

Andreas svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.

Sjekk din boligverdi!

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies