Solgt: 4 000 000 kr

Refsnesbakken 4A

4 000 000 kr
90 m²
2 soverom
Leiligheten i Refsnesbakken 4A formidles av Krogsveen.
Joachim Kolderup
Presenteres av
Joachim Kolderup
Refsnesbakken
Høytliggende, gjennomgående 3-roms med vestvendt balkong, vidstrakt fjordutsikt og ettermiddags-/kveldssol.
 • Prisantydning
  4 000 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  304 657 kr
 • Omkostninger
  1 132 kr
 • Totalpris
  4 305 789 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1966
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  90 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fellesutgifter
  4 277 kr

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Gjennomgående 3-roms andelsleilighet i Refsnesbakken
 • Vidstrakt og herlig utsikt over Refsnes mot Oslofjorden, Hurum og Vestfold
 • Vestvendt balkong med sol fra rundt kl. 12 til og helt til solnedgang sommerstid
 • Innsynsfri og privat atmosfære ute som inne
 • Velholdt kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer
 • To utpreget store soverom på ca. 12 og 18 kvm.
 • Flislagt bad på ca. 8 kvm. fra 2002
 • Veldrevet borettslag med gratis fellesvaskeri i kjelleren
 • Ryddige og velstelte fellesarealer som vedlikeholdes av anleggsgartner
 • Nærhet til badestrender og vakre turområder på Jeløy
 • Nærbutikk i nabolaget, ca. 10 min. med buss til sentrum

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Refsnesbakken 4A, 1518 MOSS
Kommunenummer 3002, gårdsnummer 1, bruksnummer 2030, ideell andel 1/1
Andelsnummer 59, Refsnesbakken Borettslag, organisasjonsnummer 948212811

Innhold

Totalt bruttoareal: 99 kvm.
Totalt bruksareal: 90 kvm.
Totalt primærrom: 90 kvm.
Følgende rom inngår i primærromsdelen:
2. etasje: Entré, bad, to soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.
Leiligheten disponerer en bod i kjelleretasjen (merket A22) oppmålt til ca. 2 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 01.07.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Byggemåte iht. boligsalgsrapport:
Boligbygg over fire etasjer samt kjelleretasje. Grunnmur, bærende konstruksjoner og etasjeskillere hovedsaklig av betong. Utvendig fasade
forblendet med teglstein og fasadeplater. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran. (Taket er ikke besiktiget). Leiligheten
har hvit slett entrédør. Balkongdør og vinduer med trekarmer og to-lags glass.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Leilighetens standard er hovedsakelig fra oppgraderinger utført tidligere på 2000-tallet. Utenom badet er overflater og utstyr hovedsakelig gitt tilstandsgradene 0 og 1, med unntak av gulvet som har stedvise bruksmerker.
Omkring 2009 utførte borettslaget i egen regi renovering av balkongene som blant annet omfattet nye rekkverk i stål og glass som ivaretar den fantastiske utsikten mot Oslofjorden. Balkongen har sol fra omkring klokken 12 til klokken 22:30 sommerstid og er utstyrt med markise som dekker hele bredden. Balkonggulvets ca. 20 kvm. er i sin helhet utført med fliser.
I leilighetens gjennomgående romløsning vender både stuen og kjøkkenet mot vest, og begge har flott utsikt rett mot fjorden. Kjøkkenet er åpent integrert i stuen og frontes av en smart barløsning med sitteplass for to-tre personer foran kokesonen. Kjøkkeninnredningen er velholdt og i sin helhet gitt tilstandsgradene 0 og 1. Innredningen har et tidløst stilpreg med profilerte hvite fronter og vitrineskap, samt sorte benkeplater av stein. Samtlige av kjøkkenets hvitevarer er integrert og inkluderer platetopp med både induksjon og gassbluss.
Soverommene er samlet vegg mot vegg ved leilighetens østre side som ikke er eksponert for varmende sol på ettermiddag og kveld. Ett av de opprinnelige tre soverommene samt gangen tilknyttet dette er i tidligere år innlemmet i hovedsoverommet. Resultatet er et meget stort hovedsoverom på hele 18,5 kvm. Rommet er utstyrt med et stort garderobeskap som medfølger. Stort er også naborommet, som måler omlag 12 kvm. og er utstyrt med skyvedørsgarderobe.
Badet er i følge boligsalgsrapport fra 2002 og utført med fliser på gulv og vegger samt downlights i himling. Spesielt verdt å fremheve er badets størrelse på over 8 kvm. som blant annet er utnyttet med en utpreget stor dusjnisje. Badet er også utstyrt med to servanter som åpner for at badet kan benyttes av to personer samtidig. Det er i dag avsatt plass til vaskemaskin i en dedikert nisje som også inneholder varmtvannsbereder fra 2004 på ca. 200 liter, skjult bak forheng. Boligsalgsrapport bemerker en rekke forhold ved badet som er gitt tilstandsgrad 2, blant annet løs veggflis under klosett, bomlyd i enkelte gulvfliser, alder på rør og membran samt til dels manglende utførelse av sistnevnte.
Overflater og innredninger:
Gulv: Parkett og fliser.
Innervegger: Tapeter, panelplater og fliser.
Himlinger: Malt panel og malte glatte flater. Downlights på bad og over kjøkken.
Kjøkken: Skapinnredning med profilerte hvite fronter og vitrineskap. Sorte benkeplater av polert stein. Nedfelt dobbel stålservant med såpedispenser og Grohe ett-greps blandebatteri. Innbygget AEG stekeovn og platetopp med induksjon og gassbluss, Electrolux oppvaskmaskin og kombiskap. Overmontert Rørhoshetta avtrekksventilator.
Bad: Veggmontert belysning, speil og porselensservanter med Hansgrohe ett-greps blandebatterier. Dusjnisje med fast skjermvegg og skyvedør i glass samt Oras to-greps blandebatteri med hånddusj. Veggmontert Geberit klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin. Høiax varmtvannsbereder på 200 liter fra 2004.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet. Gulvvarme på bad.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 13.12.1966.
I henhold til mottatte tegninger fra Vansjø bbl. er leiligheten edret i forhold til opprinnelig løsning. Gang og et mindre soverom er fjernet, noe som har resultert i et større soverom.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Stort speilskap i soverom og benk på bad medfølger.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har energiattest. Det foreligger imidlertid ikke energiattesten for denne boligen.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

I Refsnesbakken vil du bo tilbaketrukket i høyden over Refsnes, tett på Oslofjorden, og få gleden av gode solforhold frem til sen kveld sommerstid. Få, om noen boligområder langs Oslofjorden kan vise til en tilsvarende beliggenhet, tatt i betraktning både utsikt, de gode solforholdene og ikke minst nærheten til sjøen.
Like syd for Refsnes ligger Søndre Jeløy landskapsvernområde, et vakkert og unikt stykke kulturlandskap med intime småveier og stier som er ypperlige for både trening og søndagsturer. Her finnes også en bit av Jeløys anerkjente kulturmiljø på gårdene Røed og Alby, hvorav sistnevnte har Galleri F15 og kafé med den velkjente Albykringlen.
Refsnes Barnehage og Refsnes skole med trinn fra 1. til 7. er begge lett tilgjengelig i nabolaget, kort vei er det også til Hoppern ungdomsskole. Dagligvarer kan enkelt handles ved Refsnes' egen nærbutikk. Flere dagligvareforretninger er tilgjengelig langs veien til sentrum, som for øvrig er innenfor sykkelavstand eller gode fem minutter med bil.
Fra holdeplassen i Refsnesalleen tar bussen deg til togstasjonen på under 10 minutter. Fra stasjonen er det hyppig avganger videre til Oslo S dagen gjennnom og reisetiden er i dag fra 41 minutter. Etter den pågående utbyggingen av jernbanen forventes reisetiden redusert til kun cirka 30 minutter.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 27 478 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

Parkering på felles parkeringsplasser tilhørende borettslaget. Selger har andel i Refsnes Garasjeanlegg i SA som kan selges utenom leiligheten.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Private interne veier.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

I henhold til informasjon fra Moss kommune datert 18.05.2021 omfattes eiendommen av reguleringsplan "Refsnes - Refsnesbakken 1 mv" med formål gangvei, kjørevei og garasjeanlegg, vedtatt 22.05.2001 med plannr.284. Reguleringsplan "Refsnes - del av Refsnes gbr 11/1 og 11/31" med formål blokkbebyggelse, friluftsområde, felles avkjørsel og anlegg for lek, vedtatt 24.02.1965 med plannr.42. Eiendommen omfattes i tillegg av "Kommuneplanens arealdel 2021-2032" med formål friområde nåværende og boligbebyggelse nåværende, vedtatt 24.03.2021 med plannr.KP3002.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene inkluderer: felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, renter og avdrag fellesgjeld, renhold fellesarealer, tv/internett (kun grunnpakke), vedlikehold bygg og utvendig anlegg, strøm fellesareal, styrehonorar, forretningsførsel, revisjon og andre driftskostnader.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Borettslaget planlegger å kjøpe ut deltomt fra Moss kommune. Dette vil medføre noe økning av fellesutgifter. Se punkt "Forkjøpsrett og øvrig informasjon om borettslaget" i salgsoppgaven.
Felleskostnadene fordeles slik:
Renteutgifter kr 391,-
Avdrag kr 591,-
Driftsutgifter kr 3.295,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 300,- pr. mnd. på sommeren og ca. kr 500,- pr. mnd. på vinteren.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 680 797,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 2 450 869,20.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 18.004,- pr. 31.12.2020.
Andel fellesgjeld er kr 304.657,- pr. 25.06.2021.
Informasjon om borettslagets fellesgjeld:
Lån hvor det betales både renter og avdrag.
Annuitetslån.
Rente Pt.: 1,54%.
Renter og avdrag pr. mnd. med dagens rente: kr 982,- hvorav renter utgjør kr 391,- og avdrag utgjør kr 591,-.
Lånets løpetid: 03/2054.
Lånenr. 95377030231.
Bankforbindelse: Handelsbanken Moss.
Borettslaget har ikke tilrettelagt for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr 4.305.789,-. Av dette beløpet utgjør kr 304.657,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger/hytter med andelsnr.
Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 7.493,-.
Dette faktureres kjøper direkte fra Vansjø bbl.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Stein Abel og Liv Abel

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Refsnesbakken Borettslag.
Borettslaget består av 120 leiligheter.
Forretningsfører er Vansjø Boligbyggelag.
Dugnad må påregnes.
Det er forbudt å holde dyr uten spesiell skriftlig tillatelse fra styret. Innflytting med dyr må ikke skje før styrets avgjørelse av søknaden foreligger.
Foretatt påkostninger de senere år:
Rørfornying i borettslaget.
Planlagte påkostninger:
Parkeringsplasser - kjøp av deltomt fra Moss kommune. Kostnadsramme ca. 4 millioner. Kjøpet må lånefinansieres, noe som resulterer i økte felleskostnader for hver andelseier. Stipulert økning er oppgitt til å ligge mellom kr 184,- og kr 296,- pr. mnd. avhengig av nedbetalingstid som velges av borettslaget.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.
Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 1,6% av salgssum
Tilrettelegging: kr. 9.900,-
Markedspakke: kr 8.500,-
Oppgjørshonorar: kr. 5.550,-
Foto/plantegning/stylingrådgivning: kr. 6.000,-
Visninger pr. påbegynte time: kr 2.500,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 30-0229/21
Krogsveen avd. Moss AS
NO 992 616 733 MVA
Oppdragets KR-kode KR30.21229

Dato

Sist oppdatert: 26. juli 2021 kl. 11:36

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.