St. Hanshaugen/Meyerløkka

Nordahl Bruns gate 9A

Prisantydning

1 800 000 kr

Fellesgjeld: 678 019 krOmkostninger: 1 632 krTotalpris: 2 479 651 kr
Etasje
4
Byggeår
1874
Areal (P-ROM)
18 m²
Tomteareal
537 m²
Fellesutgifter
6 445 kr

Lys og arealeffektiv 1-roms leilighet på St.Hanshaugen. Sentral og attraktiv beliggenhet. Ingen forkjøpsrett - IN-ordning

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Velkommen til en moderne og arealeffektiv 1-roms leilighet i 4. etasje i en rolig gate sentralt på St.hanshaugen like ved Pilestredet park og sentrum. Bygården og leiligheten er oppusset i 2005 og holder god standard. Fra leiligheten er det kort vei til sentrum med både handlegaten Karl Johan og flotte Aker brygge i gangavstand. Like i nærområdet finner man også hyggelige butikker, kaféer og restauranter. 

Verdt å merke seg: 
Sentralt og rolig
Ingen forkjøpsrett eller dokumentavgift
Muligheter for å nedbetale hele eller deler av fellesgjeld
Perfekt førstegangskjøp
Mulighet for rask overtagelse
Mulighet for å montere hems
Bredbånd, V.v. og nedbetaling lån inkl. i felleskostnader
http://nordahlbrunsgt9.herborvi.no/

Velkommen til visning! 

Eiendommen

Nordahl Bruns gate 9A, 0165 OSLO 
Gårdsnummer 208, bruksnummer 454, seksjonsnummer 0, kommunenummer 301

Områdebeskrivelse

Nordahl Bruns gate 9 A ligger i et meget populært og attraktivt område på St. Hanshaugen ved Pilestredet Park. Leiligheten har en tilbaketrukket og rolig beliggenhet. Likevel er beliggenheten svært sentral og populær. Her bor du urbant, med umiddelbar nærhet til alt Oslo sentrum har å by på. Veien er kort til et yrende kafe- og uteliv, restauranter, samt et mangfold av spennende forretninger og sjarmerende butikker. Det er også flere flotte parkområder i nærheten som St. Hanshaugen park, Slottsparken, Stensparken og Iladalen park. Det er også kort vei til Akerselva og Frognerparken.

Leiligheten ligger i gangavstand til flere utdanningsinstitusjoner som Juridisk fakultet på St. Olavs plass, OsloMet - Oslo Metropolitan Universitet(tidligere Høgskolen i Oslo og Akershus), Tannlegehøgskolen, Veterinærinstituttet samt en kort busstur unna Handelshøyskolen BI og Blindern.

Nordahl Bruns gate har nærhet til et godt utvalg av daglige servicetilbud. Det er et stort utvalg matbutikker, hvorav flere er søndagsåpne, i nærheten. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det gangavstand til Bislett, Nationaltheatret, Bogstadveien, Grünerløkka, Youngstorget, Oslo City, Karl Johans gate og Aker Brygge. Ellers kort gange til Fredensborg og Vulkan med Mathallen. Men dine matinnkjøp kan også gjøres på hyggelige delikatesseforretninger og spesialbutikker som Gutta på Haugen, Kaffebrenneriet, Røtter og United Bakeries.

Gangavstand til flere treningssentre som SATS/ELIXIA i Akersgata, Bislett, Alexander Kiellands plass og Vulkan. Bislett stadion har åpen innvendig løpebane på vinterstid.

Området gir svært gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss, T-bane og flybuss som forenkler et aktivt liv uten bil. 37-bussen stopper "rett utenfor" og går hele døgnet, alle dager i året. Videre er det 5 minutters gangavstand til holdeplass på St. Hanshaugen hvor buss nr. 21, 33, 37 og 54 har koblinger til alle byens hjørner som Nordmarka, Grünerløkka, Torshov og Aker Brygge. 5 minutter unna ligger Holbergs plass hvor trikk (11, 17 og 18) og Flybussen stopper. Ellers er det gangavstand til Nationaltheatret med t-bane, tog og flytog.

Veibeskrivelse

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Areal og innholdsbeskrivelse

BRA: 18 m²
P-ROM: 18 m²
BTA: 20 m²

I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på ca. 3 m²

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 17.01.2020 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomten

Festet tomt på 537 kvm som festes av borettslaget. Flott bakgård med sittegrupper og beplanting.

Festeavgiften er kr 104.000,- pr. år.
Festeavgiften ble sist regulert 2016, og denne kan reguleres hvert år.
Festeforholdet løper til fester sier opp festeavtalen eller innløser tomten. Oppsigelsestiden er 4 år.

Grunneier er Ekagra Holding ANS. Det er verken forkjøpsrett eller krav til samtykke fra bortfester.

Kopi av lov om tomtefeste samt festekontrakten kan fåes ved henvendelse til megler.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført med bærende konstruksjoner i eldre mur. Drenering fra byggeår, utvendige vann og avløpsrør på eiendommen og til leiligheten er fra byggeår med renovering i 2005. Konstruksjoner i bygget som etasjeskillere i trekonstruksjon med antatt stubbloftleire. Felles ytterdør ved adkomst med port telefon.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det ingen forhold utover normal bruks slitasje.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.


Renovert/oppusset

2005

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til hospits/boligformål siden ca.1870. Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse fra byggeår. 

Det foreligger ferdigattest på bruksendring til leiligheter datert 28.08.2007. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid. 

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Standard

Lys og moderne andelsleilighet i 2. etasje som holder gjennomgående god standard med meget arealeffektiv planløsning. Leiligheten er lys og tiltalende med store vinduer og 2,83 meter takhøyde. Gode lysforhold og den gode takhøyden gir inntrykk av at leiligheten oppleves som større enn sine kvm tilsier. Her kan du flytte rett inn!

Entré:
Lys entré med god plass til klær, sko og diverse oppbevaring. Porttelefon og direkte tilgang til badet.

Bad:
Flislagt bad med varmekabler i gulv fra 2005. Badet har gulvmontert toalett, dusjhjørne med glassdører og servant.

Stue/kjøkken:
Romslig og praktisk stue med åpen løsning til kjøkkenet. Flotte store vinduer som sikrer god lysinngang. Plass til sofa, tv og stuebord. Pent kjøkken fra 2016 med overskap og underskap, Integrert i innredningen er oppvaskmaskin, platetopp og benkekjøleskap med ventilator over platetoppen. Med takhøyde på 2,83 meter er det plass til hems i rommet for sengeplass hvis det er ønskelig. Leiligheten oppleves som lys og luftig med praktisk og arealeffektiv løsning.

Det er tre vaskemaskiner og to tørketromler tilgjengelig i kjelleren i forgården. Flott bakgård med sittegrupper og beplanting.

Det medfølger 1 bod på ca. 3 kvm i kjelleren.

Innvendige overflater:
Gulv: Innvendige gulvoverflater har 3-stavs eik parkett og fliser i bad.
Vegger: Innvendige veggoverflater har nymalte flater og fliser i bad.
Himling: Innvendige himlinger har malte overflater.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Varmekabler på gulv i bad.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket C5

Informasjon om borettslaget

Leiligheten er tilknyttet Nordahl Bruns gate 9 Borettslag.
Borettslaget består av 36 leiligheter.
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 86 55 00
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for andre beboere.
Borettslaget har egen hjemmeside: www.nb9.no

Styret har i 2018:
- Byttet internett og tv-leverandør
- Installert nye PLS’er for å redusere støy fra viftene på taket
- Satt opp slangetrommel utenfor A og reparert dører.
- Avhold en dugnad

I følge styreleder er det ikke vedtatt noen fremtidlige påkostninger. Det er vurdert nytt låsesystem. 

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.
 
Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte. 

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler. 

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom:
Dagboknr 900407, tinglyst 15.01.1874, type heftelse: Erklæring/avtale(Bestemmelse om benyttelse.)
Dagboknr 511276, tinglyst 07.07.1965, type heftelse: Erklæring/avtale(Vedtak av Oslo kommune vann- og kloakkreglement.)
Dagboknr 82173, tinglyst 29.11.2004, type heftelse: Festekontrakt - vilkår(Festetid 0 år. Årlig avgift NOK 83.700,-.)
Dagboknr 477515, tinglyst 06.10.2006, type heftelse: Erklæring/avtale(Gjelder feste. Bestemmelse om bruk av gårdsrom.) 
Dagboknr 42262, tinglyst 19.08.1991, type heftelse: Erklæring/avtale(Rett til å anlegge og vedlikeholde tekniske ledninger av forksjellige slag samt rett til adkomst m.v.)
Dagboknr 423999, tinglyst 07.09.2006, type heftelse: Erklæring/avtale(Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler. Erklæring om bruk av gårdsrom.)
Dagboknr 596629, tinglyst 30.11.2006, type heftelse: Erklæring/avtale(Bestemmelse om benyttelse. Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler.)
Dagboknr 302304, tinglyst 02.04.2007, type heftelse: Erklæring/avtale(Bestemmelse om bruk av gårdsrom.)
Dagboknr 364396, tinglyst 02.05.2007, type heftelse: Erklæring/avtale(Bestemmelse om bruk av gårdsrom.)
Dagboknr 831143, tinglyst 16.10.2007, type heftelse: Erklæring/avtale(Bestemmelse om bruk av gårdsrom. Bestemmelse om ledninger. Bestemmelse om adkomst.)
Dagboknr 554900, tinglyst 07.07.2008, type heftelse: Erklæring/avtale(Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler. Bestemmelse om bruk av gårdsrom. Bestemmelse om ubebygget areal ikke blir brukt til parkering.)
Dagboknr 555010, tinglyst 07.07.2008, type heftelse: Erklæring/avtale((Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler. Bestemmelse om bruk av gårdsrom. Bestemmelse om ubebygget areal ikke blir brukt til parkering.)

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Reguleringsplan og rammetillatelse

Eiendommen er regulert til tidsrekkefølge spesialområde for hotell og bolig i henhold til reguleringsplan S-3934 datert 25.09.2002 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Eiendommen omfattest også av kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/

Eiendommen er verneverdig/SEFRAK-registrert. Dette kan medføre at større endringer av bygningen må godkjennes av byantikvaren før søknad til plan og bygningsettaten. 

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Leiebeløp inkluderer

Felleskostnadene er kr 6 445,- pr. mnd. og inkluderer:

Personalkostnader, Honorarer, foretningsfører, konsulent, forsikringer, festeavgift, kommunale avgifter, energi/fyring, tv-anlegg/bredbånd, driftskostnader

Felleskostnader økte med 2,5 % fra 01.01.2020.

Oppdragets KR-kode

KR53.1942

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 6 445,- pr. mnd. og inkluderer:

Personalkostnader, Honorarer, foretningsfører, konsulent, forsikringer, festeavgift, kommunale avgifter, energi/fyring, tv-anlegg/bredbånd, driftskostnader

Felleskostnader økte med 2,5 % fra 01.01.2020.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 547.223,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
 
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr. 1.970.001,- Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2018. 

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 7.980,- pr. 31.12.18
Andel fellesgjeld er kr 678.019,- pr. 01.12.2019

Total fellesgjeld for boligselskapet er 16.153.162,- pr. 08.11.18 fordelt på tre lån. Lånevilkårene er:

Lån 1:
Restsaldo: kr. 12.536.414,-
Rentebetingelser: Flytende rente på 2,95%
Lånets løpetid: 16 år og 6 mnd.
Avdragsfrihet: Ingen

LÅn 2:
Restsaldo: kr. 1.883.863,-
Rentebetingelser: Flytende rente på 2,95%
Lånets løpetid: 27 år og 6 mnd.
Avdragsfrihet: Ingen

LÅn 3:
Restsaldo: kr. 238.804,-
Rentebetingelser: Flytende rente på 2,95%
Lånets løpetid: 28 år og 1 mnd.
Avdragsfrihet: Ingen

Borettslaget fikk ny avtale med Homenet april 2018. 
Denne avtalen inkluderer: 
Kollektiv pakke til alle beboere:
Internett 5/5 mbit/s       100,-
Tv Riks Tv favoritter       179,-


Borettslaget har tilrettelagt for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld.
IN-ordning med hovedforfall 01.06. og 01.12. Innbetaling må skje senest 20.5 og 20.11.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 652,-
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr 2.479.651,- Av dette beløpet utgjør kr 678 019,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen. 

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre

Plantegninger

Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Fastpris provisjon: 23.395
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 4.550,-
Markedspakke: kr 12.500
Visninger: Inkludert
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Lovverk

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
minusVis mindre
Eirik Finne
Eiendomsmeglerfullmektig

Eirik Finne

Telefon
Mobil 90240854

Lurer du på noe

Eirik svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.