Komplett salgsoppgave

Kjetilskotvegen 438

3 650 000 kr
157 m²
4 soverom
Krogsveen har gleden av å presentere Kjetilskotvegen 438!
Krogsveen har gleden av å presentere Kjetilskotvegen 438!
Vrådal Panorama
Lekkert innredet - Fascinerende utsikt - Stor med bla. 4 soverom, 2 bad, 2 stuer - Ski in/Ski out

Estimert lånekostnad pr. mnd kr. 0

 • Prisantydning
  3 650 000 kr
 • Omkostninger
  92 592 kr
 • Totalpris
  3 742 592 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2011
 • Soverom
  4 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  157 m²
 • Type
  Fritidseiendom på fjellet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje C

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Ta kontakt med megler for avtale om privatvisning.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Krogsveen ønsker velkommen til Kjetilskotvegen 438!
* Dette er en meget innholdsrik og moderne hytte beliggende mot toppen av fjellet
* Smakfullt innredet med tidløse og moderne farge- og materialvalg
* Man har alle bruksrom på en etasje slik at man kan unngå trapper
* Store bruksrom gir plass til både familie og venner med praktiske løsninger
* Fra overbygget inngangsparti går inn i bod/vaskerom og deretter inn i omkledningsrom/garderoberom før man entrer hytten. Slik slipper man søl og våte sko i hallen
* Solrike og deilige terrasser og balkonger hvor man kan flytte seg med solen, vær og vind
* Her kan man "flytte" rett inn og nyte fine dager i fjellet og på egen hytte

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Kjetilskotvegen 438, 3853 VRÅDAL
Kommunenummer 3821, gårdsnummer 1, bruksnummer 177, seksjonsnummer 2, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 157 kvm
Totalt primærrom: 157 kvm
Primærrom:
1. etasje 87 kvm: Entre, to ganger, stue, kjøkken, spisestue, vaskerom, bad og ett soverom.
2. etasje 70 kvm: Bad, tv-stue og tre soverom
I tillegg er det utvendig bod på 6 m2. Boden har inngang kun fra utsiden, og er derfor utelatt fra arealoppmåling
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 14.6.2022, utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Vaskerom er flyttet i forhold til godkjent byggetegning. Det gjøres oppmerksom på at dette kan være et søknadspliktig tiltak. Det er ikke kjent om tiltaket er søkt om eller godkjent. Arealene er omtalt i rapporten etter dagens bruk.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Hytten er oppført i 2011.
Bygningen er oppført på støpt betong mot grunn. Yttervegger, etasjeskiller og tak i trekonstruksjoner. Fasader med stående villmarkskledning. Saltak tekket med torv. Vinduer og terrassedør med tre-lags glass. Ytterdør med glassfelt.
Det gjøres spesielt oppmerksom på (TG2, om ikke annet oppgitt):
* Bad 1. etasje: Ventilasjonsspalte dør/terskel er ikke etablert. Fører til redusert avtrekkseffekt når døren er lukket. Lufttilførsel må etableres. Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert. Riss/sprekker i flisfuger observert i dusjsonen. Kan være en indikasjon på utettheter i våtrommets tettesjikt. Det er riss/sprekker i veggfliser over dør. Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag.
* Bad 2. etasje: Ventilasjonsspalte dør/terskel er ikke etablert. Fører til redusert avtrekkseffekt når døren er lukket. Lufttilførsel må etableres. Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert. Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag.
* Vaskerom 1. etasje: Ventilasjonsspalte dør/terskel er ikke etablert. Fører til redusert avtrekkseffekt når døren er lukket. Lufttilførsel må etableres.
* Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag.
* Riss/sprekker påvist på skorstein ved brannmur/røykrør. Tiltak må påregnes. Sjablongmessig prisanslag: kr 0 - 10 000. TG3
* Det er knirk i trappen.
* Det er noe merkbare skjevheter i hytta.
* Stakeluke er ikke lokalisert. Stakeluke må lokaliseres og tilkomst må etableres.
* Panel har stedvise skader etter vridning/krymp i materialer. Tiltak anbefales.
* Takkonstruksjonen har tegn til svekkelser. Det er observert skjevheter i gesims over inngangsparti og utvendig bod. Ytterligere undersøkelser/tiltak anbefales.
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten om rommet/badet/bygningsdelen/skjevheten/sluket/fuktigheten/taket/det elektriske etc. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.

Standard

Kjetilskotvegen 438 er bygget i 2011, og fremstår som pent holdt uten særlig bruksslitasje. Nydelig innredet med tidsriktige og moderne farge- og materialvalg.
Det er gjennomført med varmekabler i gulver, downlights i tak, solskjerming på endel vinduer, lekre flis- og gulvvalg samt integrerte hvitevarer på moderne kjøkken.
Ved ankomst til hytten har man romslig overbygget inngangsparti med adkomst til fin utebod/skibod. Videre har man en sidedør som fører inn til bod/omkledningsrom, slik at man kan slippe trekke våte klær og sko inn i hallen. Herfra har man adkomst til vaskerom og garderoberom. Garderoberommet ligger i tilknytning til hallen.
Romslig og innbydende hall med plass til å henge av seg, og med åpen løsning slik at man ser direkte ut mot utsikten idet man entrer hytten.
Hovedsoverommet er beliggende i denne etasje, romslig med god takhøyde. På vei inn mot stue/kjøkken området har man et tidsriktig bad. Badet er innredet med dusjhjørne, servant med to armaturer i skuffeseksjon og vegghengt toalett.
Stue/kjøkken ligger i delvis åpen løsning med store vindusflater mot utsikten. Slik at man nyter godt naturlig lys og en upåklagelig utsikt!
I stuen er det god plass til salongen, og med vedovn for kjøligere årstider. Kjøkkenet har utvidet plass til spisestuen, slik at det er god plass til hyggelige lag.
Kjøkkeninnredningen er i hvit utførelse med profilerte fronter og integrerte hvitevarer. Et godt arbeidskjøkken hvor hyttas kokk har god kontakt med gjestene.
Fra stuen er det utgang til stor og deilig terrasse som strekker seg rundt 3 av hyttens sider. Her kan man flytte seg med sol og vind og bare nyte rolige og late dager/kvelder!
Vi tar turen opp i 2. etasje. Her er det høy himling, noe som forsterker den gode romfølelsen.
Her er 3 soverom. Ett stort soverom, med utgang til balkong, innredet med to familiekøyesenger. På balkongen kan man nyte solen, et deilig sted å trekke seg tilbake.
Videre ett soverom med køyeseng og enkel seng samt tredje soverom med dobbelseng. Her er også utgang til balkong, vendt andre veien mot utsikten.
Praktisk med tv-stue slik at ungdommen/barna kan trekke seg tilbake, eller om man ønsker krype ned under teppe og se en god film.
Badet er pent innredet med dusjkabinett, vegghengt wc og servant med to armaturer i skuffeseksjon.
Hytten ligger fint i terrenget med nydelig utsikt til omkringliggende fjellkjeder, Vrådal, Nisser og Mellomvatn.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Noe møbler kan medfølge etter avtale med selger.

Oppvarming

Vedovn i stuen.
Varmekabler i gulv, med unntak av på soverommene.
For øvrig elektrisk. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 7.8.2012. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Hytta overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Fritidseiendommen har ikke separat utleiedel. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Hytten har en fantastisk beliggenhet - høyt i terrenget med flott utsikt over Vrådal, Vråvatn, Nisser og omegn samt fascinerende fjellkjeder!
Vrådal Panorama Skisenter er et flott og attraktivt helårs feriested som har blitt veldig populært de siste årene. Her har man masse aktivitetstilbud sommer som vinter.
Om sommeren bys det på vakker natur, flotte turområder i fjellet med merkede turer (korte og lange), 9 hulls golfbane, basket- og tennisbane, nydelig opparbeidet badestrand- og brygge med båtplasser og vannleker for ungdommen (trampoline og klatreborg), lekeplass med både klatrestativ, hoppepute, skateramp, huskestativ m.m., fotballøkke og dammer med turstier.
Golfbanen er idyllisk beliggende bare en liten kjøretur fra hytta. Her er kafeteria med servering.
Vinterstid bys det på oppkjørte langrennløyper på fjellet, korte og lange turer, alt etter ønske og form!
Det er 18 nedfarter i alpinanlegget med 8 heiser inkl. 8-seters stolheis. Her er det sjelden kø. Kafeteria og bar på området med tidvis aktivitetstilbud for store og små. Hvor man fra hytten kan spenne skiene på og nyte dagen være seg på bortover- eller nedoverski!
Vrådal har et veldig hyggelig og inkluderende miljø hvor man kan slappe av og bare nyte roen, naturen og de aktiviteter man ønsker.
Velkommen til Vrådal Panorama!

Adkomst

Når man kommer til Vrådal sentrum følger man veien og skilting til Vrådal Panorama/alpinanlegg.
Kjør rett frem og gjennom bommen opp mot fjellet og Vrådal Panorama. Bompassering koster kr 65,- og betales på nett ved passering.
Følg veien opp i fjellet og hytten ligger på venstre hånd, like etter man passerer innkjøringen til parkering v/alpinanlegget og kafeen på toppen.
Hytten er skiltet med Krogsveen til salgs skilt.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.
Vrådal ligger i hjertet av Telemark, ca. 3 timer fra Oslo, 2,5 time fra Tønsberg og Kristiansand, ca 2 timer fra Sandefjord og Arendal. Det er fine veier både sommer og vinter.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 883 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.
Tomten ligger flott til med en fantastisk utsikt over Vråvatn, Nisser og omkringliggende fjell. Et avslappende og vakkert skue!
Solen nyter man fra morgen på hyttens fremre terrasse og på siden har man nydelig kveldssol til den går ned. Her er det lunt og fint i le fra vær og vind!
Hele vinteren vil man kunne nyte den lune og solrike på balkongen i 2. etasje.
Fra hytten er det kort vei til langrennløypenettet på toppen og med ski in/ski out til alpinanlegget ligger hytten sånn sett ideelt til for de som liker å stå og gå på ski.
Tomten er opparbeidet med felles gruset gårdsplass, med gode parkeringsmuligheter. Denne hytten parkere nærmest inngangsparti, slik at nabo kan passere mot fjellet og/eller på siden av hytten. Dette er ikke nedfelt avtale, men praksis av nåværende hytteeiere.
Tomten er lettholdt, og opparbeidet med stensatt forstøtning, naturlig vegetasjon og fjell.

Parkering

Parkering på felles gruset gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til fritidsformål i henhold til reguleringsplan "Vrådal Skisenter - felt B10" datert 25.5.2006 senere endret i 2012 og 2020.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 10 967,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Prognose for 2022 er kr 12 351,-.
Brannvesenet er pålagt å føre tilsyn med, og å feie pipeløp i alle fritidseiendommer. Det vil kunne medføre kostnader for kjøper til utbedring av evt. fremtidige pålegg og anmerkninger.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 10.100 kwh pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 6 000,-.
Veiavgift er kr 4 545,- pr. år. Betales årlig til Vrådal Panorama. Inkluderer bompassering for 2 biler. Registreres i app.
Privat brøyting av gårdsplass betales med kr 1 700,- pr år. Dette er valgfritt og bestilles via app.
Boligen er ikke tilknyttet kabel-tv. Det ligger Altibox på området, men eventuell tilknytning og kapasitet må avklares med leverandør.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 617 000,- ifølge skatteetaten.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.742.592,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring for hytter er prisen på If Hyttepakke kr 9.900,-

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Kenneth Holm og Alexandra Hoftaniska

Konsesjon

Eiendommen er ikke konsesjonspliktig, men det er boplikt i Kviteseid kommune. For at eiendommen skal kunne overskjøtes må kjøper signere på egenerklæring om konsesjonsfrihet om at boplikten ikke gjelder for denne eiendommen.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,5% av salgssummen
Minimumsvederlag: kr 45.000,-
Tilrettelegging: kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 19.400,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 22-0168/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandefjord
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR22.22168

Dato

Sist oppdatert: 30. september 2022 kl. 10:24

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Ta kontakt med megler for avtale om privatvisning.
Lurer du på noe?

Lignende fritidsboliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.