Jessheim Panorama

Trondheimsvegen 102 B

Prisantydning

11 990 000 kr

Omkostninger: 300 972 krTotalpris: 12 290 972 kr
Etasje
6
Byggeår
2017
Soverom
3
Areal (P-ROM)
124 m²
Type / Eierform
Leilighet / Eierseksjon
Fasiliteter
Garasje, Heis, Veranda
Fellesutgifter
4 209 kr

Særdeles lekker og eksklusiv leilighet med egen terrasse på 165 kvm med fantastisk utsikt - heis og to garasjeplasser

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Trondheimsvegen 102 B er en lekker og moderne 4-roms selveierleilighet i sjette etasje med heis. Fra leiligheten er det utgang til en fantastisk hjørneterrasse på ca. 167 kvm med vidstrakt panorama over byen, marka og skogkledte åser. Bygget fra 2017 ligger midt i sentrum, særdeles flott til, så det er gangavstand til alt. Til leiligheten følger to garasjeplasser og en disponibel kjellerbod på 10 kvm. 

Leiligheten ble nylig perfeksjonert med app-styrt belysning, malearbeid, nye garderober og solskjerming. Det er vannbåren varme i alle gulv, med unntak av to bad som har varmekabler. Badene har begge regnfallsdusj og ett ligger i suite med hovedsoverom. Det er ellers to andre soverom og ett kontor. Stuen er flott med panoramavinduer, åpen kjøkkenløsning og utgang til terrasse. 

Eiendommen

Trondheimsvegen 102 B, 2050 JESSHEIM 
Gårdsnummer 135, bruksnummer 206, seksjonsnummer 109, kommunenummer 3033

Områdebeskrivelse

Jessheim Panorama ligger flott plassert midt i Jessheim sentrum. Områdets største kjøpesenter, Jessheim Storsenter og Ullensaker Kulturhus er 2 minutter gange unna. Det samme er Storgata med flere hyggelige kaféer og restauranter. Det er kun fem minutters gange til jernbanestasjonen med god buss- og togforbindelse til Oslo, Lillestrøm, Gardermoen og nordover mot Eidsvoll. Skal du ut å fly er det kun noen få minutters kjøring til Oslo Lufthavn / Gardermoen. Nordbytjernet er Ullensaker mest idylliske sted og det er flott badeplass og flere turmuligheter, ligger i umiddelbar nærhet. På vinterstid kan du gå på ski på Jessheim eller oppsøke Romeriksåsen som kun er en kort kjøretur unna. Jessheim har i flere år vært av de områdene i landet med mest tilflytting, og er du på utkikk etter noe spesielt har du en unik mulighet her.

Veibeskrivelse

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Barnehager og skoler

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 140 kvm
Totalt bruksareal: 128 kvm
Totalt primærrom: 124 kvm

6. etasje: Entré, bad/wc/vaskerom, bad/wc, stue, kjøkken, kontor (soverom 4), 3 soverom og bod. 
Annet: Disponibel bod på ca. 10 kvm i kjeller.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 11.6.19 utført av Roger Pedersen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomten

Leiligheten ligger i sjette etasje og har utgang til en fantastisk egen terrasse på 167 kvm. Hele 6.etasje består kun av to leiligheter. Innerste del av terrassen er overbygd og ytterste del er helt åpen med rekkverk i glass for best mulig sikt. Utsikten er helt vanvittig, over Jessheim til skog, mark og nabokommuner. Man ser mot Romeriksåsen, Mistberget og innflygingen til Gardermoen. Terrassen har også gode solforhold og plass for det man måtte ønske seg av utemøbler. 

Terrassen har dekke av tre, nyere belysning og er særdeles godt egnet for sommerlige begivenheter, men er også et spektakulært sted å stå på nyttårsaften. Sameiets tomt er på over 5 mål og nydelig opparbeidet med lekeplass og parkmessig grøntanlegg. Bygget har en felles takterrasse på ca. 200 kvm, og møterom/selskapslokale i byggets første etasje. Nærheten til alt av sentrumsfasiliteter er et stort pluss. 

Parkering

Det medfølger to garasjeplasser i kameraovervåket anlegg under bygget. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser. I forbindelse med parkering tinglyses det ideel andel 1/130 av gnr 135 bnr 206 snr 116.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført i betong. Betong på antatt fast grunn. Kjellervegger i betong. Betong i bærende konstruksjoner tekket med teglestein. Utfylt med bindingsverk med panel og
stein. 

Det gjøres spesielt oppmerksom på: intet spesielt.

Rapport og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis. 

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 18.12.2017. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. 

Standard

Er du på utkikk etter noe spesielt har du en unik mulighet her. Denne sjansen dukker ikke opp ofte. Beliggende i Jessheim's kanskje mest attraktive sameie og med egen terrasse på 167 kvm med fantastisk utsikt skal man lete lenger etter noe bedre.

Planløsning
6. etasje: Entré, bad/wc/vaskerom, bad/wc, stue, kjøkken, kontor (soverom 4), 3 soverom og bod. Annet: Disponibel bod på ca. 10 kvm ved de to garasjeplassene i kjeller.

Kort fortalt 
- Lekker 4-roms selveier i 6. etasje.
- Bygg fra 2017, heis til etasjene. 
- Hjørneterrasse på ca. 167 kvm. 
- Mye sol og vanvittig panorama. 
- Midt i sentrum, kort avstand til alt. 
- Felles takterrasse og selskapslokale. 
- Lekeplass og parkmessig tomt. 
- Entré med nyere skyvedørsgarderobe. 
- Flott stue med panoramavinduer. 
- Kjøkken med integrerte hvitevarer. 
- To flislagte bad med regnfallsdusj. 
- Tre soverom og et smart kontor. 
- Walk-in closet/bod til hovedsoverom. 
- Behagelig, familievennlig planløsning. 
- Vannbåren gulvvarme og felles varmtvann. 
- Balansert ventilasjon for sunt inneklima. 


Entré
Bygget har både heis og trapp til etasjeplan, og leiligheten har en innbydende entré. Rommet har enstavs parkettgulv, downlights og gråmalte vegger. Det er god plass for ulike oppbevaringsmøbler i rommet, og en plassbygd skyvedørsgarderobe tar seg effektivt av yttertøy og sko. Garderoben har mørke fronter og er smart innfelt i vegg. Hele leiligheten har en god finnish. 

Kjøkken
Kjøkkenet fra Sigdal er holdt i et stilrent design med takhøye skap og freste håndtak på skap og skuffer. Innredningen har hvite, glatte fronter, grå benkeplate i laminat med enkel vaskekum og kjøkkenøy som skille mot stue/spisestue. Det er belysning og hvite fliser over benken, og tre stilige pendellamper over kjøkkenøya. 
Kjøkkenet har induksjonstopp, stekeovn, kjøleskap og mikrobølgeovn/grill integrert. Det er ventilator og komfyrvakt over kokesonen, og opplegg for oppvaskmaskin i benk. Store vinduer gjør at hele kjøkkensonen bades i dagslys og det er god plass for stort spisebord ut mot stuen. 

Stue
Stuen har flotte panoramavinduer og skyvedører ut til terrasse på ca. 167 kvm. Skillet mellom inne og ute viskes nærmest ut når vinduene er så store og det kan åpnes opp om sommeren. Stuen ligger også åpent mot kjøkkenet, så alt ligger til rette for et sosialt liv. 

Det er god plass for spisestuemøbler, sofa og egen tv-sone, og arealet gir god møbleringsfrihet. Rommet har enstavs parkettgulv, hvitmalte vegger, grå fondvegg og meget god belysning. På enkelte vinduer er det også montert ny solskjerming. 

Bad/wc/vaskerom
Leiligheten har to moderne og lekre bad, der det ene har opplegg for vaskesøyle og det andre ligger i suiteløsning med hovedsoverommet. Begge badene har grå fliser på gulv og vegger, varme i gulv og downlights i himling. 

Innredningen er nokså lik på begge bad, med heldekkende servant på hvit skuffeseksjon, speil, veggmontert toalett, og bred dusjnisje med regnfallsdusj, hånddusj og skyvedører i glass. På hovedbadet er det nisje under servantplaten, noe som gir plass for kurv eller lignende. 

Soverom og garderobe
Leiligheten har tre soverom og et kontor, alle lyse og fine. Hovedsoverommet har inngang til kontoret, et walk-in closet/bod og det største badet. Det er skyvedør ut til terrassen, så solfylte sommerdager kan nytes umiddelbart fra man står opp. 

Det er også nyere skyvedørsgarderobe med speilfronter i rommet og garderobeskap med mørke fronter på ett av de andre. Leiligheten har et spesialtilpasset garderobeskap i entreen og en disponibel bod på ca. 10 kvm i kjelleren. 

Flere av rommene har fått app-styrt belysning i det siste og det er også montert ny belysning ute og inne, samt flere elpunkter. Det er også montert rullegardiner på noen vinduer. Hele leiligheten har sprinkelanlegg. Get leverer signal for tv og internett. Callinganlegget har LCD-skjerm. 

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med vannbåren gulvvarme i alle rom, bortsett fra bad som har varmekabler. Varmt forbruksvann kommer fra felles bereder. Leiligheten har balansert ventilasjon, og sikringsskapet har automatsikringer.

Energimerke Energimerket C1

Informasjon om sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Jessheim Panorama sameie.
Forretningsfører er OBOS, tlf. 22 86 55 73.
Sameiet besørger renhold av alle fellesområder, vaktmester og gartnertjenester.
Dyrehold er tillatt. 
Foretatt påkostninger de senere år: Kun 2 år gammelt.
Planlagte påkostninger: Ingen opplyste.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. 
I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet. 

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). 

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Generelle servitutter vurdert til å ikke ha betydning for leiligheten.
Det er tinglyst 11 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om vann/kloakkledning, forbud mot fabrikk/industri, bestemmelse om veg, elektriske kraftlinjer og vannledning, Hafslund Nett, overvann og en bruks og adkomstrett til boder til Jessheim Panorama.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. 

Eiendommen har tinglyst rett med bestemmelse om adkomst, bestemmelse om overvannskum og infiltrasonsanlegg, bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Gjelder denne enheten med flere. Rettighet er tinglyst og hefter i gnr 135 bnr 850 snr 1 til 19. 

Reguleringsplan og rammetillatelse

Eiendommen er regulert til bolig/kontor/for i reguleringsplan for Jessheim Panorama med bestemmelser 06.10.2014. Avsatt i kommuneplanen til sentrumsformål vedtatt 07.09.2015. Grenser inntil reguleringsplan for Manesjen 16.10.1989 og del av Trondheimsvegen vedtatt 28.01.2008.

Konsesjon

Det er ikke konsesjon på eiendommen.

Diverse

- Ingen spesielle forhold.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Oppdragets KR-kode

KR63.19115

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Felleskostnader kr 2.944,- inkluderer fjernvarme bygningsforsikring, drift av fellesarealer og garasjeanlegg, akonto fjernvarme kr 966,- Digital tv 299,-

Formuesverdi

Ved hjelp av Skatteetatens kalkulator er formuesverdien for 2017 beregnet til kr 1.322.096,- når eier er fast bosatt på eiendommen.(primærbolig).

Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 4.759.545,60. 

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.


Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 12 290 972,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-. 
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-


Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre

Plantegninger

Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 0,625 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Grunnhonorar: kr 15.000,-
Oppgjørshonorar: kr 4.550,-
SmartAnnonsepakke: kr 15.150,-
Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Lovverk

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
minusVis mindre

Vedlegg til salgsoppgaven (pdf)

Vegard Fjell Gjeisklid
Daglig Leder / Eiendomsmegler

Vegard Fjell Gjeisklid

Telefon
Mobil 93462732

Lurer du på noe

Vegard svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.

Sjekk din boligverdi!