logo
Varden/Nesoddens vestside

Richard Baches vei 4G

Prisantydning

4 400 000 kr

Fellesgjeld: 1 509 krOmkostninger: 111 379 krTotalpris: 4 512 888 kr
Etasje
2
Byggeår
2017
Soverom
2
Areal (P-ROM)
71 m²
Type / Eierform
Leilighet / Eierseksjon
Fasiliteter
Garasje, Heis, Veranda
Fellesutgifter
2 722 kr

Pen og romslig 3-roms leilighet på ett plan. Egen balkong med flott fjordutsikt. Felles takterrasse. garasje og heis!

Visning

Vi inviterer til individuelle visninger for å hindre spredning av koronaviruset. Ta kontakt i god tid for å avtale tidspunkt for din visning.
Eiendomsmegler MNEF

Tobias Kjensli Dyrseth

Nesodden
mobil 45228224
telefon 66969406

Send e-post
Bestill verdivurdering

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Gjennomgående 3-roms leilighet på ett plan. Leiligheten har en arealeffektiv og romslig planløsning. Videre er det et lyst og pent kjøkken med åpen løsning mot stuen som gir godt med plass til spisegruppe. Store vindusflater og utgang til solrik balkong med morgensol og utsikt. Det er også felles takterrasse på toppen av bygget med storslagen utsikt mot Oslo og Bunnefjorden. 

Leiligheten har en sentral beliggenhet på toppen av Nesodden med kort vei til kollektivtransport, forretningslokaler på Tangen senter og Nesoddmarka.
Det er tilhørende bod i kjelleretasje på ca. 7 kvm og egen biloppstillingsplass i felles garasjekjeller.

- Nyere 3-roms leilighet med fjordutsikt
- 2 soverom, ett med skyvedørsgarderobe
- Fine og moderne fargevalg
- Åpen kjøkken/stue
- delikat og stort bad.
- Innv. bod

Eiendommen

Richard Baches vei 4G, 1452 NESODDTANGEN 
Gårdsnummer 1, bruksnummer 959, seksjonsnummer 16, kommunenummer 3023

Områdebeskrivelse

Attraktiv leilighet med sentral beliggenhet nesten på toppen av Vardenbakken. Leiligheten ligger østvendt med flott utsikt over fjorden og Oslo. Gangavstand til treningssenter, dagligvareforretning og liten gaveforretning. Forretningssenter på Tangen. Bussholdeplass i umiddelbar nærhet. Kun 5 km til Nesoddtangen brygge med båtforbindelse til Aker Brygge og Lysaker. Området grenser til Nesoddmarka med fine turstier, skiløyper og lysløype. Liten slalombakke like ved og flere fine badeplasser i nærheten.

Veibeskrivelse

Ta av ved Nesset og følg fv 156 mot Nesoddtangen. Ta til venstre i rundkjøringen ved Skoklefall kirke og følg Kapellveien til neste rundkjøring. Ta til venstre i denne og følg fv 157 oppover Vardenbakken. Eiendommen ligger på høyre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Kort vei til barnehage og barnekole. Steinerskole på Skoklefall og vidergående skole på Hellvik/Berger. Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Areal og innholdsbeskrivelse

Leilighet:
Totalt bruttoareal: 85 kvm
Totalt bruksareal: 76 kvm
Totalt primærrom: 71 kvm

Primærrom:
Entré/gang, bad/vaskerom/wc, stue/kjøkken, 2 soverom: 71 kvm

Sekundærrom:
Bod: 5 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 bod på BRA 7 kvm i fellesrom i kjeller.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 03.09.2020 utført av Takstmannen AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. 

Tomten

Eiet tomt på 3.081,8 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal og er opparbeidet med gressplen, blomsterbed, utvendig trapp av betong opp til singlet og støpt inngangsparti.

Parkering

En biloppstillingsplass med el-billader i sameiets fellesgarasje. Automatisk portåpner. Det er heis direkte fra garasjen opp til leilighetens inngangsparti. 
Gjesteparkeringsplasser på sameiets felles eiendom, forøvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. 
Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport fundamentert med støpt betongplate til fast grunn som fjell/sprengsteinsfylling. Bærende konstruksjoner og delevegger i støpt betong, utvendig kledd med liggende furupanel. Flatt tak tekket med sarnafilduk el. Vinduer og balkongdør med 3-lags isolerglass. Overbygget inngangsparti og adkomst via svalgang fra vestsiden av bygningen.

Bod i kjelleretasje:
Tilhørende bod i bygningens kjelleretasje med vegger i betong, asfaltert gulv og gitterdør.
 
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 04.04.2017. Tillatelsen gjelder Richard Baches vei 4, leilighet 4 A-L. Ferdigattest søkes senest 01.07.17. Gyldigheten for tillatelsen er frem til og med 22.07.17. Det er gitt midlertidig dispensasjon fra rekkefølgebestemmelsen om opparbeidelse av fellesparkering frem til søknad om ferdigattest, vedtak i sak 206/16 datert 14.10.16.
Kjøper overtar eiendommen som den er. 

Fra innkalling årsmøte Sameiet Varden Terrasse 17 juni 2020
Styret vil i samarbeid med advokat ta kontakt med Funksjonell AS slik at en ferdigattest foreligger. Usikkert hvordan dette ligger an.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.  

Standard

Gjennomgående 3-roms leilighet på ett plan. Tilhørende bod i kjelleretasje og biloppstillingsplass i felles garasjekjeller.
Det er heis ifra garasjekjeller til leilighetens etasje, og felles takterrasse på toppen av bygningen.
Videre har leiligheten utover standard leveranse fra utbygger, full el-pakke samt andre fliser og inventar på bad og el-billader. 


Stue:
Åpen stue/kjøkkenløsning. Utgang til overbygget, østvendt balkong på ca. 11 kvm.

Kjøkken:
Nytt, hvit profilert kjøkkeninnredning med noen overskap med glass og sprosser. Laminat benkeplate med utslagsvask. Malt flate over benk og lys under overskap. Kjøkkenventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Integrerte hvitevarer som komfyr og induksjon platetopp. Frittstående side by side kjøleskap med is og vann dispenser og oppvaskmaskin fra byggeåret medfølger. Komfyrvakt og lekkasjestopper under utslagsvask. 

Soverom:
Leiligheten har 2 soverom hvorav hovedsoverom har en stor og fin skyvedørsgarderobe.

Bad/wc/vaskerom:
Hvit profilert baderomsinnredning med servant, speil og lys. Dusjhjørne med glassdører og vegghengt toalett på utenpåliggende sisterne.
Stoppekran, vannmåler og fordelerskap for rør-i-rørsystem. Opplegg for vaskemaskin. 

Vegger: Innvendige vegger med malte flater. Det er fliser på våtrom.

Gulv: Innvendige gulv med lysnet eikeparkett. Det er fliser på våtrom.

Himling: Innvendige himlinger med malte flater. Downlights i himling stue, entrè/gang og på bad.

Annet fast inventar:
- Røykvarsler
- Sprinkelanlegg
- Utelys ved adkomst og på terrasse
- Kabel-tv og internett fra Get
- Diverse belysning
- Skyvedørsgarderobe på soverom

Oppvarming

Oppvarming:
Vannbåren gulvvarme (bergvarmeanlegg med felles varmepumpe), og elektriske varmekabler på bad. 
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Sikringsskap:
Sikringsskap med automatsikringer er plassert i garderoben. Automatisk strømmåler er plassert i felles teknisk rom i garasjen.

Energimerke Energimerket C1

Informasjon om sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Varden Terrasse, med sameiebrøk 76/2396.
Sameiet består av 36 leiligheter.
Forretningsfører er Falkenberg Regnskapsbyrå AS.
Trappevask utføres av sameierne i felleskap.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt. 

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.

Fra Generalforsamling 2020
l løpet av juli/august fikk vi en uheldig hendelse i sameiet. Under kraftig regnvær registrerte man vannlekkasje fra 3. etasje balkong/terrasse til underliggende balkonger i RB2 og RB6. Dette skjedde ikke i RB4. Alle lekkasjer ble lokatisert inn mot utvendig side av yttervegg mot stue. Uatrbeides av Funksjonell. Planen fra Funksjonell var å starte opp arbeidet i april måned 2020 - men på grunn av den situasjonen samfunnet har vært i og fortsatt er i utsettes oppstart av arbeidet. Styret følger opp videre framdrift.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

23.08.2016 - Dokumentnr: 756653 - Erklæring/avtale
Rettighetshaver: Norgesnett AS 
Org.nr: 980 234 088 
Avtale om rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av frittstående nettstasjon med tilhørende kabelanlegg 
Bestemmelse om adkomstrett 
Bestemmelse om bebyggelse 
Bestemmelse om beplantning 
Overført fra: Knr:3023 Gnr:1 Bnr:959 
Gjelder denne registerenheten med flere

Reguleringsplan og rammetillatelse

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i henhold til reguleringsplan Varden Boligområde med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 06.04.2006. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsplaner under arbeid i nærheten (500 meter):
Id 20200220
Navn Innfartsparkering Håkonskastet
Status Planlegging igangsatt

Plantype Detaljregulering
Id 20160206
Navn Flaskebekk og Sjøstrand
Status Planforslag
Plantype Områderegulering

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Megler vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,1% av salgssummen og eventuell fellesgjeld.
Minimumsvederlag: kr 45.000,-
Tilrettelegging: kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.000,-
Visninger: kr 1,875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Salgsoppgaver: kr 2.400,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Oppdragets KR-kode

KR51.20140

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.722,-/md. og inkluderer: Felles byggforsikring, kabel-tv (Tv-tuner/dekoder medfølger ikke), varmtvann/oppvarming, garasje, forretningsførsel.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 130 624,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
 
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 4 070 246,40. 

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 7 135,- pr. 31.12.2019
Andel fellesgjeld er kr 1 509,- pr. 31.12.2019

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr. 4.512.888,-
Av dette beløpet utgjør kr. 1.509,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. 
Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Visning

Vi inviterer til individuelle visninger for å hindre spredning av koronaviruset. Ta kontakt i god tid for å avtale tidspunkt for din visning.
minusVis mindre

Plantegninger

Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,1% av salgssummen og eventuell fellesgjeld.
Minimumsvederlag: kr 45.000,-
Tilrettelegging: kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.000,-
Visninger: kr 1,875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Salgsoppgaver: kr 2.400,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Lovverk

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
minusVis mindre

Vedlegg til salgsoppgaven (pdf)

Egenerklæring boligselgerforsikringTakstEnergiattestVedlegg til salgsoppgave
Tobias Kjensli Dyrseth
Eiendomsmegler MNEF

Tobias Kjensli Dyrseth

Telefon
Mobil 45228224
Send epost

Lurer du på noe

Tobias svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.

Sjekk din boligverdi!

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies