Komplett salgsoppgave

Kileveien 3

2 800 000 kr
47 m²
2 soverom
Kileveien 3 presenteres av Kenneth Graarud Olsen i Krogsveen.
Kileveien 3 presenteres av Kenneth Graarud Olsen i Krogsveen.
Kile, Torsnes
Usjenert fritidsbolig i fredelige omgivelser ved Ødegårdskilen. Båtplass følger. Selges møblert. Innlagt vann og avløp.

Estimert lånekostnad pr. mnd kr. 0

 • Prisantydning
  2 800 000 kr
 • Omkostninger
  71 170 kr
 • Totalpris
  2 871 170 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1977
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  47 m²
 • Bruksareal
  47 m²
 • Tomteareal
  1 116 m² (festet)
 • Type
  Fritidseiendom ved sjøen
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Årlig velavgift
  400 kr

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Dette liker selger best ved boligen

Man kan parkere nesten framme ved hytta, kort vei til matbutikk, stille og fredelig området. Kort vei til sjøen, badeplass og båtbrygge. Fine sykkelforhold. Ligger litt skjermet ift vær, vind og ift innsyn.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Usjenert fritidsbolig i fredelige omgivelser ved Ødegårdskilen, vest i Torsnes
 • Bilvei frem til felles parkeringsområde, med to biloppstillingsplasser
 • Båtplass medfølger i Nordre Ødegårdskilen båtforening
 • Selges med alle hvitevarer og alt øvrig inventar
 • Bad oppgradert omkring 2013/2014
 • Ny taktekking etablert i 2014
 • Frittstående, innredet anneks på ca. 8 kvm.
 • Syd- og vestvendt, delvis overbygget terrasse på ca. 66 kvm.
 • Festet naturtomt på 1.116 kvm. - festeavtale utløper i 2023
 • Fredelige omgivelser med få hundre meters gange til sjøen
 • Ca. 15 min. til Fredrikstad og 25 min. til E6 v/Sarpsborg

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Kileveien 3, 1634 GAMLE FREDRIKSTAD
Kommunenummer 3004, gårdsnummer 689, bruksnummer 2, festenummer 20, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 47 kvm
Totalt primærrom: 47 kvm
Primærrom:
1. etasje 47 kvm: Entré, bad, to soverom og stue med åpen kjøkkenløsning
I tillegg er det et frittstående anneks på 8 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 17.08.2022 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Tiltak utført de senere år:
Hovedhytta og anekset ble beiset i 2021
Taket ble skiftet ca 2015.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i tre. Fritidsbolig fra 1977. Grunnmur av lettklinkerblokker, stående på fjell. Yttervegger og etasjeskiller av trekonstruksjoner. Fasader utført i liggende kledning. Takkonstruksjon utført i saltaksform utvendig tekket med metallplater. Profilert entrédør av tre med glassfelt. Terrassedør med karmer av tre og to-lags vareglass fra byggår. Vinduer med karmer av tre og to-lags vareglass fra byggår. Vinduer med karmer av tre og to-lags glass fra 1978
og 2016.
Det er gitt 59% TG 0 og TG 1, 27% TG 2, 1% TG 3 og 13% TGIU
Det gjøres spesielt oppmerksom på:
Det er gitt tilstandsgrad 2 (TG 2) i bygningselementer på bad, kjøkken, øvrige rom, krypkjeller, skorstein, etasjeskiller, elektrisk anlegg, yttervegger, terrasser, drenering og frittstående byggverk (anneks)
Det er gitt tilstandsgrad 3 (TG 3) på følgende:
Utvendig trapp: Det mangler rekkverk. Tiltak må påregnes
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten om rommet/bygningsdelen for nærmere informasjon samt selgers egenerklæring. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.

Standard

Boligen har i hovedsak standard fra byggeåret, men er også noe oppgradert i senere år. Innvendige overflater og utstyr er likevel datert og av enklere standard enn dagens nivå, stedvis med behov for utbedringer.
Alle boligens rom er samlet på én flate, i en oversiktlig og praktisk romløsning der både stuen og kjøkkenet fungerer som sosiale rom. Stuen er oppmålt til ca. 17 kvm. som gir god plass til en omfangsrik sofagruppe. Sofaen samt alle øvrige møbler og inventar som står i boligen i dag medfølger. I stuen finnes også en oppmuret, åpen gruepeis som er av ukjent tilstand. Vinduet i stuens sydvegg ble skiftet ut i 2017.
Spisebordet finner sin naturlige plass foran kjøkkenets vindu, som i likhet med stuens store vinduer slipper kveldssolen inn. Kjøkkenet er for øvrig utstyrt med en velholdt skapinnredning i furu som har gode oppbevaringsmuligheter for utstyret til bruk under feriedagene, samt integrert platetopp og stekeovn. TG 2 er kun gitt for kullfilter i ventilator, fremfor mekanisk avtrekk.
Boligens to soverom er begge tilgjengelig rett fra kjøkkenet og av en tilnærmet identisk størrelse på ca. 6,2 kvm. hver. Begge er utstyrt med to faste garderobeskap og møblert med henholdsvis en dobbeltseng og en sovesofa.
Badet har adkomst rett fra entreen utenfor kjøkkenet, en plassering som både er i praktisk nærhet av soverommene og samtidig oppleves som passende distansert fra stuen. Badet er av ukjent alder, men ble i følge selger oppgradert med nytt toalett og dusjkabinett omkring 2013/2014, samtidig som boligen ble tilknyttet offentlig vann og avløp. TG 2 for flere forhold, blant annet for manglende sluk. Gulvet er i dette rommet utført med fliser, veggene med våtromsplater.
Overflater og innredninger:
Gulv: Laminat og belegg.
Innervegger: Panel, tapet, malt tapet og våtromsplater.
Himlinger: Panel og malte plater.
Kjøkken: Skapinnredning i heltre furu med profilerte fronter og vitrineskap. Laminerte lyse benkeplater. Nedfelt dobbel oppvaskkum med ett-greps blandebatteri. Integrert platetopp og stekeovn. Avtrekksventilator.
Bad: Servantskap med profilerte lyse fronter, laminert lys benkeplate og nedfelt servant med ett-greps blandebatteri. Veggspeil med overbelysning og sideskap med profilerte lyse fronter. Dusjkabinett. Gulvmontert klosett. Varmtvannsbereder på ca. 28 liter fra 2013.

Løsøre og tilbehør

Eiendommen selges med alt inventar, hvitevarer og utstyr slik den fremkommer på visning.

Oppvarming

Eiendommen er oppvarmet med elektrisitet kombinert med peis.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til fritidsformål siden 1977
Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse eller tegninger for eiendommen i deres arkiver og det finnes av den grunn ikke dokumentasjon over eiendommens lovlighet. Det foreligger godkjent byggetillatelse for uthus datert 11.3.1985.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning med risiko og ansvaret for eventuelle pålegg fra kommunen og kostnader forbundet med dette.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
3004/689/2/20:
30.09.1977 - Dokumentnr: 403815 - Festekontrakt - vilkår
Gjelder feste
Festetid: 50 år
ÅRLIG AVGIFT NOK 250
LEIEN KAN REGULERES
BESTEMMELSER OM FORLENGELSE
FRA 01 09 73
Gjelder denne registerenheten med flere - se punkt tomt for nærmere beskrivelse.
I festekontrakten fremkommer det at denne eiendommen har veirett over gnr. 89 bnr 2 fra offentlig vei.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

I de umiddelbare omgivelsene til Kileveien 3 finnes veletablert fritidsbebyggelse som er oppført spredt i terrenget og omgis av skjermende furuskog. Trærne skjermer effektivt mot både vind og innsyn fra naboer.
Selv om sjøen ikke sees fra boligen, er vannkanten i Ødegårdskilen likevel lett tilgjengelig til fots - knappe 300 meters gange unna om du går videre over fjellet. Her finnes badeplass, den nærmeste av flere i området, samt båtplassen som er et ypperlig utgangspunkt for utflukter på sjøen sommerstid. Allerede rett utenfor kilen finnes den omfangsrike Hvaler-skjærgården med et rikt antall øyer og holmer.
På land finnes det et rikt antall turmuligheter i det omfangsrike Torsneslandet, deriblant flere idylliske bukter og viker. Landeveiene omkring er også velegnet for sykkelturer, og til nærbutikken tar det kun ett kvarter med sykkel eller fem minutter med bil.
Til sentrum av Fredrikstad samt ærverdige Gamlebyen tar det ca. 15 minutter med bil, til E6 ved Sarpsborg ca. 25 minutter.

Adkomst

Veibeskrivelse
Se google maps - det er enkelt å finne frem i kartet.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Beskrivelse av tomt

Festet tomt på 1 116 kvm. Tomten er opparbeidet dels med naturtomt med fjell i dagen.

Regulering av feste

Festeavgiften er kr 1.450,- pr. år.
Regulering av festavgift: hvert 15 år
Festeavtalen utløper 01.09.2023
Grunneier er Karl Henry Humlekjær
Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves ikke.
Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler.
Når festeavtalen utløper kan avtalen kreves forlenget. Fester kan alternativt kreve tomten innløst dersom vilkårene for innløsning i tomtefesteloven er oppfylt (finnes unntak fra innløsningsretten). Denne eiendommen har unntak fra innløsningsretten. Ved en evt. forlengelse løper festeforholdet videre på samme vilkår, men bortfester har rett til å kreve et "engangsløft" av festeavgift regulert til 2 % av råtomteverdien, maksimalt på kr. 13.592,- i år 2022 pr. dekar tomt. Beløpet reguleres årlig iht. KPI. Det kan forventes at det blir foretatt et engangsløft på denne tomten i år 2023 og årlig festeavgift vil bli ca kr 14.500 til kr. 15.000,- Kontakt megler for nærmere informasjon.

Parkering

Eiendommen disponerer to parkeringsplasser iflg. selger. Grunneier har krevd en årlig parkeringsavgift på kr. 50,- for å parkere på parkeringsplassene.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar sammen med vellet.
Det ble tilkoblet offentlig vann og kloakk på hytta i 2013/ 2014, ansvarlig etablerer var ØVA SA ( Ødegårdskilen vann -og avløpslag SA).

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan Fredrikstad 2020- 2032 datert18 juni er avsatt til: LNF - spredt bolig- fritids eller næringsbebyggelse
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 3627,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Eiendomsskatten er kr 2860 pr år.
Eier har ikke benyttet hytta det siste året grunnet alder og har således ikke kunnskap om årlig strømutgifter.
Velavgift til Nordre Ødegårdkilen velforening er kr 400 pr. år.
Det følger med båtplass andel nr. 5. Det foreligger en skriftlig avtale mellom denne eier og nabo om bytte av båtplass fra nr. 5 til båtplass nr 26. Båtplassen er del av Nordre Ødegårdskilen båt-forening og koster 3500 pr år. Plassen er midlertidig leid ut fram til 21.06. 23.
Fritidseiendommen har ikke innlagt fiber men et opplyses om at dette er planlagt etablert i vellet.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Ligningen fra hjemmelshaver for 2021 var kr 372 568,-

Eiendomsskatt

Eiendomsskatten utgjør kr. 2 860,- pr år.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2 871 170,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring For hytter er prisen på If Hyttepakke kr 9.900,-

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Margaret Tefre

Konsesjon

Eiendommen er ikke konsesjonspliktig, men det er boplikt i Fredrikstad kommune. For at eiendommen skal kunne overskjøtes må kjøper signere på egenerklæring om konsesjonsfrihet om at boplikten ikke gjelder for denne eiendommen.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Velforening

Nordre Ødegårdkilen velforening

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 67-0133/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Fredrikstad og Sarpsborg
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR67.22133

Dato

Sist oppdatert: 25. september 2022 kl. 09:33

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende fritidsboliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.