Komplett salgsoppgave

Gullhaugen 39

12 950 000 kr
289 m²
4 soverom
Hagen er gjennomført med terrasse og flere store plenarealer
Hagen er gjennomført med terrasse og flere store plenarealer
Fredrik Nordstrøm
Presenteres av
Fredrik Nordstrøm
GULLHAUG // BÆRUMS VERK
Innholdsrik og flott enebolig over 3 plan + loft- Dobbelgar. -Flat og barnevennlig hage -Hybel -God standard -Blindvei

Estimert lånekostnad pr. mnd kr. 0

 • Prisantydning
  12 950 000 kr
 • Omkostninger
  324 920 kr
 • Totalpris
  13 274 920 kr
 • Etasje
  4
 • Byggeår
  1990
 • Soverom
  4 soverom
 • Bad
  3 bad
 • Primærrom
  289 m²
 • Bruksareal
  356 m²
 • Tomteareal
  598,2 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Årlig velavgift
  300 kr
 • Energimerke
  Gul C

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Dette liker selger best ved boligen

Utvendig: - En av de største husene i rolig blindgate med hybel i kjeller. - Dobbelgarasjen inne på tomta og ikke ut mot veien, som gjør at man har fri sikt fra kjøkkenet. - Garasje med elbil lader, hems og elektrisk port. - Tomten virker større pga naturlig skogsterreng rundt. - Stor skjermet terrasse uten innsyn. - Usjenert og flat hage innbyr til lek og moro for barna. - Hagen har blomster/stauder/busker som blomstrer til ulik tid, så det er blomstring fra tidlig vår til sen høst. - Kort vei til barnehage og skole. Gode turmuligheter sommer som vinter, men marka i umiddelbar nærhet. Innvendig: - Svært godt med plassbygd garderobeskap i gang. - Raust utrustet med trådkurver og heng i 2 høyder. - Godt planlagt vaskerom. Vegghengt justerbart tørkestativ i flere høyder. - Delvis åpen stue-kjøkkenløsning, som muliggjør svært langt spisebord ved bursdag og andre store feiringer. - Kjeller har direkte adkomst fra kjøkkenet. Svært godt med oppbevaring/lagringsmuligheter. - Alle 4 soverom samlet i 2.etasje , som er praktisk med små barn. - Egen foreldrefløy med bad med direkte adgang til walk in garderobe og videre inn til stort soverom. - Foreldrebadet har badstue, boble/massasjebadekar og romslig innebygd dusj. - Barnebad har også innebygd dusj og innredning fra Keuco. - Loft med peisovn og fjordutsikt.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Gullhaugen 39 hvor vi har gleden av å vise en sjeldent stor familiebolig beliggende i et barnevennlig og rolig boligområde på Gullhaug på Bærums Verk. Huset ligger tett på naturen med nydelige turområder i Bærumsmarka, og samtidig med gangavstand til barnehager, skole, offentlig kommunikasjon og servicetilbud.
Denne flotte, innholdsrike eneboligen går over 3 plan, samt et praktisk innredet loft, og oppleves meget lys og hyggelig. Boligen har en meget god planløsning og inneholder blant annet 2 kjøkken, 4 soverom på samme plan, 3 baderom, toalettrom, vaskerom og badstue! Utvendig har du 2 nydelige uteplasser, stor usjenert hage til glede for store og små og dobbeltgarasje. Du har for øvrig mye lagringsplass både i boligen og over garasjen.
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Gullhaugen 39, 1354 BÆRUMS VERK
Kommunenummer 3024, gårdsnummer 94, bruksnummer 627, ideell andel 1/1
Kommunenummer 3024, gårdsnummer 94, bruksnummer 628, ideell andel 1/23

Innhold

Totalt bruksareal: 356 kvm
Totalt primærrom: 289 kvm
Bruksareal:
Enebolig 311 kvm
Garasje 45 kvm
Primærrom:
Enebolig:
Underetasje 63 kvm: Trimrom, kjøkken, stue og bad.
1. etasje 90 kvm: Vindfang, gang, vaskerom, toalettrom og stue med delvis åpen kjøkkenløsning.
2. etasje 90 kvm: Gang, to bad, omkledningsrom, badstue og fire soverom.
Loftsetasje 46 kvm: Soverom og loftstue.
Sekundærrom:
Enebolig:
Underetasje 22 kvm: Bod / lager
Garasje:
1. etasje 34 kvm: Garasjerom
Hems 11 kvm: Hems
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 31.08.2022 utført av Anticimex v/Tim Roar Fauske. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Loftsetasjen og trimrom i underetasjen er byggemeldt som disponibelt og er ikke godkjent til varig opphold, se pkt. ferdigattest.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i tre. Les for øvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
- Gulv mot grunn av betong.
- Bærende konstruksjoner av mur, stål og trekonstruksjoner.
- Grunnmur av lettklinkerblokker.
- Etasjeskillere av lettklinkerelementer og trekonstruksjoner.
- Yttervegger av trekonstruksjoner utvendig kledd med liggende trekledning.
- Saltak i trekonstruksjoner utvendig belagt med betongtakstein.
- Slett to-fløyet entrédør fra 2011. Slett Swedoor utgangsdør fra underetasje. Balkongdører med to-lags glass fra byggeår.
- Vinduer med to-lags glass fra byggeår og 2002. Takvinduer med to-lags glass fra ukjent årstall.
- Synlige vannrør av typen rør-i-rør og kobberør. Synlige avløpsrør i plast. Oso varmtvannsbereder på 297 liter fra 1989 plassert i underetasje. Stakeluke og Hovedstoppekran plassert i underetasje. Radonbrønn, vifte og måler for becquerel nivå i underetasje er plassert i trimrom.
- Oppvarming med elektrisitet, elektriske varmekabler, vedfyrte peisovner og luft til luft varmepumpe.
- Ventilasjon basert på mekanisk avtrekk med tilluft via vindusspalter og veggventiler.
- Loftet er et råloft med adkomst via loftsluke i soverom i loftetasje. Adkomst til blindkott via luke i knevegg i soverom. Synlige takstoler av treverk. Synlig undertak av forenklet undertak(sutak). Synlige luftespalteplater. Undergurter isolert med mineralullplater.
- Skorsteinen er fra byggeår. Det er en elementpipe. Vedfyrt peisovn fra Nordpeis i stue 1. etasje. Vedfyrt peisovn i loftstue.
- Boligen har hatt forhøyede radonverdier. Det er etablert radonbrønn med vifte i underetasje. Digitalt måleverktøy er montert i trimrom.
- Sikringsskap plassert i gang 1. etasje. Automatsikringer. Delvis synlig og skjult elektrisk anlegg i boligen. Sikringsskap for underetasje plassert på vegg i kjellerstue. Delvis synlig og skjult anlegg i etasjen.
- Utgang fra soverom 1 i 2. etasje til syd-vendt balkong på ca 3,8 kvm. Trekonstruksjon belagt med trebord. Rekkverk i trekonstruksjoner. Rekkverkshøyden ble målt til ca 0,93 meter.
- Utgang fra stue i 1. etasje til syd-vendt terrasse på ca 30 kvm. Trekonstruksjon belagt med trebord. Rekkverk av trekonstruksjoner. Rekkverkshøyden ble målt til ca 0,91 meter. Stikkontakter, belysning og markise er montert.
- Drenering fra byggeåret.
- Utvendige vann- og avløpsrør med kommunal tilknytning fra byggeår.
- Frittstående garasje oppført i 1999 på ca 33 kvm med adkomst via trapp til hems med gulvflate på ca 20 kvm. Gulv mot grunn av betong. Yttervegger av trekonstruksjoner utvendig kledd med liggende trekledning. Saltak i trekonstruksjoner utvendig belagt med betongtakstein. Leddport med automatisk portåpner og belysning.
Det gjøres spesielt oppmerksom på:
TG2:
- Bad underetasje: Ventilasjonsspalte dør/terskel er ikke etablert. Servantskap har fuktskader i underkant. Det er i våtsone plassert inspeksjonsluker i organisk materiale, området er ikke sikkert mot vanninntrenging og videre bruk av dusjkabinett er påkrevet. Bomlyd i enkelte gulvfliser. Det er ikke observert synlige skader. Med bakgrunn i usikre opplysninger og manglende dokumentasjon om alder og type membran gis TG2. Utførelsen med hensyn til bruk av slukmansjett og membran er uoversiktlig, og det kan derfor ikke verifiseres at løsningen er fullgod og sikker mot lekkasjer.
- Bad 1, 2. etasje: Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert. Det ble på befaringstidspunktet observertfritt vann under badekar, usikker årsak, kan være lekkasje fra badekar/rørføringer.
- Bad 2, 2. etasje: Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert.
- Vaskerom: Ventilasjonsspalte dør/terskel er ikke etablert. Bbomlyd i enkelte gulvfliser. Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 20 mm, dette er vurdert til å ikke være tilfredsstillende med tanke på lekkasjesikkerhet.
- Kjøkken 1. etasje: Det er ikke montert automatisk lekkasjestopper for å begrense eventuelle lekkasjer fra vanninstallasjoner.
- Kjøkken underetasje: Det er kun kullfilter og ikke separat avtrekk fra rommet. Hull/manglende kledning i veggflater bak benkeskap.
- Toalettrom: Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk. Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert. Bomlyd i enkelte gulvfliser,
- Øvrige rom 1. og 2. etasje: Bomlyd i enkelte gulvfliser i entré. Skyvedør mellom kjøkken og stue mangler styretapp og slår i karm ved betjening.
- Rom under terreng: Bomlyd og sprekker i gulvfliser i kjøkken. Dørbladet til innerdør ved bad har kontakt med dørterskel/dørkarm, noe som gjør at døren henger når den åpnes og lukkes. Løst dørhåndtak på branndør mellom kjøkken og bod/lager. Etasjen har vegger under bakkenivå som er utlektet fra grunnmuren. Ut i fra alder på drenering, vurderes denne konstruksjonen å ha en fuktrisiko selv om synlige skader ikke er observert.
- Loftsetasje: Heltregulv bærer preg av bruksslitasje.
- Loft (kaldloft): Luftespaltene mellom taksperrene er stedvis tettet med isolasjon. Svertesopp og fuktmerker i undertaket, eksakt årsak ikke kjent. Deler av blindkott ble ikke undersøkt grunnet redusert/ingen tilkomstmulighet, TG2 settes for å belyse risiko.
- Dører og vinduer: Takvinduer bærer preg av slitasje og elde. Det er ikke observert synlige skader av større betydning, men basert på tilstanden er restlevetiden usikker. Gjelder ytterdører/balkongdører fra byggeår: Ytterdører er av eldre dato, og det må forventes høyere varmetap fra disse dørene sammenlignet med dører fra nyere dato. Til informasjon ble det utført stikkprøvekontroll på balkongdør i 1.etasje og døren er treg å betjene/bærer preg av slitasje.
- Yttertak: Symptomer på slitasje, elde og nedsatt funksjon i taktekkingen er registrert. TG2 er valgt for å belyse at bygningsdelen har en alder og tilstand som tyder på behov for tiltak i fremtiden. Det ble på befaringstidspunktet observert hull i en takstein samt sprekker i en takstein. Takvinduer bærer preg av slitasje og elde. Det er ikke observert synlige skader av større betydning, men basert på tilstanden er restlevetiden usikker.
- Balkong og terrasse: Rekkverkshøyder er under 1,0 meter, avvik fra gjeldende forskrift.
- Drenering: Det er observert saltutslag / kalkutslag på grunnmur i trimrom som tyder på fuktvandring i konstruksjonen. Dreneringens tilstand har påvirkning på underetasjens bruksområder og bygningstekniske tilstand. Drenering er nedgravd og skjult, og av den grunn må estimert tilstand vurderes ut i fra alder. Estimert teknisk levetid på drenssystem har et betydelig sprang, og er mellom 20 - 60 år. Av nevnte grunner er det vanskelig å angi noen eksakt tilstand, TG2 settes for å belyse risiko.
- Stikkledninger og tanker: Alder og materialvalg tilsier at anbefalt brukstid og restlevetid på vann- og avløpsrør med tilliggende utstyr bør vies spesiell oppmerksomhet. Materialene er skjulte i grunnen og dermed er det kun alder som kan gi indikasjon på tilstand. TG2 settes for å belyse risiko.
- Garasje: Svertesopp i undertakplater er observert. Tyder på forhøyet luftfuktighet i perioder eller hele året. Bedre lufting/avtrekk bør etableres. For øvrig vurderes moderat vedlikehold å være tilstrekkelig.
TG3:
- Bad 1, 2. etasje: Vinduets plassering i våtsone er uegnet. Fare for fukt i konstruksjon. Vindu bør skjermes. Sjablongmessig prisanslag: kr 0 - 10 000
- Bad 2, 2. etasje: Vinduets plassering i våtsone er uegnet. Fare for fukt i konstruksjon. Vindu bør skjermes. Sjablongmessig prisanslag: kr 0 - 10 000
- Kjøkken 1. etasje: Det er ikke etablert komfyrvakt på kjøkkenet. Komfyrvakt må etableres. Sjablongmessig prisanslag: kr 0 - 10 000
- Ildsteder / skorsteiner innvendig: Avstand fra ildsted til brennbart materiale synes være for liten, og dermed i utgangspunktet forskriftsstridig. Det kan likevel være tilfelle at ildstedet innehar spesielle egenskaper som gjør at det likevel oppfyller forskriftskravene. For å verifisere dette må brukerveiledning og teknisk dokumentasjon for det aktuelle ildstedet innhentes. Mulig defekt fjær på peisdøren. Videre undersøkelser anbefales. Plate foran peis: Når peisbunnen er høyere enn 470 mm, skal gulvplatens framspring forlenges med samme mål som høydeøkningen. F. eks.: Dersom peisbunnhøyden er 900 mm, vil kravet til plate være 900 mm - 470 mm + 300 mm = 730 mm. Sjablongmessig prisanslag: kr 0 - 10 000.
- Varmtvannsbereder: Det er konstatert rustskader på varmtvannsbereder. Varmtvannsbereder er gammel og bør skiftes ut. Sjablongmessig prisanslag: kr 10 000 - 50 000.
TGIU:
- Byggegrunnens beskaffenhet er ukjent.
- Fundamenter er naturgitt skjult, og det er for øvrig ingen sikre og dokumenterte opplysninger om type fundamenter som huset har.
Informasjon fra selgers egenerklæring:
- Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Ja, både av faglært og ufaglært/ egeninnsats. Kolsås Rør A/S oppgradert begge bad i 2. etg 2014.
- Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Ja, Kolsås Rør. Det foreligger ikke dokumentasjon på arbeidene.
- Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd, tilbakeslag, tett sluk eller lignende? Forsikringssak. Se skaderapport.
- Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? Ja, kun faglært: Kolsås Rør A/S. Forsikringssak. Se skaderapport.
- Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade? Ja. Noe lekkasje på i-bjelke over peis/pipe ved slagregn fra sør i 2019 : Skiftet panel og malt opp sørveggen. Satt inn ny balkongdør i 2.etg.
- Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, kun faglært. 2019: Skiftet panel og malt opp sørveggen. Satt inn ny balkongdør i 2.etg. Firma: Meyer-Mørch AS
- Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja, kun faglært. Oppgradering bad 2014 og kjøkken 2015. Firmanavn: G4 Elektro AS.
- Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)? Ja, deler: G4 Elektro AS
- Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja, Hafslund Nett.
- Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag? Ja. Utført av G4 Elektro AS 2021
- Selges eiendommen med utleiedel, leilighet eller hybel eller lignende? Ja.
- Hvis ja, er rommene som benyttes til ovennevnte godkjent til beboelse (rom til varig opphold) av bygningsmyndighetene? Ja.
- Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut kjeller eller loft eller andre deler av boligen? Innredet loft. Innredningen/ utbyggingen er ikke godkjent hos bygningsmyndighetene.
- Kjenner du til om det er foretatt radonmåling? Montert radonbrønn og lufteventiler.
- Kjenner du til om det foreligger skaderapporter, tilstandsvurderinger, boligsalgsrapporter eller målinger? Skaderapport 11.09.2020
- Kjenner du til andre forhold av betydning som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private avtaler)? Tinglyst tidsubegrenset eksklusiv bruksrett til området over "carporten" ca 100m2 Eierandel i 94/628
Tilleggsinformasjon fra selger: Huset er mer eller mindre totalrenovert fra 2008 og frem til idag, med delvis endret planløsning i 1. og 2.etg. Noe saltskader på garasjegulv, sprekk i garasjeport, skyvedør inn til kjøkken mangler styrepinne. Noe løse fliser i trappenedgang til hybel. Takoverbygg trappenedgang hybel er ikke byggemeldt.
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten om bygningsdelene nevnt ovenfor. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.

Standard

Sjeldent stor og flott familiebolig over 3 plan samt loftsetasje. Denne flotte, innholdsrike eneboligen oppleves meget lys og hyggelig, og passer perfekt for barnefamilier. Huset har en god planløsning og meget attraktive uteområder.
I boligens 1. etasje finner du en romslig entré/gang med plassbygd garderobeskap og god plass til yttertøy. Her har du for øvrig også toalettrommet og vaskerommet - perfekt når barna har vært ute og lekt. Videre har du en sosial og hyggelig stue med åpen kjøkkenløsning med plass for spisebord.
I 2. etasje har du husets soveromsavdeling med hele 4 soverom, hvorav 3 av rommene har plassbygde senger med garderobe under og på siden av sengene. Fra hovedsoverommet har du direkte adkomst til walk-in garderobe, som også har videre adkomst til ett av baderommene med badstue. Det andre baderommet finner du også i denne etasjen.
I loftsetasjen har du en hyggelig loftstue med peisovn og fjordutsikt gjennom vinduet, samt gjesterom/ hobbyrom med to plassbygde senger med oppbevaringsplass, samt 3 store plassbygde skap mellom sengene.
I underetasjen har du rikelig med lagringsplass og trimrom, samt stue, kjøkken og baderom med egen inngang.
Utvendig har boligen både terrasse på ca. 30 kvm og balkong på ca. 3,8 kvm - begge sydvendte. Fra terrassen har du videre adkomst til en flat, skjermet hage uten innsyn.
Kjøkken (1. etasje):
Stilrent og sosialt Sigdal kjøkken fra 2016, åpent mot stue. Kjøkkenet er innredet med slette fronter på skap og skuffer, og benkeplate i laminat med nedsenket oppvaskkum. Kjøkkenet er godt utstyrt med integrert induksjonsplatetopp, stekeovn og dampovn, integrert kaffemaskin, oppvaskmaskin og kjøleskap. Hvitevarer fra Miele. Ventilator er innfelt i nedsenket kasse i himling over platetopp, og har avtrekk ut.
Baderom 1 (2. etasje):
Lekkert baderom fra 2014 med fliser på gulv og vegger, og nedsenket platehimling med downlights. Badet er innredet med vegghengt toalett, servantskap med nedsenket servant og 2 stk ett-greps armaturer, innfelt speil over servant, nedsenket dusjhjørne med glassdør og innmurt badekar med massasjedyser. Badet har gulvvarme. Adkomst til badstue og omkledningsrom fra baderommet.
Badstuen har fliser på gulv med gulvvarme, stående trepanel på vegger og plassbygde benker i treverk. Belysning og badstueovn er plassert på vegg.
Baderom 2 (2. etasje):
Lekkert baderom fra 2014 med fliser på gulv og vegger, og nedsenket platehimling med downlights. Badet er innredet med vegghengt toalett, servantskap med nedsenket servant, innfelt speil over servant, og nedsenket dusjhjørne med glassvegg . Badet har gulvvarme.
Vaskerom (1. etasje):
Praktisk vaskerom fra 2011 med fliser på gulv med gulvvarme og kombinasjon av tapetserte og malte veggflater. Rommet er innredet med benkeskap med nedsenket utslagsvask, skapinnredning og overskap på vegg og opplegg for vaskemaskin. I gangen i 2. etasje er det en sjakt som tar skittentøyet rett ned til skap i vaskerommet. Sjakten er lett tilgjengelig fra soverom og badet, alt for å gjøre det enklere for familien i en travel hverdag.
Toalettrom:
Pent toalettrom fra 2011 med fliser på gulv og vegger, og nedsenket platehimling med downlights. Toalettrommet er innredet med vegghengt toalett, vegghengt servant og speil over servant. Rommet har gulvvarme.
Underetasje / hybel:
Kjøkken:
Pent kjøkken innredet med slette fonter på skap og skuffer, benkeplater i laminat med nedsenket oppvaskkum og veggfliser mellom benkeplate og overskap. Kjøkkenet er utstyrt med integrert keramisk platetopp, stekeovn og kjøleskap, samt innebygget oppvaskmaskin i underskap. Ventilator med belysning og kullfilter er montert over platetopp.
Baderom:
Delikat baderom med fliser på gulv og vegger, og malt trepanel i himling. Badet er innredet med toalett, servantskap med nedsenket servant, speilskap med belysning over servant, dusjkabinett med skyvedør og opplegg for vaskemaskin.
Innvendige overflater:
- Gulv: En-stavs parkett, tre-stavs parkett, fliser, laminat, heltregulv og malt betong. Gulvvarme i vindfang samt hybeldel.
- Vegger: Tapetserte flater, malte flater, stående trepanel og pusset malt Leca.
- Himling: Malte flater, tak-ess (platehimling), trepanel og synlig Leca-plank. Downlights i entré, gang og kjøkken (1. etasje), samt hele 2. etasje.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Følgende løsøre / tilbehør medfølger ikke:
- Dukkestue
- Bringebærbusker
- 4 stk Montana string hyller
- 1 stk Monatana TV-benk
- 1 stk Copenhanger stumtjener
- Prosjektor og lerret

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet, elektriske varmekabler, vedfyrte peisovner og luft til luft varmepumpe.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 19.05.2000, ferdigattest for dobbeltgarasje datert 16.02.1999 og ferdigattest for bad (kjeller) datert 22.04.2003. Disse kan fås ved henvendelse til megler.
Det foreligger godkjent byggemelding av bod til kjellerstue i kjelleretasjen datert 26.03.2002. I de godkjente tegningene i byggesaken er rommet som idag er innredet som sovealkove, godkjent som bod og rommet er dermed ikke godkjent til varig opphold.
-Loftsetasjen og trimrom i kjelleretasjen er opprinnelig byggemeldt som disponibelt jf. originale byggetegninger og er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Konsekvensen ved søknad kan være at rommene ikke godkjennes som varig opphold og at rommene da må brukes som bod/midlertidig oppbevaring.
-Takoverbygg over trapp ned til inngangen av kjelleretasjen og flytting av takoverbygg ved inngangspartiet til boligen avviker fra de byggemeldte tegningene i kommunen, og endringene er ikke byggemeldt/ omsøkt til kommunen. Konsekvensen ved søknad kan være at endringene ikke godkjennes og at det må tilbakestilles til slik boligen opprinnelig er godkjent.
-Takvindu og 1 vindu i loftsetasjen er ikke byggemeldt til kommunen. Det er uvisst om tiltakene er søknadspliktig til kommunen.
Kjøper overtar alt ansvar, kostnad og risiko for ovennevnte forhold og overtar eiendommen slik den fremstår på visning.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:
- Dagboknr 43747, tinglyst 08.12.1989, type heftelse: Erklæring / Avtale: Kommunen har rett til å føre og vedlikeholde kabler/ledninger over tomten, samt å gi andre tomteeiere slik rett for nødvendig tilknytning.
Eiendommen har tinglyst rett til en tidsubegrenset eksklusiv bruksrett til området over "car-porten" (ca. 100 kvm) på gbnr. 94/712. Rettigheten er tinglyst på gbnr. 94/627, dagboknr 17094, tinglyst 12.06.1997.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Den del av boligens underetasje som er innredet som en hybel er lovlig for beboelse (bortsett fra sovealkoven), men er ikke godkjent som separat boenhet av kommunen.
Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.
Det gjøres oppmerksom på at det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen. Selger opplyser om at det er montert radonbrønn og lufteventiler.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Flott beliggenhet i rolige og landlige omgivelser på Bærums Verk. Fra boligen har du kort gangavstand til en rekke servicetilbud, samt barnehage og barneskole.
Nærmeste bussholdeplass ligger ca, 5 minutter fra boligen hvor du har hyppige avganger mot Oslo Bussterminal via Bekkestua og Lysaker. I tillegg går det ekspressbusser til/fra Nationaltheatret i rushtiden og flybuss fra Guldbrandslia.
Nærområdet byr på et bredt spekter av fritidsaktiviteter og flotte fasiliteter. Lommedalen og Helset idrettslag disponerer flere flotte og nye idrettsanlegg i området og er aktive innen bl.a. håndball, fotball, bandy, golf, musikk, ski og dans for å nevne noen. For øvrig er marka din nærmeste nabo med flotte tur- og sykkelstier om sommeren, og milevis med preparerte skispor om vinteren og lysløype på Gullhaug. For alpininteresserte er det kort avstand til både Kolsåsbakken og Lommedalen skisenter. På varme sommerdager er Burudvann et populært badested, med fine sandstrender og barnevennlige bademuligheter. Alternativt kan man ta turen til Kadettangen og Kalvøya i Sandvika med flotte badestrender og store friområder. Her bor du rett ved fantastiske tur- og rekreasjonsmuligheter hele året, bade-, fiskevann og turstier. Det er ca. 13 minutter med bil til Sandvika sentrum.
Fra boligen har du gangavstand til sjarmerende Bærums Verk, et idyllisk handlesenter med gamle småhus og trivelige gågater. Her har du det meste du trenger i hverdagen, samt flere særegne butikker som for eksempel det hollandske Pannekakehuset og Melboden pizzarestaurant. Ellers har du koselige kafeer, det klassiske Værtshuset og andre spisesteder, samt historie, kultur og kunst. På Bærums Verk handelssenter er det et godt utvalg av både kjede- og nisjebutikker med bl.a. dagligvarebutikker, frisør, lege, tannlege, bokhandler og vinmonopol. Selv med sin rolige beliggenhet ligger boligen likevel i kort avstand til flere fasiliteter. Det er for øvrig også en kort kjøretur til Kolsås- og Rykkinn senter, samt Bekkestua og Sandvika med alle forretnings- og servicetilbud herunder kaféer, spisesteder, kino, kulturhus m.m.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager og skoler:
- Grindaberget barnehage
- Gulltoppen barnehage
- Gullhaug barnehage
- Sleiverud barnehage
- Gullhaug barneskole
- Eineåsen ungdomsskole
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 598,2 kvm. Tomt for boligen er flat og pent opparbeidet med busker, trær, diverse beplantning, plenområder og asfaltert oppkjørsel. Eiendommen har tinglyst bruksrett til ca. 100 kvm (over carporten til naboeeiendommen)
Kommunens grunnkart viser eiendommens grenser med et beregnet normalavvik på 31-199 cm, se vedlagt kartutsnitt for tomtegrenser. Kjøper overtar risiko for avviket.
Eiendommen har ideell 1/23 andel i gbnr: 94/628 som er et område på 985 kvm øst for Gullhaugveien 34-38 som er regulert til Felles lekeareal for barn.

Parkering

Parkering i dobbeltgarasje, 2 billoppstillingsplasser og på gårdsplassen. Garasjen har elbil-lader.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Reguleringsplan:
Eiendommen er regulert til "frittliggende småhusbebyggelse" (598 kvm) i henhold til reguleringsplan "Gullhaug" med planID 1981010 med ikrafttredelse 08.04.1987.
Kommuneplan:
I henhold til kommuneplanens arealdel 2017-2035, med planID 201601 ligger eiendommen i et område for "nåværende boligbebyggelse" (598 kvm) med ikrafttredelse 04.04.2018
Kommuneplan under arbeid:
Kommuneplanens arealdel 2022-2042, med planID 202101 har status som "planlegging igangsatt".
Eiendommen grenser i syd til område for offentlige bygninger (tomten til Gullhaug bo- og behandlingssenter). Se kartutsnitt vedlagt i salgsoppgaven.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 20 475,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 46 000 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 11 880,-.
Velavgift er kr 300,- pr. år.
Boligen er tilknyttet VikenFiber / Altibox som leverandør av internett / TV og har avgift på kr 1 159,- pr. mnd.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 2 843 742,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 10 237 469,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 13 274 920,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr.14.650,-.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Katrine Damman Nesje og Aksel Anton Molle

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Velforening

Boligen er tilknyttet Gullhaugen huseierforening

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,6 % av salgssummen.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 19.900,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 10-0171/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Bekkestua
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR10.22171

Dato

Sist oppdatert: 22. september 2022 kl. 13:28

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.