Komplett salgsoppgave

Trondheimsvegen - Kløfta 15

3 200 000 kr
57 m²
2 soverom
Krogsveen v/ Emilio de Paoli Dunne | Trondheimsvegen 15
Krogsveen v/ Emilio de Paoli Dunne | Trondheimsvegen 15
Emilio de Paoli Dunne
Presenteres av
Emilio de Paoli Dunne
Kløfta
Arealeffektiv 3-roms eierleilighet i 1. etasje | Sentrumsnært og kort vei til servicetilbud| Nyere kjøkken | P-plass |

Boliglånskalkulator

 • Prisantydning
  3 200 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  14 172 kr
 • Omkostninger
  81 342 kr
 • Totalpris
  3 295 514 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1996
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  57 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  2 500 kr
 • Energimerke
  Oransje D

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Boligen ligger på Kløfta ved Trondheimsvegen i Ullensaker kommune - ca. 1.2 km. sør for sentrum av Kløfta. Kort vei til togstasjonen, matbutikker, treningssenter, bibliotek, kafeer og Romerikssenteret. Kort vei til mye!
Arealeffektiv og tiltalende 3-roms eierleilighet i 1. etasje med gjennomgående normalt god standard. Leiligheten har en fornuftig planløsning med god utnyttelse av arealet, store vindusflater i stuen og godt med naturlig lys som bidrar til en god romfølelse. Leiligheten er holdt i lyse, tidsriktige og nøytrale farger på både overflater og innredninger. Fra stuen er det direkte utgang balkong på med plass til grill og sittegruppe - et ypperlig sted å tilbringe late sommerdager og en naturlig forlengelse av stuen på sommertid. Sportsbod i kjeller på ca. 2.5 kvm.
Velkommen!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Trondheimsvegen - Kløfta 15, 2040 KLØFTA
Kommunenummer 3033, gårdsnummer 29, bruksnummer 245, seksjonsnummer 7

Innhold

Totalt bruksareal: 60 kvm
Totalt primærrom: 57 kvm
Bruksareal:
Eierleilighet 60 kvm
Primærrom:
1. etasje 57 kvm: Gang, stue, kjøkken, bad og 2 soverom
Sekundærrom:
1. etasje 3 kvm: Bod
I tillegg disponerer leiligheten én bod på 2,5 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 22.02.2022, utført av Agenda Taksering.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i tre/mur/betong. Les for øvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Bygningen var tidligere en fabrikkbygning som ble ombygget til boliger i 1996. Bygningen er tekket med betongtakstein. Yttervegger er oppført av betongkonstruksjon og bindingsverk, utvendig med liggende bordkledning. Etasjeskiller av betongdekke.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at badet(sluk, membran og tettesjikt) har fått tilstandsgrad 3(TG3). TG er satt grunnet mangel på dokumentasjon, alder og utførelse med flis på flis. Se supplerende tekst i tilstandsrapporten om badet. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.
Følgende har fått tilstandsgrad 2(TG2):
- Vinduer og dører: Grunnet slitasje.
- Radonmåling er ikke foretatt og bygget er ikke utført med radonsperre.
- Teknisk installasjoner/vannledninger: Det er påvist at eventuelt lekkasjevann fra rør-i-rør system ikke ledes til sluk eller annen kompenserende løsning.
- Varmtvannstank: Ikke påvist tilfredsstillende avrenning eller annen kompenserende løsning fra varmtvannstank.
- Elektrisk anlegg: TG skyldes anbefaling om en kontroll av el-kontrollør da det er over 5 år siden kontroll fra Hafslund.
- Tomteforhold: Eiendommen ligger i rasfarlig/skredutsatt område.
Selger opplyser videre:
- Utført arbeid på bad/våtrom: Lagt fliser på fliser på vegger og gulv.

Standard

Arealeffektiv og tiltalende 3-roms eierleilighet i 1. etasje med gjennomgående normalt god standard. Leiligheten har en fornuftig planløsning med god utnyttelse av arealet, store vindusflater i stuen og godt med naturlig lys som bidrar til en god romfølelse. Leiligheten er holdt i lyse, tidsriktige og nøytrale farger på både overflater og innredninger. Fra stuen er det direkte utgang balkong på med plass til grill og sittegruppe - et ypperlig sted å tilbringe late sommerdager og en naturlig forlengelse av stuen på sommertid.
Kjøkken:
Kjøkken i åpen løsning mot stuen gjennomført på en god måte. Nyere kjøkkeninnredning fra 2019 - Ikea-innredning med glatte fronter, laminat benkeplate nedfelt vask og ettgreps blandebatteri. Oppvaskmaskin. Varmtvannsbereder i benk. Mekanisk avtrekk.
Bad:
Badet har en god plassering i boligen med enkel adkomst fra alle rom. Flislagte gulv og vegger, dusjhjørne med hengslede dører innredning med nedfelt vask. Opplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekk.
Gulv: Parkett og laminat.
Vegger: Tapet og malte malte plater på vegger.
Himling: Himlingsplater.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Hvitevarer medfølger ikke leiligheten ved salg.

Oppvarming

Leiligheten blir oppvarmet med elektrisk fyring via luft-til-luft varmepumpe fra 2018 og panelovner.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 11.06.2002. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.
Iht. byggetegninger er det en vegg/skyvedører mellom stue og kjøkkenet, men denne veggen er tatt ned og det er nå en åpen løsning. Endringen er ikke søknadspliktig.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:
Dagboknr 11008, tinglyst 18.11.1985, type heftelse: Bestemmelse om veg. Eiendommen gnr. 29, bnr. 786 og bnr. 787 har vegrett over denne eiendommen langs grense mot sydøst i en bredde på 6 meter.
Dagboknr 11009, tinglyst 18.11.1985, type heftelse: Bestemmelse om veg. Eiendommen gnr. 29, bnr. 788 og bnr. 259 har vegrett over kontor/forretningseiendommen i en bredde på 5 meter.
Eiendommen har tinglyst rett for "bestemmelse om vannrett" på gnr. 29, bnr. 19. Rettigheten er tinglyst på gnr. 29, bnr. 19 med dagboknr. 5092, og tinglyst 15.12.1960. Denne eiendommen har vassledningsrett over gnr. 29, bnr. 19.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Diverse

Hvitevarer medfølger ikke leiligheten ved salg.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen ligger på Kløfta ved Trondheimsvegen i Ullensaker kommune - ca. 1.2 km. sør for sentrum av Kløfta. Kort vei til togstasjonen, matbutikker, treningssenter, bibliotek, kafeer og Romerikssenteret - senteret med sine ca. 30 butikker har et variert utvalg av forretninger med gode handlemuligheter og som forenkler hverdagen. Videre er det kun ca. 10-12 min. til Jessheim som kan by på det meste av bymessige fasiliteter og som igjen har et enda bredere utvalg.
I området er det gode tur- og rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Hiltonskogen som er like i nærheten, er et populært sted å gå tur. På vinteren er det også kjørt opp skiløyper i skogen og på jordene. Fra boligen er det kort vei til Romeriksåsen med et av Romerikes mest varierte friluftsområder; som byr på alt fra tur- og sykkelstier, badeplasser, fiskemuligheter og skianlegg. Romeriksåsen ligger i Gjerdrum og langs hele vestsiden av Nannestad kommune. Her finnes et rolig skoglandskap med bølgende åser og mange innsjøer med gode fiskevann.
Bakkedalen idrett- og aktivitetspark. I umiddelbar nærhet finner man den flotte og nye idrett- og aktivitetsparken, prosjektet er ment å gi innbyggerne og tilreisende gleden av et nytt idrettsanlegg som gir rom for idrettsglede, lek og konkurranser. Parkanlegget inneholder blant annet tre kunstgressbaner, multi-idrettsanlegg, tennis- og sandvolleyballbaner, lekeplasser og joggestier. Sentralt plassert ved fotballbanene er det etablert et driftsbygg med kiosk og toaletter.
For de som er som spiller golf, ligger Miklagard Golf rett over bruen ved avkjøring til Kløfta. Klubben har en 18-hulls internasjonal mesterskapsbane tegnet av Robert Trent Jones jr. og en sekshulls treningsbane. Miklagard kan by på ett av Norges beste treningsområder og golfakademi.
Kort vei til togstasjonen - fra Kløfta er det meget gode pendlermuligheter inn mot Gardermoen og Oslo med gode tog- og bussforbindelser. Toget inn mot Oslo går hver halvtime og har en reisetid på kun ca. 32. min. Kort vei til barnehager, barne- og ungdomsskole.
Med bil:
Jessheim ca. 10 min.
Gardermoen ca. 15 min.
Oslo ca. 30 min.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 2 817 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan vedtatt 23.03.2021 avsatt til boligbebyggelse - nåværende. Eiendommen ligger i et område som er registrert med ras- og skredfare.
Avsatt i kommunedelplan for Kløfta vedtatt 03.09.2012 til boligbebyggelse - nåværende. Faresone - Ras- og skredfare.
Eiendommen grenser inntil reguleringsplan for "Gang/sykkelveg FV 454.01. Bakkevegen - Gamle Kløfta" vedtatt 24.01.1994 og "Gisletunet" vedtatt 31.08.1998.
Eiendommen er berørt av veg/jernbanestøy.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Kommunale avgifter er kr 7 400,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Fellesutgiftene er kr 2 500,- pr. mnd. og inkluderer: Forretningsførsel, drift og vedlikehold, bygningsforsikring, nedbetaling av lån og renter, kabel-tv, generelt drift og vedlikehold mm.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 10.000 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av Internett og har avgift på kr. 500,- pr. mnd.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 694 760,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 2 501 136,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 45 418,- pr. 28.02.2022.
Andel fellesgjeld er kr 14 172,- pr. 28.02.2022.
Total fellesgjeld for sameiet er kr 118.445,- pr. 21.02.2022 og lånevilkårene er:
Rentebetingelser: 5,6% rentesats.
Lånets løpetid: Nedbetalingsdato 20.07.2024.
Avdragsfrihet: Nei.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.295.514,-. Av dette beløpet utgjør kr 14 172,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,-.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Wlodzimierz Kazimierz Nowak

Informasjon om sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Trondheimsveien 15 Boligsameie, med sameiebrøk 62/947.
Sameiet består av 15 boligseksjoner.
Forretningsfører er Team Regnskap AS.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt etter forutgående søknad til styret.
Foretatt påkostninger de senere år: Generelt vedlikehold.
Planlagte påkostninger: Generelt vedlikehold.
Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr. 29.429,- av salgssummen.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 19.400,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning(2 stk. inkl.)
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 63-0036/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.2236

Dato

Sist oppdatert: 27. april 2022 kl. 16:36

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.