Solgt: 3 850 000 kr

Bjørgevegen 53

3 990 000 kr
265 m²
3 soverom
Lunner
Flott, velholdt enebolig med 3 (4) soverom. Vidstrakt utsikt, store, solrike terrasser, garasje og usjenert plassering.
 • Prisantydning
  3 990 000 kr
 • Omkostninger
  101 092 kr
 • Totalpris
  3 951 092 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1989
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  265 m²
 • Bruksareal
  297 m²
 • Tomteareal
  982 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Gul E

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Bjørgevegen 53 er en stor og innholdsrik enebolig over tre plan. Boligen ligger høyt plassert på solrik tomt og har flott 180 graders utsikt til Gran i nord og Roa i sør. Rundt hovedplan er det bygd en stor terrasse på ca. 145 kvm, hvor ca. 60 kvm ligger på baksiden og er fra 2020. Tomten ligger tett på turområder, ca. 2,5 km fra barneskole og i nærhet til badevann.
Boligen har en fantastisk stue med karnapp, peis og åpen løsning til kjøkken. Kjøkkenet er fra 2018, har eksklusive hvitevarer fra NEFF og kjøkkenøy med spiseplasser. Videre er det loftstue med ildsted og utsiktsbalkong, 3 (4) romslige soverom, to bad, separat wc, vaskerom, trimrom og god bodplass. Hovedsoverommet har utgang til terrasse og ligger i suite med bad som har boblebad. Det er parkering i garasje og ved garasjen.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Bjørgevegen 53, 2730 LUNNER
Kommunenummer 3054, gårdsnummer 26, bruksnummer 8, ideel andel 1/1

Innhold

Underetasje: Vindfang, gang, 2 soverom (ett er på godkjente byggetegninger betegnet som kontor og bruksendring er ikke søkt), vaskerom, wc, walk-in closet, trimrom og bod.
1. etasje: Stue, kjøkken, gang, 2 soverom og 2 bad.
Loftsetasje: Stue.

Byggemåte

Enebolig (1989)
Støpt plate fundamentert på kultet grunn.
Grunnmur oppført i Leca med pussede flater.
Saltak med taksperrer tekket med takstein.
Dreneringen antas å være fra byggeår.
Yttervegger oppført i bindingsverk.
Vinduer i 2-lags isolerglass.
Etasjeskiller i trebjelkelag.
Garasje (1991)
Støpt plate på faste masser.
Yttervegger i armert betong.
Elektrisk leddport.
TG2
Terrasse, pga. eldre terrassedel.
Vinduer, utskifting bør påregnes.
Garasje, pga. noen sprekker i gulv.
VVS, pga. alder og forventet restlevetid.
Taktekking, pga. alder og forventet restlevetid.
Yttervegger, overflatebehandling bør påregnes.
Vaskerom, pga. normal slitasje i forhold til alder.
Begge bad i 1. etasje, pga. alder og forventet restlevetid.
Renner, nedløp og beslag, pga. alder og forventet restlevetid.
Innvendige overflater, noe overflatebehandling bør påregnes.
TGIU
Drenering.
Oppvarming.
Elektrisk anlegg.
Piper og ildsteder.
Rom under terreng.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Moderniseringer og påkostninger

Ny ytterdør skiftet i 2016.
Nytt vindu på kjøkken i 2018.
Ny kjøkkeninnredning i 2018.
Ny terrasse på ca. 60 kvm i 2020.
Varmepumpe i underetasje i 2019.
Malt deler av boligen i 2020 og 2021.
Malt og pusset opp wc i underetasje i 2020.
Nytt laminat gulv på 1 soverom i underetasje.
Ny parkett i stue, gang og kjøkken i 1. etasje i 2018.

Standard

Kort fortalt
- Stor, flott enebolig over tre plan.
- Innholdsrik og god planløsning.
- Garasje og parkering ved garasje.
- Stor, solrik terrasse på 145 kvm.
- 60 kvm av terrassen bygd i 2020.
- Fantastisk 180 graders utsikt.
- Turområder utenfor stuedøra.
- Skjermet tomt uten innsyn.
- Noe naturtomt med plen og hekk.
- Balkong utenfor loftstuen.
- Hovedstue med karnapp og ildsted.
- Loftstue med hygge fra peisovn.
- Meget pent Kvik-kjøkken fra 2018.
- Eksklusive hvitevarer fra NEFF.
- To flislagte bad, ett med boblebad.
- Separat wc ble pusset opp i 2020.
- Vaskerom med skyvedørsgarderobe.
- 3 (4) soverom, god garderobeplass.
- Hovedsoverom i suite med bad.
- Trimrom og bod i underetasjen.
- To uteboder og lagring i knekott.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Sentralt mellom Gran og Lunner.
- Kun 50 min fra Oslogrensa.
- Drøy halvtime fra Oslo lufthavn.
Entré
Boligen har et hyggelig inngangsparti med terrasse og flislagt felt. Herfra fører en nyere ytterdør inn i et vindfang med fliser på gulv, hvitmalte vegger og åpen garderobeløsning. Innenfor vindfanget ligger en stor trappehall med samme fliser på gulv, åpen teppebelagt trapp og hvitmalte vegger med brystningspanel. Himlingen er i panel, noe som gjelder for alle rom. Hallen har god plass for ulike møbler og oppbevaringsløsninger. Ellers er det dør inn til trimrom og en romslig bod med god oppbevaringsplass.
Stue
Stuen er et nydelig rom med flotte lysforhold og åpen løsning til kjøkken. Det er god plass for møbler i stuen, både til sofagruppe, spisestue og annet. En murt peis med innsats sørger for knitrende hygge på kjølige dager og en varmepumpe holder temperaturen jevn året rundt. Stuen har pent gulv fra 2018 i enstavs parkett, flisfelt foran ildsted, lysmalte vegger og hvitmalt panelhimling. I det som naturlig blir spisestuesonen er det et stort karnapp og utgang til terrasse på til sammen rundt 145 kvm. Utsikten er vidstrakt både fra stuen og uteplassen, omtrent 180 grader mot Gran i nord og Roa i sør.
Loftstue
Boligen har også en loftstue – et utmerket sted å trekke seg tilbake eller å hygge seg i fred og ro med de nærmeste. Stuen har skrå himling i hvitmalt panel, mørkmalt gulv, lysmalte panelvegger og ikke minst – utgang til balkong med fantastisk utsikt. I hjørnet av rommet står en peisovn og det er god plass for sofa, tv-løsning, godstoler og hjemmekontor.
Kjøkken
Kjøkkenet ligger åpent med stuen, men i en klart definert sone. Rommet fikk ny innredning i 2018, en meget god løsning med høyskap, benkeskap plassert i vinkel og en kjøkkenøy med fire barplasser. Siden det ikke er overskap får kjøkkenet et åpent og flytende uttrykk, men samtidig nok av oppbevaringsplass i store kolonialskuffer. Kjøkkenet fra Kvik har hvite, profilerte fronter, grå benkeplate i laminat med underlimt vaskekum i sort kompositt og betongfargede plater fra benk til tak. Det er to vinduer over benken, godt med downlights i himling og opplegg for pendellamper over øya. Kjøkkenet har pop up stikk og eksklusive hvitevarer fra NEFF, blant annet en integrert 90 cm bred platetopp, en stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, samt stilig ventilator med sort glass.
Bad 1
Det største badet ligger i suiteløsning med hovedsoverom i første etasje og er bygd med tanke på ekstra velvære. Her er det boblebad med plass for to og dusjnisje med regnfallsdusj. Rommet er innredet med heldekkende servant på trehvitt skap, matchende speilskap med belysning og et helfigurspeil på vegg. Badet har lyse fliser på gulv og vegger, detaljfliser i rødt, gulvvarme, downlights og to vinduer.
Bad 2
Det andre badet ligger også i første etasje. Det har lyse, ferskenfargede fliser på gulv og vegger, gulvvarme og vindu. Innredningen består av heldekkende servant på mørkebrun skuffeseksjon, tilsvarende speilskap, et toalett og et dusjhjørne med skyvedører.
WC-rom
Toalettrommet i underetasjen ble pusset opp og fikk ny innredning i 2020. Her er det fliser på gulv, hvitmalte vegger, gulvmontert toalett og hvit servantinnredning.
Vaskerom
Vaskerommet er romslig og har skyvedørsgarderobe med speilfronter langs en hel vegg. Rommet har lyse fliser på gulv, smaragdgrønne fliser på deler av veggene og trehvit panelhimling med downlights. Rommet har en arbeidsbenk, en vaskekum og opplegg for vaskemaskin. Det er også god plass for tørketrommel, fryser, kjøleskap eller lignende.
Soverom og garderobe
Eneboligen har 3 (4) store og luftige soverom, 2 i første etasje og 1 (2) i underetasjen. Det ene soverommet i underetasjon er på godkjente byggetegninger betegnet som kontor og bruksendring er ikke søkt. Hovedsoverommet i første etasje har utgang til terrasse med flott utsikt og ligger i direkte tilknytning til eget bad. Det er også montert et romslig garderobeskap i rommet. Et av soverommene i underetasjen som er betegnet som kontor, har eget walk-in closet og et av de andre har garderobeskap og nyere laminatgulv. For øvrig har boligen skyvedørsgarderobe på vaskerommet, en stor bod i underetasjen, store kneloft med inngang fra loftstuen og godt med lagringsplass i to uteboder på hver sin side av inngangspartiet.

Oppvarming

Boligen varmes opp med to varmepumper, den ene fra 2019. Det er også gulvvarme i på bad, samt ildsted i stue og loftstue. Sikringsskapet har automatsikringer, anlegget er 230 v og noen kurser ble byttet i 2018 i forbindelse med montering av nytt kjøkken. Boligen har privat vann og avløp, samt septiktank med spredegrøft.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse på eiendommen datert 30.01.1990 og ferdigattest på garasje datert 08.09.1999. Disse kan fås ved henvendelse til megler.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at midlertidig brukstillatelse ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
12.11.1987 - Dokumentnr: 9940 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr: 3054 Gnr: 26 Bnr: 3
01.01.2020 - Dokumentnr: 737728 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr: 0533 Gnr: 26 Bnr: 8

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Feil og mangler ihht. tilstandsrapport
Mindre lekkasje på boblebad.
Hengsling defekt på 1 vindu på loft.
Utvendig panel fremstår som noe tørr og oppsprukket.
TV/internett
Altibox 500/500 fiber, med tv-pakke har nåværende eier avgift på kr 1100 pr. mnd.
Løsøre og tilbehør som ikke vil medfølge
Kjøleskap og walk-in garderobe medfølger ikke salget.
Annet
Boligen vil ikke bli ytterligere utvasket før overtakelse.
Dagens rombruk avviker fra godkjente tegninger, og bruksendring er ikke søkt.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eneboligen ligger i et landlig og barnevennlig område i Lunner kommune. Det er nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Lunner byr på godt oppvekstmiljø i landlige omgivelser, men samtidig med kort vei til hovedstaden og Oslo lufthavn.
Her finnes et rikt utvalg av lag, foreninger og idrettstilbud innen bl.a. fotball og håndball. På ca 30 min kommer du til Varingskollen Alpinsenter som har et godt tilbud, uansett ferdigheter. Anlegget består av fire bakker og to terrengparker.
Lunner er omkranset av vakkert landskap der flotte skogsområder og åkerlandskap møtes og byr på et eldorado for friluftsmennesker. Det er kort vei til fine bade- og fiskevann, samt flotte tur- og friluftsområder som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter.
Ca. 17 minutter unna med bil finner man Mylla, et idyllisk vann som er et attraktivt utgangspunkt for flotte kanoturer gjennom Nordmarka. Om vinteren byr området på et fint antall gode skiløyper i variert terreng.
Dagligvarehandelen kan gjøres på bl.a. Kiwi, og Lunner sentrum innehar også restaurant og minibank. Ønsker du ytterligere servicetilbud tar det ca. 10 min med tog til Gran Handelssenter som har et variert utvalg med bl.a. matbutikk, post, bank, apotek, helsekost, klær, interiør, vinmonopol, kafé/restaurant, lege og tannlege etc. Alternativt ligger Hønefoss, Jessheim, Nittedal, Lillestrøm og Oslo godt innen rekkevidde.
Området gir mulighet for god offentlig kommunikasjon via buss og tog. Det er ca. 1,8 km til Lunner stasjon med togforbindelse til Gjøvik og Oslo. Med bil tar det ca. 4 min til Roa, 26 min til Hønefoss, 36 min til Oslo Lufthavn og 51 min til Lillestrøm.
Eneboligen sogner til Lunner barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Lunner ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager
Rakalauv barnehage 4.5 km
Småtjern naturbarnehage 5 km
Kalvsjø barnehage 5.4 km
Skoler
Lunner barneskole 5.3 km
Lunner ungdomsskole 5.3 km
Hadeland videregående skole 5 km
Ringerike videregående skole 30.2 km
Hønefoss videregående skole 31.2 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Tomten er på 982 kvm og ligger høyt i terrenget med flott utsikt over nabolaget, jorder, skog og mark. Utsikten strekker seg vidt omtrent 180 grader mot Gran i nord til Roa i sør, og den høye plasseringen gir også utmerkede solforhold. Boligen er oppført i en stil som minner om Tyroler, noe som betyr rikelig med boltreplass og flere steder å nyte dagene utendørs. Deler av utvendig panel ble malt i 2020 og i 2021.
Blant annet har boligen en stor terrasse som strekker seg langs tre sider, med hoveddel på terreng på baksiden. Terrassen er totalt 145 kvm, der delen på baksiden ble bygd i 2020 og utgjør ca. 60 kvm. Det er god plass for møbler på begge sider av huset og så og si plass til hva man måtte ønske på baksiden. Den store terrassdelen er bygd fint inn til terreng med stablemur i kanten.
Boligen har også balkong utenfor loftstuen på øverste plan og en takterrasse over garasjen som er benyttet som trampolineplass av dagens eier. Fra gårdsplass går det steintrapper opp til inngangspartiet utenfor underetasjen. Her er det fin terrasse på hver side av ytterdøren og flislagt foran dør. Hele uteplassen overbygges av terrassen i etasjen over.
Tomten er pent opparbeidet med skjermende hekk, plen og har noe naturtomt med stein, fjell, mur og trær. Det hele er pent sammensatt og fremstår som enkelt å vedlikeholde. Solen kan nytes gjennom hele dagen til 21-tiden midtsommers, og med nydelige turområder rett utenfor døra og kort vei til Storetjernet badeplass er det lite å utesette på sommerlykken.

Parkering

Det er parkering i dobbelgarasje, samt foran og ved garasjen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei. Kostnader til vedlikehold og snøbrøyting må påregnes.
Eiendommen er tilknyttet privat vannverk og privat avløp.
Eiendommen har privat septiktank. Kommunen har en generell hjemmel til å kreve at eiendommer med privat septiktank kobler seg til det offentlige avløpsnettet. Kontakt megler for ytterligere informasjon.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i henhold til kommuneplanens arealdel 2013-2024 datert 24.10.2013. Kommuneplanen kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 8.814,- for inneværende år og fordeles slik:
Avløp kr. 270,-
Feiing/tilsyn kr. 616,-
Renovasjon kr. 3.770,-
Eiendomsskatt kr. 6.594,-
Septiktømming kr. 1.334,-

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr. 969.588,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatten utgjør kr. 6.594,- pr år og er inkludert i kommunale avgifter.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 4.091.092,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr 14.650,-. Kun rettshjelpsdekning koster kr 11.100,-.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Hans Gudbrand Skjåk Klepp og Malin Veitsle Klepp

Overtakelse

Etter nærmere avtale

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning)
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I de tilfeller hvor det er utstedt et våtromsbevis har kjøper våtromsdekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: Fastpris kr. 50.000,-
Tilrettelegging kr. 12.500,-
Oppgjør: kr. 5.550,-
Markedspakke: kr. 18.150,-
Visninger: kr. 3.000,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 62-0003/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nittedal
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR62.213

Dato

Sist oppdatert: 14. juni 2021 kl. 15:29

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.