Komplett salgsoppgave

Marikloppa 68C

3 950 000 kr
68 m²
2 soverom
Velkommen til Marikloppa 68C!
Velkommen til Marikloppa 68C!
Nina Bøe
Presenteres av
Nina Bøe
Fjellstrand
Nytt og moderne rekkehus over 2 plan med solrik terrasse i et populært og barnevennlig boområde

Estimert lånekostnad pr. mnd kr. 0

 • Prisantydning
  3 950 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  529 kr
 • Omkostninger
  99 933 kr
 • Totalpris
  4 050 462 kr
 • Byggeår
  2020
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  68 m²
 • Type
  Rekkehus
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  1 675 kr
 • Energimerke
  Rød B

Visning

Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Marikloppa 68C er et nyere rekkehus fra 2020 beliggende svært sentralt i et populært og barnevennlig boområde på Fjellstrand. Rekkehuset er over 2 plan med standard fra 2020 og praktisk planløsning. Boligen er smakfullt og moderne innredet med 1. etasje bestående av flislagt entré med garderobe, vaskerom med wc og åpen stue- og kjøkken løsning. Utgang fra stue til solrik markterrasse på ca. 12 kvm. I 2. etasje er det 2 soverom av god størrelse og omkledningsrom/bod, Koselig uteområde med svært gode solforhold fra tidlig morgen til langt på kvelden. Tilhørende biloppstillingsplass og sportsbod i felles bygg.
Lekeplass på området og kort vei til idrettsbane, skole og barnehage i nærområdet. Gangavstand til buss, butikk, kafé, populær badestrand og fine turområder.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Marikloppa 68C, 1458 FJELLSTRAND
Kommunenummer 3023, gårdsnummer 29, bruksnummer 904, seksjonsnummer 7, ideell andel 1/1

Innhold

Bolig
Totalt bruksareal: 68 kvm
Totalt primærrom: 68 kvm
Primærrom:
1. etasje 34 kvm: Entré, vaskerom og stue med åpen kjøkkenløsning.
1. etasje 34 kvm: Gang, bad, 2 soverom og omkledningsrom/bod.
Boligen disponerer en bod (nr. 68C) på ca. 5 kvm i felles bodrekke.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 05.09.2022, utført av Anticimex v/Morten Bøhler Hansen.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i tre og er fundamentert med gulv på grunn av betong. Bærende konstruksjoner og etasjeskillere av trekonstruksjoner. Fasader utført i liggende/stående kledning. Takkonstruksjon utført i saltaksform utvendig tekket med takstein. Boligen har profilert entrédør av tre med glassfelt og balkongdør samt vinduer med karmer av tre og tre-lags glass fra byggår.
Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Det gjøres spesielt oppmerksom på:
TG3 er ikke gitt.
TG2 er gitt:
- Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser under servant.
- Fallforhold er gitt TG2 på grunn av utilfredsstillende lekkasjesikkerhet. og stedvis motfall på gulvflater utenfor dusjsonen på badet.
- Fallforhold på vaskerom er gitt TG2 på grunn av utilfredsstillende lekkasjesikkerhet.
- Det er montert automatisk lekkasjestopper for å begrense eventuelle lekkasjer for vanninstallasjoner på kjøkkenet.
- Det er ikke fremlagt samsvarserklæring på elektrisk arbeid/anlegg montert etter 1999.
TGIU er gitt:
- Avløpsrørene er skjult og eventuell stakeluke er ikke lokalisert.
- Taket er ikke inspisert grunnet sikkerhetsmessige forhold.
- Fundamenter er naturgitt skjult, og det er for øvrig ingen sikre og dokumenterte opplysninger om type fundamenter som huset har.
- Byggegrunnens beskaffenhet er ukjent.
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.

Standard

Nyere og moderne rekkehus over 2 plan med tilhørende bod og biloppstillingsplass. Solrik disponibel uteplass mot vest og pent opparbeidede fellesområder med plen og lekeplass.
Entré
Pen adkomst med steinbelagt uteplass. Flislagt entré med gulvvarme og garderobeskap.
Stue og kjøkken i åpen løsning
Lys og trivelig stue med plass til sofagruppe og spisebord. Utgang fra stue til vestvendt markterrasse på ca. 12 kvm.
Moderne kjøkkeninnredning fra Kvik med mørke glatte fronter og laminert benkeplate. Nedfelt oppvaskkum i kompositt med ettgreps armatur. Delikat tapet mellom benkeplate og overskap, samt belysning og stikkontakter under overskap. Integrerte hvitevarer som stekeovn med nedfelt induksjonstopp, kjøleskap m/frysedel, oppvaskmaskin og ventilator tilkoblet avtrekksventil medfølger. Varmtvannsbereder fra byggeår på ca. 110 L er plassert i hjørneløsning på kjøkken og det er montert komfyrvakt.
Soverom
Boligen har to gode soverom i 2. etasje. Garderobeskap i soverom 1, hvor det også er omkledningsrom/bod.
Bad med adkomst fra gang
Romslig bad med gulvvarme og tidsriktige fliser og innredning. Mørk servantinnredning fra Kvik med speil og overlys, samt stikkontakt. Dusjnisje med innadslående glassdører, samt vegghengt toalett med innebygget sisterne. Avtrekksventil i himling.
Vaskerom med adkomst fra entré
Vaskerom med servantinnredning, speil og stikkontakter. Opplegg for vaskemaskin. Hovedstoppekran og fordelerskap for rør-i-rør er plassert i vegg. Avtrekksventil over aggregat for balansert ventilasjon. Vaskemaskin medfølger ikke.
Vegger: Glatte malte flater og fliser
Gulv: Laminat og fliser
Himling: Glatte malte flater
Downlights på bad.
Annet fast inventar
- Røykvarsler
- Brannslukningsapparat
- Utelys
- Utestikk
- Garderobeskap i entré
- Garderobeskap i ett soverom
- Garderobeskap i garderoberom

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Gulvvarme på bad, vaskerom, og entré.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.
Sikringsskap
Sikringsskap med automatsikringer er plassert i entré.
Boligen har skjult elektrisk anlegg.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 26.11.2020.
Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et landlig og barnevennlig boligområde på Fjellstrand, på Nesoddens vestside. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og daglige servicetilbud. Fra eiendommen er det kort vei til nydelig natur, både ved sjøen og i skogen. Fra eiendommen tar det ca. 5 min å gå til barneskole og barnehage.
Fjellstrand velforening har et veldrevet badeanlegg med sandstrand, svaberg, brygge, badeflåte og stupebrett. Velforeningen arrangerer også St. Hans feiring, bryggedans og juletrefest.
Av sportslige aktiviteter kan nevnes Nesodden fekteklubb, som har treninger i skolens gymsal hver uke, samt Nyborgjordet med fotballbane i nærområdet. Kort kjøretur til Bjørnemyrhallen eller Berger Idrettsanlegg med fotballbane, kunstgressbane, friidrettsbane, tennisbaner og idrettshall.
Få minutters gange til dagligvarebutikk på Joker. Her ligger også en koselig nabolagskafé Annas hybel. Her samles både lokale og fra resten av Nesodden. Annas kan blant annet tilby ølservering, mat, kaker, quizkvelder, musikkarrangerementer og god stemning m.m. Kjøpesenter på Tangen med Menybutikk, vinmonopol og diverse forretninger, samt kommunehuset Tangenten med kafé, bibliotek og helsestasjon.
Kort vei til buss som korresponderer med båt til Aker brygge og Lysaker. Det går buss til Tangen brygge hvor hurtigbåten tar deg til Lysaker på ca. 8 min og til Aker brygge på ca. 20 minutter. Med bil tar det ca. 15 min til Nesoddtangen brygge, ca. 30 min til Vinterbro Senter og Drøbak, ca. 40 min til Ski Storsenter og ca. 50 min til Oslo S. Bussforbindelse også til Vinterbro.

Adkomst

Ta av ved Nesset og følg FV156 mot Nesoddtangen. Ta til venstre i krysset ved Nesodden kirke og følg Kirkeveien mot Fjellstrand. Ta inn første vei på høyre hånd etter Fjellstrand skole som er Marikloppa. Følg denne innover.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Se også google maps - det er enkelt å finne frem i kartet.

Barnehager, skoler og fritid

Gangavstand til flere barnehager, samt barneskole på FJellstrand. Ungdomsskole på Fagerstrand, Steinerskole på Skoklefall og videregående skole på Berger/Hellvik. Trygg skolevei.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 2 146 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal og er opparbeidet med plenarealer, beplantninger, lekeplass og asfaltert gårdsplass.

Parkering

En biloppstillingsplass (nr. 7) på sameiets eiendom.
Det er mulig å installere ladeboks på biloppstillingsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via asfaltert privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et område hvor arealet skal benyttes til "Boligbebyggelse, nåværende", i henhold til Kommuneplan datert 2018-2042.
Eiendommen/området er under reguleringen "Marikloppa Persilengen B22 Låvetomta 29/904". Formål: boligbebyggelse, veg, lekeplass og parkeringsplasser.
Eiendommen/området er også under reguleringen "Marikloppa veien". Formål: Kjøreveg, og grøntareal.
Reguleringsplaner under arbeid i nærheten (500 meter):
Id: 20200221
Navn: GSV-Fv. 1406 Fjellstrand skole-Kirkeveien
Status: Planlegging igangsatt
Plantype: Detaljregulering
Det gjøres oppmerksom på at byggetrinn 2 i samme sameie skal oppføres ved siden av denne boligen.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Kommunale avgifter er kr 8 445,- for 2021. I dette inngår gebyr for vann, avløp og renovasjon. Vann og avløp faktureres etter forbruk.
Fellesutgiftene er kr 1 675,-/md. og inkluderer: Felles byggforsikring, Telia Kabel-Tv/bredbånd, måking/feiing/strøing, strøm fellesanlegg, drift/forretningsførsel.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 12 000,-/år.
I selgers husstand har det bodd 2 mennesker og det opplyses om at strømforbruket har vært ca. 8 700 kwh/år.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 852 072,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 3 067 460,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 13 823,- pr. 19.08.2022
Andel fellesgjeld er kr 529,- pr. 19.08.2022

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4 050 462,-.
Av dette beløpet utgjør kr 529,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Carina Cecilie Heggelund og Lars Øyvind Bech

Informasjon om sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Boligsameiet Marikloppa.
Sameiet består av 9 seksjoner samt 1 ubebygd seksjon.
Forretningsfører er Falkenberg Regnskap
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,2% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Minimumsvederlag: kr 45.000,-
Tilrettelegging: kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 19.400,-
Visninger: kr 2.000,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 51-0102/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nesodden
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR51.22102

Dato

Sist oppdatert: 24. september 2022 kl. 12:32

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.