Komplett salgsoppgave

Danielsbakerveita 7

3 990 000 kr
66 m²
2 soverom
Velkommen til Danielsbakerveita 7 og denne innholdsrike 3-roms selveierleiligheten med meget sentral beliggenhet i Midtbyen!
Velkommen til Danielsbakerveita 7 og denne innholdsrike 3-roms selveierleiligheten med meget sentral beliggenhet i Midtbyen!
Mikkel Presterud
Presenteres av
Mikkel Presterud
Sentrum
Lekker 3-roms selveierleilighet fra 2005 med skjermet beliggenhet - Fjernvarme og strøm inkl. - Heis

Boliglånskalkulator

 • Prisantydning
  3 990 000 kr
 • Omkostninger
  101 092 kr
 • Totalpris
  4 091 092 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2005
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  66 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 386 kr

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Danielsbakerveita 7 og denne innholdsrike 3-roms selveierleiligheten med meget sentral beliggenhet i Midtbyen! Leilighetsbygget er fra 2005, ligger skjermet til, og holder en god standard. Planløsningen kan betegnes som smart og luftig, og med en fin beliggenhet i 2. etasje gir de store vindusflatene en god romfølelse.
Verdt å nevne:
- Fjernvarme og strøm inkl. i felleskostnader (a-konto avregning)
- Meget sentral og skjermet beliggenhet med kort vei til de fleste servicefunksjoner
- Romslig stue/kjøkken løsning med store vindusflater
- Bod i kjeller
- Heis i bygget
- Bygg fra 2005
- Luftebalkong og felles takterrasse
- Velfungerende sameie med god styring
Velkommen til en trivelig visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Danielsbakerveita 7, 7010 TRONDHEIM
Kommunenummer 5001, gårdsnummer 401, bruksnummer 216, seksjonsnummer 9, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 66 kvm
Totalt primærrom: 66 kvm ( Stue, kjøkken, bad, gang, omkledningsrom og 2 stk soverom)
I tillegg disponerer boligen 1 bod i kjeller.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Omkledningsrom som er betegnet P-rom er på godkjente byggetegninger definert som teknisk rom/bod og er godkjent som S-rom.

Byggemåte

Boligbygg oppført i 2005. Grunnmur og bærende konstruksjoner i hovedsak av betong. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn. Yttervegger av betong/trekonstruksjoner. Fasader av murverk. Etasjeskillere av betong. Flatt tak (ikke besiktiget). Entrédør med sikkerhetslås og glassfelter. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og to-lags glass. Oppvarming med radiatorer tilkoblet varmesentral
kombinert med elektrisk oppvarming. Mekanisk balansert ventilasjon.

Standard

Leiligheten har i det aller vesentligste fått TG0/1 i vurderingspunkter fra takstmann. Følgende har fått TG2:
Kjøkken:
- Gulv: Det registreres stedvise riper og skader i gulvets overflatemateriale. Gulvets overflatemateriale har tegn til svelleskader i skjøter. Ukjent eksakt årsak.
- Innredning: Tegn til svelleskader på benkeplate ved kjøkkenarmatur.
Bad:
- Overflater vegger: Riss/sprekker i flisfuger observert i dusjsonen. Kan være en indikasjon på utettheter i våtrommets tettesjikt.
- Overflater gulv: Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag. Fliser med bom kan løsne. Årsaken er ukjent. Elastiske fuger har stedvis manglende vedheft. Årsak er ukjent. Fornying av fuger må påregnes.
- Membran, tettesjikt og overgang til sluk: Det er ikke observert synlige skader, men membran er vurdert til å ha en alder som tilsier at restlevetiden er usikker. Tilstand/tettefunksjon er ukjent.
- Fallforhold: Lokalfall i dusjsonen er mindre enn hva som ideelt anbefales. Det ble målt på tilfeldig sted og målingen viste en høyde- forskjell på 3mm. Fallet er mindre enn 1:50 i en avstand på 80 cm.
Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 9 millimeter, og vurderes som ikke tilstrekkelig med tanke på lekkasjesikkerhet.
Øvrige rom:
- Overflater gulv: Det registreres stedvise gliper og skader i gulvets overflatemateriale. Det er stedvis knirk i gulvet. Eksakt årsak er ukjent.
Radon: Ikke foretatt radonmåling
Elektrisk anlegg:
- Det er ikke fremlagt samsvarserklæring på det elektriske anlegget. Med bakgrunn i TG2 bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør. Hvitevarer på kjøkken medfølger.

Oppvarming

Fjernvarme og elektrisk

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest fra Trondheim kommune datert: 22.07.2005

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
5001/401/216/9:
05.10.2004 - Dokumentnr: 21015 - Erklæring/avtale
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Gjelder denne registerenheten med flere
15.12.2004 - Dokumentnr: 27180 - Erklæring/avtale
Rettighetshaver: Knr:5001 Gnr:401 Bnr:215
Bestemmelse om adkomstrett
Gjelder denne registerenheten med flere
05.10.2004 - Dokumentnr: 21015 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 9
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 66/2169
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
Gjelder seksjon 3 - 29
12.04.2005 - Dokumentnr: 6920 - Erklæring/avtale
Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:401 Bnr:216 Snr:1
Bruksrett til bodareal i kjeller

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut etter husordensreglene og vedtektenes bestemmelser. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Flott beliggenhet midt i Trondheim sentrum. Her har man umiddelbar nærhet til alt av nødvendige fasiliteter Trondheim by kan tilby. Nærmeste dagligvarebutikk ligger omtrent 50 meter gangavstad unna. Ellers har man kaféer, kjøpesentre, restauranter og utesteder rett i nærheten. Man kan også ta en kort rusletur til Nidarosdommen eller bort til Ila, begge steder har park/friområde som er fint å bruke om sommeren. Med beliggenhet midt i Trondheim har man tilgang på gode muligheter for kollektiv transport med både buss som går ofte og til overalt i Trondheim, samt trikk. Avstand til skoler:
NTNU Gløshaugen: Ca. 1.5 km
NTNU Kalvskinnet (Tidl. HiST): Ca. 1.6 km
Handelshøyskolen i Trondheim Ca. 2,1 km
Handelshøyskolen BI: Ca. 1,3 km
NTNU Dragvoll: Ca. 9 km
Dronning Mauds Minne høgskole: Ca. 2,9 km
Se atb.no for fullstendig oversikt over din kollektivforbindelse.

Adkomst

Fra Trondheim Torg kjører man enten Munkegata eller Prinsens gate i retning av Ravnkloa og tar til høyre i Olav Tryggvasons gate. Denne følger man ca. 200m. Parker gjerne i området. Danielsbakerveita 7 ligger fint til mellom Brattørveita og Brattørgata. Ved annonsert fellesvisning vil det bli skiltet fra Krogsveen.

Beskrivelse av tomt

Felles tomt for sameiet opparbeidet med asfalt, brostein, diverse beplantninger, plenareal, og sittegrupper. Felles trappeoppgang med callinganlegg.

Parkering

Det følger ingen parkeringsplass med leiligheten. Parkering kan leies av Brattørgata eiendom ved ledig kapasitet. Parkeringsplassene er i byggets kjeller. Det er også avgiftsbelagt parkering i nærområdet.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål iht. reguleringsplan R118 fra Trondheim kommune. Reguleringsplan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fjernvarme og strøm (a-konto), TV/Internett (Telenor er leverandør) og drift og vedlikehold iht budsjett.

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 19 384,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og evt feiing/tilsyn.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4 091 092,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Magnus Tvilde

Informasjon om sameiet

Sameiet Danielsbakerveita 7 består av 29 seksjoner og har OBOS som forretningsfører. Regnskapet for 2021 viste et underskudd på kr. 118 293,- og overføres fra egenkapital. Arbeidskapitalen i sameiet var pr. 31.12.2021 kr. 214 125,-. Sameiet ser ut til å ha god styring på økonomien.
Sameiet fullførte malingsjobb og skifte av enkelte ytterdører i gården sommeren 2021. Det er i tillegg gjort vedlikeholdsarbeid i fjor i bakgården som har gitt uteområdet et løft. Leilighetene i sameiet ble behandlet for skjeggkre i oktober 2021. Alle leilighetene ble behandlet. Ingen tilbakemeldinger om funn av flere kre før i mars 2022. Mars 2022 har det vært funn av kre på nytt. Det presiseres at det ikke har vært observert kre i aktuell leilighet for salg, men at dette gjelder for sameiet.
Husdyr er tillatt med mindre det er til sjenanse eller ulempe for øvrige beboere.
Det ble på årsmøtet 15.03.2018 vedtatt at det skal tas opp lån i sameiet begrenset oppad til kr 700.000. Lånet skal kun benyttes til større vedlikeholdsoppgaver. Det vil komme mer info fra styret når dette er klart. Styret har i 2019 vedtatt å ta opp et lavere lånebeløp enn først vedtatt.
Sameiet har legalpant inntil 2G som sikkerhet for ubetalte felleskostnader fra sameiehavere.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,8% av salgssummen.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 18.400,-
Visninger: kr 1 875,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 68-0113/22
Krogsveen avd. Trondheim AS
NO 918 119 930 MVA
Oppdragets KR-kode KR68.22113

Dato

Sist oppdatert: 22. juni 2022 kl. 13:56

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.