Komplett salgsoppgave

Kilgata 15D

9 690 000 kr
79 m²
3 soverom
Velkommen til Kilgata 15 D!
Velkommen til Kilgata 15 D!
Kilen Brygge
Toppleilighet (93 kvm.) i 6.etg. med flott utsikt og gode solforhold - 2 parkeringsplasser - 3 soverom - 2 bad

Estimert lånekostnad pr. mnd kr. 0

 • Prisantydning
  9 690 000 kr
 • Totalpris
  9 690 000 kr
 • Etasje
  6
 • Byggeår
  2020
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  79 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Heis
 • Fellesutgifter
  3 770 kr
 • Energimerke
  Grønn D

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Dette er den perfekte leiligheten for deg som ønsker en ny moderne velholdt leilighet hvor man har stue med åpen kjøkkenløsning, utgang til stor balkong, 3 soverom, 2 delikate flislagte bad og heis rett ned til egen parkering i kjelleren.
Kilen Brygge har kanskje Sandefjords mest populære beliggenhet hvor alt du trenger ligger i nær rekkevidde fra utgangsdøren. På Kilen Brygge finnes restauranter som Del Mare, Kismat og Alan´s Kitchen, apotek, fastlegekontor og tannlege. Går du noen hundre meter finner du spisesteder som Brygga 11 (Geir Skeie), La Scala, Kokeriet og Pir 4. Sandefjord sentrum ligger en kort gåtur unna med alle fasiliteter og ønskes det turområder finner du Preståsen i umiddelbar nærhet.
På sommeren er bading på bryggen helt fantastisk.
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Kilgata 15D, 3217 SANDEFJORD
Kommunenummer 3804, gårdsnummer 175, bruksnummer 7, seksjonsnummer 133, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 93 kvm
Totalt primærrom: 79 kvm
Primærrom:
6. etasje 79 kvm: Entré, 2 baderom, kjøkken, stue og 3 soverom.
Sekundærrom:
6. etasje 14 kvm: Innglasset balkong og bod
I tillegg disponerer boligen 2 boder i kjelleren på tilsammen ca 12 kvm samt biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg med el-billader.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 9.6.2022, utført av Anticimex Sandefjord AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført over 6 etasjer samt kjeller. Bygningen har støpt gulv mot grunn og grunnmur av betong/murkonstruksjoner. Bærende konstruksjoner og etasjeskiller i hovedsak av betong/murkonstruksjoner. Utvendige fasader forblendet med teglstein. Tilnærmet flatt tak tekket membran/papp. Leiligheten har slett entredør fra byggeår med brann/lydklassefisering El30/38db. Vinduer i 2 og 3-lags glass med karmer/rammer av tre utvending bestått med metall fra byggeår. Balkongdør (skyvedør) i 2-lags glass med karmer/rammer av tre utvending bestått med metall fra byggeår.
Leiligheten ble bygget i 2020 og fremstår med lite bruksslitasje.
Vi viser til tilstandsrapport utført i forbindelse med salget.

Standard

Leiligheten har den perfekte beliggenhet i øverste etasje ( 6.etg.) med fantastisk sjøutsikt.
Som det fremkommer av vedlagte tilstandsrapport holder leiligheten en god standard. Eierleiligheten er praktisk innredet med alt på en flate, og her kan en ta heisen direkte ned fra 6.etasje til parkeringskjelleren.
Samtlige innvendige overflater holder en moderne og tidsriktig stil, og her kan en flytte rett inn i en stilfull toppleilighet.
Her kan en rusle ned og ta morgenbadet før frokost, samt nyte kaffe og avislesing på en terrasse med fantastisk utsikt.
Sameiet har tilrettelagt for mulighet til korttids leie av elbil som eies av sameie. Det er også tilgang på utlån av kajakk.
Nøkkelkvalifikasjoner:
*Calling anlegg m/døråpner i leiligheten
*El-billader ved p-plass
*Garasjeplass til 2 biler
*Vannbåren varme /Balansert ventilasjon
*Vinterhage med flott sjøutsikt
*2 boder i kjeller
*Toppleilighet
*Ligger like ved sentrum
*100 meter til nærmeste restaurant
*60 meter til badeplass
*Gjesteleilighet som kan leies
*Sameiet har eget treningsrom
*Romslig lounge/lokale som kan benyttes av beboerne i sameiet
*Felles innvendig sykkelparkering
Fantastisk bomiljø med vaffel kveld 2 ganger i mnd., strikkeklubb, dartklubb og turgruppe, perfekt for de som ønsker litt sosialt i hverdagen.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Vannbåren varme på bad, radiatorvarme og balansert ventilasjon.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 19.8.2020. Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: Utenomhusarbeider må utføres innen 18.9.2020.
Utbygger har fått avslag på begjæring av ferdigattest, da kommune mener at en mindre utfylling går lenger ut i sjøen en omsøkt. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 10 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bruksretter på tomten for snr 1 og 2, bestemmelse om fjernvarmeledning, nedfiringsluke og ventilasjonskanaler, drift og vedlikehold til Statkraft Varme AS samt kjørerettigheter til Lede AS m.m.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 60 døgn sammenhengende er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Det er også et gebyr til forretningsfører og sameiet ved utleie. Se vedlagte vedtekter og ordensregler for nærmere informasjon.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Velkommen ombord til en maritim opplevelse på Kilen Brygge - helt bilfritt i sentrum!
Kilen Brygge har kanskje Sandefjords mest populære beliggenhet hvor alt du trenger ligger i nær rekkevidde fra utgangsdøren. På Kilen Brygge finnes restauranter som Del Mare, Kismat og Alan´s Kitchen, apotek, fastlegekontor og tannlege. Går du noen hundre meter finner du spisesteder som Brygga 11 (Geir Skeie), La Scala, Kokeriet og Pir 4. Sandefjord sentrum ligger en kort gåtur unna med alle fasiliteter og ønskes det turområder finner du Preståsen i umiddelbar nærhet. Kilen Brygge blir omkranset av sjøen så dette kan fint være hus og fritidsbolig i ett!
Dersom en ønsker fersk sjømat finner en populære Brødrene Berggren innenfor 3 min. gange.
På sommeren er bading på bryggen helt fantastisk. Det er badetrapp flere steder på Kilen Brygge og det er ferskvannsdusj til fri benyttelse.
Sameiet har tilrettelagt for mulighet til korttids leie av elbil som eies av sameie. Det er også tilgang på utlån av kajakk.
La bilen stå og nyt alle byens fasiliteter hele året. Sameiet har eget treningsrom, samt en romslig lounge som kan benyttes av beboerne i sameiet. Dersom en har gjester på besøk kan gjesteleilighet i bygget benyttes for en rimelig leie
Velkommen til en hyggelig visning på Kilen Brygge!

Adkomst

Eiendommen ligger ved Indre Havn, rett syd for Berggren Fiskebutikk.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger. Se for øvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Barnehager, skoler og fritid

Byskolen barneskole og Ranvik Ungdomsskole.
Tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Felles eiet tomt for sameiet på 6.950 kvm. bestående av flere plenarealer med sitteplasser, samt felles lekeplass. Her er det utallige sitteplasser langs sjøen, der livet kan nytes til lyden av måkeskrik og bølgeskvulp.

Parkering

Garasjeplass i felles garasjekjeller.
Garasjeplassene er tinglyst som tilleggsdel til seksjon ved opprettelse av sameiet. Mulighet for elbil lading. Ta evnt kontakt med styret.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til: krav om særskilt rekkefølge for gjennomføring av tiltak, gatetun, flomfare, bebyggelse og anleggsformål kombinert med andre hovedformål, lekeplass og bolig/tjenesteyting i henhold til reguleringsplan "Kilenområde felt D og E" datert 22.6.2016 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Eiendommen ligger i 100-metersbeltet langs sjøen. I gjeldende kommuneplan er det egne bestemmelser og byggegrenser for eiendommer i 100-metersbeltet som kan medføre restriksjoner av fremtidige tiltak på eiendommen, jf. pbl. § 1-8.
Eiendommen er utsatt for støy fra veitrafikk fra Kilgata Rød og gul støysone iht. Miljøverndepartements "Retningsline for behandling av støy i arealplanlegging". Denne er markert med hensynssone i kommuneplanen og framgår av kartløsningen på kommunens hjemmeside under "Temakart til kommuneplanen, støy". I gjeldende kommuneplan er det vist en hensynssone flom type sør over deler av eiendommen. I kommuneplan er det knyttet bestemmelser/retningslinjer til hensynssonene, se utfyllende bestemmelser til kommuneplanens arealdel. Det pågår reguleringsarbeid for kvartalet mellom Thaulows gate, Bjerggata, Brygga og Museumsgata (tidligere Byggmakker Carlsen m.m.). Hensikten med planarbeidet er å legge til rette for ny bebyggelse, og ev. legge om veitrasé for Kilgata og forbedre trafikkavviklingen i området rundt brygga. Området ligger ca 250 m vest for den aktuelle eiendommen
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 3 770,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, fiberaksess Sandefjord bredbånd (kr 99,-), varmt vann (kr 100,-) og varme (kr 650,-)á konto, garasjeplass (kr 200,-) og drift av sameiet. Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig.
Gulvvarme/varmtvann avregnes årlig (styre) og ved eierskifte (megler v/overtagelse).
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr. 8.000,- pr.år.
Mulighet for tilkopling til Sandefjord Bredbånd som leverandør av tv/internettsignaler. Kostnad ca. kr. 600,- pr.mnd.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.
Kjøper må selv tegne innboforsikring

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 849 425,- ifølge selger. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 3 057 928,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 11 270,- pr 31.12.2021.
Andel fellesgjeld er kr 6 554,- pr. 31.12.2021.
Andel fellesgjeld er iflg. forretningsfører leverandørgjeld og det er ikke felles lån i sameiet.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Vidar Skalberg

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Nye Kilen Brygge, med sameiebrøk 839/103648.
Sameiet består av 133 leiligheter og 15 næringsseksjoner (boder).
Forretningsfører er USBL.
Styret innkaller til dugnad etter behov
Dyrehold er tillatt i sameiet, men det må ikke være til ulempe for andre brukere av eiendommen. Hunder skal holdes i bånd hele året. Dette er også gjeldene for alle fellesareal i Nye Kilen Brygge.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.
Sameiet er ikke tilknyttet sikringsfond.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 22-0162/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandefjord
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR22.22162

Dato

Sist oppdatert: 04. oktober 2022 kl. 13:57

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.