Komplett salgsoppgave

Huldertjernvegen 41A

4 350 000 kr
92 m²
3 soverom
Krogsveen v/ Emilio de Paoli Dunne | Huldertjernvegen 41A
Krogsveen v/ Emilio de Paoli Dunne | Huldertjernvegen 41A
Emilio de Paoli Dunne
Presenteres av
Emilio de Paoli Dunne
Råholt
Attraktiv og nyere (2016) enebolig med alt på en flate | Barnevennlig | Sentralt og rolig område | Garasje | Solrik hage

Selges med verdibevis

4 års garanti på deler av boligen.

Estimert lånekostnad pr. mnd kr. 0

 • Prisantydning
  4 350 000 kr
 • Omkostninger
  109 920 kr
 • Totalpris
  4 459 920 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  2016
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  92 m²
 • Bruksareal
  96 m²
 • Tomteareal
  640 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje C

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Boligen har en rolig og tilbaketrukket beliggenhet på Råholt med kort vei til sentrum. Attraktivt og barnevennlig område.
Enebolig over et plan med gjennomgående god standard og perfekt familiebolig. Boligen har mange gode løsninger og bærer preg av å være godt ivaretatt, her kan du flytte rett inn uten å måtte tenke på oppussing. Arealsmart og innholdsrik bolig som består av entré, baderom, vaskerom, kjøkken, spisestue/stue, tv-stue/soverom, to soverom og innvendig bod. Fra stuen er det direkte utgang til stor terrasse på ca. 48 kvm. med optimale solforhold og videre utgang til pent opparbeidet hage med god plass til lek og moro for de minste.
Godt med lagringsplass i innvendig bod (4 kvm.) og utebod (5 kvm.). Parkering i garasje fra 2018.
Velkommen!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Huldertjernvegen 41A, 2070 RÅHOLT
Kommunenummer 3035, gårdsnummer 95, bruksnummer 210, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 96 kvm
Totalt primærrom: 92 kvm
Bruksareal:
Enebolig 96 kvm
Primærrom:
1. etasje 92 kvm: Entré, spisestue/stue, kjøkken, vaskerom, bad, TV-stue/soverom og 2 soverom
Sekundærrom:
1. etasje 4 kvm: Innvendig bod
Bruksareal:
Garasjebygning på ca. 25,9 kvm.
Utvendig bod på ca. 5 kvm.
Skur/skjul i forbindelse med garasje på ca. 2,1 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 06.09.2022 utført av Anticimex AS.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i tre.
Boligen ble oppført i 2016. Gulvflater i form av støpt plate på mark. Yttervegger og bærende konstruksjoner av bindingsverkskonstruksjon, utvendige fasader er kledd med beiset trepanel. Takkonstruksjon av tre i saltaks form utvendig tekket med betongtakstein.
Følgende har fått tilstandsgrad 2 (TG2):
- Overflater gulv på bad. Det ble observert stedvis "bom" i fliser, i dusjhjørne. Dette innebærer at fliser har manglende vedheft til underlaget.
- Overflater vegger på vaskerom. TG 2 gjelder kun utettet hull i vegg, for jordingsledning. Hull i vegger på våtrom må tettes med mansjett for gjennomføringer og påføres smøremembran.
- Vann fra yttertak og bortledning. Takvann har kun utkast og det er ikke forsvarlig bortledning av vannet fra grunnmuren. Tiltak anbefales.
Takstmann kommenterer i tillegg:
- Koketopp har 1 mindre skade, i front.
- Det er foretatt hulltaking på bad uten at det er registrert forhøyde fuktverdier.
- Det er ikke foretatt hulltaking på vaskerommet, grunnet våtsonens plassering. Til informasjon er hulltaking utført i innvendig bod (rom ved siden av). Det ble i innvendig bod ikke registrert forhøyede verdier eller andre avvik.
- Boligen selges med verdibevis for taket. Med verdibeviset får du erstattet innvendig skade hvis vann lekker inn i konstruksjonen via taket samt reparasjon av taket (den utløsende årsaken til problemet). Det forutsettes at boligen er forsikret med boligkjøperpakken eller husforsikring med superdekning i If.
Les for øvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Selger opplyser i egenerklæringsskjema:
- Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f. eks dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn, fyringsforbud eller lignende? Svar: Ja. Ved opptenning kan det sive ut røyk hvis man ikke har opp ett vindu på gløtt. Dette grunnet tett nybygg.
- Bygget større terrasse våren 2020 av selger.
- Skal legges ny asfalt på hele Huldertjernvegen.
- Nabogarasje er tinglyst av forrige eier og godkjent nærmere enn 1 meter fra tomtegrense.
- Lys i kjøkkenvifte flimrer, var sånn når jeg kjøpte boligen.

Standard

Enebolig over et plan med gjennomgående god standard og perfekt familiebolig. Boligen har mange gode løsninger og bærer preg av å være godt ivaretatt, her kan du flytte rett inn uten å måtte tenke på oppussing. Arealsmart og innholdsrik bolig som består av entré, baderom, vaskerom, kjøkken, spisestue/stue, tv-stue/soverom, to soverom og innvendig bod. Fra stuen er det direkte utgang til stor terrasse på ca. 48 kvm. med optimale solforhold og videre utgang til pent opparbeidet hage med god plass til lek og moro for de minste.
Kjøkken:
Moderne kjøkken i åpen kjøkken- og stueløsning, boligens store samlingspunkt er en kombinert stue- og kjøkkenløsning med store vindusflater og god romfølelse. God plass til spisebord mellom kjøkken og stue. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter, laminerte benkeplate og godt med integrerte hvitevarer. Vitrine-skap, overskap med belysning og stekeovn i høyskap. Følgende er integrert og vil medfølge salget: stekeovn, mikro, induksjonstopp, kjøleskap med fryser. Det er sentralstøvsuger i boligen med vanlig uttak, videre er det montert sugebrett i gulv ved kjøkken som åpnes og aktiveres med foten. Avtrekksventil i himling. Waterguard og komfyrvakt.
Bad og vaskerom
Stilrent og tiltalende bad med god plassering i boligen. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Høyskap og innredning med servant med ett-greps armatur, speilskap med
belysning og dobbel stikkontakt på vegg. Vegghengt toalett, dusjhjørne med foldbare glassdører og ett-greps armatur med hånddusj. Frittstående badekar med hånddusj. Avtrekksventil i himling. Spotter i tak. Videre har boligen også et eget vaskerom - meget praktisk.
Godt med lagringsplass i innvendig bod (4 kvm.) og utebod (5 kvm.).

Løsøre og tilbehør

Følgende medfølger ikke boligen ved salg: Arlo ringeklokke med kamera ved ytterdør, monterer tilbake original klokke. Uttrekkbar levegg på terrasse, alle speil og bilder samt hyllene som henger på soverommet.
Følgende kan medfølge boligen ved salg: Paviljong, persienner, gardinstenger, vegghengt ovn, taklampe kjøkken, liftgardiner, hyllesystem i innvendig bod og i garasje, integrerte hvitevarer samt garderobeskap på to soverom og ett i gang. Sengegavl kan også stå igjen hvis ønskelig.
Vi viser for øvrig til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Boligen blir oppvarmet med elektrisitet og varmekabler, kombinert med peisovn i spisestue/stue.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 07.07.2016. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Ferdigattesten omhandler ikke garasjen som er satt opp i senere tid. Garasjen er ikke byggemeldt kommunen. Kjøper overtar all risiko og ansvar for dette videre.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:
Dagboknr 3789, tinglyst 01.09.1965, type heftelse: Bestemmelse om gjerde. Kjøperen plikter å holde tomten inngjerdet for egen regning.
Eiendommen har 3 tinglyste servitutter som omhandler rettigheter i annen eiendom. Dette gjelder bl.a. bestemmelse om kloakkledninger og bestemmelse om vedlikehold av disse.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen har en rolig og tilbaketrukket beliggenhet på Råholt med kort vei til sentrum. Her bor du rolig og tilbaketrukket, men samtidig kort vei til mye og meget barnevennlig område. Videre er det kort vei til Eidsvoll Verk togstasjon med avgang hver halvtime og med reisetid på kun ca. 30 min. til Oslo og ca. 5 min. til Gardermoen.
Råholt er et hyggelig boområde med nærhet til skoler, barnehager, kollektivtransport, marka og daglige servicetilbud. Amfi-senteret åpnet våren 2014 og er et moderne senter med et rikt og godt utvalg handlemuligheter, servicetilbud og serveringsteder. Kort vei til Jessheim som med alt av bymessige fasiliteter.
For den aktive er det kort vei til fotballbane, idrettshall, svømmehall, badevann, skiløyper mm. som gjør område til et attraktivt sted å bosette seg. Boligen ligger også i nærhet til flotte tur- og friluftsområder som blant annet Hurdalssjøen, noe som har gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter.
Mistberget, som ligger 663 moh, er den nest høyeste toppen i Eidsvoll kommune. Mistberget er synlig fra de fleste steder på Romerike. Nær toppen finnes et branntårn fra 1938 og en TV-sendermast for fjernsyn, radiokringkasting, DABradio, digitalt bakkenett og basestasjon for helseradio. Fra brannvakttårnet på toppen er det en fantastisk utsikt over Romerikssletta. Fra Rauknerten vest for toppen finnes en mer naturlig utsikt mot Hadelandsåsen og Hurdal.
Råholt Bad
Nyere svømmehall med 25 meters basseng med 6 baner, terapibasseng, kafeteria, stupetårn med høyde 5 meter, vannsklie med tidtakning, kaldkulp, plaskebasseng for barn, boblebad, badstue og steambad. Morgen- og kveldsåpent.
Tidsavstander med bil
Hurdalssjøen ca. 10 min.
Jessheim ca. 15. min.
Lillestrøm ca. 35 min.
Oslo ca. 40 min

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 640 kvm. Arealet er beregnet og avvik kan forekomme. Tomten er pent opparbeidet med gruset gårdsplass, plenarealer og diverse beplantinger. Fra stuen er det utgang til stor og flott terrasse på ca. 48 kvm.

Parkering

Parkering i garasje og biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan vedtatt 13.04.2021 avsatt til boligbebyggelse - nåværende.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 16 015,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Eiendomsskatten er kr 4 624,- for inneværende år og er inkludert i de kommunale avgiftene.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 23 500,- pr. år. / 12 000 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5 146,-.
Eiendommen er tilknyttet Huldertjernvegen veilag med en kostnad på ca. 2.500,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Viken Fiber Altibox som leverandør av kabel-tv og bredbånd. Avgiften er på kr. 1 043,- pr. mnd.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 869 362,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 3 129 703,20.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatten er kr 4 624,- for inneværende år og er inkludert i de kommunale avgiftene.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.459.920,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Daniel Pellerud

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 30.779,- av salgssummen.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 19.400,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning (2 stk. inkl.)
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 63-0022/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.2222

Dato

Sist oppdatert: 17. september 2022 kl. 09:58

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.