Komplett salgsoppgave

Norefjell Ski & Spa, Landsbyen, leil. nr. 5243, seksjon 150

2 100 000 kr
35 m²
2 soverom
Velkommen til Norefjell Ski & Spa, leilighet 5243 i hus X - En attraktiv, vestvendt toppleilighet med utsikt
Velkommen til Norefjell Ski & Spa, leilighet 5243 i hus X - En attraktiv, vestvendt toppleilighet med utsikt
Inge Mysen
Marcus Blohm
Presenteres av
Inge Mysen og Marcus Blohm
NYPRIS Nydelig 3-roms toppleil m/vestvendt balkong på 6,5 kvm. Utsikt -Garasje -Ski in/out -Barnevennlig inntil Piazzaen

Boliglånskalkulator

 • Prisantydning
  2 100 000 kr
 • Omkostninger
  53 842 kr
 • Totalpris
  2 153 842 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  2009
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  35 m²
 • Type
  Fritidseiendom på fjellet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Grønn D

Visning

Vennligst kontakt megler på tlf. 93424304 for nærmere avtale.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

FLOTT 3-R. TOPPLEIL. BELIGG. I HUS X I BYGGETS 3. ETG. LEIL. LIGGER INNTIL PIAZZAEN, KUN ÉN TRAPP OPP FRA TERRENG. MEGET BARNEVENNLIG.
Supereffektiv landsbyleil. m/6,5 kvm. vestvendt balkong. Stue m/spiseplass og åpen kjøkkenløsning. 2 gode soverom, samt pent, flislagt bad. Leilighetene er fullt møblert for et fullverdig og behagelig ferieliv, og i tillegg har du som eier også ekstern, privat bod samt loftlagring.
Parker bilen i oppvarmet garasje, kom inn til en varm og ren leil. med håndklær og sengetøy. Som leilighetseier har man fri adgang til hotellets fasiliteter; basseng og treningssenter. Sluttrengjøring og vedlikehold ivaretas av hotellet. Her er det bare å nyte! Dette er perfekt for aktive mennesker som ønsker trening og velvære både inne og ute som del av ferien sin

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Norefjell Ski & Spa, Landsbyen, leil. nr. 5243, seksjon 150, 3536 NORESUND
Kommunenummer 3046, gårdsnummer 203, bruksnummer 15, seksjonsnummer 150, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 35 m²
Totalt primærrom: 35 m²
Leiligheten inneholder: Entré, stue med åpen kjøkkenløsning og spiseplass, baderom og 2 soverom

Standard

Attraktiv 3-roms toppleilighet i hus X i Landsbyen med supereffektiv planløsning. Stue med store vindusarealer og utgang til balkong på 6,5 kvm. Leiligheten ligger inntil Piazzaen med utsyn over denne, fjellet m.m. Her kan barna løpe ut og inn i trygge, barnevennlige omgivelser. Leilighetene har god innvendig standard med blant annet smakfullt interiør og møblement, inventar, gulvvarme i alle rom, stilren kjøkkeninnredning og pent flislagt baderom. Fin privat lagring i leiligheten, både på loft og i kjøkkenskap samt privat , oppvarmet bod i samme hus. Garasjen og boden ligger tett på leiligheten, kun to trapper ned.
Entré:
Flislagt entré med skyvedørsgarderobe og plass til oppbevaring av sko og yttertøy.
Stue:
Lys, lekker stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til balkongen. Møblert med spisebord og sofa. Stuen har store vindusarealer og flott utsyn.
Hemsluke i himling opp til kaldloft. Det er lov å lagre private ting i deler av loftet. Fra stuen er det utgang til balkongen.
Kjøkken:
Stilren og fullt utstyrt kjøkkeninnredning med fin standard og integrert komfyr, avtrekksvifte, kjøl/frys og oppvaskmaskin. Et av kjøkkenskapene er låsbart for privat lagring for eier.
Bad/wc:
Pent flislagt baderom med dusjhjørne, servant, speil og vegghengt toalett og vegghengt tørkestativ med vannbåren varme.
Soverom I:
Hovedsoverom med dobbeltseng og garderobeskap. Fra soverommet har man utgang til balkongen.
Soverom II:
Innredet med køyeseng og garderobeskap.
Totalt er det 4 sengeplasser i leiligheten.
Leiligheten har vannbåren varme i alle gulv.
Balkong:
6,5 kvm. vestvendt balkong med utsyn over bl. a. Piazzaen og fjellet. Sol fra ca kl 14:00 til kveld mesteparten av året. Adkomst både fra stuen og hovedsoverommet.
Leiligheten har en supereffektiv planløsning og fremstår som en fullverdig familieleilighet.
Eksternt
-Det medfølger rett til en biloppstillingsplass i egenbruksperiodene, ikke fast plass, i underjordisk og oppvarmet garasjeanlegg.
-Det medfølger også en privat ekstern, tørr og oppvarmet bod på 2 kvm., og befinner seg i 1. etasje i samme hus (hus X).
-Fellesvaskeri i tilknytning til 3-roms leilighetene i nabohuset (hus Y).
Utleie medfører slitasje. Feil, mangler og problemer rettes av hotellet etter hvert som det meldes. Midler til dette tas fra sameiets vedlikeholdsfond.

Oppvarming

Gulvvarme i alle rom. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på hotellet med 3 leilighetsfløyer, parkeringshus og landsby datert 30.10.2009.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
Dagboknr. 13430, tinglyst: 12.12.2006: Festekontrakt m/vilkår, se punkt om tomt.
Dagboknr. 1012381, tinglyst 16.12.2008: Bestemmelse om utleieplikt, se punkt om diverse.
Dagboknr. 1012519, tinglyst 16.12.2008: Bruksrett til fellesarealer, se punkt om områdebeskrivelse.
Dagboknr. 1012569, tinglyst 16.12.2008: Bestemmelser om at felleskostnadene kan endres etter sameiets faktiske kostnader
I tillegg kommer tinglyst leieavtale:
Dagboknr. 143167, tinglyst 19.02.2014: Rettighetshaver, Norefjell Resort AS: Tilbakeleieavtalen til Norefjell Resort om bruk til hotell.
Det er tinglyst 4 servitutter på eiendom. Alle servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten har tilbakeleieavtale med Norefjell Resort og det er derfor ikke tillatt med privat utleie av leiligheten.
Kjøper forplikter seg til å inngå leieavtale med Norefjell Resort om tilbakeleie for bruk som hotell.

Diverse

Innendørs på hotellet tilbys en rekke aktiviteter. Verdt å nevne er en 16 meter høy klatrevegg som kan benyttes av både små og store.
Egen bade- og treningsavdeling. Treningsrom med apparater for styrke-, kinesis- og kondisjonstrening. Badeavdelingen har basseng god temperatur, boblebad, badstue og IR-badstue. I ferieperioder tilbyr hotellet gruppetimer innenfor core, sirkeltrening og yoga.
Prøv også den prisvinnende spaavdelingen med 15 behandlingsrom og en velværeavdeling med utsikt til Gaustatoppen. Her finnes både innen og utendørs basseng og boblebad. Kuldekulp og varmekulp, fotbad, 2 badstuer, flere hvileområder, pent innredet Spa-lounge og bar med serving av mineralvann, øl og vin.
Perfekt for aktive mennesker som ønsker trening og velvære både inne og ute som del av feriene sine.
Leiligheten har tilbakeleieavtale med hotellet. Leieavtalen sikrer eier rett til rikelig egenbruk, samtidig som leiligheten genererer inntekter i de periodene den ikke benyttes av eier. De seneste årene har inntektene leilighetseier for 3-roms Landsbyleiligheter ligget på ca kr 20.000,- til 25.000,- pr. år, kombinert med normal egenbruk. Festeavgift og felleskostnader kommer til fratrekk i denne inntekten.
Tilbakeleieavtalen med Norefjell Resort ser slik ut:
Eier kan selv benytte leiligheten i egenbruksperiodene. Egenbruksperiodene er som følger:
I perioden: 01.12 til 30.04
4 valgfrie uker
I perioden: 01.05 til 31.07
6 valgfrie uker
I perioden: 01.08 til 30.11
6 valgfrie uker
MAN ER ELLERS HJERTELIG VELKOMMEN NÅR SOM HELST UTENOM EGENBRUKSTIDEN NÅR DET ER LEDIG KAPASITET PÅ HOTELLET. DISSE OPPHOLDENE VIL KUN KOSTE UTVASKKOSTNAD (UTEN TREKK I LEIEINNTEKTEN).
I tillegg praktiseres det i dag mulighet å endre egenbruk i perioden 01.12-30.04 til å være hele jul/nyttårsferien, vinterferien, hele påskeferien og seks valgfrie helger, mot en økning av de månedlige felleskostnadene fra. kr 1.078,- til kr 1.746,- (utvidet egenbruk). Anledning til å tegne slik avtale, samt betingelser for det kan bli endret i fremtiden. Frist for å melde utvidet egenbruk for eier er 01.08. hvert år.
DENNE LEILIGHETEN ER RESERVERT MED UTVIDET EGENBRUK FOR DENNE VINTERSESONGEN. SE FERIERESERVASJONENE UNDER. FELLESKOSTNADENE PR. MND. VIL DA ØKE (SE OVER), SAMTIDIG SOM LEIEINNTEKTENE VIL REDUSERES NOE.
For alle leilighetene er det en tilbakeleie på 40% av netto losji-inntekter.
Tilbakeleien beregnes ut fra netto losji-inntekter for sameiet. Tilbakeleien er følgelig betinget av hotellets belegg. Videre trekkes din enhet ut fra beregningsgrunnlaget i egenbruksperioder. Dette brytes helt ned til helg/ukebasis. I praksis betyr dette at du får høyere tilbakeleie ved å velge egenbrukshelger og uker med lavt belegg. Tilbakeleieavtale med Norefjell Resort innebærer at det er begrensninger i eiers adgang til å disponere leiligheten.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Velkommen til Norefjell - Oslos nærmeste høyfjell, kun 1,5 times kjøring fra byen.
Norefjell Ski & Spa ligger 810 meter over havet på solsiden av Norefjell på Bøseter. Dette er en komplett helårsdestinasjon med høy standard og aktiviteter for alle aldre, både ute og inne. Resorten er beliggende i naturskjønne omgivelser på fjellet med frisk luft og storslåtte natur. Ski in/ski out både for langrenn og alpint. Hotellet og området rundt er bygd og opparbeidet med god infrastruktur.
Resortet ligger fredelig til på solsiden av Norefjell med en praktfull utsikt som strekker seg milevis innover i fjellheimen med blant annet Gaustatoppen ruvende i horisonten
For den turglade anbefales toppturen med merkede løyper til både Augunshaug (1341 moh) og Høgevarde (1459 moh) med fantastisk utsikt over fjellheimen. På Høgevarde finnes det også en åpen turisthytte med enkel matservering. Turene kan også gjøres med sykkel eller på hesteryggen.
Alpinanlegget som befinner seg "rett utenfor døren" har totalt 13 heiser og 28 nedfartsløyper. Terrengpark og barneområde med egen heis. Det finnes også en flombelyst aktivitetsbakke for aking og skilek, samt utendørs skøytebane. Anlegget har meget gode solforhold, og er godt skjermet for nordavind. Bakken har også Nord-Europas største fall i skibakken - hele 1010 meter. Skiutleie og skiskole i anlegget, samt tilgang til skistall og smørebod.
For langrennentusiasten finnes det et omfattende løypenett som strekker seg inn i de tre kommunene Krødsherad, Sigdal og Flå. Det finnes mer enn 200 km med løyper i nettet. og 120 km med løyper rett utenfor døren. Det er blant annet merkede løyper til både Høgevarde og Tempelseter.
Etter en lang dag i bakken/sporet kan man ta seg en tur på afterski. Dette er et skieldorado for liten og stor.
Ved Noresund ligger Norefjell Golfklubb vakkert til ved Krøderfjorden. En komplett golfbane med 18 hull, driving range, putting green og klubbhus.
Om sommeren tilbys seteraktiviteter for barna. På Bøseter, som ligger inntil hotellet, kan barna delta i seterlivet med å "hjelpe til" med blant annet mating og stell av dyr. Dette er veldig populært for barnefamilier. I tilknytning til resorten har man også volleyballbane, innsjø og fine bademuligheter.
Hotellet og området forøvrig byr på en rekke aktiviteter med spesielt gode tilbud i skoleferier.
Alt dette kan bli ditt i vakre omgivelser på Bøseter.

Adkomst

Fra Oslo: E18 til Sandvika - E16 Ringeriksveien til Hønefoss - RV 7 til Noresund - inn på RV 192 i Noresund frem til avkjørsel Norefjell.
Fra Drammen: RV 35 over Hokksund mot Vikersund - RV 280 ved avkjøring til Vikersund - inn på RV 7 til Noresund - inn på RV 192 i Noresund frem til avkjørsel Norefjell.
Beregnet kjøretid er ca 1,5 time, avhengig av vær- og kjøreforhold.

Beskrivelse av tomt

Festet tomt.
Festeavgiften for denne seksjonen utgjør kr 4.211,- pr år (trekkes fra eiers leieinntekt). Festeavgiften for hele resorten er kr 2.688.995,- pr. år.
Festeavgiften ble sist regulert 01.01.2021. Festeavgiften kan reguleres etter konsumprisindeksen hvert femte år. Neste regulering blir 01.01.2026.
Festeavtalen har løpetid på 99 år.
Når festeavtalen utløper kan avtalen kreves forlenget, men det er p.t. usikkert hvilke vilkår som da vil gjelde. Dette som følge av dom fra menneskerettighetsdomstolen. Stortinget jobber med utarbeidelse av nye lovregler. Kontakt megler for nærmere informasjon.
Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves ikke. Iht. festekontrakten kan tomten ikke innløses. Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til
megler.

Parkering

Det medfølger rett til en biloppstillingsplass i egenbruksperiodene, ikke fast plass, i underjordisk og oppvarmet garasjeanlegg. Garasjen ligger tett og meget praktisk på leiligheten, kun to trapper ned.
Gode muligheter for lading av el-bil i garasjeanlegget med hele 22 plasser dedikert til dette formålet.
Ellers parkering etter gjeldende regler for området.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for stikkledninger til bygningene.

Regulerings-og arealplaner

Bøseter Fjellandsby er i hovedtrekk regulert til hotell, leiligheter og fritidsbebyggelse i henhold til reguleringsbestemmelser vedtatt 06.04.2006, sist endret 04.06.2009 med tilhørende kartkopi.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Fellesutgiftene er kr 1.078,- pr. mnd. (trekkes fra leieinntektene ved hvert kvartal/kr 3.234,- pr. kvartal) og inkluderer: Varmt vann, fyring, strøm, kabel-tv, internett, vaktmestertjeneste, forretningsførsel, bygg- og innboforsikring, etc.
Fellesutgiftene justeres normalt årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter. Fellesutgiftene trekkes kvartalsvis i tilbakeleien.
Ved. utvidet egenbruk (Addendum) øker felleskostnaden til kr 1.746,-/mnd.
Ved egenbruk betales også for utvask kr 335 ,- pr gang ved bruk opp til 3 døgn. Ved egenbruk fra 4 døgn og mer, betales utvask, kr 510 ,- pr. gang.
Sengetøy og håndklær kan leies for kr 65,- pr. person.
Festeavgiften kr 4.211,- pr år.
Festeavgiften og felleskostnaden trekkes/motregnes mot leieinntektene man mottar fra hotellet.
Krødsherad kommune har vedtatt å innføre eiendomsskatt fra og med mars 2017. Selger informerer at han har fått eiendomsskatt på kr. 2.000,- pr. år som
faktureres halvårlig. Skattesatsen for 2017 er fastsatt til 2 promille og hva som blir bunnfradrag er ennå ikke vedtatt. Ta kontakt med
Eiendomsskattekontoret for nærmere informasjon.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.153.842

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Camilla Elisabeth Skilbred og Steinar Skilbred

Informasjon om sameiet

Norefjell Resort består av sameiene Norefjell Resort Hotell Sameie og Norefjell Resort Landsby Sameie.
Leiligheten er tilknyttet Norefjell Resort Landsby Sameiet, med sameiebrøk 41/10806.
Sameiet består av 164 seksjoner, hvorav 161 seksjoner er leilighetsseksjoner (næringsseksjoner) tilsvarende denne leiligheten. 3 seksjoner (snr. 162-164) er seksjoner knyttet til driften av Norefjell Resort.
Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.
Vedlikeholdsfond:
5% av losjiinntektene går til vedlikehold av leilighetene i sameiet. Det betyr at det kontinuerlig tilføres kapital til dette fondet, som sikrer at leilighetene skal være i god stand til enhver tid.
Det ble imidlertid under årsmøtet i sameiet (avholdt 20.05.19), vedtatt at vedlikeholdsfondet skal styrkes ytterligere gjennom låneopptak.
Styret er gitt fullmakt til å ta opp et felleslån på opptil kr 2.500.000,-. Beløpet skal uavkortet gå til vedlikeholdsfondet.
Betingelser rundt dette lånet er ikke endelig bestemt, hverken når det gjelder valg av bank, renter eller varighet/nedbetalingstid.
Foreløpig eksempel fra Danske Bank med 5 års nedbetalingstid:
3-roms (35 kvm.): Andel fellesgjeld: Ca kr 9.485,-. Tillegg månedlig felleskostnad, ca kr 205,-.
4-roms (70 kvm.): Andel fellesgjeld: Ca kr 18.046,-. Tillegg månedlige felleskostnaden, ca kr 390,-.
Hundehold:
Det er lov å ha hund på resorten.
Spa-/velværeavdelingen i 7. etasje:
I coronaperioden ble det grunnet smittefare, praktisert at man måtte reservere plass i spa-/velværeavdelingen i 7. etasje. Det ble også i perioden innført en kostnad for leilighetseierne på kr 49,- pr. person (kr 350,- pr. person for øvrige hotellgjester) for til disse fasilitetene. Hotellet har hatt meget god erfaring med denne ordningen. Det er bestemt pr. 01.05,2022 at denne løsningen skal være permanent.
Basseng og treningssenter i 3. etg.:
For bassengområdet (med spafasiliteteter) og treningssenter, er den gamle ordningen innført igjen, med fri tilgang for leilighetseierne.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
FORBEHOLD LEILIGHETER NOREFJELL SKI & SPA:
I forbindelse med endret Avhendingslov som innføres 01.01.2022, så ønsker vi å presisere følgende forbehold på Norefjell Ski & Spa:
-Seksjonseierne har vedlikeholdsavtale med hotellet med hotellet både utvendig og innvendig. Se vedlegg prospekt.
-5% av hotellets løpende losjiinntekter går til vedlikeholdsfond (på de to sameiene; Hotellet og Landsbyen), som naturligvis håndterer løpende vedlikeholdsbehov.
-Hotellet har klare retningslinjer for hvordan det skal se ut i leilighetene. Det skal være et felles preg. Det er ikke lov å pusse opp selv.
-Som leilighetseier melder man fra vedr. ønsket vedlikehold, mangler m.v. Reparasjoner, utskiftninger m.v. blir utført fortløpende. Hotellet bestemmer hva som skal gjøres og når det skal gjøres. Det er et mål at leilighetene/hotellrommene skal se best mulig ut til enhver tid, da innenfor de økonomiske rammer og prioriteringer som vedlikeholdsfondet tilbyr.
-I praksis betyr dette at selger/leilighetseier ikke kan styre den standardsituasjonen som leiligheten befinner seg i.
-Denne ordningen må også ny eier innordne seg etter, og samtidig akseptere at leilighetene/rommene til enhver tid er i bruk og at slitasje inntreffer.
-Vedr. arealoppmåling leilighetene/balkongene/terrassene.
Alle standardleilighetene med balkonger og terrasser på resorten er kontrollmålt av takstmann Jørn Halvorsen. Dette er en standardleilighet med standardbalkong.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 52-0121/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sagene
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR52.21121

Dato

Sist oppdatert: 18. mai 2022 kl. 14:22

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vennligst kontakt megler på tlf. 93424304 for nærmere avtale.
Lurer du på noe?

Lignende fritidsboliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.