Komplett utleieoppgave

Landgangen 2 leil.86-4-6

24 500 kr
78 m²
2 soverom
Landgangen 2 beliggende helt i vannkanten på Tjuvholmen (grønt bygg)
Landgangen 2 beliggende helt i vannkanten på Tjuvholmen (grønt bygg)
Reinulf Aasen
Presenteres av
Reinulf Aasen
Tjuvholmen, Stor og meget pen 3-roms - pent kjøkken og bad - stor terrasse - heis
 • Månedsleie
  24 500 kr
 • Etasje
  4
 • Byggeår
  2011
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  78 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Heis og Balkong/Terrasse

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Landgangen 2 leil.86-4-6, 0252 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 210, bruksnummer 50, seksjonsnummer 28, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 78 kvm
Totalt primærrom: 78 kvm
4.etg: Entrè/hall, bod, baderom, 2 soverom, stor stue med åpen kjøkkenløsning og utgang stor terrasse.
I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod.
Ved ønske om garasjeleie kontakt megler.
Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

På Tjuvholmen har vi utleieleiligheter med en av byens beste beliggenheter, med umiddelbar nærhet til sjøen, og god kvalitet på arkitektur og materialbruk.
Vegg i vegg med The Thief er det ledig meget pen 3-roms leilighet for utleie.
Inkl er hvitevarer på kjøkken og bad, samt kabel-tv og bredbånd (pt. 50 m/bit).
Leilighetene har pene parkettgulv, innervegger og himling malt i moderne farger. Meget delikat baderom. Badet har vegghengt wc, pen baderomsinnredning med heldekkende servant, samt dusjhjørne med glassdører. Plass til vaskemaskin og tørketrommel (medfølger). Hovedsoverom med god plass til dobbetseng og utgang stor balkong. Garderobe med direkte adkomst fra hovedsoverom. Soverom nr 2 i god størrelse. Garderobeskap på begge soverom medfølger. Meget pent moderne kjøkken med hvitevarer (komfyr m/topp, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap), samt særdeles god skap- og benkeplass. Meget praktisk kjøkkenøy som også kan benyttes til hyggelig spiseplass mellom kjøkken og stuedel. Romslig og lys stue, med plass til sofa og spisestue. Fra stue og hovedsoverom er det utgang til meget stor og hyggelig balkong.
Det medfølger bod i kjeller. (Merk nedgang bodanlegg fra Dyna brygge 4).
Kontakt megler ved behov for garasjeleie.
Energikostnader kommer i tillegg til husleien. For fjernvarme og varmtvann betales kr.455,- pr mnd. (justeres etter gjeldende pris hos leverandør). Leietaker betaler strøm direkte til strømleverandør.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Beliggende meget attraktivt på Tjuvholmen - et spennende møte mellom fjord og by. Tjuvholmen har med moderne arkitektur og sin unike beliggenhet, blitt et av byens mest atrraktive områder. Leilighetene ligger helt i vannkanten. Ta heis opp til meget pen leilighet med en flott planløsninhg.
Tjuvholmen byr på mange gode restauranter, kafeer, gallerier, butikker og ikke minst flaggskipet Astrup Fearnleys museet. Man har flere parker, egen strand og mange bade- og båtbrygger, og ikke minst lange strandpromenader. I kort gangavstand finner man Aker brygge og sentrum av byen med alle andre fasaliteter. Kort til buss, taxi og trikk. Innen kort avstand er også Nathionalteateret stasjon, med Flytog, regionstog og t-bane.

Annen viktig informasjon

Utleier

Tjuvholmen F8 AS

Informasjon om husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger.
Husleien inkluderer:
- Kommunale avgifter
- Renovasjon
- Grunnpakke på tv & internett - Telia
- Hvitevarer på kjøkken og bad
Husleien inkluderer ikke:
- Strøm (leietaker tegner eget abonnement)
- Fjernvarme og varmtvann, pt. kr.963,- pr mnd

Leietakers plikter

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell.
Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde balkong.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr.73.500,- evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 8.820,-.
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en
garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.
Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie. Garantipremien
er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien refunderes ikke ved leieavtalens opphør.
Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.
Ta kontakt med saksbehandler i Krogsveen Boligutleie for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leiligheten er ledig.
Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen. Hvis leietaker ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi leietaker rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der utleier ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det utleier som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi leietaker rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Det forutsettes at leiesum og depositum kommer fra leietaker konto i norsk bank i en samlet overføring. Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 86-0031/22
Utleiemegler Krogsveen AS, avd Aker Brygge / Tjuvholmen
NO 993 808 717 MVA
Oppdragets KR-kode KR86.2231

Dato

Sist oppdatert: 05. april 2022 kl. 14:57
Utskriftsvennlig utleieoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █