Komplett salgsoppgave

Borgundvegen 595

8 500 000 kr
204 m²
4 soverom
Eiendomsmegler Camilla Christensen har gleden av å presentere Borgundvegen 595.
Eiendomsmegler Camilla Christensen har gleden av å presentere Borgundvegen 595.
Camilla Christensen
Presenteres av
Camilla Christensen
Hatlane
Ny pris! Unik og innholdsrik enebolig med fantastiske kvaliteter|Nydelig utsikt|4 sov.|Kontor|Badehus m/jacuzzi

Selges med verdibevis

4 års garanti på deler av boligen.
 • Prisantydning
  8 500 000 kr
 • Omkostninger
  213 842 kr
 • Totalpris
  8 713 842 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1972
 • Soverom
  4 soverom
 • Bad
  3 bad
 • Primærrom
  204 m²
 • Bruksareal
  227 m²
 • Tomteareal
  948,4 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje D

Visning

Kontakt megler via linken VISNINGSPÅMELDING for å avtale tidspunkt for din visning. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, og vi må vite hvor mange du kommer i følge med. Husk å bruke munnbind, samt å lese salgsoppgaven digitalt før visning.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Eiendomsmegler Camilla Christensen har gleden av å presentere denne innholdsrike og moderne eneboligen som ligger fantastisk til i naturskjønne omgivelser med fantastisk utsikt. Boligen er beliggende i attraktive omgivelser i Hatlane. Fra boligen er man en kort spasertur unna den nye barneskolen i Hatlane, butikker, barnehage samt det går tursti til nydelig turterreng på Hatlaåsen rett ved boligen.
* Fantastisk utsiktstomt
* Meget gode solforhold
* Stor sydvendt terrasse på 60 kvm
* Badehus m/jacuzzi
* Vinkjeller
* Kort vei til flott turterreng
* Gangavstand til barneskole, barnehage og butikk.
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Borgundvegen 595, 6016 ÅLESUND
Kommunenummer 1507, gårdsnummer 48, bruksnummer 55, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 227 kvm
Totalt primærrom: 204 kvm
Bruksareal:
Badehus 13 kvm
Enebolig 214 kvm
Primærrom:
1. etasje 93 kvm: 3 soverom, hall/trapp, 2 bad, vaskerom.
2. etasje 111 kvm: Stue, kjøkken, gjest/tv-stue, bad, kontor, rom med lagringsplass tilknyttet kjøkken, arbeidsrom.
Sekundærrom:
Badehus:
1. etasje 13 kvm: Baderom
Enebolig:
1. etasje 10 kvm: Vinkjeller, bod/garderobe, garderobe.
I tillegg er det ca 14 m² med utebod i 1. etasje under altan. Altan på ca 60 m2.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra boligsalgsrapport datert 27.04.2021 utført av Anticimex.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i 1972. Gjennomført større rehabilitering i 2006, med nye gulv, vegger og tekniske anlegg. Gulv mot grunn av betong. Grunnmurer og yttervegger i 1. etasje av forskalingsblokk med innvendig betong. Yttervegger i 2. etasje og på loft av isolert bindingsverk utvendig kledd med liggende bordkledning. Valmtakkonstruksjon av tre fra 1972 utvendig tekket med metallplater fra 2017. Boligen har slett ytterdør med glass. Balkongdører og vinduer med trekarmer med utvendig aluminiumkledning og glass fra 2006.
Utgang fra stue og arbeidsrom til sørvendt altan på ca 60 m2, med underliggende carport og utebod på ca 14 m2.
Boligen har et frittliggende badehus beliggende nordøst for boligen. Huset er oppbygd med gulv av betong med tremmer og yttervegger av bindingsverk med utvendig trekledning. Valmtakkonstruksjon av tre tekket utvendig med takpapp.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder har flg. bygningsdeler tg2:
Bad 1. etasje øst:
Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert. Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 10 mm. Dette er vurdert til ikke å være tilfredsstillende med tanke på
lekkasjesikkerhet.
Bad 1. etasje vest:
Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert. Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 5 mm. Dette er vurdert til ikke å være tilfredsstillende med tanke på lekkasjesikkerhet.
Bad 2. etasje:
Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert. Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 5 mm. Dette er vurdert til ikke å være tilfredsstillende med tanke på lekkasjesikkerhet.
Vaskerom 1. etasje:
Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 8 mm. Dette er vurdert til ikke å være tilfredsstillende med tanke på lekkasjesikkerhet.
Øvrige rom:
Hjørnejern i forbindelse med listefrie utforinger på vinduer har stedvis utbuling/oppsprekkinger. Oppsprekk i vegg ved downlight i trapp.
Frittstående byggverk:
Taktekking har kort gjennstående levetid og det bør monteres nytt utvendig sjikt.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Moderniseringer og påkostninger

Boligen ble totalrenovert i 2006. Det ble støpt nytt gulv i 1.etg med varmekabler i bad, entre, vaskerom og ganger. Det er noen få stendere og bjelker i yttervegger igjen fra tidligere ellers ble alle vegger, bjelkelag, vinduer, isolasjon, rør og elektrisk anlegg installert på nytt.
Strømsheim AS utførte prosjektet i 2006 med innleie av Siemens til elektro (hele installasjonen inkl KNX = "smarthus" ), Bravida/Domaas til rør, Kjartan Holen til murerarbeid, VVS Teknikk AS til ventilasjon og Martin Uggedal AS til malerarbeid inne.
Nytt yttertak med renner og beslag i 2017 lagt av Vidar Godø AS.
Alle rør utvendig ble skiftet i 2005 (kloakk og overflatevann i separate rør til kommunal kum samt nytt rør til vann inn fra kommunal ledning).
Det er lagt varme i den private veien med væske som sirkuler i sporene og luft til væske varmepumpe. Dette ble installert 2017-18.

Standard

Eneboligen går over 2 etasjer. I tillegg er det et frittliggende badehus nordøst for boligen. Eiendommen gjennomgikk en større rehabilitering i 2006, med nye gulv, vegger og tekniske anlegg og har følgende standard på innvendige overflater:
Gulv:
I 1. etasje er gulvflater belagt med eikeparkett, fliser og gummifliser. I 2. etasje er gulvflater belagt med eikeparkett. Laminat på hobbyrom.
Vegger:
Veggflater med slette malte vegger.
Himlinger:
Himlingsflater med slette malte overflate.
Kjøkken:
Delikat og tidsriktig kjøkken med innredning med glatte eikefronter. Kjøkkenet har integrert oppvaskmaskin, induksjonstopp, dampovn og stekeovn fra Miele. Kjøleskap er også integrert i kjøkkeninnredningen. Benkeplater er av stein/kompositt-materiale med underlimt oppvaskkum i rustfritt strål med ett-greps kjøkkenarmatur fra FMMattsson. Barløsning med benkeplate i heltre eik. Kjøkkenet holder høy standard med åpen løsning mot stue. På gulv er det en- stavs eikeparkett. Slette malte vegger. Slett malt himling med innfelte downlights. Fritthengende ventilator i rustfritt stål.
Bad i 1. etasje øst:
Lekkert flislagt bad med gulvvarme. Badet inneholder vegghengt toalettskål fra Villeroy & Boch med innebygget sisterne fra Grohe. Vegghengt servantinnredning med glatte skuffefronter. Heldekkende servant med 2 stk ett-greps armaturer fra Damixa. Vegghengt speil med overhengende belysning. Dusjvegg i glass er satt inn i 2021 og det har ikke vært dusjet direkte på flisene før dette. Ett-greps dusjarmatur med slange, hånddusj og takdusj. Mekanisk avtrekk. Malt slett himling med innfelte downlights.
Bad i 1. etasje vest:
Et tøft og stilfullt flislagt bad med gulvvarme. Badet inneholder dusjkabinett med vegger og dører av glass. Innebygget ett-greps armatur med slange og hånddusj. Vegghengt servantinnredning med glatte fronter. Heldekkende servant med ett-greps armatur fra Damixa. Vegghengt speil med belysning og skap med slette fronter. Mekanisk avtrekk. Slett malt himling med innfelte downlights.
Bad i 2. etasje:
Delikat og lunt flislagt bad med gulvvarme. Badet inneholder veggghengt toalettskål fra Villeroy & Boch med innebygget sisterne fra Grohe. Frittstående badekar med vegghengt ett-grepskararmatur fra IlBagnoAlessi (Oras). Vegghengt servantskap med glatt skuffefront. Servantskål med ett-greps armatur fra IlBagnoAlessi (Oras). Vegghengt speil med overhengende belysning. Mekanisk ventilasjon. Malt slett himling med innfelte downlights.
Vaskerom i 1. etasje:
Vaskerom med fliser på gulv med gulvvarme og sokler. Vegger med malte slette overflater. Malt slett himling med innfelte downlights. Vegghengt servantinnredning med glatte fronter. Laminert benkeplate med nedfelt vaskekar i rustfritt stål fra Intra med ett-greps armatur fra Oras. Overskap og høyskap med glatte fronter. Vann- og avløpstilkobling samt strøm fremført for tilkobling til vaskemaskin/tørketrommel. 2 stk fordelerskap for rør i rør-systemer innfelt i vegger. Varmtvannsbereder fra Oso-hotwater 198 liter, produsert 2006. Inntaksrør med hovedstoppekran av kobber med vannmåler. Mekanisk avtrekk.
Det er også gulvvarme i entrè og ganger/ garderobe i 1.etg.
Slette malte innerdører fyllingsdører av eik på bad og skyvedør av eik mellom soverom og garderobe i 1. etasje. Skyvedørsgarderobe i begge garderober.
Slette malte innerdører og baddør og skyvedør i eik i 2. etasje.
90 graders svingtrapp med repos. Bestanddeler i heltre eik.
Det er montert ladepunkt for el-bil, 32 A med lastbalansering.
Tekniske anlegg. VVS anlegg:
- Vannrør av typen "rør i rørsystem", fra 2006.
- Avløpsrør i plast, fra 2006.
- Varmtvannsbereder fra Oso-hotwater, 198 liter, produsert 2006.
- Ventilasjon basert på balansert ventilasjon.
- Sentralstøvsuger. tre uttak i 2. etasje og ett uttak i 1. etasje.
- Sikringsskap med automatsikringer, kursfortegnelse og samsvarserklæring.
- Røykdetektorer tilknyttet Sector alarm. 6 kg pulverapparat.
Det gjøres oppmerksom på at to reoler fra boden ute ikke medfølger i handelen. En med 6 kasser og en uten kasser.

Oppvarming

Oppvarming med elektriske varmekabler, tilluftsoppvarming med luft-til-luft varmepumpe og vedfyring. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse fra 08.11.1972.
Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: Puss av grunnmur, maling av leilighet i underetasjen. Samt fullføring av adkomstveg og avkjørsel fra riksveg.
Det foreligger ferdigattest på ombygging av enebolig og carport datert 23.04.2007. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Endringstegninger datert 03.05.2006 med forespørsel om utvidelse av altan godkjennes hos kommunen.
Det foreligger bygningstillatelse og ferdigmelding hos kommunen på overbygg til badestamp datert 21.08.2008.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
1507/48/55:
20.12.1943 - Dokumentnr: 301636 - Bestemmelse om gjerde
20.12.1943 - Dokumentnr: 301636 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:1507 Gnr:48 Bnr:1
09.06.1976 - Dokumentnr: 903160 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:1507 Gnr:48 Bnr:126
01.01.2020 - Dokumentnr: 1633765 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:1504 Gnr:48 Bnr:55

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.
Eiendommen er opprinnelig bygget og godkjent med 2 utleieenheter i underetasjen men er ombygd og hele eiendommen er i dag i bruk som en boenhet.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Frittliggende enebolig i naturskjønne omgivelser med fantastisk utsikt. Boligen er beliggende i attraktive omgivelser i Hatlane. Fra boligen er man en kort spasertur unna den nye barneskolen i Hatlane, butikker, barnehage samt det går tursti til nydelig turterreng på Hatlaåsen rett ved boligen.

Adkomst

Følg Borgundvegen østover fra Ålesund sentrum, når du kommer til Hatlane og har passert nye Hatlane Skole, Tennishallen og Omsorgssenteret på høyre hånd, har du avkjørselen til Hatlen på høyre side, via a vis tar du av en stikkvei opp til venstre fra hovedvegen og følger denne oppover rett frem til du kommer til eiendommen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Skoler
Hatlane skole (1-7 kl.) 7 min. gange - 0.5 km
Aalesund International School (1-10 kl.) 3 min. gange - 2 km
Kolvikbakken u-skole (8-10 kl.) Midlertidig flyttet til Hatlane
Spjelkavik u-skole (8-10 kl.) 9 min. m/bil - 5.2 km
Blindheim u-kole (8-10 kl.) 11 min. m/bil - 8 km
Fagerlia videregående skole 6 min. m/bil - 3.8 km
Borgund vg.skole 9 min. gange - 5.3 km
Barnehager
Ratvikåsen barnehage (0-5 år) 12 min. gange - 0.9 km
Hatlahaugen familiebarnehage (2-6 år) 12 min. gange - 1 km
Ratvika barnehage (0-6 år) 17 min. gange - 1.5 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 948,4 kvm som er opparbeidet med asfaltert privat oppkjørsel med vannbåren varme tilknyttet felles varmepumpe. Tomt på sørsiden av boligen er belagt med belegningsstein og kunstgress med tregjerde og diverse beplantning. Østsiden er opparbeidet med kunstgress, forstøtningsmurer og trapp. Vestsiden har støpt betongtrapp, gress og diverse beplantning. Nordsiden har støpt platting med forstøtningsmur og bed. Trapp til skrånende terreng med gressplener og annen beplantning.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Det er bestilt ny asfalt fra hovedveien og opp til gårdsplassen foran huset. Det er avtalt at dette skal gjøres i løpet av mai. Nåværende eire tar sin del av regningen.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan for Hatlane syd 10.06.1975 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 10 566,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 27.830pr. år ( for 2020 inkl. nettleie) / ca. 36.000 kwh.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 7.230,-.
Eiendommen er tilknyttet privat vei m/varme i vei som deles på naboer, årlig utgifter ca. kr 3-5.000,- pr. år.
Boligen er tilknyttet fiber 500/500 og har en avgift pr. mnd. på kr 1.343,- som inkluderer div. tv-abonnement, pakker etc. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Boligen er tilknyttet Verisure alarm som koster ca. kr 10.000,- pr. år (mange kamerasensorer).
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 079 026,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 3 884 493,60.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

I 2020 var eiendomsskatt inkludert i de kommunale avgifter.
Eiendomsskatten for 2021 er ikke fastsatt ennå - klar i juni 2021. I 2021 blir det 4 terminer på kommunale avgifter og eiendomsskatten blir tillagt de 2 siste terminer.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 8.713.842,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,- for eneboliger mindre/større enn 230 kvm. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Håkon Lund-Hanssen og Kristin Lund-Hanssen

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr 45.000,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.950,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 76-0069/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Ålesund
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR76.2169

Dato

Sist oppdatert: 22. september 2021 kl. 11:57

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Kontakt megler via linken VISNINGSPÅMELDING for å avtale tidspunkt for din visning. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, og vi må vite hvor mange du kommer i følge med. Husk å bruke munnbind, samt å lese salgsoppgaven digitalt før visning.
Lurer du på noe?

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.