Komplett salgsoppgave

Kongsveien 85

15 950 000 kr
142 m²
3 soverom
Holtet
Stor og lekker selveier med solrike balkonger, heis og 2 garasjeplasser - Sentralt på Holtet
 • Prisantydning
  15 950 000 kr
 • Omkostninger
  400 092 kr
 • Totalpris
  16 350 092 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  2016
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  142 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  6 353 kr
 • Energimerke
  Oransje C

Visning

Smittevern tas på alvor, og det inviteres kun til individuelle/private visninger. Kontakt megler på telefon eller via linken VISNINGSPÅMELDING for å avtale tidspunkt for visning. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Les salgsoppgaven digitalt, da papirform i utg. pkt. utgår pga. smitterisiko.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Kongsveien 85, en stor og flott leilighet med en sentral beliggenhet på Holtet. En lys, solrik og lekker leilighet med høy standard og en meget god og romslig planløsning. Leiligheten ligger i hel e 3. etasje og inneholder stor entré, garderoberom, kjøkken med åpen løsning til romslig stue og spisestue med peis og utgang til sydvestvendt balkong. Egen soveromfløy som inneholder vaskerom med egen praktisk utgang til fellesgang, flott «master» avdeling med eget bad, garderoberom og balkong, samt 2 ekstra soverom og bad. Godt med lagringsplass i 2 kjellerboder, samt 2 garasjeplasser i kjelleretasjen. Heis til alle etasjer. Det gode service- og kollektivtilbudet på Holtet ligger rett utenfor døren.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Kongsveien 85, 1177 OSLO
Gårdsnummer 154, bruksnummer 29, seksjonsnummer 14, kommunenummer 301,Gårdsnummer 154, bruksnummer 29, seksjonsnummer 20, kommunenummer 301

Innhold

Totalt bruttoareal: 170 kvm
Totalt bruksareal: 152 kvm
Totalt primærrom: 142 kvm
Primærrom:
Entré, kjøkken i delvis åpen løsning, stue og spisestue med utgang til sydvestvedt balkong, gang, vaskerom med utgang til fellesgangen, 2 bad, 3 soverom og «walk in» garderobe.
Sekundærrom 10 kvm:
2 boder.
Leiligheten disponerer i tillegg 2 kjellerboder på hhv. 6 kvm og 5 kvm., samt 2 garasjeplasser i felles garasjeanlegg.
De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 08.02.2021 utført av Anticimex ved Mads Jørgen Nielsen.

Byggemåte

Boligbygg over 5 etasjer samt kjeller. Bygningen er iht. boligsalgsrapporten oppført med grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker av betong. Fasader med panel.
Taket har saltakskonstruksjon og er belagt med metallplater.
Vinduer er med tre-lags glass fra 2015. Balkongdører er med to-lags glass fra 2015.
Leiligheten har 2 balkonger, hvor gulvflatene er belagt med fliser, veggflater har panel og rekkverket er av glass og metall.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på. Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Leiligheten ligger sentralt til på Holtet, med kollektivtransport og et bredt servicetilbud rett utenfor døren.
En lekker og påkostet leilighet med en god og nyere standard fra byggeåret 2016. Leilighetens farger og innredning er holdt i en moderne og tidløs design.
Gulvene er hovedsakelig belagt med 1-stavs parkett, foruten soverommene som har 3-stavs parkett. Gulvfliser med varmekabler på vaskerommet og begge badene.
Slette malte vegg- og himlingsflater. Noe tapet på enkelte vegger. Veggfliser på badene. Downlights i de fleste rom.
Utvendig sol-/lysskjerming på de fleste vinduer. Lamellgardiner som sol/lysskjerming innvendig på begge balkongdører/vinduer.
Dørtelefon med monitor.
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
Vannrør rør-i-rør.
Felles varmtvann.
Røykvarslere er tilkoblet felles varslingssystem og sprinkleranlegg.
Stor og solrik leilighet i 3. etasje med en romslig og innholdsrik planløsning på kun ett plan. Leiligheten dekker hele etasjen i bygget og har dermed vinduer i alle himmelretninger. To sydvestvendte balkonger med meget gode solforhold.
Adkomst til leiligheten via felles trappeoppgang eller via heisen. Heisen går også ned til garasjeanlegget.
Det første en møter når man går inn i leiligheten er en stor entré med rikelig med garderobeskap.
I praktisk tilknytning til entréen ligger en romslig bod som gir ekstra god plass til garderobetøy og lagring.
Fra entréen er det adkomst til kjøkkenet. Lekkert kjøkken fra Sigdal (fra inframe-konseptet) i stilrent design. Godt med skapplass og gode arbeidsflater for matlaging. Innredningen har glatte lakkerte fronter og benkeplate i laminat. Nedsenket oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur fra Blanco. Fliser på vegg over benk, samt stikkontakter over benkeplate og lysarmatur under overskap. Nedsenket induksjonstopp fra AEG med vegghengt ventilator fra Snøhetta med belysning og avtrekk ut av bygget. Øvrige integrerte hvitevarer er stekeovn og mikrobølgeovn fra Electrolux, begge i høyskap. Integrert i høyskap er også kaffemaskin fra Electrolux og vinskap fra Norcool. Integrert kjøleskap fra Miele og integrert oppvaskmaskin. Det er montert komfyrvakt over platetopp og lekkasjestopper i kjøkkenbenken.
Kjøkkenet ligger i delvis åpen løsning til en stor kombinert stue og spisestue i vinkelløsning. Her er det god plass til både spisestue og salong. Rommet har også vedpeis og utgang via stor skyvedør i glass til sydvestvendt balkong på ca. 7 kvm. Balkongen har flislagt gulv, rekkverk av glass og metall, samt utebelysning og stikkontakt på vegg.
I motsatt ende av leiligheten for stue og kjøkken, ligger soveromsfløyen. Her ligger vaskerommet, masteravdelingen med eget bad (bad B), begge de ekstra soverommene og det andre badet (bad A), alle i praktisk tilknytning til gangen.
Eget vaskerom med varmekabler, gulvsluk og egen praktisk utgang direkte til fellesgangen. En god løsning for de som f.eks. kommer hjem fra en treningsøkt eller med våt hund. Vaskerommet er innredet med skapinnredning fra Sigdal (glatte hvite fronter) og benkeplate i stein. Nedsenket vaskekum i rustfritt stål med ett-greps armatur fra Tapwell. Opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel ved siden av hverandre under benkeplaten. Takstmann har kommentert en sprekk i benkeplaten bak vasken.
Eget flott «master» soverom med eget tilliggende garderoberom, bad og utgang til sydvestvendt balkong på ca. 7 kvm. Balkongen har flislagt gulv, rekkverk av glass og metall, samt utebelysning og stikkontakt på vegg.
Garderoberom med innredning og vindu som gir godt med lys.
Flislagt og pent bad (bad B) i tilknytning til hovedsoverommet med både badekar og dusj. Badet er innredet med vegghengt servantskap med nedsenket servant i porselen. Ett-greps armatur fra Tapwell. Speil over servant og med belysning og stikkontakt. Dusjhjørne med glassdører og to-greps armatur fra Tapwell. Innebygget badekar fra Vitra med to-greps armatur fra Tapwell. Vegghengt toalett fra Vitra med sisterne fra Tece. Iflg. boligsalgsrapporten er det registrert bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag.
2 ekstra soverom, der det ene rommet har tilliggende garderoberom/bod.
Det andre badet (bad A) har adkomst fra gangen og er et pent flislagt bad med gulvarme. Badet er innredet med vegghengt servantskap med nedsenket servant i porselen. Ett-greps armatur fra Tapwell. Speil over servant med belysning og stikkontakt. Dusjhjørne med glassdører og to-greps armatur. Vegghengt toalett fra Vitra med sisterne fra Tece.
Leiligheten disponerer 2 kjellerboder på hhv. ca. 6 kvm. og 5 kvm. I tillegg disponerer leiligheten 2 garasjeplasser i felles garasjeanlegg. Det er heis fra garasjeanlegget og opp til leilighetsplanet.
Enkelte lamper og skap/hyller etc. følger ikke leiligheten.
For nærmere beskrivelse av eiendommens standard henvises det til boligsalgsrapporten datert 08.02.2021 og selgers egenerklæring.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med elektriske panelovner og varmekabler på begge badene og vaskerommet.
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
Vedpeis i stuen/spisestuen.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 30.08.2018.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom.
Dagboknr 920583, tinglyst 18.03.1927:
Bestemmelse om veg. Dokumentet er håndskrevet og vanskelig å tyde, men hefter i sameiets eiendom. Kopi av dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.
Dagboknr 1336, tinglyst 22.01.1975:
Bestemmelse om veg. Pareliusveien er regulert bredere. Dersom kommunen krever det skal sameiet opparbeide veien til regulert bredde for egen regning og vederlagsfritt avstå fra deler av egen grunn.
Dagboknr 24028, tinglyst 23.11.1976:
Skjønn. Tidligere ekspropriasjon på eiendommen.
Dagboknr 13399, tinglyst 19.05.1982:
Best. om garasje/parkering. Ikke relevant da det gjelder en tidligere garasje på eiendommen som er fjernet.
Dagboknr 137456, tinglyst 18.02.2014:
Bestemmelse om veg. Holtveien og Kongsveien er regulert bredere. Dersom kommunen krever det skal sameiet opparbeide veien til regulert bredde for egen regning og vederlagsfritt avstå fra deler av egen grunn.
Dagboknr 40262, tinglyst 15.01.2015:
Erklæring/avtale. Tidligere avståelse fra grunn i forbindelse med utvidelse av vei/opparbeidelse av fortau.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut. Melding skal sendes til forretningsfører, og leietaker må sette seg inn i husordensregler, vedtekter, osv. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Utleie av boligseksjoner gjennom Airbnb og tilsvarende tjenester for korttidsleie skal ikke overskride 90 dager per år.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Kongsveien 85 har en sentral beliggenhet på Holtet, mellom Pareliusveien og Holtveien. Tar du heisen ned til bakkeplan er du rett i nærheten av alle servicetilbudene som ligger i tilknytning til Holtet. Her ligger bl.a. Åpent Bakeri, spisesteder, nisjebutikker, Best Helse (helse- og treningssenter), søndagsåpen matbutikk og populære Jacobs
Kun ca. 100 meter til trikkestasjonen på Holtet med rute 13 og 19 til hhv. Bekkestua og Majorstuen, begge via Oslo sentrum. Bussholdeplass i Ekebergveien.
(Se www.ruter.no for rutetider).
Fra leiligheten er det heller ikke langt til de to andre handelssentre i bydelen, Lambertseter og Sæter. Lambertseter Senter kan by på et rikelig utvalg av butikker og spisesteder, samt Vinmonopolet, bibliotek og Symra Kino. På Sæter finner du bl.a. flere caféer og spisesteder.
Et rikt fritidstilbud i nærmiljøet, med bl.a. gangavstand til de unike friområdene på Ekebergsletta, Brannfjellskogen og i Ekebergparken. Et flott tur- og rekreasjonsområde i Brannfjellskogen med bålplasser og stier på kryss og tvers med utsikt over Oslofjorden. Det er også 18-hulls frisbeegolfbane her. Flotte rekreasjonsområder også i Ekebergparken med skulpturer, samt café og restaurant. I tilknytning til Ekebergsletta finner du fasiliteter som lysløype, idrettsanlegg, minigolfbane, husdyrpark og ridesenter, samt store friområder m.m. Nærhet også til fjorden og Østmarka.
Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.:
Bækkelaget sportsklubb (BSK) - håndball, fotball, ski m.m. KFUM-hallen og Ekeberghallen ved Ekebergsletta.
Både Nordstrand og Bækkelaget Tennisklubb.
Nordstrand IF på 'Niffen' med nyere håndballhall og fotballbane med kunstgress.
Lambertseter idrettsforening med flott friidrettsanlegg og fotballbaner, samt svømmehall.
Områdets lokale alpinbakker – Sloreåsen og Leirskallen.
Treningsstudio: Best Helse på Holtet, Sats på Karlsrud/Lambertseter og Evo på Sæter.

Adkomst

Kongsveien 85 ligger langs Kongsveien, mellom Pareliusveien og Holtveien.
Innkjøring til garasjeanlegget fra Holtveien.

Barnehager, skoler og fritid

Det er flere barnehager i nærområdet.
Umiddelbar nærhet til Bekkelaget barneskole og kort vei til Brannfjell ungdomsskole.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1.897 kvm som tilhører sameiet. Felles tomt som er pent opparbeidet med gressplen og beplantning på sydvestsiden av bygget. Asfalterte adkomstveier. Hele eiendommen er inngjerdet.

Parkering

Leiligheten disponerer 2 garasjeplasser i felles garasjeanlegg i kjelleretasjen.
Automatisk portåpner.
Heis fra garasjeanlegget og opp til de øvrige etasjene.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan med tilhørende reguleringsbestemmelser S-4105 datert 22.09.2004.
Holtet er under utvikling, og som en del av kommunedelplanen legges det til rette for økt bebyggelse/fortetting nær møteplasser og torg. Det foregår detaljregulering for å tilrettelegge for "Stasjonsbyen Holtet". Planen skal legge til rette for flere boliger, et godt lokalsenter med trafikksikre løsninger og miljøforbedring. Planen innebærer ytterligere utbygging på kiosktomten (på motsatt side av Kongsveien) og den gamle juletretomten (på motsatt side av Holtveien).
Follobanen er regulert i fjellgrunnen under området.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 6 353,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, kabel-tv, kommunale avgifter, bygningsforsikring, forretningsførsel og "normale" driftsutgifter.
Fellesutgiftene kan justeres i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 9.258,- pr. år. / 10.400 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv og internett. Kabel-tv er inkludert i felleskostnadene, og nåværende eier betaler kr 479,-. pr. mnd for internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.
Eiendomsskatten er kr 5.681,- for 2021.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 2 053 857,- ifølge Skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 7 393 885,20.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 16.350.092,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Ola Sand

Informasjon om sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet sameiet Kongsveien 89, med sameiebrøk 155/1950.
Sameiet består av 19 boligseksjoner og 1 næringsseksjon, som utgjør garasjen.
Forretningsfører er Obos.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt, men må ikke være til sjenanse for naboene. Det er påbudt med bruk av bånd på fellesarealene.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Seksjonsbegjæringen og dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning)
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I de tilfeller hvor det er utstedt et våtromsbevis har kjøper våtromsdekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,8% av salgssummen
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 16.500,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 44-0023/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nordstrand
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR44.2123

Dato

Sist oppdatert: 03. mars 2021 kl. 09:34

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

0 kr/m²
↘︎ % ()

Visning

Smittevern tas på alvor, og det inviteres kun til individuelle/private visninger. Kontakt megler på telefon eller via linken VISNINGSPÅMELDING for å avtale tidspunkt for visning. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Les salgsoppgaven digitalt, da papirform i utg. pkt. utgår pga. smitterisiko.
Lurer du på noe?

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.