Landgangen 2, leil.86-5-6

LEIE MND.

23 900 kr

Etasje
5
Soverom
2
Areal (P-ROM)
undefined m²
Type / Eierform
Leilighet / Eierseksjon
Fasiliteter
Heis, Veranda

Tjuvholmen, Meget pen 3-roms med stor balkong. Meget god planløsning. Inkl kabel-tv/bredbånd og hvitevarer.

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Komplett salgsoppgave

Eiendommen

Landgangen 2, leil.86-5-6, 0252 OSLO 
Gårdsnummer 210, bruksnummer 50, seksjonsnummer 41, kommunenummer 801,
Gårdsnummer 210, bruksnummer 50, seksjonsnummer 28, kommunenummer 801

Områdebeskrivelse

Beliggende meget attraktivt på Tjuvholmen - et spennende møte mellom fjord og by. Tjuvholmen har med moderne arkitektur og sin unike beliggenhet, blitt et av byens mest atrraktive områder. Bygget leilighetene ligger i er helt i vannkanten. Ta heis opp til meget pene leiligheter. 
Tjuvholmen byr på mange gode restauranter, kafeer, gallerier, butikker og ikke minst flaggskipet Astrup Fearnleys museet. Man har flere parker, egen strand og mange bade- og båtbrygger, og ikke minst lange strandpromenader. I kort gangavstand finner man Aker brygge og sentrum av byen med alle andre fasaliteter. Kort til buss, taxi og trikk. Innen kort avstand er også Nathionalteateret stasjon, med Flytog, regionstog og t-bane.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 78 kvm

5.etg: Entre, bod, gang, baderom, 2 soverom, stue med åpen kjøkkenløsning og utgang stor balkong.

I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod. 

Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

På Tjuvholmen har vi utleieleiligheter med en av byens beste beliggenheter, med umiddelbar nærhet til sjøen, og god kvalitet på arkitektur og materialbruk.

Vegg i vegg med The Thief er det ledig meget pen 3-roms leilighet for utleie. 

Inkl er hvitevarer på kjøkken og bad, samt kabel-tv og bredbånd (pt. 50 m/bit). 

Leilighetene har pene parkettgulv, innervegger og himling malt i moderne farger. Meget delikat baderom med heldekkende servant med underskap, vegghengt wc, dusj med glassdører og vaskemaskin og tørketrommel. Soverom med plass til dobbetseng og soverom nr 2 i god størrelse. Garderobeskap på begge soverom medfølger. Meget pent moderne kjøkken med hvitevarer (komfyr m/topp, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap), samt særdeles god skap- og benkeplass. Meget praktisk kjøkkenøy som også kan benyttes til hyggelig spiseplass mellom kjøkken og stuedel. Romslig og lys stue, med plass til sofa og spisestue. Fra stue og hovedsoverom er det utgang til meget stor og hyggelig terrasse.  
 
Det medfølger bod i kjeller. (Merk nedgang bodanlegg fra Dyna brygge 4).  
Kontakt megler ved behov for garasjeleie.

Energikostnader kommer i tillegg til husleien. For fjernvarme og varmtvann betales kr.455,- pr mnd. Leietaker betaler strøm direkte til strømleverandør.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr.73.065,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 8.767,80.

Leietakers plikter

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde terrasser, samt evnt takrenner, nedløpsrør. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking på terrasse ved behov.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leiligheten er ledig. 

Langtidsleie ønskes. Minimum botid 1 år.

Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Oppdragets KR-kode

KR86.19148
minusVis mindre
Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

minusVis mindre
Reinulf Aasen
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Reinulf Aasen

Telefon
Mobil 46796203

Lurer du på noe

Reinulf svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.