Bergen Vest

Bjørndalsskogen 57

Prisantydning

2 550 000 kr

Fellesgjeld: 348 811 krOmkostninger: 1 932 krTotalpris: 2 900 743 kr
Etasje
1
Byggeår
1974
Soverom
2
Areal (P-ROM)
103 m²
Type / Eierform
Leilighet / Andel
Fasiliteter
Garasje, Veranda
Fellesutgifter
5 454 kr

Stilsikker 3-roms endeleilighet med to bad, vestvendt terrasse med masse sol, garasjeplass m/ el-bil lader!

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Leilighet med trappefri adkomst. Leiligheten ligger supert til i borettsalget, helt fremst på en ende og vestvendt. Uten bebyggelse foran er det lite innsyn på terrassen, samt gode solforhold hvor kveldssolen kan nytes. Leiligheten har moderne overflater med nytt 1-stavs laminat fra 2018, samt nytt panel på vegg i gang. Tursti like utenfor blokken, ellers er det ikke lang vei til populære turområder i Kanadaskogen, opp Lyderhorn eller rundt Storavannet. 

- Oppgradert med nye gulv og vegger i enkelte rom
- Varmtvann inkludert i felleskostnadene 
- Barnevennlig område
- Gangavstand til skole, barnehage, butikk og bussholdeplass
- Kort vei til Vestkanten storsenter
- Garasjeplass med el-bil lader
- Vestvendt overbygget terrasse med gode solforhold og lite innsyn
- To bad

Eiendommen

Bjørndalsskogen 57, 5170 BJØRNDALSTRÆ 
Gårdsnummer 122, bruksnummer 337, seksjonsnummer 0, kommunenummer 4601

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i et meget barnevennlig område uten biltrafikk i et veldrevet borettslag. I borettslaget ligger blant annet Bjørndalsskogen skole og Sæterdal barnehage. Det er gode fritidstilbud i boligens nærområde med gangavstand til treningssenter og flere turstier i Kanadaskogen, opp Lyderhorn og rundt Storavatnet. Nærmeste dagligvarebutikk ligger i gangavstand fra boligen og det er bussholdeplass like ved med hyppige avganger til Bergen sentrum.

Fra boligen er det kun noen få minutters kjøring til Vestkanten storsenter som byr på flere butikker, daglige fasiliteter og aktivitetstilbud. I denne sammenheng kan man nevne blant annen Iskanten, med skøyte- og curlingtilbud samt Vannkanten badeland, bowling og minigolf. Gode forbindelser til Haakonsvern, Fyllingsdalen og Bergen sentrum. Knappetunnelen tar deg raskt til Flesland og Sandsli/kokstad området. 

Veibeskrivelse

Fra Bergen kjører du mot Loddefjord/Sotra. Rett før Lyderhornstunellen tar du avkjøring mot Søreide/Haakonsvern. Hold til høyre ved veiskillet og fortsett mot Lyderhornsveien. Følg veien mot Loddefjord, ved lyskrysset sving til venstre inn på Bjørgeveien. Etter ca. 1,5 km svinger du til høyre inn mot Bjørndalsskogen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Bjørndalsskogen skole (1-7 kl.) 
Sandgotna skole (8-10 kl.) 
Ortun skole (8-10 kl.) 
Lynghaug skole (8-10 kl.)
Fyllingsdalen videregående skole 
Laksevåg videregående skole
Sæterdal barnehage (0-6 år)
Espira Eventyrskogen barnehage (0-6 år)
Bjørgedalen barnehage (0-5 år) 
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 110 kvm
Totalt bruksareal: 107 kvm
Totalt primærrom: 103 kvm

Primærrom:
1. etasje: Kjøkken, stue, vaskerom, gang, bad, bad med inngang fra soverom, 2 soverom: 103 kvm

Sekundærrom:
1. etasje: Bod: 4 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 bod i 1. etasje merket nr 2. 

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 25.11.2019 utført av Jarle Johan Larsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. 

Tomten

Eiet tomt på 141.724 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er opparbeidet med veier, gangveier, grøntareal, lekeplass og beplantning.

Parkering

Parkering på fast plass i felles garasje. På garasjeplassen er det montert EL-bil lader. Gjesteparkering på stor felles parkeringsplass. Gateparkering etter områdets bestemmelser. 

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong.

Lavblokk med bærende system i plasstøpt betong, dekker og skillevegger. Fasader i bindingsverk med murstein og fasadeplater utvendig. Flatt tak med membransikt.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder: 
TG 2 på bad grunnet sluk i støpejern holder ikke dagens standard. 
TG 2 på bad med inngang fra soverom grunnet alder. 
VVS er vurdert til TG 2 ut i fra alder. 

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 20.12.1974. 
Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: 
1. Stige for inspeksjon av tak må anskaffes. 
2. Ståldrager i garasje må innpusses.
3. Terrenget for de nederste altaner på vestsiden må senkes slik at vann ikke renn inn på altanene. 
4. Da grunnterrenget ligger så høyt på østsiden må jordbedene her tas bort. Slik terrenget er nu, renner vann inn på de nederste altaner.
5. Det må sørges for at terrenget rundt bygget får et fall utover på min. 1:50 og at jord ikke legges inn til grunnmur.
6. Kanter på altanreposer og utvendige murer må flikkes og overpusses.
7. Brannvesenets merknader til mangler må omgående rettes på. Kopi av skriv over manglene vedlegges. 
8. Anleggseksjonen v/driftsavdelingens merknader til mangler vedrørende rørleggerarbeidet må omgående rettes på. Skriv om manglene er oversendt utførende rørleggermester. 
Det her anførte må være utført innen 3 mnd. fra d.d. med underretning til bygningsmyndighetene. 

Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette. 

Det foreligger ferdigattest på innkledning datert 19.11.1997.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak søkt om før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Standard

Flott leilighet i 1. etasje med trappefri adkomst. 

Når man entrer boligen blir man møtt av en stor gang med god plass til garderobeskap. Gangen fikk nye gulv og vegger i 2018 og fremstår som svært moderne. 
Stuen er meget romslig og har god plass til både sofa og spisegruppe. Her har man også utgang til vestvendt terrasse på 14,2 kvm. Videre kommer man til et pent kjøkken med god lagringsplass i skap og skuffer samt god plass til matlaging. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. 
Bad 1 er helfliset og innredet med heldekkende vask, wc og dusjsone. 
Bad 2 er helfliset og har inngang fra soverom. Badet er innredet med dusjhjørne, wc og vask. Sprekk i flis. 
Begge soverommene i leiligheten er romslige og har god plass til dobbeltseng og garderobeskap. 

Oppvarming

Varme i gulv i stue og bad, Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket G5

Informasjon om borettslaget

Leiligheten er tilknyttet Bjørndalskogen Borettslag.
Borettslaget består av leiligheter og rekkehus/tomannsboliger.
Forretningsfører er Bergen og Omegn Boligbyggelag, tlf. 55 54 74 00
Dugnad må påregnes.
Dyrehold må søkes om. 
Foretatt påkostninger de senere år: Oppgang, utvendig fasade og tak er renovert.
Planlagte påkostninger: Småhusene skal utbedres. Dette vil i utgangspunktet ikke påvirke fellesgjeld for leiligheten. I forbindelse med oppussing av fasade vil fellesgjeld og felleskostnader øke noe, men vi har ikke fått nøyaktige tall fra styret. Det skal avregnes opp mot budsjett men vi har ikke fått nøyaktig dato på det. 

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie tilsammen en andel i borettslaget og tilknyttede borettslag. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen. 

Borettslaget er dekket av Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS (BBL Finans). Laget er sikret mot tap som følge av at en
andelseier ikke betaler sine felleskostnader, etter gjeldende vilkår. Avtalen om sikring er gyldig til den sies opp av en av partene.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler. 

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
 
Det er tinglyst 6 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger samt solidarisk ansvar for kloakkledninger. 

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte servitutter.

Reguleringsplan og rammetillatelse

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan Laksevåg. del av gnr 122, felt D1 i planområdet Bjørndalstræ - Åsheim datert 02.01.1974 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 02.01.1974.

Hensynssoner:
Gul støysone: 
Haakonsvern skytefelt, berøringsgrad 57,1%
Vei støy, berøringsgrad 33,7%
Rød støysone: 
Haakonsvern skytefelt, berøringsgrad 1,2%
Vei støy, berøringsgrad 4,7%
Sikring:
M1 Haakonsvern og Knappen, berøringsgrad 51,6%

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart. 

Oppdragets KR-kode

KR69.19151

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 5.454,- pr. mnd. og inkluderer: Driftskostnader, renter, avdrag, vedlikehold, renhold/boss, dugnad og kabel-tv. 
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter. 

Felleskostnadene fordeles slik:
Renhold/Boss: kr 122,-
Dugnad: kr 35,-
Kabel-tv: kr 379,-

Ytterligere fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 11.400 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet T-we som leverandør av kabel-tv og Telenor som leverandør av internett og 
har avgift på kr 379,- pr. mnd (grunnpakke) inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 648.448,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
 
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr. 2.334.411,-. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2018. 

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 149.576,- pr. 31.12.2018
Andel fellesgjeld er kr 348.811,- pr. 03.08.2020

Den Norske Stats Husbank
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 21.11.19 : 1,89% pa.
Saldo per 21.11.2019: 1.109.177,-
Andel av saldo: 4.008,-
Lånet beregnes nedbetalt: 30.06.2022

Den Norske Stats Husbank
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 21.11.2019: 1.89% pa.
Saldo per 21.11.2019: 1.499.703,-
Andel av saldo: 5.419,-
Lånet beregnes nedbetalt: 30.06.2022 

Den Norske Stats Husbank
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 21.11.2019: 1.89% pa.
Saldo per 21.11.2019: 1.560.797,-
Andel av saldo: 5.640,-
Lånet beregnes nedbetalt: 30.06.2022

Den Norske Stats Husbank
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 21.11.2019: 1.89% pa.
Saldo per 21.11.2019: 656.515,-
Andel av saldo: 2.372,-
Lånet beregnes nedbetalt 31.12.2021

Den Norske Stats Husbank
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 21.11.2019: 1.89% pa.
Saldo per 21.11.2019: 1.924.065,-
Andel av saldo: 6.952,-
Lånet beregnes nedbetalt 30.06.2023

Den Norske Stats Husbank
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 21.11.2019: 1.89% pa.
Saldo per 21.11.2019: 1.689.728,-
Andel av saldo: 6.105,-
Lånet beregnes nedbetalt 31.12.2022

Den Norske Stats Husbank
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 21.11.2019: 1.89% pa.
Saldo per 21.11.2019: 1.694.011,-
Andel av saldo: 6.121,-
Lånet beregnes nedbetalt 31.12.2022

Handelsbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 21.11.2019: 2.75% pa.
Saldo per 21.11.2019: 57.470.000,-
Andel av saldo: 207.656,-
Lånet beregnes nedbetalt 31.12.2040

Handelsbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 21.11.2019: 2.72% pa.
Saldo per 21.11.2019: 20.000.000,-
Andel av saldo: 72.266,-
Lånet beregnes nedbetalt 30.06.2048

Laget er nå i gang med rehabilitering av bl.a. fasader og oppganger. De har tatt opp lån hos Handelsbanken for å dekke kostnadene
til rehabiliteringen. De har nå 30 mill. tilgjengelig for uttak fra lån, hvis dette beløpet blir tatt ut vil dette øke fellesgjelden
gjennomsnittlig med ca. kr 106.000 pr andel. Uttak på lånet vil kunne påvirke størrelsen på felleskostnadene, styret vil vurdere
behovet for økning forløpende.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 652,-
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 800 pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr 2.899.943,-. Av dette beløpet utgjør kr 348.811,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen. 

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 7.188,- 

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre

Plantegninger

Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr 40.000,-
Tilrettelegging: kr 12.500,-
Oppgjør: kr 4.550,-
Markedspakke: kr 14.750,-
Oppslag eiendomsregister + kommunale opplysninger Bergen: kr 4.000,-
Fotopakke: kr 4.000,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Lovverk

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
minusVis mindre
Christer Haugen
Daglig leder/Eiendomsmegler

Christer Haugen

Telefon
Mobil 41513932

Lurer du på noe

Christer svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.

Sjekk din boligverdi!