Komplett salgsoppgave

Evangtunet 11

3 890 000 kr
89 m²
3 soverom
Eiendomsmegler Krogsveen avd. Årnes har gleden av å presentere Evangtunet 11!
Eiendomsmegler Krogsveen avd. Årnes har gleden av å presentere Evangtunet 11!
ÅRNES - Romslig og attraktiv eierleilighet fra 2019 med 3 soverom| Utvidet terrasse| Første etasje| Egen hage| Carport!

Estimert lånekostnad pr. mnd kr. 0

 • Prisantydning
  3 890 000 kr
 • Omkostninger
  98 592 kr
 • Totalpris
  3 988 592 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  2019
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  89 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  1 608 kr
 • Energimerke
  Rød D

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Evangtunet 11 - en romslig og flott selveierleilighet fra 2019 med god planløsning. Her bor du sentralt til i et barnevennlig område, med gåavstand til Årnes sentrum. Leiligheten ligger fint til i enden av rekken og har et utvidet areal fra de tilsvarende leilighetene i første etasje. Varme dager kan nytes på en herlig, romslig markterrasse som måler 33 kvm i tillegg til egen gressflekk. De fine fellesarealene er opparbeidet med grøntarealer, og carportbygg - hvorav en disponeres av leilighetseier.
Inne fremstår leiligheten med tidsriktige og lune fargevalg. Du ankommer boligen i en romslig entré, med videre adkomst til stue og kjøkken i åpen løsning - samt egen spisestue. Videre er det 3 soverom, ett bad og bod/ teknisk rom. Oppbevaring finner du i en romslig utebod.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Evangtunet 11, 2150 ÅRNES
Kommunenummer 3034, gårdsnummer 170, bruksnummer 94, seksjonsnummer 15

Innhold

Totalt bruksareal: 93 kvm
Totalt primærrom: 89 kvm
Bruksareal:
Leilighet 93 kvm
Primærrom:
Leilighet:
1. etasje 89 kvm: Entré, gang, kjøkken, stue, spisestue, bad og 3 soverom.
Sekundærrom:
Leilighet:
1. etasje 4 kvm: Teknisk rom/ bod.
I tillegg disponerer boligen 1 utebod på ca. 5 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 01.06.2022, utført av Anticimex AS. Det foreligger bygningstegninger av boligen.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i tre. Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Boligbygg over 3 etasjer fra 2019. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur og skillende dekker av betong. Yttervegger av bindingsverk utvendig bekledd med trepanel. Yttertak av saltaksform utvendig tekket med takstein. (Takkonstruksjonen er ikke besiktiget) Boligen har ytterdør av tre med to-lags glass fra byggeår. Terrassedør og vinduer med karmer av tre med tre-lags glass fra byggeår. Boligen har elektrisk oppvarming.
Utgang fra spisestue til vest-vendt markterrasse på ca 33 kvm.
Utgang fra entré til øst-vendt markterrasse på ca 8 kvm.
Alle punkter har fått tilstandsgrad 1.
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.
Videre informerer selger:
- Elsjekk i 2021.

Moderniseringer og påkostninger

- Bygget ut markterrasse med levegg 2020.
- Satt inn vegg for å skille av til ekstra soverom 2019.
- Kjøkkenøy tilleggsvalg 2019.
- Motorisert markise 2021

Standard

Leiligheten er oppført i 2019 og holder god standard. Det er gjort tilvalg i leiligheten som blant annet satt inn kjøkkenøy, utvidet terrasse, malt overflater og satt opp vegg til fordel for ett ekstra soverom mm.
Den romslige stuen ligger i åpen løsning med kjøkkenet og byr på flere sosiale-arenaer. Det er også stor nok plass til egen spisegruppe, da leiligheten har et større areal enn den normale første etasje i sameiet.
Den romslige, delvis overbygde terrassen måler hele 33 kvm. Terrassen er vendt mot vest og byr på deilig kveldssol. Det er også montert elektrisk markise og levegg mot nabo for ekstra skjerming. Her er det god plass til utemøblement som både sittegruppe, grill og kanskje ett boblekar. Fra terrassen er det utgang til egen liten hageflekk som du har helt for deg selv. Ved inngangspartiet er det markterrasse på ca. 8 kvm.
Kjøkkenet holder god standard og har en stilren innredning med gode arbeidsflater. Innredningen har hvite, profilerte skapfronter, nedfelt oppvaskkum og ett-greps armatur. Det er også satt inn kjøkkenøy som er tilpasset rommets utforming for en god bruk av stue- kjøkkenområdet. Integrerte hvitevarer medfølger handelen, i tillegg til frittstående kjøleskap m/frys. Det er lagt fliser mellom over- og underskap til fordel for et mer innbydende uttrykk.
Ett innbydende bad finner du til venstre fra gangen og har flislagte overflater på vegger og gulv. Badet har varmekabler i gulv og downlights i himling. Innredningen består av vegghengt toalett, dusjnisje med glassdør, veggheng servant med skuffeinnredning og speil med belysning. Her er det opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel.
Boligen har 3 gode soverom - alle med garderobeskap.
Gode oppbevaringsmuligheter i inne- og utebod.
For ytterligere opplysninger om standard, se vedlagt tilstandsrapport og selger egenerklæring.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Følgende hvitevarer medfølger handelen: kjøleskap/ frys, integrert oppvaskmaskin, koketopp og stekeovn.
Leveres uten noen form for garantier, ut over eventuell gjenværende leverandørgaranti.

Oppvarming

Boligen oppvarmes av elektriske panelovner og varmekabler på bad.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 03.05.2019.
Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: Ferdigattest begjæres når følgende er utført; resten av tiltaket ihht tillatelse til tiltak datert 07.02.2018. Følgende:
- Kumkort i henhold til kart - som bygget
- Tv-inspeksjon for etappe 1
-Innmålingsdata av VA - Ledninger fra K16 til eksisterende nett
Innmålingsdata av VA - Ledninger rundt rundkjøring/ ny pumpestasjon Øvre Hagaveg.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Dagboknr 342582, tinglyst 19.01.2018, type heftelse: Bestemmelse om nettstasjon, bygging, drift, vedlikehold, fornyelse, transport og ferdsel, byggeforbud og beplantning. Vedlikehold, drift og fornyelse av disse.
Dagboknr 1702864, tinglyst 18.12.2018, type heftelse: Seksjonering og søknad om oppdeling av eiendommen. Bygningstegninger og fasadetegninger.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Evangtunet 11 har en attraktiv, sentrumsnær og barnevennlig beliggenhet i nyere boligområde på Årnes i Nes kommune. Fra eiendommen er det kort vei til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud.
Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, idrettshall, treningssenter, rådhus, handel, kulturhus, togstasjon og fine badeplasser.
For folk som liker friluftsliv er Årnes midt i blinken, med trivelige Glomma som nærmeste nabo. Her finnes mange flotte fritidsmuligheter som tilrettelagte turstier, fiskemuligheter og båtliv. Dragsjøhytta, med sin idylliske beliggenhet ved Dragsjøen, er et populært turmål. Fra Evangtunet er det kort vei til lysløype, ny svømmehall og utendørs bademuligheter, samt til ridesenter og idrettsanlegg.
I tillegg er det idylliske rekreasjonsarealer i omkringliggende parker og langs Glomma. I sentrum finner du bl.a. Nes Kulturhus, et moderne flerbrukshus med tre kinosaler og forskjellige kulturaktiviteter. Av severdigheter kan Gamle Hvam og Nes Kirkeruiner anbefales. Raumnes og Årnes IL har et godt og variert idrettstilbud med flere flotte anlegg. Nes Golfklubb holder til på Rommen Golfpark ved Vormsund, og i tillegg er det kort vei til golfanlegg på Hvam som ligger i vakre omgivelser.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Velkommen!

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 69,9 kvm.

Parkering

En biloppstillingsplass i carport, nr. 11. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.
Etter eierseksjonsloven § 26 kan styret, etter krav fra en seksjonseier med nedsatt funksjonsevne, pålegge en annen seksjonseier uten behov for å tilrettelagt plass å bytte parkeringsplass. Dette gjelder kun dersom seksjonseieren med nedsatt funksjonsevne allerede disponerer en parkeringsplass i sameiet.
Med samtykke fra styret kan en seksjonseier anlegge ladepunkt for elbil og ladbare hybrider ved parkeringsplassen som seksjonen disponerer, eller andre steder som styret anviser. Styret kan bare nekte å samtykke dersom det foreligger en saklig grunn, jf. eierseksjonsloven § 25.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei. Kostnader tilknyttet vei er inkludert i felleskostnadene.
Eiendommen er tilknyttet offentlig avløp.
Eiendommen er tilknyttet privat vann fra Årnes Vannverk. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen. Det er installert vannmåler i boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan Evangtunet datert 13.12.2011 med tilhørende kommuneplanens arealdel 2019-2030 datert 18.06.2019.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 1.608,- pr. mnd. og inkluderer: Parkering, tv/bredbånd, bygningsforsikring, vedlikehold, forretningsførsel, revisjon og lys/ oppvarming av fellesarealer.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 14.095,73,- for år 2021. I dette inngår gebyr for avløp, renovasjon og eiendomsskatt.
Eiendomsskatten stipulert til kr 4.821,- for år 2022.
Tv/ internett er inkludert i felleskostnader for sameiet. Det vil følger 2 stk. dekodere uten kort.
Eiendommen er tilknyttet Årnes Vannverk. Vannverket fakturer etter antall personer i husstanden. Husstand med to personer er kr. 2.800,- pr. år. Husstand med fire personer er kr. 4.200,- pr. år.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 903.622,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 3.253.038,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.988.592,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Lene Svendsen og Glenn Johnny Øines Jordheim

Informasjon om sameiet

Sameiets navn er Boligsameiet Evangtunet og består av 54 boligseksjoner på eiendommen gnr. 170, bnr. 94 i Nes kommune. Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon og kan fritt selge, pantsette og leie ut denne med mindre noe annet følger av lov, avtaler eller vedtektene.
Alle seksjoner i sameiet har bruksrett til én carportplass på fellesareal. Bestilling av ladepunkter for ladbare bilder skjer via styret i Boligsameiet. Den enkelte vil bli fakturert for ladepunktet og sin andel av fellesanlegget. Styret har rett til å foreta bytte av carporter mellom seksjonseiere dersom dette er nødvendig. 4 av det totale antall parkeringsplasser er tilpasset HC.
Innvendig vedlikehold av egen seksjon samt andre rom som hører under seksjonen, påhviler fullt ut for egen regning den enkelte sameier. Innvendig vann- og avløpsledninger omfattes av vedlikeholdsplikten.
Ytre vedlikehold av eiendommen med bygninger, fellesrom, fellesarealer, anlegg og utstyr, herunder, balkonger/ terrasser (unntatt innvendige flater) og boder er Sameiets ansvar.
Husdyrhold er tillatt i henhold til sameiets vedtekter. Det kan være tilknyttet betingelser til husdyrholdet i vedtekter/ husordensregler. Dette må avklares med sameiets styre.

Informasjon om forkjøpsrett

Det foreligger ingen forkjøpsrett på eiendommen.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,1% av salgssummen.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 19.400,-
Visninger: kr 2.500,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 24-0044/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Årnes
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR24.2244

Dato

Sist oppdatert: 02. august 2022 kl. 12:55

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.