Komplett salgsoppgave

Økern torgvei 16

4 350 000 kr
40 m²
1 soverom
Økern/Løren
Pen & moderne 2-roms selveier fra 2016. Garasjeplass. Nordvestvendt balkong. Heis.

Estimert lånekostnad pr. mnd kr. 0

Sjekk selv i vår boliglånskalkulator
 • Prisantydning
  4 350 000 kr
 • Omkostninger
  110 092 kr
 • Totalpris
  4 460 092 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2016
 • Soverom
  1 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  40 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 640 kr
 • Energimerke
  Grønn B

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Krogsveen v/Sindre Nyhus gleder seg over å vise denne moderne 2-roms selveierleiligheten med garasjeplass, beliggende sentralt på Økern. Leiligheten ligger i byggets andre etasje og har en god planløsning. Bygget er fra 2016 og leiligheten holder en følgelig god standard. God offentlig kommunikasjon med t-bane, buss og flybuss i nærheten. Leiligheten ligger i et område med kort vei til både sentrum og turveier opp til marka. Økern er videre et område med store fremtidsplaner. Kort fortalt:
 • Moderne 2-roms selveier
 • Garasjeplass i kjelleren medfølger
 • Nytt i 2016
 • Takhøyde ca. 256,5 cm.
 • Nordvestvendt balkong
 • Fjernvarme
 • Sentral beliggenhet
 • Heis til alle byggets plan
 • Bod i kjeller
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Økern torgvei 16, 0580 OSLO
  Kommunenummer 301, gårdsnummer 123, bruksnummer 1381, seksjonsnummer 86, ideell andel 1/1

  Innhold

  Totalt bruksareal: 44 kvm
  Totalt primærrom: 41 kvm
  Bruksareal:
  Leilighet 44 kvm
  Primærrom:
  Leilighet:
  2. etasje 41 kvm:
  Det følger med lagringsbod til leiligheten videre inn fra garasjeanlegg, denne lagringsboden er på ca 7m2.
  Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 03.06.2022, utført av Kent Borgen.

  Byggemåte

  Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
  Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i tre/mur/betong. Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
  Lav-blokk i betong/mur-konstruksjon, utvendig tekket med murpuss og liggende panel. Bærende konstruksjoner i betong/mur. Støpte etasje-skillere. Personheis. Felles garasjeanlegg. Flatt tak, antatt utvendig tekket med papp/folie/membran, ikke inspisert. Boligblokken er antatt fundamentert med betong til faste masser.
  Det gjøres spesielt oppmerksom på:
  Tg2:
  Bad - Liten avskaling i en flis på overflaten(nærme døra til badet, utenfor våtsona). Silikon i dusjhjørnet har litt sprekk, og kan trenge noe fuge. Baderomsdør har noe slittasje nederst på dørblad. Baderomsinnredning har noe flekker. Ellers ok.
  Kjøkken - Noe mindre knirk på gulv. Det er noe oppsprekk i silikon fra vegg opp mot tak over vindu. Kjøkkeninnredning har noe mindre slittasje ved underskap, ellers ok.
  Se utfyllende tekst i rapporten.
  Det er påvist forekomst av skjeggkre bygget. Selger har ingen kunnskap om det har vært det i denne leiligheten da de ikke har bodd der. Skjeggkre kan ifølge skadedyrfirmaene bekjempes ved sanering av skadedyrfirmaer, bruk av limfeller samt regelmessig støvsuging/rengjøring. Kjøper overtar risikoen for dette forholdet. Konferer med megler for ytterligere informasjon.

  Standard

  Krogsveen v/Sindre Nyhus gleder seg over å vise denne moderne 2-roms selveierleiligheten, beliggende sentralt på Økern. Leiligheten ligger i byggets andre etasje og har en god planløsning. Bygget er fra 2016 og leiligheten holder en følgelig god standard. God offentlig kommunikasjon med t-bane, buss og flybuss i nærheten. Leiligheten ligger i et område med kort vei til både sentrum og turveier opp til marka. Økern er videre et område med store fremtidsplaner.
  Stue: Romslig stue med plass til sittegruppe og spisestuebord. Det er komplett punkt til for tv og internett. Takhøyde: Ca 256,5 cm.
  Balkong: Det er utgang til nordvestvendt balkong på ca. 7 kvm. fra stuen. Balkongrekkverket er i metall og glassplater. Det er utelampe og stikkontakt.
  Kjøkken: Moderne kjøkken fra Norema, type Aspekt Hvit, med piano stålhåndtak 128 mm. Downlight under overskap med dimmer. Foring mellom overskap og himling. Hel benkeplate type sort betong 556. Dobbel oppvaskkum i stål, med ett-greps blandebatteri. Inntegrert komfyr, med kjøkkenvifte over platetopp. Frittstående oppvaskmaskin og kjøleskap.
  Soverom: Stort soverom med lampepunkt i tak. Det er innvendig bod med skyvedørsfront. Hylleinnredning medfølger.
  Entré: Fin entré plass til yttertøy og sko. To-veis porttelefon med lyd og bilde, samt åpnerknapp. Lampepunkt i tak. Entredøren er glatt og hvitmalt med kikkehull.
  Gulv: Parkett 14 mm eik. Eik heltre gulvlist.
  Vegg: Sparklet og malt. Fargekode S 0502-Y. Glatte hvite lettdører med gjæret hvitt listverk med synlige stifter og matt kromvrider.
  Tak: Sparklet og malt gips/betong. Ikke taklist. Hovedsaklig synlig V-fuge i betonghimling. Takarmatur i bod.
  Bad: Baderomsinnredning med lyse slette fronter og avlange håndtak. Heldekkende servant over innredning, med ett-greps blandebatteri. Speil over servant med belysning. Veggmontert dusjstativ med 2-greps blandebatteri. Veggmonterte dusjvegger i glass. Wc med innebygd sisterne. Nedsenket tak, med spotter (downlights). Opplegg for vaskemaskin. Varmekabler. Takhøyde: Ca 225-228 cm.

  Oppvarming

  Boligen er oppvarmet med radiatorer tilknyttet fjernvarmeanlegg, samt varmekabler i badegulv. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 09.10.2020. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
  NS 3940/Norsk standard punkt 5.3.3:
  Bruksarealet for en bruksenhet er det arealet av bruksenheten som ligger innenfor omsluttende vegger.
  I bruksarealet medregnes areal som opptas av vegger, rør og ledninger, sjakter, søyler, innredningsenheter o.l. innenfor bruksenheten.
  Baderommet har sjakt fra tilstøtende vegg til dusj og wc på ca 1m2, for blant annet rør i rørsystem. Denne sjakten er innberegnet i
  leilighetens bruksareal, da sjakten er innenfor omsluttede yttervegger, og har som formål med bla. vanntilførselen for kjøkken og bad.
  Rørsjakten kan ikke benyttes til annet en rørsjakt, dette betyr i realiteten at det bortfaller ca 1 m2 av arealet.
  6

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
  Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
  Det er tinglyst to servitutter på sameiets eiendom.
  Disse omhandler blant annet at flere naboeiendommer har gjensidig rett til bruk av nødvendig grunn for reparasjon og vedlikehold av bygning/anlegg, bruksrett til 140 biloppstillingsplasser, gjensidig rett til bruk av uteoppholdsareal som vist i godkjent utomhusplan for nordre og søndre del i sak 201514266, samt at flere naboeiendommer har bruksrett til 140 plasser til biloppstilling på gnr. 123 bnr. 684 som vist i byggesak 201409577.
  Servituttene omhandler også bestemmelser om evigvarende og vederlagsfri adkomst og ferdsel med bil og til fots/sykkel gjennom kjøreport og på kjørebaner i garasjeanlegg på flere eiendommer.
  Servituttene omhandler også bestemmelser om teknisk infrastruktur som gjelder evigvarende gjensidig rett til å etablere og ha liggende nødvendige ledninger og andre installasjoner på/gjennom fellesareal på hverandres gnr/bnr. Denne bestemmelsen gjelder også adkomst for nødvendig drift og vedlikehold av ledninger og andre installasjoner.
  Byggesaker kan sees på nettsidene til Plan- og bygningsetaten: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/main.asp
  Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

  Eventuell adgang til utleie

  Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

  Diverse

  Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand. Kjøper må derfor kunne påregne at det kan være flere feil og mangler som normalt oppdages ved bruk av boligen, men som selger ikke har mulighet å vite. Kjøper overtar derfor all risiko for denne type feil og mangler. Spesielt påpekes at det hvitevarer og lamper/lyspærer er kjøpt for noen år tilbake, og kjøper må forvente at noe av dette kan ha en begrenset levetid.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Eiendommen er beliggende sentralt i et område som er under utvikling. Det planlegges store endringer av området de kommende år med opplevelser, service, hotell, kultur, boliger, barnehage, restauranter, handel, kontor, helsetilbud og rekreasjon. Alt dette i en åpen bystruktur med store utearealer og romslige torg, møteplasser og flotte grøntarealer. T-banestasjon og bussholdeplass i nærheten med ca. 10 minutter til Oslo sentrum med t-bane. Boligen ligger i et barnevennlig område med blant annet barnehager, skoler, kunstgressbane, idrettshall og ishall i nærmiljøet. Turvei til Grefsenkollen like utenfor døren.
  Gangavstand til Løren hvor du finner skulpturpark, forretninger, kafeer og restauranter. Peppes Pizza, den indiske restauranten Sanjay's, Fryd Restaurant og Bar, Baker Hansen og Kaffebrenneriet er hyggelige møtesteder. Pipa Kafé og Vinbar ved Krydderhagen samt WB Samson, Sugar & Spice, 8 Fish Sushi og Hasle Linie Gastropub på Vinslottet frister også. Dagligvarer handler du hos Kiwi som ligger rett nedi veien. Alternativt Coop Prix og Kiwi på Bjerke eller Rema 1000 og Meny på Løren. Joker i Lørenveien har søndagsåpent. Domino's Pizza og UMai Sushi har også mye godt i diskene sine. Bokhandler Norli tilbyr skrivesaker og lesestoff. I tillegg finnes frisør, hudpleie, fysioterapeut, kiropraktor, Empet Løren Dyreklinikk, Green Kids second hand, Blomsterpikene, renseri, Apotek 1, Løren og Sinsenklinikken legesenter og STERK treningsstudio for den som vil noe mer med treningen sin.
  Kort vei til legevakt på Aker Sykehus. Post-i-butikk hos Meny på Løren Torg. Vinmonopolet finner du på Hasle Torg som også bidrar til et enda større servicetilbud i nabolaget.
  Det er et stort aktivitetstilbud for store og små i nabolaget. Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Sinsen-Refstad (SRIL), driver aktivitetstilbud for barn og unge i området Sinsen, Refstad, Løren, Frydenberg og Hasle.
  Økern er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud. Ca. 800 m til Økern t-banestasjon. Buss nr. 60 (Tøyen/Vippetangen-Linderud/Tonsenhagen) stopper i Lundliveien. Fra Økern har du et godt busstilbud med blant annet buss nr. 23, 24, 28, 60, 67, 5N og 345. Flybussen stopper også her.
  Bysyklene er også et fint alternativ i sommerhalvåret. Gangavstand til Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Løren, Hasle, mm.
  Les mer om Løren på www.loren.no og "nye" Økern på www.okernsentrum.no og www.okernloren.no/

  Adkomst

  Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

  Barnehager, skoler og fritid

  Barnehager
  Økernly barnehage 0.1 km
  Nybyen barnehage 0.4 km
  Økern barnehage 0.7 km
  Skoler
  Refstad barneskole 0.4 km
  Løren barneskole 0.6 km
  Vollebekk skole (1-10 kl.) 1.6 km
  Wang Ung Oslo 1.8 km
  Frydenberg ungdomsskole 1.6 km
  Kuben videregående skole 1.6 km
  Valle Hovin videregående skole 2.6 km
  Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

  Beskrivelse av tomt

  Eiet tomt på 9 180,1 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal og er opparbeidet med plenarealer, diverse beplantning og prydbusker. Asfalterte internveier og felles sittegrupper.

  Parkering

  Leiligheten disponerer eksklusiv bruksrett til garasjeplass nr. 312 i Nybyen Nord Garasjesameie.
  Garasjen er en næringsseksjon - Nybyen Økern Nord Garasjesameie og garasjeplassen er tinglyst med ideell andel 1/333 i gnr. 123 bnr. 684 snr. 188 (realsameie) og følger boligen ved salg. Andelen/bruksretten kan kun selges internt til seksjonseier i Nybyen Økern Sør eller Nord Sameie. Det er ikke tillatt å leie ut parkeringsplasser til andre enn beboere i Nybyen Økern Nord eller Sør.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via kommunal vei, med private adkomstveier med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen er regulert til boligbebyggelse, barnehage og forretning/annen offentlig eller privat tjenesteyting (helse, trening, velvære, undervisning, kultur)/bevertning. Detaljregulering og reguleringsbestemmelser ble egengodkjent ved bystyrets vedtak av 20.11.2013 sak 380. Se OPI-200913065 datert 15.03.2012, revidert 24.06.2013, med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 10.12.2013.
  Reguleringsbestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Økonomi

  Boligens kostnader

  Fellesutgiftene er kr 3 640,- pr. mnd. og er fordelt på følgende måte:
  - A-konto fjernvarme kr 1 852,-
  - Felleskostnader kr 1 232,-
  - Bredbånd kr 197,-
  - TV inkl. justering kr 359,-
  Felleskostnader for garasjesameiet på ca kr 250,- pr mnd. kommer i tillegg.
  Punktet felleskostnader baseres på sameiets felles driftskostnader, og inkluderer blant annet kommunale avgifter, drift og vedlikehold og sameiets felles forsikringer. Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
  Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kunnskap om eiendommens strømutgifter.
  Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av tv og internett. Grunnpakke er inkludert i felleskostnadene.
  Kjøper må selv tegne innboforsikring.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2020 var kr 822 077,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 2 959 475,-/2 959 477,20.
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Opplysninger om fellesgjeld

  Det er ikke felles lån i sameiet.

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
  - Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
  - Pantattest kr. 172,-
  Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4 460 092,-.
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,-

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Zeb Un Nisa og Chaudhry Mohammad Hussain

  Informasjon om forkjøpsrett

  Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Nybyen Økern Sør sameie, med sameiebrøk 44/15112.
  Sameiet består av 217 leiligheter og 2 næringsseksjoner.
  Hjemmeside: www.nybyensor.no
  Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 86 59 99
  Dugnad må påregnes.
  Dyrehold er tillatt så fremt det ikke er til sjenanse for øvrige beboere.
  Energiavregning med Techem (fjernvarme og varmtvann).
  Foretatt påkostninger de senere år:
  Det har vært lekkasje i forbindelse med heissjakten, som har blitt utbedret av entreprenøren som er ansvarlig for utbyggingen.
  Planlagte påkostninger:
  Kun generelt vedlikehold.
  Sameiet har godkjent kameraovervåking på sameiets fellesområder. Styret har ansvar for at kameraovervåking foregår i henhold til Datatilsynets regelverk.
  Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
  Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring og eventuelle reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven i tillegg til tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
  For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
  Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
  Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
  Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
  Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
  Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
  Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 54-0070/22
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Løren
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR54.2270

  Dato

  Sist oppdatert: 26. juli 2022 kl. 15:54

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  Visning

  Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
  Lurer du på noe?

  Lignende boliger

  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █

  Jakter du lignende boliger?

  Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.