logo
Melhus

Brubakkhaugen 40

Prisantydning

3 990 000 kr

Omkostninger: 101 092 krTotalpris: 4 091 092 kr
Byggeår
1967
Soverom
3
Areal (P-ROM/BRA)
145 m² / 213 m²
Tomteareal
615 m²
Type / Eierform
Enebolig / Eiet
Fasiliteter
Veranda

Innholdsrik enebolig med barnevennlig og skjermet beliggenhet på Melhus - Gode solforhold - Garasje

Visning

Vi inviterer til individuelle visninger for å hindre spredning av koronaviruset. Ta kontakt i god tid for å avtale tidspunkt for din visning.
Eiendomsmegler

Mikkel Presterud

Trondheim
mobil 97190599
telefon

Send e-post
Bestill verdivurdering

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Velkommen til Brubakkhaugen 40 og denne innholdsrike eneboligen med skjermet og barnevennlig beliggenhet! Boligen har en innholdsrik planløsning og går over tre plan. I kjeller har du rikelig med bodarealer samt praktisk og stort vaskerom. 1. etasjen er innredet med en romslig stue på 50,9 kvm hvor du har flere møbleringsalternativer. Her har du rikelig med plass til både spisestuemøblement, samt sofagrupper. Kjøkkenet er praktisk tilbaketrukket fra kjøkkenet og har en romslig innredning med gode arbeidsflater. Videre er bolig utstyrt med 2 bad, hvor hovedbadet i 2. etasjen er pent flislagt. Badet i 1. etasjen er forøvrig utstyrt med badekar. Boligen har 3 romslige soverom i 2. etasje hvor du også finner en romslig stue. Parkering i garasje og på tomt. Velkommen til visning!

Eiendommen

Brubakkhaugen 40, 7224 MELHUS 
Gårdsnummer 114, bruksnummer 7, seksjonsnummer 0, kommunenummer 5028

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger skjermet og rolig beliggende på Brubakkhaugen, like nord for Melhus sentrum. Eiendommen ligger i et barnevennlig og rolig område med lite gjennomgangstrafikk. I umiddelbarnærhet finner du turstier som leder deg til bl.a. Gaula. Kort vei fra boligen opp til bussholdeplassen Brubakkhaugen som ligger 3 minutter gange unna. Se atb.no sine hjemmesider for fullstendig rutebeskrivelse. Kort vei til Melhus sentrum med sine servicefunksjoner. I tillegg ligger City Syd ca. 10 minutter unna med bil, og Trondheim sentrum ca. 25 unna med bil. 

Veibeskrivelse

Fra Melhus: Følg Melhusvegen nordover ut av sentrum. Ta til venstre over brua. Du ankommer nå en rundkjøring hvor du tar andre avkjørsel. Etter noen få meter tar du inn til venstre på Brubakkhaugen. Boligen vil ligge på venstre side. Det vil bli skiltet godt ved fellesvisninger fra Eiendomsmegler Krogsveen.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 230 kvm
Totalt bruksareal: 213 kvm
Totalt primærrom: 145 kvm

Som fordeler seg på følgende:

Kjeller:
Totalt bruttoareal: 58 kvm
Totalt bruksareal: 53 kvm
Totalt primærrom: 14 kvm (Vaskerom)
Totalt sekundærrom: 39 kvm (3 stk boder)

1. etasje:
Totalt bruttoareal: 110 kvm
Totalt bruksareal: 105 kvm
Totalt primærrom: 79 kvm (Bad, gang, kjøkken, stue, vindfang)
Totalt sekundærrom: 26 kvm (Bod og garasjerom)

Loft: 
Totalt bruttoareal: 62 kvm
Totalt bruksareal: 55 kvm
Totalt primærrom: 52 kvm (Bad, loftstue, 3 soverom)
Totalt sekundærrom: 26 kvm (Bod)

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 31.01.2020 utført av Heimdal Takst AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. 

Tomten

Eiet tomt på 615 kvm opparbeidet med grøntarealer, bebyggelse og internveier. 

Parkering

Parkering på egen tomt og i garasje. 

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat stikkvei med felles vedlikeholdsansvar. Det betales årlig kr. 1 500,- til veilaget som forvalter veien med bl.a. strøing, brøyting og grusing. 
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Enebolig er oppført i 1,5 etasjer over kjeller. Grunnmur er oppført i betongstein og del av tilbygg på ringmur/støpt plate. Veggkonstruksjon er oppført i bindingsverk, og er kledd med stående og liggende panel. Taket er et saltak og er tekket med metallplater. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vinduer med 2-lags glass.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1967. Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ingen separat utleiedel, men kan fritt leies ut i sin helhet.

Standard

Boligen har en skjermet og pen beliggenhet på Brubakkhaugen, like nord for Melhus sentrum. Boligen går over 1,5 etasje. På bakken er det tilstøtende bod og garasje, samt en terrasse på ca. 73 kvm. Garasjen fremstår videre i bruksmessig stand med normal bruksslitasje. På grunn av mye lagret utstyr var kontrollen noe begrenset. Det ble ikke registrert tegn til lekkasjer fra tak. Det er grodd noe mose på taket til garasjen.

I boligens 1. etasje finner du kjøkken, bad, bodareal og stue. Badet fremstår i bra stand med badekar, toalett og servant. Det er synlig membran i sluk. Eldre støpejernssluk ble ikke skiftet i forbindelse med
oppgraderingen. Tidligere skruehull på vegg i våtsone er ikke tettet. Takstmann har ikke registrert tegn til forhøyede fuktindikasjoner med fuktsøk på tilgjengelige flater på gulv og vegg. Bruk av badekar evt. dusjkabinett med avløp ført til sluk må påregnes. Kjøkkenet fremstår i bruksmessig god stand og har fått TG 1 i takstrapport. Profilerte fronter i tre på over- og underskap og benkeplate i laminat. Videre er det kjøkkenplater på vegg over benkeplate. Oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps blandebatteri, integrert komfyr og steketopp, frittstående oppvaskmaskin og kombinert kjøle- og fryseskap. Videre er det sensor under oppvaskmaskin med alarm som utløses ved eventuell lekkasje.

Stuen er romslig med sine knappe 51 kvm. Her har du flere møbleringsalternativer med plass til spisestuemøblement og sofagrupper. Videre har du utgang til terrassen som er delvis overbygd, samt utstyrt med levegg som hindrer for vær og vind, samt innsyn.

I kjelleren finner du et romslig vaskerom samt bodarealer. Det gjøres oppmerksom på at vaskerommet ikke tilfredstiller dagens krav til våtrom. Vannstopp til boligen befinner seg i kjelleren. Polygon har gjort videre arbeid knyttet til påvist fuktinnsig i kjeller som ble påvist fra takstmann 24.07.2017. Ved ny takst 31.01.2020 ble det ikke påvist fukt. Det må antas at arbeidet Polygon har gjort har gitt resultater.

Loftet er innredet med 3 soverom, bad og bod. Badet er innredet med servant, dusjkabinett, toalett og servantskap. Takstmann mener dusjkabinettløsning bør videreføres da fallet i gulvet ikke er tilfredsstillende. På bakgrunn av dette har badet fått en TG 2 i rapport. Soverommene er av romslig og luftig utførelse med rikelig plass til garderobemuligheter. Utgang til luftebalkong fra hovedsoverommet. 

Oppvarming

Varmepumpe, peis og elektrisk.

Energimerke Energimerket F3

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

10.02.1967 - Dokumentnr: 385 - Bestemmelse om veg
Rettighetshaver:  Knr:5028 Gnr:114 Bnr:8 
Bestemmelse om vannledning 
Bestemmelse om gjerde 


13.02.2020 - Dokumentnr: 2108653 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver:  Eiendomsmegler Krogsveen AS 
Org.nr: 950 007 613 


10.02.1967 - Dokumentnr: 383 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra: 
Knr:5028 Gnr:114 Bnr:2 


21.11.2016 - Dokumentnr: 1073639 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet: 
Knr:5028 Gnr:114 Bnr:13 


01.01.2018 - Dokumentnr: 51200 - Omnummerering ved kommuneendring
01/01-2018 tidligere: Knr:1653 Gnr:114 Bnr:7 


Reguleringsplan og rammetillatelse

Eiendommen følger kommuneplanens arealdel 2013-2025 og er avsatt til bl.a. boligformål. Kopi av dette kan fås ved henvendelse til megler. 

Diverse

Vegen inn til boligområdet er privat. Det betales et årlig beløp inn til veilaget i området som besørger vedlikehold, brøyting og strøing. Årlig beløp er kr. 1 500 i året.

Det foreligger videre en ikke tinglyst avtale hvor nyoppført bygg i sør har anlagt vann og avløpsledninger på eiendommen. I flg selgerhefter dog ikke dette for eiendommens bruk eller rettigheter. Avtale kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Radon

Det er ikke fremlagt radonmåling. 

Inventar og hvitevarer

Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen.

Megler vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,875% av salgssummen
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 21.625,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Oppdragets KR-kode

KR68.2011

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter kan variere noe fra termin til termin.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 673 421,-  ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen  (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 2 424 316. 

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 101 092,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring  HELP Forsikring AS kr  11.500,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Visning

Vi inviterer til individuelle visninger for å hindre spredning av koronaviruset. Ta kontakt i god tid for å avtale tidspunkt for din visning.
minusVis mindre

Plantegninger

Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.  Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.  Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,875% av salgssummen
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 21.625,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Lovverk

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
minusVis mindre

Vedlegg til salgsoppgaven (pdf)

Egenerklæring boligselgerforsikringEnergiattestTakstVedlegg salgsoppgave
Mikkel Presterud
Eiendomsmegler

Mikkel Presterud

Telefon
Mobil 97190599
Send epost

Lurer du på noe

Mikkel svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.

Sjekk din boligverdi!

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies