Komplett salgsoppgave

Malvikvegen 1325

1 940 000 kr
30 m²
1 soverom
Velkommen til Malvikvegen 1325 - og denne moderne 2-romsleiligheten beliggende i et sentralt og attraktivt område i Hommelvik!
Velkommen til Malvikvegen 1325 - og denne moderne 2-romsleiligheten beliggende i et sentralt og attraktivt område i Hommelvik!
Kart
Del
Frank Robert Nervik
Presenteres av
Frank Robert Nervik
Hommelvik
Lekker 2-romsleilighet beliggende i et sentralt boligområde | Parkeringsplass | Veranda | Gode sol- og utsiktsforhold

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  1 940 000 kr
 • Omkostninger
  49 842 kr
 • Totalpris
  1 989 842 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1905
 • Soverom
  1 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  30 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Rød G

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Malvikvegen 1325 - og denne moderne 2-romsleiligheten beliggende i et sentralt og attraktivt område i Hommelvik! Her bor man med kort avstand til skoler, barnehager og dagligvarebutikk. Det tar ca. 11 og 30 minutter med bil til henholdsvis Stjørdal og Trondheim Sentrum. Togstasjonen og E6 gjør det enkelt å pendle til/fra.
Leiligheten ligger i boligens andre etasje og består av entré, bad/vaskerom, stue, kjøkken og soverom. Stuen oppleves som lys og luftig med utstrakte vindusflater som sikrer rikelig med naturlig dagslys. Kjøkkenet ligger naturlig atskilt fra stuen og er utstyrt med hvite slette flater og benkeplate i kontrast. Pent bad fra 2021 med varme i gulv, opplegg for vaskemaskin og downlights i himling. Soverom på 5,5 kvm. Parkeringsplass og pent opparbeidet tomt.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Malvikvegen 1325, 7550 HOMMELVIK
Kommunenummer 5031, gårdsnummer 52, bruksnummer 9, seksjonsnummer 2, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 30 kvm
Totalt primærrom: 30 kvm
Andre etasje (P-rom): Entré, bad/vaskerom, stue, kjøkken og soverom.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 22.11.2022, utført av Gjetnes Takst AS v/ Martin Gjetnes. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Her kan du vise til punkt om ferdigattest og beskrive konsekvens under det punktet.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført over 2 etasjer + kjeller og loftetasje. Over grunnmuren som antas å være i betong er det yttervegger i tre som er utvendig kledd med liggende trekledning. Etasjeskillene er trebjelkelag. Taket har saltaks form og er tekket med profilerte metallplater. Vinduer med isolerglass.
Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.

Moderniseringer og påkostninger

Boligen er påkostet i følge selger:
- Etterisolering.
- Nytt bad.
- Nye overflater innvendig.
- Ny trapp.
- Nytt rekkverk.
- Nytt tak.
- Ny fasade.
- Ny drenering.
- Oppussing av murer.

Standard

4 punkter har fått TG0: Ingen avvik
5 punkter har fått TG 1: Ingen vesentlige avvik
1 punkter har fått TG 2: Vesentlige avvik
0 punkter har fått TG 3: Store eller alvorlige avvik
0 punkter har fått TGIU: Ikke undersøkt
Rapporten fra takstmann er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det at boligen er i god befatning, uten behov for strakstiltak.
Sammendraget under beskriver kun avvik ved boligen som har fått tilstandsgrad TG2 da boligen ikke har noen strakstiltak TG3 eller TGIU.
- Etasjeskiller (gulv på grunn): Stedvis svanker og buler registreres ved bruk av rettholt med kile. Etasjeskillere av tre. Generelt store skjevheter i alle etasjer grunnet alder. Det ble ikke målt med krysslaser, men målt lokal planhet ved bruk rettholt med kile. Stedvis knirk. Bjelkelaget er fra opprinnelig byggeår og et avvik utover dagens normer må påregnes.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Hvitevarer medfølger handelen.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med elektrisitet.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for rehabilitering av bygg, bruksendring fra tilleggsdel til hoveddel, etablering av kjellertrapp og ettergodkjenning av tilbygg på eiendommen datert 04.11.2022. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Eiendommen er under seksjonering. Det tas forbehold om at seksjoneringen godkjennes av Malvik Kommune.
Det er utarbeidet vedtekter for sameiet, disse ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt til i Hommelvik, med nærhet til "alle" dagligdagse fasiliteter. Fra boligen er det gangavstand til dagligvare, Hommelvik barnehage, Hommelvik skole og Ungdomsskole. Ved skolen ligger det også en svømmehall, Øya stadion og Autosentret arena. E6 gjør det lettvint å pendle til/fra, det samme gjør Hommelvik stasjon, som kun ligger en gangavstand på to minutter fra boligen. Nærmeste dagligvare er Coop Extra, som du når på 3 minutters gange.
Nærmeste bussholdeplass er Hommelvik stasjon, som har hyppige avganger og ligger kun to minutter gange fra boligen. Trondheim lufthavn (Værnes) ligger en kjøretur på ca. 10 minutter. I tillegg når man Stjørdal sentrum etter kun 12 minutter med bil. Trondheim sentrum ligger en kjøretur på 28 minutter. Hommelvik kan by på fine turområder, både i fjæra og skogen. For den som ønsker en aktiv fritid finnes en rekke tilbud i nærheten. Øya idrettsanlegg og Hommelvik ungdomsskole gymsal ligger i gåavstand fra boligen. Mens Lillesand treningsstudio og Push treningssenter Sveberg ligger kun en liten kjøretur unna (5-8 minutter).

Adkomst

Fra sentrum: Kjør til Nyhavna og kjør ut på Rv706. Følg veien nesten 7km og ta tredje avkjørsel i rundkjøringen ut på E6. Følg E6 og ta av ved avkjørsel 45. Fortsett på Malvikvegen i ca 6 km og du vil få Malvikvegen 1325 på din høyre siden.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager i nærheten:
- Hommelvik barnehage (0-5 år) 0,4 km
- Korntrøberget barnehage (1-5 år) 1,4 km
- Muruvik barnehage avd. Nygården 4,9 km
Skoler i nærheten:
- Hommelvik barneskole 0,8 km
- Hommelvik ungdomsskole 0,7 km
- Malvik Videregående skole 10,2 km
- Ole Vig Videregående skole 11,4 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 331 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Seksjonen har bruksrett til en parkeringsplass på eiendommen. Seksjonseieren kan anlegge ladepunkt for elbil og ladbare hybrider i tilknytning til parkeringsplass seksjonen disponerer.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via fylkesvei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bebyggelse og anleggsformål kombinert med andre angitte hovedformål i henhold til områderegulering for Hommelvik Sentrum datert 31.03.2014 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 17.190,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, branntilsyn/feiing og eiendomsskatt. Kommunale avgifter i Malvik Kommune kan fordeles på enten 3 eller 12 terminer. Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen.
Årlige kostnader til renovasjon utgjør kr. 7.178,75,-. Eiendommen er tilknyttet Innherred Renovasjon, og det er 2 terminer per år.
Eiendommen er under seksjonering. Kommunale avgifter og renovasjon er beregnet før seksjoneringen, og derfor av hele eiendommen.
Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 1.011.014,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien for 2020 kr 3.639.650,-.
Formuesverdien er beregnet før seksjoneringen, og derfor av hele eiendommen.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 1.989.842,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Malvikvegen 1325 AS

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Malvikvegen 1325.
Sameiet består av 2 seksjoner som har til formål å ivareta seksjonseiernes fellesinteresser og administrasjon av eiendommen med fellesanlegg av enhver art.
Foretatt påkostninger de senere år:
Planlagte påkostninger:
HVIS SAMEIET KREVER STYREGODKJENNING:
Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.
I ALLE TILFELLER:
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet. (SJEKK VEDTEKTENE. OPPLYS OM FORKJØPSRETT DERSOM DETTE ER RELEVANT)
SEKSJONSBEGJÆRINGEN SKAL INNHENTES.
SENTRALE DOKUMENTER BØR ALLTID VEDLEGGES FOR Å FORKLARE KJØPER - LES GRUNDIG GJENNOM DISSE OG TREKK FREM I SALGSOPPGAVETEKSTEN BESTEMMELSER SOM BERØRER DEN AKUTELLE SEKSJONEN)
I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet. (SJEKK VEDTEKTENE. OPPLYS OM FORKJØPSRETT DERSOM DETTE ER RELEVANT)
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring og eventuelle reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven i tillegg til tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If. Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr 50.000,-.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 18.400,-
Visninger: kr 2.250,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 68-0205/22
Krogsveen avd. Trondheim AS
NO 918 119 930 MVA
Oppdragets KR-kode KR68.22205

Dato

Sist oppdatert: 16. januar 2023 kl. 13:12

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.