Komplett salgsoppgave

Gullvingeveien 5

5 650 000 kr
197 m²
4 soverom
Fasade
Fasade
Kart
Del
Alexander Hassum
Presenteres av
Alexander Hassum
Tønsberg/Hogsnesåsen
Flott enebolig over 3 plan med nydelig utsikt til Slottsfjellet! Attraktiv og barnevennlig beliggenhet i rolig blindvei.

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  5 650 000 kr
 • Omkostninger
  142 592 kr
 • Totalpris
  5 792 592 kr
 • Byggeår
  1989
 • Soverom
  4 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  197 m²
 • Bruksareal
  225 m²
 • Tomteareal
  721 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Pent og romslig tyrolerhus over 3. etasjer i attraktive og meget barnevennlige omgivelser. Eiendommen ligger i en rolig blindgate og har fabelaktig utsikt til Slottsfjellet! Boligen fremstår velholdt og har vært gjenstand for en rekke moderniseringer- og oppgraderinger de senere år med bl.a. nytt delikat bad i 2015 og lekkert kjøkken fra 2013 - godt utstyrt med integrerte hvitevarer. Utvendig er hagen nylig blitt opparbeidet med plen, hekker, pen bruddskifer langs husveggen og mur av skifer mot gaten. Fra boligen har du gangavstand til skole, barnehage og dagligvareforretning Kiwi via etablert gang- og sykkelsti. Nærområdet byr på et rikt fritids- og servicetilbud med barne- og ungdomsklubb, golfhall, Vestfold Golfklubb med 18-hulls golfbane og Vearhallen med div. fritidstilbud.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Gullvingeveien 5, 3172 VEAR
Kommunenummer 3803, gårdsnummer 48, bruksnummer 210, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 225 kvm
Totalt primærrom: 197 kvm
Primærrom:
Underetasje 57 kvm: Hall m/trapp, bad, vaskerom, oppholdsrom og kontor/soverom
1. etasje 94 kvm: Kjøkken, trapperom, gang, bad, soverom og stue/spisestue
2. etasje 46 kvm: Loftstue, 2 soverom, toalettrom og trapperom
Sekundærrom:
Underetasje 28 kvm: Garasje og bod
Annet: Ekstern bod ca. 4 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 08.06.22 utført av Stokke Taksering AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i bindingsverk og isolert blokkmur på støpt plate og sprengsteingrunn. Fasader med malt monkepuss og liggende kledning samt fuget teglstein ved
inntrukket inngangsparti. Saltak med betongtakstein. Stor veranda og balkong og uteplass i hage.
Det gjøres spesielt oppmerksom på:
Følgende forhold har fått TG2 og kan kreve tiltak:
Pipe og ildsted: Sprekk i overgang pipe/peis og vegg.
Bad: Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. Det er krakelert servant og slitt dusjhjørne.

Standard

Pent og romslig tyrolerhus over 3. etasjer i attraktive og meget barnevennlige omgivelser. Boligen har en fin planløsning og inneholder bl.a. underetasje med: en stor entré/hall med varmekabler i gulv og godt med plass til skap og kommoder. Vaskerommet er fra 2005 med linoleumsbelegg på gulv og er innredet med praktisk benkeplate med skyllekum og underskap, opplegg til vaskemaskin og skyvedørsgarderobe. Badet i underetasjen er fra 2005 med fliser på gulv og vegger. Badet har varmekabler i gulv og er innredet med vegghengt wc, servant og dusjhjørne. Videre har etasjen et romslig soverom med videre sovealkove. Boligens 1. etasje har pent og moderne kjøkken med innredning i hvite profilerte fronter og benkeplate i slipt stein. Kjøkkenet har godt med benk- og skapplass og er rikt utstyrt med integrerte hvitevarer som stekeovn, micro, induksjonstopp, oppvaskmaskin, fryseskap og kjølehjørne. Stuen oppleves som lys og luftig, har godt med vindusflater, peis og utgang til veranda. Stuen gir god plass til både sofaseksjonen og spisebordet. Etasjen har videre et pent og delikat bad fra 2015, helfliset med varmekabler i gulv. Badet er utstyrt med hjørnebadekar (m/dusj), vegghengt wc, servant og 2 høyskap. Hovedsoverommet er direkte tilknyttet badet, oppleves romslig og har 2 gode skyvedørsgarderober. Boligens 2. etasje har 2 soverom, toalett og stue med utgang til veranda med fabelaktig utsikt til Slottsfjellet! Toalettet har klargjort opplegg til dusj og sluk i gulv. Boligen har godt med lagringsplass med store kneloft i tillegg til bod i bakkant av garasje på 9,5 kvm og ekstern utebod på 4 kvm.
Boligen fremstår velholdt og har vært gjenstand for en rekke moderniseringer- og oppgraderinger de senere år med bl.a. nytt bad 2015, lekkert kjøkken 2013 og oppgradering av el-anlegget 2012. Verandadør fra stue, terrassedør fra kjøkken og balkongdør fra loftstue er byttet i 2019. Utvendig er hagen nylig blitt opparbeidet med plen, hekker, pen bruddskifer langs husveggen og mur av skifer mot gaten
Vi viser for øvrig til selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport hva angår eiendommens standard og tilstand.

Oppvarming

Peis og varmepumpe (luft til luft) i stue. Varmekabler i gulv på begge bad og entré/hall, ellers elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 05.12.89. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.
Vaskerom og sovealkove i underetasje er opprinnelig byggemeldt som bod jf. byggetegninger og er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Konsekvensen ved søknad kan være at rommet ikke godkjennes som varig opphold og at rommet da må brukes som bod/midlertidig oppbevaring. Kjøper overtar alt ansvar, kostnad og risiko for dette videre.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen.
Dagboknr 9599, tinglyst 21.06.1989, type heftelse: flere bestemmelser iht skjøte bl.a. vedlikehold av stikkledninger vann/avløp, bestemmelser rundt gjerdehold mm.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen ligger fint til i rolige og attraktive omgivelser i en rolig blindvei uten sjenerende gjennomgangstrafikk. Fra boligen har du gangavstand til skole, barnehage og dagligvareforretning Kiwi via etablert gang- og sykkelsti. Nærområdet byr på et rikt fritids- og servicetilbud med barne- og ungdomsklubb, golfhall, Vestfold Golfklubb med 18-hulls golfbane og Vearhallen med div. fritidstilbud. Kort avstand også til "lysløypa" med flere turstier og preparert lysløype samt kort vei til sjøen med bademulighet og småbåthavn i Rakkevik.
Kort vei til et mindre handelsområde på Jarlsberg med blant annet dagligvareforretning Meny, sportsforretning, bilforretninger, Jarlsberg travbane med mer. Dersom man ønsker større utvalg av service- og sentrumsfunksjoner er det ca. 10 minutters bilkjøring til Stokke sentrum hvor man finner kjøpesenter, kafeer, Vinmonopol, bakeri etc. Til Tønsberg sentrum med alt av sentrumsfunksjoner er det også ca. 10 minutters bilkjøring. Enkel adkomst til E-18 og Sandefjord Torp Flyplass.
En flott eiendom for den aktive familie som søker lett tilgang til flotte tur- og rekreasjonsområder samtidig som nærheten til sentrumsfunksjoner er viktig. Her vil barna kunne løpe fritt i et område med gode og trygge oppvekstsvilkår!

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum tar man RV300 mot Sem. Følg Semslinna og ta til venstre i rundkjøringen ved Jarlsberg travbane. Følg veien og ta første til høyre mot Bjellandåsen. Følg veien til du får Blåvingeveien på venstre side. Ta venstre når Blåvingeveien går over i Gullvingeveien. Boligen ligger på venstre hånd.

Barnehager, skoler og fritid

Hogsnes barnehage 1-5 år
Sigridløkka barnehage 0-5 år
Ekely barnehage og lekesenter 2-5 år
Vear barneskole (1-7 kl)
Vear ungdomsskole (8-10 kl)
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 721 kvm. Fint opparbeidet tomt med asfaltert innkjørsel, plen og hekker samt bruddskifer langs inngangspartiet ute. Flott mur i skifer langs eiendomsgrensen. Usjenert veranda med nydelig utsikt mot Slottsfjellet. På vestsiden av boligen er tomten for det meste bestående av fjell og naturtomt.

Parkering

Parkering i garasje og carport, ellers gode parkeringsmuligheter på egen grunn.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til "frittliggende småhusbebyggelse" (formål)i henhold til reguleringsplan "Søndre Hogsnes" datert 10.12.1985 med tilhørende reguleringsbestemmelser
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen (22.05.2019) er avsatt til: boligbebyggelse, båndlegging for regulering etter pbl.
Eiendommen ligger i område som i kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse i Kommunedelplan - Ny fastlandsforbindelse fra Nøtterøy og Tjøme TBG (13.3.2019)
Igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen: Ny fastlandsforbindelse fra Færder kommune
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 12 334,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 21.000 KwH pr. år.
Boligen er tilknyttet Viken Fiber/Altibox som leverandør av TV og internett.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 1 327 845,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 4 780 242,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.792.592,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,- for eneboliger

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Bengt E Bengtsson og Hilde Bengtsson

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 40.000,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 18.400,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 21-0066/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Tønsberg
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR21.2266

Dato

Sist oppdatert: 30. november 2022 kl. 14:12

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.