Neuberggata 19A

LEIE MND.

13 500 kr

Etasje
6
Byggeår
1994
Soverom
1
Areal (P-ROM)
56 m²
Tomteareal
1724.2 m²
Fasiliteter
Heis, Veranda

Majorstuen - Gjennomgående 2-roms i 6. etg med meget sentral beliggenhet - Balkong - Heis

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Komplett salgsoppgave

Eiendommen

Neuberggata 19A, 0367 OSLO 
Gårdsnummer 215, bruksnummer 251, seksjonsnummer 48, kommunenummer 301

Områdebeskrivelse

Boligen har en svært attraktiv beliggenhet på Majorstuen, mellom Vestkanttorget og Bogstadveien, et veletablert og populært boligområde. Herfra vil du ha umiddelbar nærhet til kafeer, kino, treningssentre, vinmonopol, postkontor, restauranter, offentlig kommunikasjon og Bogstadveien med et bredt utvalg av
butikker. Det er også få minutters gange til Frognerparken som inneholder populære Frognerbadet, Frogner stadion og skulpturanlegget Vigelandsparken samt flotte rekreasjonsområder.

På Vestkanttorget arrangeres det brukt- og antikkmarked hver lørdag i perioden mars - desember. Dette er Oslos eldste faste marked og bidrar med yrende folkeliv og god stemning til nabolaget i helgene. Flere ganger i løpet av året arrangeres også Bondens Marked i Valkyrieparken.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 62 kvm
Totalt bruksareal: 56 kvm
Totalt primærrom: 56 kvm

Med heisadkomst til 6. etasje: 
Entré, bad, soverom, kjøkken og stue med utgang til balkong på ca. 3,5kvm.

I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på ca. 3,3 kvm.


Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser. Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år.  Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Standard

Entré:
En lys og innbydende entré tar deg godt imot. Rommet har god plass til oppbevaring av tøy og sko. Den lange gangen har gode møbleringsmuligheter og gir leiligheten ekstra spillerom. Det er montert moderne dørcalling med portåpner ved siden av den brannklassifiserte inngangsdøren. Fra entréen har du tilgang til soverommet, badet og boligens oppholdsrom.

Stue:
Stuen er romslig og meget tiltalende med parkett på gulv, spotskinner i himling og tidløse lyse overflater. Rikelig med lysinnslipp fra vinduene. Rommets utforming gjør det enkelt å møblere med sofahjørne, tv-møblement, spisebord m.m. Fra stuen er det utgang til vestvendt balkong på ca. 3,5 kvm med ettermiddagssol. Oppholdsrommet fremstår som et sosialt allrom med en åpen løsning mellom stue og kjøkken.

Kjøkken:
Stilren kjøkkeninnredning med lyse og høyglanset fronter, benkeplate i sort laminat med underlimt servant. Over benken er det montert overskap. Kjøkkenet har et svært praktisk design som gir god benke- og lagringsplass. De integrerte hvitevarene består av innfelt induksjonsplatetopp, komfyr med pyrolysefunksjon, kjøl/fryseskap og oppvaskmaskin.

Bad:
Pent flislagt bad med varmekabler i gulv. Pen baderomsinnredning med toalett, toppmontert servant på vegghengt skuffeseksjon, speil med belysning og dusjhjørne med dusjkabinett. Videre har badet opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe
Et romslig soverom med god plass til dobbeltseng med tilhørende møblement. Soverommet har en beliggenhet vendt inn mot rolig bakgård. Det er god oppbevaringsplass i et stort garderobeskap. Videre har boligen god lagringsplass i kjellerbod.

Inkludert i husleien er hvitevarer på kjøkken og sameiets avtale med leverandør av internett/tv. 

Leietaker må selv tegne strømavtale. 

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner på vegger og varmekabler på gulv i bad.

Energimerke Energimerket D5

Overtagelse

Leligheten er ledig fra 01.04.2020 eller overtakelse etter nærmere avtale.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Fremleie

Fremleie vil ikke bli tillatt uten skriftlig forhåndsgodkjennelse.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 40.500,- .

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Oppdragets KR-kode

KR86.205
minusVis mindre
Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

minusVis mindre
Jørgen Richter Winsnes
Eiendomsmeglerfullmektig/Eiendomsforvalter

Jørgen Richter Winsnes

Telefon
Mobil 91337004

Lurer du på noe

Jørgen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.