Komplett salgsoppgave

Skogvollveien 19B

12 900 000 kr
159 m²
3 soverom
Velkommen til Skogvollveien 19 B - presentert av Emir Mekic v/Krogsveen
Velkommen til Skogvollveien 19 B - presentert av Emir Mekic v/Krogsveen
Emir Mekic
Presenteres av
Emir Mekic
Risløkka
Tilbaketrukket flott enebolig o/ 3 plan med skjermet solrik hage. Peis. Parkeringsplasser. Elbillader. Badstue. Verksted

Estimert lånekostnad pr. mnd kr. 0

 • Prisantydning
  12 900 000 kr
 • Omkostninger
  323 842 kr
 • Totalpris
  13 223 842 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1984
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  159 m²
 • Bruksareal
  170 m²
 • Tomteareal
  573 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Gul E

Visning

Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Dette liker selger best ved boligen

Stille og usjenert boområde. Gode naboforhold. Barnevennlig med gjerde rundt tomten og god avstand til offentlig vei. Gode solforhold på stor terrasse og ellers på tomten. Skyggefulle steder hvis det er varmt. Fint opparbeidet hage med blomster, prydbusker, frukttrær og bær. Bed med støttemur og gårdsplass med singel. Gode parkeringsforhold på tomten. Markiser på terrasse og på soverom, kjøkken, gang og stue. Godt utnyttet kjeller med god lagringsplass. Kort vei til offentlig kommunikasjon og butikker. Allente parabol med uttak for tv i stue og i kjellerstue. Tinglyst rett til å oppføre enkeltgarasje i grensen mot nabo mot nord.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Emir Mekic ved Krogsveen har gleden av å presentere Skogvollveien 19 B - fin enebolig med flott hage. Barnevennlig med inngjerdet tomt. Moderne rentbrennende peis og varmepumpe. Elbil-lader. Uthus benyttet som verksted, samt eget uthus for oppbevaring.
 • Enebolig over 3 plan
 • Sydvestvendt terrasse på ca. 18,5 m²
 • Varmepumpe, oljefylte miljøvennlige panelovner og rentbrennende peisovn gir godt inneklima
 • Badstue. Kjølerom, grovkjøkken og vaskerom med egen inngang utenifra
 • Solrik hage med flotte blomster, trær og hekker
 • Trådløst bredbånd og Allente parabol med dekoderuttak i stue og kjellerstue
 • Verisure boligalarm med tilknyttede brannvarslere
 • Elbil-lader
 • Flere biloppstillingsplasser
 • Verksted og bod
 • Familievennlig beliggenhet
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Skogvollveien 19B, 0580 OSLO
  Kommunenummer 301, gårdsnummer 123, bruksnummer 1034, ideell andel 1/1

  Innhold

  Totalt bruksareal: 170 m²
  Totalt primærrom: 159 m²
  Totalt sekundærrom: 11 m²
  Bruksareal:
  Kjelleretasje 57 m²: Trappegang, gang, kjellerstue, rom benyttet som soverom, rom benyttet som kontor, rom benyttet som bad/badstue og innvendige boder
  1.etasje 75 m²: Entré, toalettrom, trappegang, vaskerom/grovkjøkken, trappegang/hall, spisestue, stue, kjøkken og kjølerom
  2.etasje 38 m²: Trappegang, bad og tre soverom
  Primærrom:
  Kjelleretasje 47 m²: Trappegang, gang, kjellerstue, rom benyttet som soverom, rom benyttet som kontor, rom benyttet som bad/badstue
  1. etasje 74 m²: Entré, toalettrom, trappegang, vaskerom/grovkjøkken, trappegang/hall, spisestue, stue og kjøkken
  2. etasje 38 m²: Trappegang, bad og tre soverom
  Sekundærrom:
  Kjelleretasje 10 m²: Innvendige boder
  1. etasje 1 m²: Kjølerom
  Boligen har et kryploft med nedfellbar stige til et av soverommene.
  Deler av 2.etasje er ikke måleverdig grunnet skråtak. BRA/gulvflate er målt til 51 m².
  Boligen har i tillegg to frittstående uthus. Et på 8,6 m² med innlagt lys og et benyttet som verksted på 12 m². Verkstedet er isolert og har innlagt strøm, takbelysning og varmeovn. Uthusene er tilpasset bebyggelsen bla. med samme taktekking som hovedhuset.
  De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 01.09.2022 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Se supplerende tekst angående rommene under ferdigattest.

  Byggemåte

  Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
  Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i tre/betong. Boligen er oppført med grunnmur og gulv mot grunn av betong. Yttervegger utvendig kledd med liggende og stående trekledning. Saltak av trekonstruksjoner tekket med takstein. Dører og vinduer fra byggeår. Profilert entrédør med glassfelt. Balkongdører og vinduer med karmer av tre og to-lags glass. Les for øvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
  Det gjøres spesielt oppmerksom på:
  TG3:
  Loft - innredet: konstruksjonsoppbygging
  Loft - uinnredet/råloft: overflater vegger/undertak og overflater gulv
  (Sjekket og utbedret av kvalifisert blikkenslager 25/8-2022. Tettet ubrukt rør og montert ny ventilasjonshatt i blikk med tilhørende fuktsperre og tetting).
  TG2:
  Bad - loftsetasje: ventilasjon, vannrør, overflater vegger, overflater gulv, membran/tettesjikt/overgang til sluk og avløpsrør inkl. sluk
  Bad - dusjnisje i kjeller: ventilasjon, vannrør, overflater vegger, overflater gulv, membran/tettesjikt/overgang til sluk, fukt i tilliggende konstruksjoner, fallforhold (gulv) og avløpsrør inkl. sluk
  Vaskerom: overflater gulv, membran/tettesjikt/overgang til sluk og fukt i tilliggende konstruksjon
  Kjøkken: vannrør
  Rom under terreng: overflater gulv og konstruksjoner (tilfarergulv, himling og vegger)
  Loft - innredet: overflater gulv
  Loft - uinnredet/råloft: ventilasjon og kontroll av diffusjonssperre
  Kjølerom: Konstruksjonsoppbygging
  Badstue: Konstruksjonsoppbygging og overflater gulv
  Etasjeskiller - 1.etasje: Skjevhetsmåling
  Etasjeskiller - loftsetasje: Skjevhetsmåling
  Tekniske anlegg, VVS-anlegg: Varmtvannsbereder
  Elektrisk anlegg
  Yttertak: tekking (undertak, lekter og yttertekking)
  Drenering: vann fra yttertak og bortledning, utvending terreng inkl. fuktsikring av grunnmur og alder
  Frittstående byggverk - bod/verksted: helhetsvurdering
  Frittstående byggverk - bod: helhetsvurdering
  TGIU på tekniske anlegg i kjølerom, tekniske anlegg i badstue, stakeluke, takgjennomføringer, skorsteiner over tak, fundamenter, byggegrunn og vann- og avløpsledninger.
  Se supplerende tekst i tilstandsrapporten om innredet loft/uinnredet loft/bad i loftsetasje/bad i kjeller/vaskerom/kjøkken/rom under terreng/kjølerom/badstue/etasjeskillere/tekniske anlegg, VVS-anlegg/elektrisk anlegg/yttertak/drenering/verksted/bod. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.

  Moderniseringer og påkostninger

  Boligen er modernisert/påkostet i 2003-2022.
  2003: Oppussing av kjøkken
  2008: Oppført isolert bod med innlagt strøm og varme. Renovert bad, vegger, gulv og etablert ny dusj nisje med hjelpe sluk/smøremembran, vegghengt toalett og nytt servantskap.
  2010: Installert hurtigvarmende vv-bereder CTC
  2015-2019: Takrenner skiftet
  2017: Skiftet utvendig stående panel gavlvegg mot vest, samt vindusomramming på vestveggen og rundt karnapp på østveggen.
  2018: Installert varmepumpe. Renovert stue med bla. ny askeparkett og rentbrennende peisovn. Yttertak (takstein) rengjort og påført takfornyingsmaling.
  2018-2022: Skiftet hvitevarer på kjøkken
  2019: Malt huset utvendig (Drygolin oljedekkbeis / Drygolin vindusmaling). Panel, vinduer/dører og takskier. Bygget kjølerom og installert kjøleaggregat.
  2020: Montert elbil-lader
  2022: Service varmepumpe. Malt innvendige dører og vinduer.
  Blikkenslager har tettet ubrukt rør i øverste ventilasjonshatt. Blikkenslager har produsert og montert ny nedre ventilasjonspipe med utførelse i blikk og tettet rundt pipe slik at ingen lekkasje til undertak skjer i fremtiden. Arbeidene kan dokumenteres med bilder og faktura på kr 16.562,- datert 29.08.22. Arbeidet utført av Norges Tak og Blikk AS.

  Standard

  Skogvollveien 19 B er en fin enebolig med solrik hage og uteplass. Boligen er velholdt og inneholder:
  1.E T A S J E:
  Stue/spisestue:
  Lys stue med flott, nyere askeparkett. Plass for sofagruppe, tv-møblement og vitrineskap. Praktisk seksjon for spisegruppe. Stuen har nyere varmepumpe og peis som varmer godt på kalde dager.
  Kjøkken:
  Velholdt kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Kjøkkenet består av nyere hvitevarer som kjøleskap, oppvaskmaskin, stekeovn, mikrobølgeovn og nedsenket platetopp. Videre består kjøkkenet av ventilator i overskap med avtrekk ut av bygg, benkeplate av laminat, nedsenket oppvaskkum, plater mellom benkeplate og overskap, overbelysning og stikkontakter under overskap. Plass for spisegruppe på kjøkkenet.
  Toalettrom:
  Praktisk, separat toalettrom ved entré. Toalettrommet består av vegghengt servantskap med høyglans fronter, ovenpåliggende servant, vegghengt speil med overbelysning over servant, samt gulvstående toalett fra Gustavsberg.
  Vaskerom/grovkjøkken:
  Romslig vaskerom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, vegghengt utslagsvask og avtrekksventil på vegg. Grovkjøkken med praktisk kjølerom, skap/benk og god plass til fryser og lignende. Grovkjøkken/vaskerom har egen utgangsdør samt dør til kjøkken.
  Entré/gang:
  God plass for oppheng av tøy og oppbevaring av sko.
  Terrasse:
  Adkomst fra stue til sydvestvendt terrasse på ca. 18,5 m². Her kan man nyte utsikten mot byen og den flotte hagen. God plass for utemøbler og grill. Praktisk markise for varme sommerdager. Selger opplyser om sol fra ca. kl. 09.00-20.00 om sommeren. Her kan man kose seg og tilbringe tiden hele dagen.
  2.E T A S J E:
  Bad:
  Flislagt bad med gulvvarme. Badet ble oppgradert i 2008 med hjelpesluk i dusjsone, smøremembran i dusjsone, nytt toalett og nytt servantskap. Badet består av vegghengt servantskap med profilerte fronter, ovenpåliggende servant, vegghengt speilskap med overbelysning over servant, dusjhjørne med glassdør og dusjarmatur tilkoblet hånddusj, samt vegghengt toalett tilkoblet sisternekasse fra Grohe.
  Soverom:
  Soverom med plass for blant annet dobbeltseng og nattbord. Godt med plass i garderobeskap.
  Soverom 2:
  Soverom med plass for blant annet enkeltseng og nattbord. Oppbevaringsplass i skap.
  Soverom 3:
  Soverom med plass for blant annet enkeltseng, skrivepult og kontorstol. Rommet passer godt som barnerom, gjesterom eller kontor.
  Loft:
  Loft med god lagringsplass til diverse.
  U N D E R E T A S J E:
  Rom benyttet som kjellerstue:
  Praktisk rom med koselig vedovn. Plass til for eksempel sofagruppe.
  Rom benyttet som soverom:
  Romslig rom med plass for garderobe, seng, skrivepult og kontorstol.
  Bod:
  Bod med god plass for oppbevaring av diverse.
  Rom benyttet som kontor:
  Rom med plass for diverse møblement.
  Badstue/rom benyttet som bad:
  Badstue med gulvflate belagt med tregulv, vegger med panel, himlingsflate med panel og plassbygd benk av trekonstruksjoner.
  Dusjhjørne med skyvedører og dusjarmatur tilkoblet hånddusj.
  Gang:
  Romslig gang med adkomst til alle rom i underetasjen.
  DIV:
  - Huset er røykfritt
  - Selger har hund som er allergivennlig, dvs. den røyter ikke
  - Markiser på alle soveromsvinduer i 2. etasje, samt alle vinduer i stue, kjøkken og gang i 1.etasje.

  Løsøre og tilbehør

  Herstal lamper i stue (Taklampe +2 vegglamper) medfølger ikke.
  Tørketrommel, vaskemaskin og fryser kan kjøpes til rimelig pris dersom ønskelig.
  For øvrig viser vi til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

  Oppvarming

  Boligen er oppvarmet med elektrisitet kombinert med peisovn i stue og kjellerstue. Huset har godt inneklima med varmepumpe og oljefylte og miljøvennlige panelovner i 1. og 2. etasje, samt i oppholdsrom i kjeller.
  Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 10.01.1986. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
  Kjeller: Rom benyttet som soverom er delt i to og blir benyttet som gang og bod. Rom benyttet som kontor og gangen ved siden av var tidligere adskilt. Rom benyttet som bad og badstue var et rom tidligere
  1.etasje: Vaskerommet har blitt delt. Kjølerom har blitt etablert i ettertid
  2.etasje: Kott var en del av soverommet
  Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
  Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.
  Badstue og rom benyttet som bad er opprinnelig byggemeldt som bod, rom benyttet som kjellerstue er ikke oppgitt, gang ved rom benyttet som kontor er opprinnelig byggemeldt som matbod, rom benyttet som kontor er opprinnelig byggemeldt for klær, rom benyttet som soverom/gang ved bod/bod er opprinnelig byggemeldt for hobby/sport, jf. byggetegninger og er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Konsekvensen ved søknad kan være at rommet ikke godkjennes som varig opphold og at rommet da må brukes som bod/midlertidig oppbevaring. Kjøper overtar alt ansvar, kostnad og risiko for dette videre.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
  Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen. Dagboknr. 13055, tinglyst 10.05.1983, type heftelse: best. om adkomstrett. Denne omhandler at naboeiendommen har bruksrett til innkjørsel. Dagboknr. 28306, tinglyst 30.09.1983, type heftelse: best. om vann/kloakkledn. Dagboknr. 694110, tinglyst 27.06.2022, type heftelse: bestemmelse om gjerde. Denne omhandler at eier av gnr. 123 bnr. 1034 gir nåværende og fremtidige eiere av gnr. 123 bnr. 338 seksjon 1 og 2 rett til å oppføre gjerde fra det sydøstlige hushjørnet på Skogvollveien 19 i rett linje mot gjerdet i syd.
  Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.
  Eiendommen har tinglyst rett til vann/kloakkledning på GNR: 123 BNR: 338 FNR: 0 SNR: 1 og 2. Rettigheten er tinglyst på GNR 123, BNR 1034, dagboknr. 28306, tinglyst 30.09.1983
  Eiendommen har tinglyst rett til å bygge nærmere tomtegrensen enn 4 m på GNR 123 BNR 338 SNR 1 og 2. Rettigheten er tinglyst på GNR 123 BNR 1034, dagboknr 56694, tinglyst 03.09.1987. (Gjelder oppføring av uthus i 1987).
  Eiendommen har tinglyst rett til å oppføre garasje i tomtegrensen mot nord på GNR. 123 BNR 138 SNR 1-3. Rettigheten er tinglyst på GNR 123 BNR 1034 dagboknr. 1470372, tinglyst 29.10.2018.

  Eventuell adgang til utleie

  Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Velkommen til Risløkka, et godt sted å bo for små og store! Familievennlig beliggenhet i et tilbaketrukket, veletablert og attraktivt bomiljø. Boligen ligger i rolig stikkvei, uten gjennomgangstrafikk. Her kan barna vokse opp i rolige, barnevennlige og idylliske omgivelser.
  Nabolaget er en barnevennlig oase i Oslo, med villaer og rekkehus, store frukthager og flotte parkområder. Det er flere barnehager i nærmiljøet, bla. Økern, Økernly barnehage og Maurtua familiebarnehage innen 500 m.
  Flotte Sverre Refstads plass er rett i nærheten - en park med fotballbane, basketballbane, lekeapparater og benker. Det lages til skøytebane om vinteren og 17. Mai toget samles der hvert år før avmarsj, samt årlig julegrantenning.
  Bjerkedalen Park ble åpnet i oktober 2013 og består av ca. 40 mål med fasiliteter som badedam, barnehage, kafé, ballplass, paviljong og opparbeidede grøntområder. Hovinbekken dukker også opp litt lenger nede på Risløkka, i et skjermet skogholt, der det er anlagt naturpark med bl.a. aktivitetsløype, bro og sittegrupper.
  Flere treningssentre i nærheten og Hasle-Løren ishall, kunstgressbane, treningssenter med squash m.m., ligger i kort gangavstand.
  For naturopplevelser ligger Lillomarka, Grefsenkleiva, Trollvann og Linderudkollen med flotte turstier kort kjøretur unna. Her er det tilgang til flotte lyssløyper, skiløyper, alpinanlegg og badevann. Det er også nærhet til turområder med fine skogstier/sykkelstier samt fine akemuligheter for de minste. Flotte grøntarealer med akebakke på vinterstid og ballplass på sommerstid er kun et steinkast unna.
  Dine daglige innkjøp kan lett gjøres på vei hjem fra jobb på Kiwi i Økern Torgvei, Tenza i Økernveien og Rema 1000 Brobekkveien, som ligger 10 minutters gange unna. I gangavstand finner man også Årvoll senter med Rema 1000 og Boots apotek. Meny Vollebekk er også i nærheten. Linderud, Løren og Hasle senter byr på flere servicetilbud. Storo storsenter, Oslos største kjøpesenter og Handelshøyskolen BI kun ca. 15 minutter unna med buss/t-bane. Legevakt på Aker Sykehus som behandler lettere sykdom og i 2023 står ny storbylegevakt klar.
  Beliggenheten på Risløkka er ”supersentral” i forhold til både sentrum, adkomst Ring 3/E6, offentlige kommunikasjonsmidler og buss/bil til Gardermoen (< 30 min). Ca. 5 min gange til bussholdeplass ved Økern aldershjem, der linje 60 Vippetangen-Tonsenhagen går mot sentrum hvert kvarter. Ca. 12 minutters gange til Økern t-banestasjon hvor 23-bussen tar deg til Lysaker, Ullevål stadion, Brynseng og Simensbråten. 24-bussen tar deg til Fornebu, Smestad, Storo og Brynseng. I tillegg flybuss og diverse bussruter til Lørenskog mm. Gangavstand til Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle, mm.
  Kort vei til Økern hvor det skjer store forandringer. Eksisterende Økern senter skal utvikles til den gode fremtidsbyen med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, allbrukshall, musikkskole, fortellerscene. Les mer om Løren på www.loren.no og "nye" Økern på https://vimeo.com/523755815

  Adkomst

  Med bil:
  Via Østre Aker vei/Rv163 mot sentrum: Bruk høyre kjørefelt for å ta rampen til Økern/Ulven/Risløkka. Fortsett på Rikløkkveien og rett frem ut på Rabbeveien. Sving til venstre og inn på Skogvollveien. Boligen ligger på høyre hånd.
  Med buss:
  Linje 60 til bussholdeplassen Lundliveien. Boligen er ca. 4 minutters gange unna.
  Med t-bane:
  Linje 4 og 5 til t-banestoppet Økern T. Boligen er ca. 11 minutters gange unna.
  Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

  Barnehager, skoler og fritid

  Det er kort vei til skoler og barnehager i området.
  Området sogner til Løren skole. Det gjøres oppmerksom på at ved skolestart 2021-2024 går barna til Årvoll skole. Ved skolestart 2025 og senere går barna til ny skole på Økern. De som har startet på ungdomstrinnet ved Årvoll skole, fullfører sin skolegang ved Årvoll. Se https://www.oslo.kommune.no/skole-og-utdanning/skoleoversikt-og-skolekrets/skolekrets-ungdomsskole/ for mer informasjon.
  Ny Refstad skole er under oppføring og er planlagt ferdigstilt til skolestart høsten 2024.
  Skoler:
  Refstad skole (1-7 kl.): 0.7 km
  Løren skole (1-7 kl.): 1 km
  Vollebekk skole (1-10 kl.): 1.4 km
  Frydenberg skole (8-10 kl.): 2.4 km
  Kuben videregående skole: 1.2 km
  Bjerke videregående skole: 2.3 km
  Barnehager:
  Maurtua private bhg - Rabbeveien: 0.4 km
  Orelia barnehage (3-6 år): 0.5 km
  Økern barnehage (1-6 år): 0.6 km
  Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

  Beskrivelse av tomt

  Eiet tomt på 573 m². Opparbeidet med blant annet singlet gårdsplass, internstier, plenarealer og diverse beplantning.
  Tomten har blitt skilt ut. Felles innkjørsel med nabo.

  Parkering

  Flere biloppstillingsplasser på egen tomt. Elbil-lader ved inngangsparti.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-4220 datert 15.03.2006 med tilhørende reguleringsbestemmelser 200401057, V021012, V040711, V051114, V121214 og V240614.
  I henhold til 202102096 foregår det for tiden revisjon av reguleringsplan for småhusområder i Oslos ytre by (småhusplanen).
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Økonomi

  Kommunale utgifter

  Kommunale avgifter er kr. 18.210,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
  Eiendomsskatten er kr. 6.680,- for inneværende år.
  Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 19.000 kwh. pr. år.
  Boligen har en årlig forsikringspremie på kr. 6.851,-.
  Boligen er tilknyttet Telenor og Allente som leverandør av bredbånd og tv-signaler. Kostnad Telenor kr. 8.400,- pr. år. Kostnad Allente kr. 5.000,- pr. år. Tv-tuner/dekoder og parabolantenne medfølger.
  Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr. 6.000,- pr. år. Verisure alarm med røykvarslere medfølger.
  Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2020 var kr. 2.223.907,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr. 8.006.064,-.
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Eiendomsskatt

  Eiendomsskatten utgjør kr. 6.680,- pr år.

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
  - Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
  - Pantattest kr 172,-
  Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 13.223.842,-
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,- for eneboliger mindre enn 230 kvm.

  Tilbud om lånefinansiering

  Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Sverre Egidius Andersen

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale.

  Boligselgerforsikring

  Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
  Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
  For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
  Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
  Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
  Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
  Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
  Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
  Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 54-0075/22
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Løren
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR54.2275

  Dato

  Sist oppdatert: 19. september 2022 kl. 11:48

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  Visning

  Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
  Lurer du på noe?

  Lignende boliger

  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █

  Jakter du lignende boliger?

  Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.