Komplett salgsoppgave

Rimfaksevegen 8A

5 100 000 kr
75 m²
2 soverom
Velkommen til Rimfaksevegen 8A - og denne tidsriktige 3-romsleiligheten beliggende i et rolig og sentralt område på Hoeggen/Nardo!
Velkommen til Rimfaksevegen 8A - og denne tidsriktige 3-romsleiligheten beliggende i et rolig og sentralt område på Hoeggen/Nardo!
Kart
Del
Rune Selven
Presenteres av
Rune Selven
Hoeggen/Nardo
Moderne 3-roms selveier med endebeliggenhet i en høy førsteetasje | Stor balkong med herlig utsikt | P-plass i kjeller

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  5 100 000 kr
 • Omkostninger
  127 500 kr
 • Totalpris
  5 227 500 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  2011
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  75 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  2 846 kr
 • Energimerke
  Oransje C

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Rimfaksevegen 8A - og denne tidsriktige 3-romsleiligheten beliggende i et rolig og sentralt område på Hoeggen/Nardo! Her bor du med kort vei til blant annet skoler, barnehager, dagligvare, restauranter og treningssenter. Det er gode kollektivmuligheter i område med hyppige avganger til blant annet Trondheim Sentrum.
Leiligheten har en fin plassering på enden i en høy førsteetasje, og inneholder entré, gang, stue, kjøkken, bad, wc og to soverom. Stuen har gode møbleringsmuligheter og utgang til en stor solfylt balkong som på sommerstid vil oppleves som en fin forlengelse av stuen. Kjøkkenet er stilrent innredet med hvite slette flater og benkeplate i kontrast. Pent flislagt bad med varme i gulv og downlights i himling. To romslige soverom. Parkeringsplass og bod i kjelleren.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Rimfaksevegen 8A, 7033 TRONDHEIM
Kommunenummer 5001, gårdsnummer 78, bruksnummer 368, seksjonsnummer 3, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 79 kvm
Totalt primærrom: 75 kvm
Totalt sekundærrom: 4 kvm
Første etasje (P-rom): Entré, gang, stue, kjøkken, bad, wc og to soverom.
Første etasje (S-rom): Bod.
I tillegg disponerer boligen en bod i kjelleren oppmålt til ca. 5 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 31.08.2022, utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i 2011. Grunnmur av betong. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med parkeringsanlegg i nederste etasje. Yttervegger av betong/trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med stående trekledning. Etasjeskillere av betong. Flatt tak (ikke besiktiget). Leiligheten har entrédør med brannklasse B30 og lydklasse db40. Entrédør med sikkerhetslås. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og tre-lags glass.
Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.

Standard

98% har fått TG 0 og 1: I orden
0% har fått TG 2: Alder, slitasje, skader mv.
0% har fått TG 3: Strakstiltak nødvendig
2% har fått TGIU: Ikke undersøkt
Sammendraget under beskriver avvik ved boligen som har fått tilstandsgrad TGIU og informasjon.
Tilstandsgrad TGIU:
- Radon: Det er ukjent om radonmåling er gjennomført i boligen. Ytterligere undersøkelser anbefales.
Informasjon:
- Bad (Fukt i tilliggende konstruksjoner): Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med egnet instrument, i tilstøtende rom til våtsone. Målingen gir et øyeblikksbilde av forholdet inne i konstruksjonen. Det ble ikke registrert forhøyede verdier eller andre avvik. Relativ fuktighet ble målt til 48,3 prosent, ved 21,2 celsius.
- Bad (fallforhold gulv): Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er mindre enn hva som ideelt anbefales, men er likevel vurdert som tilstrekkelig. Målingen er foretatt på tilfeldig sted.
- Elektrisk anlegg (forenklet vurdering): Med bakgrunn i at det er mer enn fem år siden det har vært utført el-tilsyn av boligen er det gjennomført en forenklet vurdering av det elektriske anlegget, uten at det er registrert avvik. Det legges vekt på at undersøkelsene ikke er utført av en elfagkyndig kontrollør/eltakstmann. På et generelt grunnlag anbefales det alltid å gjennomføre en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elfagkyndig kontrollør/eltakstmann.
- Brann (brannskiller): Utførelsen av brannskiller (mellom brannceller) er ikke dokumentert. Brannskillet/utførelsen er skjult, og vurderingene er derfor kun basert på det som er synlig. Det er ikke avdekket åpenbare tegn på forhold som påvirker sikkerheten.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Peisovn i stue. Elektrisk oppvarming.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 04.03.2013. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
Dagboknr 192105, tinglyst 07.03.2012, type heftelse: Pliktig medlemskap i områdets velforening.
Videre er det tinglyst en servitutt på eiendommen som antas å ha betydning for kjøpers bruk:
Dagboknr. 980525, tinglyst 13.12.2010, type heftelse: Bestemmelse om adkomstrett og kloakkledning.
- Eier av gnr 78 bnr 368 gis rett til adkomst over eiendommene gnr 78 bnr 151, 154, 182 og 367 til sin eiendom.
- Eier av gnr 78 bnr 368 gis rett til å legge, ha liggende og vedlikeholde avløpsledninger over eiendommene gnr 78 bnr 151, 154 og 182.
Alle servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Det er per i dag ikke målt radonverdi i leiligheten. Utleie skal varsles styret slik at man har kontroll på hvem som bor i sameiet til enhver tid. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et rolig og attraktivt boligområde på Hoeggen/Nardo. Området er svært familievennlig, og du finner både Steindal skole og Utleira skole innen gåavstand samt Nidarvoll og Sunnland barnehage under en kilometer unna. Her bor du trygt og tilbaketrukket, samtidig som du bor i umiddelbar nærhet til det meste Trondheim har å by på. Det er god offentlig kommunikasjon i området med hyppige bussavganger, og nærmeste holdeplass ligger en 5 minutters gange fra leiligheten.
For den aktive ligger Risvollan aktivitetsområde i nærheten, samt 3T Sluppen og 3T Moholt ligger omtrent 20 minutters gange unna. Det finnes svært fine turfasiliteter i området, slik som Estenstadmarka. Estenstadmarka består av turstier på kryss og tvers, og har et flott utgangspunkt for en rundtur. Her finner du også Estenstadhytta, der du kan ta deg en velfortjent pause med en kopp kaffe, fersk bakst eller en varm lunsj eller middag.
Dagligdagse servicetilbud finner man kun en rask spasertur unna, blant annet Nardo senteret. Her finner du dagligvarebutikk, apotek, bakeri, frisør, blomsterbutikk, restaurant samt flere behandlingstilbud innen helse. Nærmeste dagligvarebutikk er Coop Mega Nardo og Bunnpris Vestlia som ligger kun en 10-15 minutters gange unna. Det er også kort vei inn mot sentrum, der du finner alt av servicetilbud og bymessige fasiliteter.

Adkomst

Fra sentrum: Følg Elgeseter Gate, følg veien rett fram og ta av ved Lerkendal stadion. Følg Strindvegen og ta første avkjørsel i rundkjøringen inn på Torbjørn bratts vei. Følg veien og ta rett frem i rundkjøringen inn på Utleiervegen. Hold høyre i 1 km og ta så venstre etterfulgt av en høyre inn på Ullins veg hvor du får Rimfaksvegen 8A på din vestre side.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Boligen sogner til nabolaget Risvolltunet.
Barnehager i nærheten:
- Sollia barnehage (1-5 år) 0,9 km
- Sunnland barnehage (1-5 år) 1,2 km
- Spiren barnehage (3-5 år) 1,1 km
Skoler i nærheten:
- Steindal skole (1-7 kl.) 0,8 km
- Utleira skole (1-7 kl.) 1,5 km
- Nidarvoll skole (1-7 kl.) 1,5 km
- Hoeggen skole (8-10 kl.) 1 km
- Sunnland skole (8-10 kl.) 1 km
- Strinda videregående skole (450 elever) 3,8 km
- Trondheim Katedralskole (600 elever) 4,8 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Felles eiet tomt på 5. 738,2 kvm for sameiet opparbeidet med asfaltert vei, steinheller, diverse beplantninger, plenareal, diverse støttemurer, blomsterkasser og biloppstillingsplass.

Parkering

Hver seksjon har 1 parkeringsplass i parkeringskjeller. Sameiet leier i tillegg ut noen parkeringsplasser.
Nåværende eier opplyser om at det er lagt frem ledninger til boligens parkeringsplass i garasjen og at det dermed er klargjort for tilkobling og montering av elbil-lader. Søknad om etablering av ladepunkt sendes skriftlig til styret og krever godkjenning. Seksjonseier som ønsker å gjøre bruk av elbil må selv bekoste eget godkjent teknisk anlegg, kabling, uttak, egen måler for forbruk knyttet til netteier og vedlikehold av det tekniske anlegget.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan r112aq datert 13.12.2007 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 2.594,06,- pr. mnd. og inkluderer:
- Kabel- TV og internett kr 486,11,-
- Felleskostnader kr 2 107,95,-
Det påløper fakturagebyr kr 50,- for fakturaer sendt ut pr. post eller e-post. Dersom man oppretter betalingsavtale som efaktura eller avtalegiro vil fakturagebyret frafalle fra og med neste fakturering, normalt fra neste kalenderår.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter, og er planlagt økt til kr. 2.846,- fra januar 2023.

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 17.096,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann og avløp.
Kommunale avgifter i Trondheim Kommune er fordelt på 4 terminer. For termin 2 av 4 i 2022 var avgiften på kr. 4.274,-
Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 5.401,- pr. år. / 12.217 kwh. pr. år. Nettleie kommer utenom.
Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av kabel-tv og internett (fiber) og er inkludert i felleskostnadene.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 922.443,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 3.320.793,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 35.421,72,- pr. 31.12.2021
Andel fellesgjeld er kr 1.409,96,- pr. 31.12.2021
Andel fellesgjeld er i følge forretningsfører leverandørgjeld og det er ikke felles lån i sameiet.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr 172,-.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.228.842,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Hilde Irene Rædergård

Informasjon om sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Rimfaksevegen, med sameiebrøk 78/2394.
Sameiet består av 27 boligseksjoner.
Forretningsfører er Kjeldsberg Eiendomsforvaltning AS, tlf. 458 59 000.
Dugnad må påregnes.
Husdyrhold er generelt tillatt så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse eller ulempe for de andre beboerne. Beboere som har husdyr, må sørge for å ha full kontroll over dyret til enhver tid, og påse at dyret ikke sjenerer noen eller etterlater ekskrementer på sameiets område.
Foretatt påkostninger de senere år: Etablert sluk i kjelleren. Etablering av elbil-ladeanlegg. Montasje av kameraovervåknings-utstyr. Reparasjoner av heisromdør og utvendige porttelefoner.
Planlagte påkostninger: Skifte ut porttelefon-systemet. Etablering av vinterhager og innglassing av terrassene (valgfritt). Montasje av blekk rundt nedløp.
I følge selger har sameiet hentet inn tilbud på oppføring av innglasserte balkonger. Pris vil variere ut i fra når avtale eventuelt inngås, og bekostes av den enkelte sameier.
Den enkelte seksjonseier står fritt til å selge til den han eller hun måtte ønske. Ingen seksjonseiere eller andre har noen form for forkjøpsrett til seksjoner i sameiet.
Både enkeltpersoner og juridiske personer kan eie seksjoner i sameiet. Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Velforening

Det er tinglyst pliktig medlemskap i områdets velforening. I følge selger betales det ikke per dags dato velforeningskontingent.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,7% av salgssummen.
Tilrettelegging kr 11.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 18.400,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 68-0168/22
Krogsveen avd. Trondheim AS
NO 918 119 930 MVA
Oppdragets KR-kode KR68.22168

Dato

Sist oppdatert: 20. januar 2023 kl. 09:22

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.