Komplett salgsoppgave

Movikåsen 7

8 290 000 kr
118 m²
3 soverom
Ypperlig familiebolig! Her er det supert for barn å vokse opp
Ypperlig familiebolig! Her er det supert for barn å vokse opp
Nøtterøy/Movik
Sjarmerende og solrik eiendom på hele 2,2 mål eiet tomt - hovedhus, sidebygning og dobbel garasje. Kort vei til sjø!

Boliglånskalkulator

 • Prisantydning
  8 290 000 kr
 • Omkostninger
  208 592 kr
 • Totalpris
  8 498 592 kr
 • Byggeår
  1908
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  118 m²
 • Bruksareal
  126 m²
 • Tomteareal
  2 230,2 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Gul G

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Movikåsen 7
En koselig eiendom fra starten av 1900-tallet, beliggende på en fantastisk, eiet tomt på hele 2,2 mål. Ingen boplikt!
Eiendommen ligger i et familievennlig og attraktivt boligområde i Movikåsen. Movik er et sted på sørøstspissen av Nøtterøy i Færder kommune og fra eiendommen har du kort vei ned til sjøen og hvor du enkelt kan ta deg ut i en av Norges flotteste skjægårder.
Eiendommen består av et sjarmerende hovedhus, sidebygning og en dobbel garasje. Hovedhuset går over 2 etasjer, i tillegg til kjeller. Her er det blant annet 3 soverom, kjøkken, 2 stuer og et baderom.
I sidebygningen er det i dag et innredet rom og et lagerrom. Dobbel garasje med to porter.
Fantastisk tomt med en langstrakt plen, sol fra morgen til kveld og god boltreplass for store og små

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Movikåsen 7, 3135 TORØD
Kommunenummer 3811, gårdsnummer 118, bruksnummer 10, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 126 kvm
Totalt primærrom: 118 kvm
Primærrom:
1. etasje 81 kvm: Vindfang, hall, bad/wc/vaskerom, stue, kjøkken og soverom
2. etasje 37 kvm: Trapperom/stue og 2 soverom
Sekundærrom:
2. etasje 8 kvm: 2 boder
Deler av takhøyde i 1. etasje er ca. 1,98 m.
Takhøyde i kjeller ca. 1,70 m +.
Kjeller/krypekjeller og krypeloft er ikke måleverdig i hht. takstbransjens retningslinjer ved arealmåling 2014 - 2. utgave 9.2.15.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 04.05.2022, utført av Boligtakst Vestfold AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Enebolig oppført i tre over grunnmur i antatt i 1908 (ikke bekreftet) og senere tilbygd. Boligen er oppført to etasjer samt kjeller/krypekjeller og krypeloft. Frittliggende sidebygning og frittliggende garasje oppført i
tre. Råte i enkelte kledningsbord og sidedør til garasje samt at gulv har fall innover i garasjen. Diverse råteskader også i sidebygning. Bygningene er for øvrig ikke vurdert. Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Det gjøres spesielt oppmerksom på:
- Hull i beslag/værslitasje på vinduer, råte i sprosse og punktert glass (TG3).
- Bad har fått TG3
- Etasjeskiller har fått TG3 pga. målte høydeforskjeller. Stedvis knirk i gulv.
- Spor etter borebille i kjeller. Spor etter mulig brann/nedsoting i bjelkelag over kjeller.
- Sprekk i kledningsbord
- Mangler snøfangere på tak. Enkelte takstein må skiftes/utbedres.
- Løs skifer/fuge i utvendige trapper
- Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging inn i kjellermur
- Det er ikke påvist tilfredsstillende lufting av avløpsanlegget
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.
Fra selgers egenerklæring:
- Fuktighet i kjelleren
- Har vært tidvis tett avløp
- Er lekkasje i tak (synlig i innvendig tak).
- Har vært lekkasje rundt takvindu (utbedret/tørket naturlige veier)

Moderniseringer og påkostninger

Ny kloakk/vann ute og inn i kjelleren ca. 1995
Ny sarnafil på balkong 2001
Nytt sikringsskap 2002
Nytt opplegg kjøkken 2002
Ny varmtvannsbereder 2017
Rehabilitert pipe i 2017
Sanert oljetank

Standard

Velkommen til Movikåsen 7!
En nydelig eiendom på 2,2 mål tomt - sol fra morgen til kveld og et sjarmerende hovedhus, frittliggende sidebygning og en dobbel garasje. Her er det stort potensial for videre utvikling.
Hovedhuset går over to plan og i første etasje er det en vindfang, hall, baderom med våtromsbelegg på gulv og våtromsplater på veggene. Badet inneholder toalett, servant i baderomsinnredningen, badekar og opplegg for vaskemaskin. Lys, stor stue med store vindusflater som gir fantastiske lysforhold inn i hele rommet. Her er det god plass til både sofakgrupper og spisestue, en moderne peis kan sees fra flere kanter. Fra stuen er det utgang til en terrasse. Koselig kjøkken med rikelig skap og benkeplass. På kjøkkenet er det også fin plass til en kjøkkenbord. I denne etasjen er det 1 soverom med garderobeskap.
I andre etasje er det 2 soverom og en tv-stue med utgang til en fantastisk balkong.
Frittliggende sidebygning med innredet rom og et verksted rom.
Frittliggende dobbelgarasje.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Kjøleskap og vaskemaskin vil ikke medfølge ved salg.

Oppvarming

Oppvarming med varmepumpe, ved og panelovner. NB! Radiatorer er ikke i drift.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.
Det ble utført tilsyn med fyringsanlegget 24.02.2020. Det ble under dette tilsynet ikke avdekket avvik, anmerkninger eller andre forhold som har betydning for sikkerheten eller atkomsten for anlegget. Siste feiebesøk var 24.02.2020. Det foreligger ferdigattest for rehabilitering av skorstein datert 03.11.2014.
Det er registrert oljetank i bruk på eiendommen. Det er forbud mot fyring med fossil olje og parafin fra 2020. Fullmektig opplyser at denne er sanert.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1908.
Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det foreligger kun tegninger for garasjetilbygg. Megler har ikke mottatt noen tegninger for boligen. Det finnes av den grunn ikke dokumentasjon over eiendommens lovlighet.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning med risiko og ansvaret for eventuelle pålegg fra kommunen og kostnader forbundet med dette.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3811/118/10:
21.10.1910 - Dokumentnr: 900265 - Erklæring/avtale- ekspropriasjonsforretning.
Ekspropriasjon av grunn til signalstasjon på Vetenfjell. Gjelder for flere eiendommer.
14.01.1971 - Dokumentnr: 166 - Jordskifte
Grensegangssak. Gjelder flere eiendommer.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Boligens selges ved fullmektig. Fullmektigen har ikke selv bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand utover det som fremkommer i salgsoppgave og tilstandsrapport. Kjøper må derfor kunne påregne at det kan være flere feil og mangler som normalt oppdages ved bruk av boligen, men som selgers fullmektig ikke har mulighet å vite. Kjøper overtar derfor all risiko for denne type feil og mangler.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et familievennlig og attraktivt boligområde på Movik. Movik er et sted på sørøstspissen av Nøtterøy i Færder kommune. Tradisjonelt har stedet vært delt inn i en østre og vestre del, etter stedets to gårder. Movik grenser mot Brevik i øst og Buerstad i nord. Sør for Movik ligger Tjøme og Mågerø. Movik tilhører grunnkretsen Buerstad og delområdet Torød.
Her i fra er det kort vei til det meste av fasiliteter. Nøtterøy er kjent for sin vakre skjægård og med båt har du direkte tilgang til en rekke øyperler. Boligen har en ypperlig beliggenhet for deg som liker nærhet til sjø og skog!
Torød har ved flere anledninger fått pris for beste nærmiljøanlegg i Norge bl.a. med dets aktivitetstilbud hele året. Her er det anlagt fotballbane, volleyballbane og
håndballbane. Torødstranda er også et populært og velkjent sted for Nøttlendinger. På vinterstid gjøres anlegget om til slalåmbakke med skitrekk og flombelyst skøytebane. Barnehage og barneskole ligger innen gangavstand. Ungdomskole på Oserød og nærmeste videregående skole (allmennlinje) på Borgheim
Det er kun 5 minutters gange ned til sjøen og populær kommunal badestrand samt kommunal bryggeanlegg. Ved båthavnen kan det søkes om båtpass via. Buerstad båtforening. Her bor du stille og rolig med gode solforhold og fin utsikt.
Ellers en liten biltur til Teie Torv med en rekke butikker, café, vinmonopol, apotek, bank mm. Ca. 15 minutter til Tønsberg sentrum. Gode bussforbindelser.

Adkomst

Det vil bli skiltet med visningsskilt på oppsatt fellesvisning.

Barnehager, skoler og fritid

Eiendommen sogner til Torød skolekrets. Det er barneskole og barnehage i nærheten.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt påhele 2.230,2 kvm. Hagen er pent opparbeidet og har en umiddelbar nærhet til skog, vakker natur, sjøen og en fantastisk skjærgård. Her har du en fin utsikt og ikke minst gode solforhold.
Tomten er opparbeidet med plen, diverse bed, busker og noe trær. Huset ligger fint tilbaketrukket på tomten og en langstrakt hage strekker seg i front mot syd. Hage innbyr til lek og moro for hele familien, ikke minst har den et stort potensial for videre utvikling.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boliger i henhold til reguleringsplan Øst for Movikveien datert 20.10.1987 med tilhørende reguleringsbestemmelser stadfestet i 1987 med siste endringer vedtatt 29.11.2017.
I kommuneplan datert 31.01.2018 er området avsatt til boligbebyggelse- nåværende.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 14 419,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 19.717 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 6.679,-.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 837 151,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien for 2020 kr 3 013 744,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 8.498.592,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,- for eneboliger mindre enn 230 kvm.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Gerd Marie Bruu Jensen

Konsesjon

Da eiendommen er over 2 mål er den i utgangspunktet underlagt konsesjonslovgivning, og kjøper må ved kontrakt undertegne egenerklæring om konsesjonsfrihet. Denne erklæringen må godkjennes fra kommunen før eiendommen kan overskjøtes til kjøper.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,8% av salgssummen inkl. mva.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 18.400,-
Visninger: inkludert i meglerprovisjonen
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 21-0048/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Tønsberg
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR21.2248

Dato

Sist oppdatert: 07. juni 2022 kl. 22:31

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.