Komplett salgsoppgave

Lørenvangen 21A

8 700 000 kr
86 m²
3 soverom
Velkommen til Lørenvangen 21A - Presentert av Emir Resulbegovic i Krogsveen
Velkommen til Lørenvangen 21A - Presentert av Emir Resulbegovic i Krogsveen
Gartnerkvartalet / Løren
Lekker og usjenert 4-R hjørneleilighet med nydelig utsyn - Solrik balkong - Garasje - Nybygg-garanti ca. 3 år til

Estimert lånekostnad pr. mnd kr. 0

 • Prisantydning
  8 700 000 kr
 • Omkostninger
  217 105 kr
 • Totalpris
  8 917 105 kr
 • Etasje
  7
 • Byggeår
  2020
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  86 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 526 kr
 • Energimerke
  Grønn C

Visning

Kontakt megler via linken VISNINGSPÅMELDING for å avtale tidspunkt for din visning. Husk å lese salgsoppgaven digitalt før visning. Dersom ingen av de oppsatte tidspunktene passer, kan du kontakte megler for privatvisning.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Moderne leilighet med flott planløsning og gjennomgående høy standard. Svært attraktiv og frodig beliggenhet i byggets 7. etasje med heistilgang! Leiligheten har en herlig beliggenhet i nybygg fra 2020 som er pent brukt og holder følgelig en høy standard. Her vil definitivt alle og enhver trives i et svært spennende og veletablert nabolag. Nærhet til gode servicetilbud og offentlig kommunikasjon, hyggelige spisesteder og parkområder.
 • God standard på materialer, innredning og utstyr
 • Vestvendt balkong på hele 10 kvm med sol nesten hele dagen
 • Nybygg-garanti i ca. 3 år til
 • Nydelig beliggenhet på Løren - sjeldent!
 • Fjernvarme via radiatorer og balansert ventilasjon
 • Praktisk med 1 bad + separat wc.
 • Lørens eneste flaggstang i gårdsrom
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Lørenvangen 21A, 0585 OSLO
  Kommunenummer 301, gårdsnummer 124, bruksnummer 296, ideell andel 1/1
  Kommunenummer 301, gårdsnummer 124, bruksnummer 296, seksjonsnummer 91, ideell andel 1/1

  Innhold

  Totalt bruksareal: 86 kvm
  Totalt primærrom: 86 kvm
  Primærrom:
  7. etasje - 86 kvm: Entré, baderom, toalettrom, stue, kjøkken, 3 soverom og et omkledningsrom.
  I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod på ca. 5 kvm.
  Boligens balkong er på 10 kvm.
  Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 21.05.2022 utført av Takstmann Jan Berby. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. I denne leiligheten blir byggemeldt innvendig bod benyttet som omkledningsrom, og er ifølge gjeldende måleregler derfor medregnet i leilighetens primærareal.

  Byggemåte

  Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
  Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i betong.
  Boligblokk med 9 etasjer og garasjeplan. Adkomst fra fortau til felles trapperom. Eiendommen fundamentert med pilarer til fast grunn og grunnmur i støpt betong. Støpt kjellergulv. Prefabrikerte betongelementer i etasjeskillere. Stål og betongkonstruksjoner i bærende konstruksjoner, utfyllende fasader i bindingsverk utvendig forblendet med spekkmurt teglstein. Flatt tak i betongkonstruksjon, tekket med folie og innvendig nedløp. Støpte trapper belagt med vinylbelegg og malte murvegger mellom etasjene. Flislagt inngangsparti. Eiendommen har personheis med adkomst garasje.
  TGIU (ikke undersøkt):
  - Hulltaking er ikke foretatt da dette er en prefabrikkert baderomskabin og kan unnlates i henhold til §2-2, i Forskrift til avhendingslova (tryggere bolighandel).
  Ytterlige punkter i rapporten er vurdert til TG0 og TG1.
  Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
  I egenerklæringen opplyser selger om følgende:
  Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
  - Ja, kun faglært. Veidekke Entreprenør, byttet takdekke et sted på taket i 21B
  Kjenner du til forslag til- eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller eiendommens omgivelser?
  - Ja, Løren aktivitetspark er planlagt påbegynt 2022.
  For ytterlige informasjon, se egenerklæringen.

  Standard

  Moderne leilighet med spennende planløsning og gjennomgående høy standard. Svært attraktiv og frodig beliggenhet på hjørnet av bygget i 7. etasje med heistilgang - ikke noe problem med barnevogn her!
  Leiligheten har en herlig beliggenhet i nybygg fra 2020 som er pent brukt og holder følgelig en høy standard. Her vil definitivt alle og enhver trives i et svært spennende og veletablert område.
  Nærhet til gode servicetilbud og offentlig kommunikasjon, hyggelige spisesteder og parkområder.
  Nærmere innhold:
  Entré:
  Lysmalt og romslig entré/gang innredet med en moderne og lekker "spilevegg" samt god plass til oppbevaringsmøbel etter eget ønske. Fra entréen er det direkte tilgang til leilighetens øvrige rom, dette understøtter leilighetens meget gode planløsning. Lys og stilren eikeparkett på gulv og malte vegg- og himlingsflater. Belysning er montert i tak.
  Stue:
  Tiltalende og moderne hjørnestue med en lys og luftig romfølelse. Det første som møter deg er store vindusflater som gir en god atmosfære. Her er det god plass til sofa med tilhørende salongbord og tv-seksjon. Rommet er romslig og har en spennende form hvor man med enkelthet kan innrede etter eget ønske og personlige stil. I og med at leiligheten ligger høyt opp i etasjeplan er det lite direkte innsyn til leiligheten. Her ferdes du fritt både i stuen, balkong og på soverom. Fra stuen er det direkte utgang til en flott balkong. Pene, lysmalte vegger og lekker, enstavs parkett på gulv skaper et moderne uttrykk.
  Kjøkken:
  Moderne og innholdsrikt kjøkken i åpen løsning med stuen. Innredning fra Sigdal med slette fronter i lys grå utførelse, laminat benkeplater, underlimt rustfri oppvaskkum og et greps armatur. Integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, stekeovn, induksjon koketopp med ventilator over og kjøl-/fryseskap. Water-guard og komfyrvakt montert. Belysning og stikkontakter mellom benk og overskap. En slik type kjøkkenløsning tilfredsstiller mange behov, for deg som ønsker mye benk- og skapplass og for deg som ønsker et åpent og sosialt rom.
  Balkong:
  Fra stuen er det videre adkomst til romslig balkong på hele 10 kvm. Balkongen er vendt mot vest og byr på deilig ettermiddag- og kveldssol. Her er det god plass til utemøblement som både sittegruppe og grill - det er tillatt med el- og/eller gassgrill på balkongen. Fra balkongen er det blant annet utsyn mot Gartnerkvartalets pent opparbeidede fellesområde. På årets varme dager fungerer balkongen naturligvis godt som en forlengelse av stuen. Et herlig uterom hvor en kan nyte fine dager vel som flotte kvelder. I følge eier er solen på balkongen fra ca. 12.00 til 22.00 sommerstid.
  Soverom I:
  Hovedsoverommet er av god størrelse og byr på plass til dobbeltseng og nattbord på hver side. Den lekre enstavs parketten fortsetter her inne og veggene er malt i en delikat farge som gir en deilig atmosfære å sove i. Stort vindu gjør rommet lyst og luftig.
  Soverom II:
  Det andre soverommet er også av god størrelse og er i dag innredet som barnerom. Passer selvsagt også godt som gjesterom eller kontor. En lun og behagelig farge på veggene og lekker enstavs parkett på gulv. Godt med lysinnslipp fra stort vindu.
  Soverom III:
  Med adgang var stuen er boligens tredje soverom. Rommet er romslig og således fleksibelt i bruk. Masser av lysinnslipp fra stort vindu. Lysmalte veggflater og lekker enstavs parkett på gulv. Direkte adgang til boligens omkledningsrom.
  Omkledningsrom:
  Fra soverommet er det adgang til boligens omkledningsrom gjennom praktisk skyvedør. I denne leiligheten blir byggemeldt innvendig bod (sekundærrom) benyttet som omkledningsrom, og er ifølge gjeldende måleregler derfor medregnet i leilighetens primærareal.
  Baderom:
  Innbydende og meget romslig bad med fliser, varme i gulv og downlights i himling. Badet er utstyrt med servantskap med skuffer i hvit utførelse og nedsenket servant i kompositt materiale med speilskap og belysning over. Praktisk med opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel under benkeplate. Videre er badet utstyrt med vegghengt toalett og dusjhjørne med innfellbare dører i herdet glass.
  Toalettrom:
  Adkomst fra entré til separat wc som har vegghengt toalett, malte veggflater og belegg på gulv. Videre er toalettrommet utstyrt med servant og speil samt belysning over.
  Diverse:
  - Gode sol- og lysforhold
  - Balkong på 10 kvm som vender mot vest
  - Gjennomgående en-stavs parkett i alle rom
  - 3 lyse og luftige soverom
  - God romlayout og arealfordeling
  - Balansert ventilasjonsanlegg
  - Miljøvennlig oppvarming med fjernvarme
  - Selger har hatt svært lave strømutgifter!
  - Attraktiv beliggenhet i ettertraktet område

  Oppvarming

  Leiligheten er oppvarmet med radiator via sentral fjernvarme.
  Vannbåren gulvvarme på bad.
  Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 25.08.2021. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
  Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
  Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
  Det er tinglyst 34 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om vann/kloakkledning, veg, bebyggelse, gjerde, garasje/parkering, vilkår vedr. utskillelse/bebyggelse, bestemmelse om trafostasjon/kiosk, bestemmelse ang. bruksrett, vedlikehold, gjerdehold, plikt til å avstå grunn til veiformål og til trafokiosk.
  Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

  Eventuell adgang til utleie

  Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Leiligheten har en meget attraktiv beliggenhet i det populære boligprosjektet Gartnerkvartalet på Løren. Gartnerkvartalet er en grønn og moderne hageby med et pent opparbeidet uteareal. Prosjektet skal være bilfritt, og det er et garasjeanlegg under området. Leiligheten ligger sentralt til med flere servicetilbud rett utenfor døren. Forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand. Peppes Pizza, den indiske restauranten Sanjay's, Baker Hansen og Kaffebrenneriet er hyggelige møtesteder. Fryd gastropub Løren og Pipa Kafé og Vinbar på Frydenberg frister også.
  På Oslos tak ligger bydelen Hasle, og på Hasle ligger Vinslottet. Vinslottet, et ikonisk bygg og landemerke som tidligere huset Vinmonopolets tapperi. Det historiske bygget er bygget om og igjen fullt av liv. Det er ikke et ekte slott, men et sted du stikker innom for å gjøre unna ukeshandelen, shoppe litt, klippe håret og få legetime når du trenger det. Det er også stedet kolleger, venner og naboer samles til store og små «happenings», over en caffè latte eller til en uhøytidelig søndagsmiddag!
  Dagligvarer handler du hos Spar, Meny, Rema 1000 eller på Kiwi. Løren Frukt & Grønt, Domino's Pizza og UMai Sushi har også mye godt i diskene sine. Bokhandler Norli tilbyr skrivesaker og lesestoff, og du kan stikke innom interiørbutikken Houz for å få hjelp til å pynte opp hjemme. I tillegg finnes frisør, hudpleie, fysioterapeut, kiropraktor, Løren Dyreklinikk, Blomsterpikene, renseri, Apotek 1, Løren og Sinsenklinikken legesenter og STERK treningsstudio for den som vil noe mer med treningen sin. Storkiosk på Løren Torg og den søndagsåpne butikken Joker er i tøffelavstand fra boligen!
  Det er fine uteområder i nærheten både for trening og rekreasjon. Det er fotballbaner, tennisbaner og lignende rett i nærheten. Videre tar det ikke lang tid å gå tur / løpetur til Grefsenkollen, en ca 45 minutter lang gåtur fra boligen. Et ellers veldig fint og grønt nærområde og ca. 10 min til Torshovdalen ved Sinsen.
  Det er et stort aktivitetstilbud for store og små i nabolaget. Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved. Det er en rekke aktiviteter på Løren. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Sinsen-Refstad (SRIL), driver aktivitetstilbud for barn og unge i området Sinsen, Refstad, Løren, Frydenberg og Hasle.
  Løren Velforening er dyktig til å få fokus på Løren og har fått inn flere midler som bidrar til utvikling av området. I løpet av året arrangeres det flere kulturbegivenheter: karneval for de minste, Quiz-kvelder, utendørs kino i parken, Lørendagen og Hallo-Venn om høsten, tenning av julegrana på Løren Torg, julemarked og juletrefest som alle samler naboene.
  I 2020 stod Oslos mest fremtidsrettede bygg klart på Økern. Her skaper de et bærekraftig fellesskap mellom næring og nærmiljø i et næringsbygg som tilbyr alt fra fleksible kontorlokaler til restaurant- og kulturopplevelser for ansatte og beboere i området. Her kommer det hele 7 nye restauranter samt takterrasse som vil by på en spektakulær utsikt over hele Oslo og som vil være tilgjengelig for alle.
  Løren er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud. T-banen på Løren er ca. ett minutt unna og denne tar deg ned til sentrum (Jernbanetorget) på ca. 20 min. Kun 7 minutters gange unna boliger er Hasle med både 21 bussen og t-bane, hvor sistnevnte tar deg til Jernbanetorget på ca. 10 minutter. Forøvrig ca. 900 m til Økern med buss og t-bane. Buss stopper på Sinsen og på ring 3. Flybussen stopper 400 m unna i Dag Hammarskjølds vei samt ringveisbussene 23 og 24. Fra Sinsen kan du også reise med trikk. I tillegg buss og t-bane på Hasle. Bysyklene er også et fint alternativ i sommerhalvåret. Gangavstand til Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle, mm.
  Nærmeste nabolag, Økernområdet er i stadig utvikling, og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern Sentrums hovedfokus er å ta et helhetsgrep om stedsutviklingen og skape et moderne og integrert bysentrum med mangfold. Målet er å etablere et totalt tilbud for befolkningen. Økern skal utvikles til å bli den gode fremtidsbyen. Les mer om Løren på www.loren.no og "nye" Økern på www.okernsentrum.no og www.okernloren.no/.

  Adkomst

  Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

  Barnehager, skoler og fritid

  Beboere i gartnerkvartalet har fortrinn i Espira gartnerløkka barnehage.
  Lørenvangen sogner pt. til Løren skole. Se vedlagt nabolagsprofil med oversikt over skoler og barnehager i området. Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

  Beskrivelse av tomt

  Byggene er organisert rundt en stor gårdspark. I tillegg er det uteområder mellom de enkelte byggene, som kalles mellomtun. Dette gir samlet 10 mål å boltre seg på, for liten og stor.

  Parkering

  Det medfølger garasjeplass for denne leiligheten. I følge vedtektene for garasjesameiet har denne seksjonen bruksrett til garasjeplass nummer 64 (avbildet) og følger med salget av denne seksjonen. Garasjeplassen kan kun leies ut internt i garasjesameiet. Garasjesameiet har etablert infrastruktur for felles ladeanlegg for elbiler og hybrider i garasjen, så boks kan etableres av kjøper om ønskelig. Dette betales da av hver enkel.
  Ellers parkering etter områdets bestemmelser.
  Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 5.400,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 1.620,- pr år. Motorsykkel og moped kr 2700,-, hydrogenbil og el-varebil er gratis, El-motorsykkel og el-moped kr 810,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen er regulert til bolig/forretninger/annen off. el. priv. tjenesteyting (kultur) og bevertning i henhold til reguleringsplan S-4732 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 05.06.2013.
  Løren er under stadig utvikling og det er flere byggeprosjekter igangsatt.
  Saksnummer: 201818153 - Lørenveien 64 - Løren aktivitetspark med flerbrukshall - Vedtatt planforslag - S-5136.
  Saksnummer: 202003019 - Lørenfaret 3 - Oppføring av hotell på 12 etasjer. Igangsettelsestillatelse ble gitt 18.10.2021.
  Saksnummer: 201807389 - Lørenveien - Detaljregulering - Oppgradering av gate - S-5126. Bymiljøetaten foreslår å omregulere Lørenveien mellom Lørenvangen og Økernveien fra offentlig kjørevei til bygate med enveisregulert kjørebane, tosidig sykkelfelt og tosidige fortau.
  Gregers Kvartal: https://gregerskvartal.no/
  Saksnummer: 201509417 - Lørenvangen 22 - Peter Møllers vei 13 - Detaljregulering for boliger.
  Planforslag om endring av regulering fra kontor til bolig. Forslagsstiller skisserer boliger med ca. 8 etasjer. Dette er foreløpig på planleggingsstadiet.
  Saksnummer: 201909046 - Lørenvangen 25 - Planforslag til offetllig ettersyn - Boligblokker. Reguleringsforslag om bygging av boliger, men det er fortsatt tidlig i prosessen.
  Saksnummer: 201617440 - Økernveien 94 mfl. - Detaljregulering - Bolig og næring.
  Saksnummer: 201615880 - Økernveien 115 - Bestilling av oppstartsmøte - Oppføring av boliger.
  Området er under stor utvikling og byggearbeid må påregnes.
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.
  Opplistingen er ikke uttømmende og interessenter oppfordret til å sette seg inn i reguleringsplaner for området.

  Økonomi

  Boligens kostnader

  Fellesutgiftene er kr 4 526,- pr. mnd. og inkluderer: Fjernvarme/oppvarming, TV/bredbånd (grunnpakke), felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, drift og vedlikehold sameiet.
  Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.02.2022.
  Herav:
  Felleskostnader lik. kr. 205,-
  Garasje kr. 150,-
  Felleskostnader brøk kr. 2.835,-
  A-konto oppvarming kr. 1.037,-
  TV/bredbånd kr. 299,-
  I selgers husstand har det bodd 2 voksne og 2 barn mennesker og det opplyses om at strømforbruket har vært ca. 2.000 kwh pr år.
  Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av TV og bredbånd og det er Telia flex som er inkludert i felleskostnadene. Her kan man selv velge hvordan man ønsker TV/Internett eller kun èn av delene. Tv-tuner/dekoder medfølger.
  Kjøper må selv tegne innboforsikring.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2020 var kr 1 711 522,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 6 161 479,-.
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Eiendomsskatt

  Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2022 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst at det er eiendomsskatt på eiendommen, men basert på eiendommens boligverdi for 2020, antas det at denne eiendommen vil få eiendomsskatt på ca. 2.376,- for 2022. Ta kontakt med Skatteetaten for nærmere informasjon om beregning av boligverdi og eiendomsskatten.

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
  - Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
  - Pantattest kr. 172,-
  - Eierskifte garasjeplass kr. 763,-
  Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 8.919.605,-.
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Steffen Skjelstad og Ann-Iren Garmo

  Informasjon om sameiet

  Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Solhatt boligsameie - Hus 7, med sameiebrøk 86/9286.
  Sameiet består av 130 boligseksjoner.
  Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS.
  Revisor for sameiet er PricewaterhouseCoopers AS.
  Forsikringsselskap Tryg Forsikring - polise nummer 7397537.
  Garasjesameie: Boligsameiet er sameiepart i Lørenvangen garasjesameie.
  Utomhussameie: Boligsameiet er sameiepart i Gartnerkvartalet utomhussameie.
  Dugnad må påregnes.
  Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne.
  Planlagte påkostninger:
  - Styret i Solhatt Boligsameie fikk mandat på årsmøte til å stemme "ja" til kameraovervåkning på Lørenvangen Garasjesameiets årsmøte.
  - Ellers er sameiet fortsatt veldig nytt, og det er ikke medregnet noe vedlikehold.
  Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
  Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring og eventuelle reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven i tillegg til tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
  For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
  Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
  Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
  Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
  Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
  Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
  Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
  Vederlag: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
  Tilrettelegging kr 12.500,-
  Oppgjør: kr 5.550,-
  Markedspakke: kr 19.900,-
  Visninger: kr 3.125,-
  Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
  Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 37-0120/22
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Hasle
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR37.22120

  Dato

  Sist oppdatert: 29. september 2022 kl. 16:06

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  Visning

  Kontakt megler via linken VISNINGSPÅMELDING for å avtale tidspunkt for din visning. Husk å lese salgsoppgaven digitalt før visning. Dersom ingen av de oppsatte tidspunktene passer, kan du kontakte megler for privatvisning.
  Lurer du på noe?

  Lignende boliger

  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █

  Jakter du lignende boliger?

  Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.