Komplett salgsoppgave

Brøtergata 4C

6 090 000 kr
64 m²
1 soverom
Ilustarsjonsbilde av stue. Sydvendt balkong og utsyn
Ilustarsjonsbilde av stue. Sydvendt balkong og utsyn
Kart
Del
Lillestrøm sentrum - Flott leilighet i Fagerborgkvartalet! Høy standard, beliggende i hjertet av Lillestrøm. Bygging igangsatt.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  6 090 000 kr
 • Omkostninger
  27 474 kr
 • Totalpris
  6 117 474 kr
 • Etasje
  7
 • Byggeår
  2022
 • Soverom
  1 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  64 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fellesutgifter
  4 088 kr

Interessert?

Dette prosjektet har ingen planlagte visninger, kontakt megler for mer informasjon eller meld din interesse så holder vi deg oppdatert om prosjektet.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om enheten

Storgata 37 - en super sentral 3-roms selveierleilighet, midt i Lillestrøm. Her har du gangavstand til daglige gjøremål og kun 10 min til togstasjonen. Ny, søndagsåpen Bunnpris 1 minutt fra leiligheten.
Leiligheten er under oppføring og står klar 2-3 kvartal 2022.
God planløsning på sine 65m² med romslig entré, stue/spisestue med åpen løsning mot kjøkkenet med utgang til sydvendt balkong. Alle hvitevarer på kjøkken medfølger. Bad med opplegg for vaskemaskin og et stort soverom på 14,4 kvm! Denne leiligheten ligger høyt og fritt til i 7.etasje og har gode lys- og solforhold.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Brøtergata 4C, 2000 LILLESTRØM
Kommunenummer 3030, gårdsnummer 81, bruksnummer 260, seksjonsnummer 138, ideell andel 1/1

Oppvarming

Energibehov for oppvarming og varmtvann dekkes av fjernvarme levert fra Akershus Varme og Energi. Oppvarming i leiligheten vil bli levert som vannbårent anlegg med gulvvarme med egen termostat til hver sone. Varmtvann leveres fra felles varmtvannstank med en energisentral i teknisk rom.

Ferdigattest/brukstillatelse

Selger plikter å fremskaffe ferdigattest når eiendommen er ferdigstilt. Finnes det mangler av mindre vesentlig betydning så kan det likevel utstede midlertidig brukstillatelse, slik at kjøper kan overta og bebo boligen. Manglene skal da rettes av selger innen en frist som settes av kommunen. Kommunen kan kreve at selger stiller sikkerhet for at gjenstående arbeider blir rettet. Dersom gjenstående arbeider ikke blir utført innen fristen, skal kommunen gi selger pålegg om ferdigstillelse. Pålegget kan følges opp med tvangsmulkt eller forelegg. Det er ulovlig å ta boligen i bruk uten ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, og selger plikter å fremlegge
minimum midlertidig brukstillatelse til kjøper og megler før overtakelse.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
1952/102001-1/8 25.04.1952 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
1964/103631-2/8 04.09.1964 SKJØNN HJEMMEL I HENHOLD TIL EKSPROPRIASJON Bestemmelse om veg
1969/101547-1/8 28.03.1969 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
1969/101548-1/8 28.03.1969 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
1969/101549-1/8 28.03.1969 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
1969/102651-1/8 02.06.1969 BEST OM GARASJE/PARKERING
Eiendommen er i etterkant regulert blokkbebyggelse og ovennevnte servitutter har ikke lenger praktisk betydning for eiendommen eller innvirkning på bruken av eiendommen.
2019/103184-1/200 24.01.2019 21:00 BESTEMMELSE OM ADKOMSTRETT
Bestemmelse om at det skal være offentlig tilgjengelig gangareal for allmennheten gjennom kvartalet. Med grunnlag i reguleringsbestemmelser for Fagerborgkvartalet.
Da eiendommen er under utbygging, så gjøres kjøper kjent med at det kan påløpe ytterligere heftelser i eiendomsretten som kjøpers bank vil få prioritet etter. Heftelser som ikke skal gjelde den nye eiendommen vil bli forsøkt slettet. Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser som erklæringer/avtaler. Dog har selger opplyst at han ikke har kjennskap til slike erklæringer/avtaler som har innvirkning på denne eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Boligene har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele boligen eller enkeltrom (hybel) såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold. En evt. leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje med eier.
Det er krav til forsvarlige radonnivåer på utleieboliger. Prosjektet bygges slik at nødvendige radontiltak gjennomføres iht. den byggtekniske forskrift som gjelder for prosjektet.

Diverse

GULV:
Alle rom i Premium+ leiligheter leveres med 14 mm 1-stavs parkett eik natur børstet matt eller tilsvarende, mens Premium leiligheter leveres med 14 mm 1-stavs parkett lys eik eller tilsvarende. Gulv baderom leveres med flistype Marthe Beige Matt i 30X30 format. Nedsenket gulv i dusjnisje leveres med mosaikk 5X5 format av samme flismodell. Denne fliskvaliteten er meget god og valgt farge fremstår som tidløst. Samme flistype kan leveres uten ekstra kostnad i grått frem til utløpet av tilvalgsperioden. Gulv i fellesområder leveres med fliser eller tilsvarende slitesterk overflate. Private boder får egnet belegg eller parkett som øvrig i leiligheten. Fellesboder og teknisk rom leveres med hvit støvbundet betong/gulvbelegg.
VEGGER:
Vegger males i fargen S0500-N. På bad leveres fliser av typen Marte beige matt i 30X60 format liggende format uten fugefølge mot gulv. Denne fliskvaliteten er meget god og valgt farge fremstår som tidløst. Samme flistype i grått kan leveres i en gitt periode uten tilvalgskostnad.
HIMLINGER:
I boligrom leveres sparklet og malt gips/betong himling i farge S0500-N. Himlingsplater kan forekomme i bod. Synlig V-fuge i betong i stue, kjøkken og soverom må påregnes. Salgstegningene viser de generelle himlingshøydene og vil være ca. 3 meter for en andel av leilighetene i 5, 6 og 7 etg. samt ca. 2,6 meter for alle øvrige leiligheter, målt fra undergulv. Himlinger i fellesareal leveres primært som systemhimling eller malt betong.
INNVENDIGE DØRER
Innvendige dører leveres type hvit med ett speil. Dørvridere i børstet utførelse.
HOVEDINNGANGSDØR LEILIGHET
Inngangsdør til hver enkelt leilighet leveres fabrikkmalt utførelse. Alle dører leveres iht. gjeldende forskrifter for brann og lyd. Dør leveres med 1 stk. lås med FG-godkjenning som sikkerhetslås samt kikkehull til hver enkelt leilighet.
VINDUER OG GLASSDØRER
Prosjektet leveres med aluminiums belagte trevinduer med energiglass i henhold til TEK 17. Innvendig karm leveres malt fra fabrikk i fargen hvit.
LISTVERK
I rom med parkett leveres det gulvlist i hvit utførelse med synlige spikerhull. Gerikter rundt vinduer og dører i hvit glatt utførelse med synlige spikerhull. Lister mot betongvegg skrues. Overgang vegg/tak utføres uten taklist.
DIVERSE UTSTYR
Alle leiligheter leveres med sprinkelanlegg og brannslukningsapparat iht. brannforskrifter. Det leveres også nødvendige røykvarslere avhengig av planløsning og leilighetsstørrelse. Det monteres frostfrie hagekraner på fellesarealer.
ELEKTRISK
Elektrisk anlegg ligger generelt skjult i boenheten, bortsett fra betongvegger og lyd/brannvegger hvor det kan bli åpent anlegg. LED lyslist monteres under overskap på kjøkken. Det vil bli montert stikkontakter forberedt for vaskemaskin og tørketrommel der anvist på tegning. Alle rom får stikkontakter og lampepunkter, iht gjeldende NEK- standard. Det leveres belysning i bod, utebelysning på balkong/terrasse og inngangsparti, samt stikkontakt på balkong/terrasse. Det leveres LED downlights på bad og i entre/gang med dimmer. Egen tegning med lys og punktplassering til hver leilighet leveres kjøper i forbindelse med tilvalgsprosessen, hvor ekstra EL-punkter kan bestilles.
SANITÆR
Felles vann- og avløpsanlegg ligger skjult i sjakter og innkassinger. Teknisk anlegg for vann, varme og sprinkler krever et relativt stort fordelerskap i leilighetene, endelig plassering er ikke besluttet. Varmtvannet leveres fra fjernvarmenett. Individuelle energimåler til hhv. varme og varmt vann, vil bli installert i hver leilighet. På bad må det kun anvendes kondenstørke-trommel.
OPPVARMING
Energibehov for oppvarming og varmtvann dekkes av fjernvarme levert fra Akershus Varme og Energi. Oppvarming i leiligheten vil bli levert som vannbårent anlegg med gulvvarme med egen termostat til hver sone. Varmtvann leveres fra felles varmtvannstank med en energisentral i teknisk rom.
TV/DATA
Selger vil inngå avtale med Telenor om tilknytning for TV/data. Sameiet er forpliktet til å overta abonnementsavtalen med signalleverandøren ved stiftelse av sameiet. Det blir et stk. TV punkt i stue og ekstra punkt ihht. salgstegning der hvor dette fremkommer. Det vil bli mulighet for å bestille flere uttak i forbindelse med tilvalgsprosessen.

Energimerking

Boligene bygges med energikarakter C, farge Grønn. Selger er ansvarlig for å fremskaffe endelig energiattest før ferdigstillelse.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Fagerborgkvartalet bygges på tomten til historiske Fagerborg Hotell og ligger 9 minutters gange fra Lillestrøm togstasjon. Lillestrøms Torv og den sjarmerende gågaten ligger kun 4-5 minutter gange unna Fagerborgkvartalet og byr på et stort og variert utvalg av både butikker, helsetilbud, bibliotek, kino, cafeer og restauranter, og ikke minst hyggelige aktiviteter og by arrangementer.
Lillestrøm er en kulturby som kan skilte med mange arrangementer hvor kanskje Nebbenfestivalen er den mest kjente. Her har mange store nasjonale og internasjonale artister stått på scenen, og det er alltid topp stemning. Norges største gratis byfestival avholdes i juni, og her er hele næringslivet også med og skaper god stemning. I tillegg har Lillestrøm Kultursenter et program som overgår mange andre større byer, og det er det alltid noe for enhver. Odeon kino, rett rundt hjørnet for Fagerborgkvartalet, er en moderne kino, og viser det siste innen film.
I Fagerborgkvartalet vil du bo rolig, men meget sentralt til i overgangen mellom Lillestrøm sentrum og villabebyggelsen. Du får tilgang til alt en småby kan tilby kun få minutters gange fra egen bolig. Meny Lillestrøm ligger 150 meter fra boligen, i tillegg til Chi Restaurant & Bar og Vinmonopolet. Jobber du i Oslo, rusler du til toget som bringer deg inn til storstaden på 10 minutter. Skal du ut på reise og oppleve resten av verden, tar toget kun 12 minutter til Oslo Lufthavn.
Med andre ord har du tilgang til Oslo og resten av verden kun 15-20 minutter fra egen bolig. Da kan du fint sove litt lenger om morgenen, eller starte dagen med en deilig cappuccino og en croissant på en av de hyggelige caféene i nærheten før du drar på jobb - bedre blir det ikke.
På kvelden kan du nyte et deilig måltid og et godt glass vin på et av Lillestrøms mange hyggelige utesteder - kun en "tøffeltur" unna. Eller du kan sette deg på sykkelen og sykle en liten kveldstur langs elva en deilig sommerdag når fuglene kvitrer sin kveldssymfoni og naturen går til ro.

Parkering

Leiligheten har ikke garasjeplass
Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Offentlig vann og avløp. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningene.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen omfattes av reguleringsplan med bestemmelser, PlanID 554 – Detaljregulering for Fagerborgkvartalet, kvartal 34, vedtatt 13.06.2018. Det tas forbehold om evt. dispensasjonssøknader. Kopi av reguleringsplan kan fås utlevert hos megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Økonomi

Boligens kostnader

Kjøper er forpliktet til å betale sin andel av eierseksjonssameiets felleskostnader. Pr overtakelsesdato betales i tillegg til kjøpesum kr 6.000,- som settes av til startkapital til sameiet. Selger forplikter seg til å betale løpende fastsatte felleskostnader, stiftelsesomkostninger og startkapital på usolgte enheter. Felleskostnader ihht. budsjett skal dekke bl.a. avsetning til vedlikehold fellesarealer, forretningsførsel, forsikring bygg (ikke innbo) og fellesarealer og andre driftskostnader. Felleskostnadene er stipulert og basert på erfaringstall. Kommunale avgifter, fjernvarme, renovasjon og kabel-tv/internett er inkludert i budsjettet og individuelt strømforbruk er ikke inkludert i budsjettet, og faktureres direkte til hver enhet. Evt fremtidig velforeningskontingent er heller ikke hensyntatt i budsjettet. Budsjettet er et forslag til driftsbudsjett for normaldrift av sameiet i 1 år, basert på stipulerte inntekter og kostnader. Budsjettet er utarbeidet av forretningsfører basert på opplysninger om eiendommen gitt av selger/utbygger og normtall fra tilsvarende eiendommer som forretningsfører forvalter. Det tas forbehold om oppgitte arealer, antall leiligheter, organisering av fellesområder og øvrige opplysninger om prosjektet som kan endre forutsetningene for budsjettforslaget. Det tas forbehold om stipulerte inntekter og kostnader da styret vil kunne endre budsjettet og inngå avtaler som vil tilføre boligselskapet andre eller større kostnader. Endelig fastsettelse av budsjett og nivå på felleskostnader vil bli foretatt av styret i boligselskapet. Selger forbeholder seg retten til å leie ut, endre priser og kjøpsbetingelser på usolgte enheter. Se prisliste for estimerte felleskostnader per leilighet.
Iht. Fjordkraft er gjennomsnittlig strømforbruk for leiligheter ca. 9.000 kWh. Kostnadene til strøm vil variere avhengig av antall medlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.
Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Da boligen selges som bygg under oppføring er formuesverdien ikke fastsatt på nåværende tidspunkt.
Formuesverdi fastsettes med utgangspunkt i en formel for kvadratmeterpris som fastsettes av SSB. Den estimerte kvadratmeterprisen er fastsatt ut i fra flere kriterier (beliggenhet, alder, areal og boligtype) som danner markedsverdien i området. Boligens faktiske markedspris vil derfor ikke være Skatteetatens grunnlag for den første fastsettelsen av formuesverdi.
Det første året boligeiendommen skal formuesverdsettes, må skatteyter påse å gi tilstrekkelig med opplysninger om boligen til skattemyndighetene slik at korrekt estimert markedsverdi og formuesverdi kan beregnes. Formuesverdien vil senere automatisk justeres i takt med prisutviklingen på boliger og beregnet formuesverdi vil fremgå av forhåndsutfylt skattemelding.
Formuesverdien for boligeiendommer for inntektsåret 2020 skal ikke overstige 30 % av dokumentert markedsverdi for primærbolig (der man bor fast). Formuesverdien for sekundærboliger (øvrig bruk av eiendommen, f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) skal for inntektsåret 2020 ikke overstige dokumentert markedsverdi. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten.

Eiendomsskatt

Nye boliger fritas for eiendomsskatt i inntil to år, det vil si året boligen er tillatt tatt i bruk og påfølgende kalenderår. Lillestrøm kommune har pr 1. januar 2021 eiendomsskatt med en skattesats på 2 promille og 1.800.000 i bunnfradrag. Det tas forbehold om at kommunen endrer praksis.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Annen viktig informasjon

Eier

Fagerborg K34 I AS

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Lovanvendelse

Boligene selges til forbrukere i henhold til bustadoppføringslova. Boligene selges til næringsdrivende/profesjonelle i henhold til avhendingslova. Etter at boligene er ferdigstilte selges boligene etter avhendingslova til både forbrukere og næringsdrivende/profesjonelle.
For kjøp som følger bustadoppføringsloven gjelder bl.a. følgende :
Som sikkerhet for oppfyllelse av sine forpliktelser stiller selger en garanti på 3% av kjøpesummen frem til overtakelse. Beløpet økes deretter til 5% og står i 5 år etter overtakelsen. I tillegg plikter selger å stille bankgaranti for beløp kjøper innbetaler før overtagelse dersom disse skal stilles til selgers disposisjon før overskjøting.
Kjøper kan kansellere inngått kjøpekontrakt uten kostnad frem til selger har gitt skriftlig beskjed om oppstart. Etter at selger har varslet oppstart har kjøper rett til å avbestille hele eller deler av ytelsen frem til overtagelse, men da mot et vederlag og/eller erstatning til selger i henhold til lovens § 52 og 53.
Dersom det foreligger en mangel i henhold loven, kan kjøperen holde igjen vederlag, kreve mangelen rettet, kreve prisavslag, kreve erstatning eller heve avtalen.
Lovene kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Loven finner du også på www.lovdata.no
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 60-0151/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Lillestrøm
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR60.21151

Dato

Sist oppdatert: 28. februar 2023 kl. 12:46
Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Interessert?

Dette prosjektet har ingen planlagte visninger, kontakt megler for mer informasjon eller meld din interesse så holder vi deg oppdatert om prosjektet.
Lurer du på noe?

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.