Komplett salgsoppgave

Granholtet 45

3 950 000 kr
75 m²
2 soverom
Velkommen til Granholtet 45 - En stor 3-roms selveier
Velkommen til Granholtet 45 - En stor 3-roms selveier
Kart
Del
Pernille Skjolden
Presenteres av
Pernille Skjolden
Sofiemyr
Stor 3-roms selveier | Stille og rolig boligområde | Vestvendt uteplass | Flott utsikt | P-plass | 2 min gange til buss

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  3 950 000 kr
 • Omkostninger
  99 920 kr
 • Totalpris
  4 049 920 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1994
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  75 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fellesutgifter
  2 201 kr
 • Energimerke
  Rød F

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» i god tid før visning for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen. Velkommen!
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Stor 3-roms leilighet i blindvei i et populært og barnevennlig boligområde. Gang/sykkelavstand til det meste av hva som foregår i hverdagen. Det er kort gangavstand til flere barnehager og skoler i alle trinn. Kun to minutters gange til buss med hyppige avganger til Oslo og ekspressbuss i rushtiden. Sykkelavstand til Kolbotn togstasjon med direktetog til Oslo. Nærhet til marka med fantastiske turmuligheter sommer som vinter og kort vei til 18-hulls golfbane.
Leiligheten ligger i u.etasje, men sameiet ligger på et høydedrag som gir leiligheten flott utsikt og svært gode solforhold. Vestvendt terrasse på 14 kvm. Leiligheten består av entré, stue, kjøkken, bad, to soverom, rom benyttet som kontor (ikke godkjent for varig opphold) og bod. P-plass med elbil-lader. Utebod på 5 kvm.
Velkommen!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Granholtet 45, 1412 SOFIEMYR
Kommunenummer 3020, gårdsnummer 249, bruksnummer 1051, seksjonsnummer 7, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 81 kvm
Totalt primærrom: 75 kvm
Leiligheten ligger i byggets underetasje og har adkomst via egen inngang.
Primærrom:
U.etasje, 75 kvm: Entré, bad, to soverom, rom benyttet som kontor, stue og kjøkken.
Sekundærrom:
U.etasje, 6 kvm: Bod.
I tillegg disponerer boligen en utvendig sportsbod ved inngangspartiet på ca. 5 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 15.11.2022, utført av Lars Erik Bergersen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Rom benyttet som kontor er ikke godkjent for varig opphold. Se punkt ferdigattest.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i tre og betong. Boligbygg over tre etasjer. Gulv på grunn av betong. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong med utfyllende bindingsverk av trekonstruksjoner. Fasader utført i liggende trekledning. Takkonstruksjon utført i saltaksform utvendig tekket med takstein (ikke besiktiget). Leiligheten har glatt entrédør av tre med sikkerhetslås. Terrassedør og vinduer med karmer av tre og tre-lags glass fra byggeår. Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Det gjøres spesielt oppmerksom på:
Tilstandsgrad 3 (TG3):
- Det er observert skade/hull på gulvbelegg/membran i sluk. Fukt i konstruksjon kan ikke utelukkes. Strakstiltak må påregnes.
Interessenter må lese mer om byggemåte, øvrige tilstandsgrader (spesielt TG2) og den tekniske tilstanden i den vedlagte tilstandsrapporten. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette.

Standard

Stor 3-roms selveier leilighet med en praktisk planløsning. Overbygget vestvendt terrasse på ca. 14 kvm med flott utsikt og sol fra ca. kl. 13.00 til solnedgang. I tillegg er det utgang til hage som er fellesareal. Parkeringsplass med elbil-lader. Utebod på ca. 5 kvm ved inngangspartiet.
Leiligheten ligger i byggets underetasje og har egen inngang.
Entré:
Entré med flislagt gulv. Plass til oppheng av yttertøy og til å sette fra seg sko.
Stue:
Romslig stue med god plass til sofagruppe og tilhørende møblement. Vindusflater mot vest slipper inn godt med naturlig lys. Fra stue er det utgang til terrassen.
Kjøkken:
Kjøkkenløsning fra byggeår. God plass til spisegruppe på kjøkkenet. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter og laminert benkeplate. Flislagt mellom benkeplate og overskap. Stikkontakter under overskap. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål. Integrert oppvaskmaskin og stekeovn med keramisk platetopp. Frittstående kjøleskap med frysedel. Integrert ventilator med avtrekkskanal tilknyttet ventilasjonsanlegg. Kun integrerte hvitevarer medfølger. Varmtvannsbereder på ca. 116 liter fra byggeår plassert under kjøkkenbenk sammen med hovedstoppekran og vannmåler.
Baderom:
Bad fra byggeår. Flislagt gulv med gulvvarme. Delvis flislagte vegger. Veggmontert servant og gulvstående servantskap. Speil over servant med belysning og stikkontakt. Dusjnisje med glassvegg og forheng. Gulvstående toalett. Opplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekksventil plassert i vegg, styres via kjøkkenventilator.
Soverom:
Det er to fine soverom i leiligheten. Garderobeskap på det ene soverommet.
Rom benyttet som kontor:
Dette var tidligere en del av soverommet vegg i vegg. Egner seg godt som kontor. Garderobeskap på kontoret.
Lagringsplass:
Leiligheten har godt med lagringsplass med en innebod på 6 kvm og utebod på 5 kvm.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Følgende medfølger ikke:
- Kjøleskap og vaskemaskin.
- Hylle på veggen i stue som er mot yttervegg/utebod.
Følgende medfølger:
- Hyllene på veggen i stue som er mot kjøkkenet medfølger.

Oppvarming

Gulvvarme i gulv på badet. Øvrig oppvarming fra panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 03.03.1995. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.
Rom benyttet som kontor er på godkjente tegninger en del av soverommet vegg i vegg. Rommet tilfredsstiller ikke krav til oppholdsrom da det blant annet ikke har vindu. Rommet er ikke godkjent til varig opphold. Kjøper overtar alt ansvar, kostnad og risiko for dette videre.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
Dagboknr 13463, tinglyst 10.11.1993, type heftelse: Pantsettelseserklæring på kr 20.000,- til sameiet.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.
Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom.
Dagboknr 10831, tinglyst 16.09.1993, type heftelse: Utbyggingsavtale. Utbyggingsavtale mellom Oppegård kommune og AS Selvaag bygg.
Dagboknr 11478, tinglyst 30.09.1993, type heftelse: Bestemmelse om vann/kloakkledning. Fremtidig utskilte parseller av gnr. 49, bnr. 1051 har rett til å føre ledningene over hverandres parseller.
Dagboknr 5903, tinglyst 30.05.1994, type heftelse: Erklæring/avtale.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Velkommen til Granholtet 45!
En stor 3-roms leilighet i blindvei i et populært og barnevennlig boligområde. Gang/sykkelavstand til det meste av hva som foregår i hverdagen. Det er kort gangavstand til flere barnehager og skoler i alle trinn: Sofiemyr barneskole, Fløysbonn ungdomsskole og Roald Amundsen videregående skole.
Bussholdeplass kun 200 meter fra leiligheten med hyppige avganger til Oslo sentrum. Ekspressbuss til Oslo på morgenen og hjem fra Oslo på ettermiddagen. 1,4 km til togstasjon på Myrvoll, toget inn til Oslo tar ca. 20 min. Sykkelavstand til Kolbotn togstasjon med direktetog til Oslo som tar ca. 13 minutter. Det er ca. 25 minutter med bil til Oslo sentrum.
Gangavstand til Coop Ekstra i Sofiemyrveien, her ligger blant annet også Biltema, Plantasjen, Jysk, Kiwi og Maritim båtutstyr. Sofiemyr senter ligger også i nærheten med blant annet utbygget Rema 1000, samt andre service-, helse- og treningstilbud.
På Sofiemyr finner man også Sofiemyr idretts- og svømmehall, i tillegg til friidrettsanlegg og flere fotballbaner. Kort avstand til marka med fine turløyper om sommeren og lysløype om vinteren. Løype til populære turmål som blant annet Grønliåsen, Østmarka, Stallerud og Sterkerud. Østre Greverud kan tilby 18-hulls golfbane, skiløyper, lysløype og akebakker. Her arrangeres det både skiskole og konkurranser.
Spa- og velværesenteret The Well som er Nordens største spa- og velværesenter ligger i gangavstand fra leiligheten. Slalåmbakke i Ingierkollen og flere fine badeplasser ved Hvervenbukta og Ingierstrand. Kommunen har et meget godt og variert idrettstilbud.
Kolbotn sentrum med bla. Kolbotn Torg ligger en kort kjøretur unna, og tilbyr ca 60 forretninger, caféer og restauranter. Her ligger også Kolben kulturhus som tilbyr kino, bibliotek, kulturskole for barn og konserthus.

Adkomst

Se google maps - det er enkelt å finne frem i kartet. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Velkommen!

Barnehager, skoler og fritid

Det er flere barnehager innen kort gangavstand: Tømteveien bhg, Sofiemyråsen andelsbhg og Rognebærlia bhg. Gangavstand til Sofiemyr barneskole, Fløysbonn ungdomsskole og Roald Amundsen vgs. Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 5 054,7 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Fellesarealer opparbeidet med asfalterte adkomstveier, gressplen og diverse beplantning.

Parkering

Leiligheten disponerer en fast parkeringsplass merket med nr. 45 på felles parkeringsplass. Elbil-lader medfølger.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan Sofiemyr 2 datert 30.09.1987 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Det skal bygges ny Sofiemyr barneskole.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Kommunale avgifter er kr 11 142,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Fellesutgiftene er kr 2.201,- pr. mnd. og betales kvartalvis.
Fellesutgifter inkluderer: Felles bygningsforsikring, kabel-TV og bredbånd, forretningsførsel, brøyting, samt diverse drift og vedlikehold av sameiet.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert i 2022.
Strømkostnad vil variere ut i fra forbruk og avtale.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv og internett og grunnpakke er inkludert i fellesutgifter. Dekoder medfølger.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 941.662,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 3.389.982,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 52.877,- pr. 31.12.2021
Andel fellesgjeld er kr 0,- pr. 01.11.2022
Sameiet har ikke lån.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.049.920,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Heidi Amundsen Haave

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Furuåsen boligsameie, med sameiebrøk 82/1500.
Sameiet består av 18 seksjoner.
Forretningsfører er Obos.
Dyrehold er tillatt, men skal ikke være til sjenanse for øvrige beboere.
Vår- og høstdugnad må påregnes. I tillegg har hver leilighet en dugnadsuke hver i løpet av sommeren.
Foretatt påkostninger de senere år:
I 2021 ble det utført en vedlikeholdsvurdering av OBRON av sameiets bygningsmasse m.m.
- Reparasjon av repo-søyler utført i 2021.
- Sikring- og stabilisering av skråning bak 23 og 33. I tillegg oppgradering av front gjesteparkering med kantstein og ny plen. Utført vår/sommer 2022.
- Ny tv- og bredbåndsavtale for neste 3-årsperiode.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If. Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr 35.000,- av salgssummen
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 19.900,-
Visninger: kr 2.900,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 46-0221/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Ski
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR46.22221

Dato

Sist oppdatert: 19. november 2022 kl. 09:57

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» i god tid før visning for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen. Velkommen!
Lurer du på noe?

Lignende boliger

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.