Komplett salgsoppgave

Fagerheimveien 10

3 790 000 kr
99 m²
3 soverom
Tjøme
Nyoppført halvpart av vertikaldelt tomannsbolig! 3 soverom og solrik terrasse. Mulighet for leie av båtplass!
 • Prisantydning
  3 790 000 kr
 • Omkostninger
  11 342 kr
 • Totalpris
  3 801 342 kr
 • Byggeår
  2020
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  99 m²
 • Bruksareal
  105 m²
 • Tomteareal
  816 m² (eiet)
 • Type
  Halvpart vertikaldelt bolig
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Grønn C

Visning

Kontakt megler via linken VISNINGSPÅMELDING for å avtale tidspunkt for din visning. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, og vi må vite hvor mange du kommer i følge med. Husk å bruke munnbind, samt å lese salgsoppgaven digitalt før visning.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Nyoppført bolig over 2 plan - i halvpart av vertikaldelt tomannsbolig
Gangavstand til anerkjente Røssesund, barnevennlig strand på Regnbuen og Norges vakreste skjærgård!
Her er det også i umiddelbar nærhet til alt av fritidsaktiviteteter, barneskole og barnehage. Sykkelavstand til ungdomsskolen.
Boligen inneholder hall, 3 soverom, bad/vaskerom og separat toalett i første etasje.
I andre etasje er det åpen kjøkke/stueløsning med god takhøyde. Utgang til solrik terrasse!
Boligen disponerer sin egen del av hagen i tillegg til egen carport og sportsbod.
Mulighet for leie av båtplass på Ormelet

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Fagerheimveien 10, 3145 TJØME
Gårdsnummer 253, bruksnummer 385, kommunenummer 3811

Innhold

Totalt bruttoareal: 119 kvm
Totalt bruksareal: 105 kvm
Totalt primærrom: 99 kvm
Bruksareal:
Bolig 105 kvm
Primærrom:
Bolig:
1. etasje 51 kvm: Hall m/trapp, 3 soverom, wc, bad/wc/vaskerom
2. etasje 48 kvm: Stue/kjøkken
Sekundærrom:
Bolig:
2. etasje 5 kvm: 1 innvendig bod
I tillegg disponerer boligen 1 utvendig bod.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra en oppmåling som er utført av Boligtakst Vestfold AS 15.02.2021. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk.
Det foreligger ingen tilstandsrapport på boligen.

Byggemåte

Bygningene er fundamentert på betongplate på mark og isoleret ihht. TEK 10.
Konstruksjoner: Yttervegger består i tre med 200 mm isolasjon og liggende kledning behandlet 2 ganger ( grunnet+ ett strøk)
Takkonstruksjon er i tre med 350 mm isolasjon, platet takflate m/ 2 lag papp ( 1 lag underlagspapp+ 1 lag topp papp).
Etasjeskiller består av trebjelkelag m/ 100 mm isolasjon.

Standard

Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig på attraktive Ormelet.
Boligen har sin egen inngang og disponerer sin egen hagedel og carport.
Det første som møter deg i første etasje er takhøyden på 250 cm. Det gjør at hele boligens første etasje virker lys og innbydende. Her i første etasje er det så en flislagt hall med gips på vegger og tak, 3 soverom - hvor hovedsoverommet er på ca. 12 kvm. Alle soverommene har 3 stavs eikeparkett på gulv og gips på vegger og tak. Flislagt baderom med toalett, servant og dusj. Lys og lekker baderomsinnredning fra LINN, vegghengt toalett og et dusjhjørne i utformingen 90x90cm med herdet klart glass. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommet med kondensfjerner.
I denne etasjen er det også et separat toalettrom med servant.
Trappen fra første til andre etasje er en trapp med hvite vanger og trinn i beiset lys farge.
I andre etasje er det et fantastisk rom bestående av åpen kjøkken og stueløsning på hele 47 kvm! Her er takhøyden fra ca 230 cm til hele 280 cm. Her slippes det mye lys og luft inn i hele etasjen. Kjøkken har en lys innredning med rikelig skap og benkeplass. På kjøkkenet er det også plass til en oppvaskmaskin. Gulvet består av 3 stavs eikeparkett og vegger og tak av gips.
1 carport
1 utvendig bod
Det er mulig å leie båtplass. Det er pr.d.d. ledig båtplass på Ormelet. Fra 2.0 m til 3.5m bredde, og en plass på 2.5 m bredde i året koster 6000,- ingen innskudd

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler i del av hall, bad/vaskerom i første etasje.
I tillegg er det installert stålpipe for montering av ovn.
Det er installeret balansert ventilasjon m/varmegjenvinning. Avtrekk og friskluft skjer gjennom kanaler i nedforet himling/innkassering.
I tillegg installeres stålpipe avblendet ved himling for ettermontering av ovn/peis.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen er nyoppført.
Det foreliger ingen ferdigattest.
Ferdigattest vil bli rekvirert av utbygger og ved overtagelse skal det foreligge ferdigattest.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser
Sameiet vil få legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 23 servitutter på sameiets eiendom. Disse servituttene har fulgt med over når eiendommen ble skilt ut i fra gnr 253 bnr. 8. Det vil si at serviuttene opprinnelig tilhører bnr. 8. Det er servitutter fra år 1862 til 1998. Servituttene medfølger eiendommen da de ikke lar seg slette. Kjøpers bank vil få prioritet etter servituttene.
Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Eventuell adgang til utleie

Boligene har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele boligen eller enkeltrom (hybel) såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold. En evt. leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje med eier.
Det er krav til forsvarlige radonnivåer på utleieboliger. Prosjektet er bygget med nødvendige radontiltak.

Diverse

Eiendommen er under seksjonering og boligen vil få tildelt seksjonsnummer når seksjonering er gjennomført.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Halvpart av tomannsbolig beligende på Ormelet, et svært hyggelig område på Tjøme. Fra eiendommen er det gangavstand til idrettsanlegg, samtidig som det er kort vei til Tjøme sentrum der du har de fleste servicefunksjoner. Fra eiendommen er det også gangavstand ned til Ormelet Marina med hyggelig småbåtanlegg hvor det er mulighet til å leie båtplass. Rett i nærheten ligger også den populære badestranden, Regnbuen.
I sentrum er det blant annet dagligvarebutikken Spar, klesforretninger, frisør og skjønnhetssalong, legekontor, post i butikk, to apotek, bibliotek, vinmonopol, en populær pizza restaurant, hyggelige Tjøme Kolonial og Skafferiet som er en hyggelig cafè. Det er også ytterliger to dagligvarebutikker- både Coop Extra og Rema 1000 som ligger på Haugsjordet.
Tjøme kan tilby en rekke fasiliteter for barn og unge. På Tjøme finnes blant annet idrettshall, kunstgressbane på Ormelet, tennisbane, aktivitetssenter på Eidene, golfbane på Rød, basketballbane og ridesenter på Verdens Ende. Gangavstand til bussholdeplass.
Fra eiendommen er det kort vei til Lindhøy der det er barneskole og barnehage. Ungdomsskolen ligger på Haug.

Adkomst

Fra Tønsberg: Følg FV308 mot Tjøme sentrum og følg veien forbi kirken og videre helt til du får avkjøringen mot Ormelet på venstre hånd. Følg så Ormeletveien til du får innkjøringen til Fagerheimveien på venstre hånd (inn til idrettsanlegget). Boligen vil deretter ligge på høyre hånd. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Randineborg barnehage på Mølledammen. Flott barnehage på Lindhøy - en kommunal barnehage som har plass til ca 106 barn og som nå har erstattet barnehagene Pytteberget og Tjøme barnehage. Barneskolen ligger på Lindhøy og ungdomsskolen ligger på Haug. For mer informasjon om barnehager, skoler og ledige plasser- kontakt Færder kommune på tlf. 33 39 00 00.

Beskrivelse av tomt

Areal: 816 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten vil bli felles tomt, men hver seksjon vil få sin naturlige anedel av hagen. Boligen er under seksjonering.
Uteområdet er grovplanert med gruset innkjørsel og carport.
Det er lagt til ett tilleggsareal på ca. 30m2. Det vil si at totalt tomteareal vil bli ca. 846m2 når sammenføyning har funnet sted. Selger sørger for at dette utføres.

Parkering

Til boligen medfølger 1 carport. Forøvrig parkering på tomten.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er uregulert og er i kommuneplan datert 03.09.2015 avsatt til boligbebyggelse.
Utsnitt av reguleringsplan og tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler. Interessenter oppfordres til selv å undersøke reguleringsmessige forhold hos kommunen.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er stipulert til kr 14.000,-. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Eiendommen er ny og selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Formuesverdi

Da boligen nylig er oppført, er formuesverdien ikke fastsatt på nåværende tidspunkt.
Formuesverdi fastsettes med utgangspunkt i en formel for kvadratmeterpris som fastsettes av SSB. Den estimerte kvadratmeterprisen er fastsatt ut i fra flere kriterier (beliggenhet, alder, areal og boligtype) som danner markedsverdien i området. Boligens faktiske markedspris vil derfor ikke være Skatteetatens grunnlag for den første fastsettelsen av formuesverdi.
Det første året boligeiendommen skal formuesverdsettes, må skatteyter påse å gi tilstrekkelig med opplysninger om boligen til skattemyndighetene slik at korrekt estimert markedsverdi og formuesverdi kan beregnes. Formuesverdien vil senere automatisk justeres i takt med prisutviklingen på boliger og beregnet formuesverdi vil fremgå av forhåndsutfylt skattemelding.
Formuesverdien for boligeiendommer for inntektsåret 2019 skal ikke overstige 30 % av dokumentert markedsverdi for primærbolig (der man bor fast). Formuesverdien for sekundærboliger (øvrig bruk av eiendommen, f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) skal for inntektsåret 2019 ikke overstige dokumentert markedsverdi. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten.

Omkostninger

1) Dokumentavgift til staten tilsvarende 2,5 % av andel tomtekostnad. Avgiftsgrunnlaget utgjør kr 400.000,- og andel dokumentavgift utgjør således kr 10.000,-. Det tas forbehold om aksept av avgiftsgrunnlaget fra tinglysingsmyndighetene.
2) Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
3) Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter med attest, kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.801.342,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-/ kr 11.100 for enebolig/tomannsbolig med snr.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Fagerheimveien 8-10 AS

Konsesjon

Eiendommen er ikke konsesjonspliktig, men det er boplikt på Tjøme i Færder kommune. For at eiendommen skal kunne overskjøtes må kjøper derfor signere på egenerklæring om konsesjonsfrihet.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app oppfylles samtlige vilkår. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen er en nyoppført bolig som selges innen 6 måneder etter fullføring. Boligen selges etter avhendingslovens normalbestemmelser. Dersom boligen selges til forbruker stiller selger garanti jf. avhendingslova §2-11 jf. buofl. §12.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæring og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres Interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 40.000,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 16.600,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 21-0020/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Tønsberg
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR21.2120

Dato

Sist oppdatert: 15. april 2021 kl. 09:17

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

0 kr/m²
↘︎ % ()

Visning

Kontakt megler via linken VISNINGSPÅMELDING for å avtale tidspunkt for din visning. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, og vi må vite hvor mange du kommer i følge med. Husk å bruke munnbind, samt å lese salgsoppgaven digitalt før visning.
Lurer du på noe?

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.