Komplett salgsoppgave

Drognestoppen 1

2 800 000 kr
47 m²
1 soverom
Eiendomsmegler Krogsveen avd. Årnes har gleden av å presentere Drognestoppen 1!
Eiendomsmegler Krogsveen avd. Årnes har gleden av å presentere Drognestoppen 1!
Årnes sentrum- Flott og nyere 2-roms toppleilighet i flott boligsameie| Fint utsyn| Garasjeparkering| Heis| Balkong!

Estimert lånekostnad pr. mnd kr. 0

 • Prisantydning
  2 800 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  4 980 kr
 • Omkostninger
  71 170 kr
 • Totalpris
  2 876 150 kr
 • Etasje
  5
 • Byggeår
  2018
 • Soverom
  1 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  47 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  2 891 kr
 • Energimerke
  Grønn C

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Drognestoppen 1 er en stilren og nyere selveierleilighet fra 2018 med god planløsning i toppetasjen. Her bor du svært sentralt til i koselig område, med gåavstand til Årnes sentrum. Leiligheten ligger usjenert til i 5. etasje med heisadkomst. Varme dager kan nytes på en herlig, romslig nord-vendt balkong som måler 12 kvm. De fine fellesarealene er opparbeidet med grøntarealer, lekeapparater og benker. I kjelleretasjen er det oppvarmet garasje, hvor leilighetseier disponerer en parkeringsplass med bod.
Inne fremstår leiligheten med tidsriktige og lyse fargevalg. Du ankommer boligen i en innbydende entré med adkomst til bod, videre har du stue og kjøkken i åpen løsning - samt utgang til balkong. Videre er det 1 soverom og 1 bad. Perfekt for deg som ønsker alt innen rekkevidde!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Drognestoppen 1, 2150 ÅRNES
Kommunenummer 3034, gårdsnummer 169, bruksnummer 319, seksjonsnummer 46
Kommunenummer 3034, gårdsnummer 169, bruksnummer 298, ideell andel 1/115
Kommunenummer 3034, gårdsnummer 169, bruksnummer 346, ideell andel 1/115

Innhold

Totalt bruksareal: 50 kvm
Totalt primærrom: 47 kvm
Bruksareal:
Leilighet 5. etasje 50 kvm
Primærrom:
Leilighet 5. etasje:
5. etasje 47 kvm: Entré, bad, stue, kjøkken og soverom.
Sekundærrom:
Leilighet 5. etasje:
5. etasje 3 kvm: Bod.
I tillegg disponerer boligen 1 bod i garasjekjeller på ca. 6 kvm. Boligen disponerer biloppstillingsplass nr. 13 i parkeringskjeller.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 05.07.2022, utført av Anticimex.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i betong. Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i vedlagt tilstandsrapport.
Eiendommen har fått tilstandsgrad 1 på alle vurderte punkter.
Se vedlagt egenerklæringsskjema.

Standard

Leiligheten er oppført i 2018 og holder god standard. Boligen ligger i toppetasjen i sameiet (5. etasje) og er dermed skjermet fra innsyn.
Den romslige stuen ligger i åpen løsning med kjøkkenet og byr på flere sosiale arenaer. Det er også plass til liten spisegruppe på kjøkkenet for 2 personer. Fra stuen er det utgang til en flott balkong som måler 12 kvm med utsyn over Årnes sentrum og dens fasiliteter. Balkongen er vendt mot nord og er overbygd. Her har du plass til utemøblement som både spisebord og stoler, samt grill.
Kjøkkenet holder god standard og har en stilren innredning med gode arbeidsflater. Innredningen har hvite, slette skapfronter, nedfelt oppvaskkum og ett-greps armatur. Hvitevarer på kjøkkenet medfølger, herunder kjøleskap, stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin.
Ett innbydende bad finner du til venstre fra gangen og har flislagte overflater på vegger og gulv. Badet har varmekabler i gulv og downlights i himling. Innredningen består av vegghengt toalett, dusjnisje med glassdør, veggheng servant med skuffeinnredning og speil med belysning. Her er det opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel.
Boligen har ett godt soverom med garderobeskap. Her har du plass til dobbeltseng, nattbord og klesoppheng.
Gode oppbevaringsmuligheter i innebod, samt bod i garasjekjeller.
For ytterligere opplysninger om standard, se vedlagt tilstandsrapport og selger egenerklæring.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Følgende hvitevarer medfølger handelen: kjøleskap, integrert oppvaskmaskin, koketopp og stekeovn.
Leveres uten noen form for garantier, ut over eventuell gjenværende leverandørgaranti.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med vannbåren varme til radiatorer via felles varmesentral (fjernvarmeanlegg), gulvvarme på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 18.12.2019. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Seksjonsleilighet: 3034/169/319/46
Dagboknr 1720514, tinglyst 20.12.2018, type heftelse: Seksjoneringsbegjæring. Inneholder grunnkart, byggetegninger og plantegninger,
Dagboknr 996562, tinglyst 18.11.2013, type heftelse: Erklæring/avtale. Inneholder: Pliktig medlemskap i huseierforening - fellesareal, og har solidarisk ansvar eventuelle dugnader for fellesarealer både inne og ute.
Dagboknr 996586, tinglyst 18.11.2013, type heftelse: Bestemmelse om vann/ kloakkledning, elektriske ledninger/kabler, anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Inneholder: Seksjonseier skal ha solidarisk fellesansvar for private kabler-, vann- og avløpsledninger fra egen bolig/ egen grunn frem til felles knytningspunkt/ kommunal tilknytning.
Realsameie: 3034/169/270
Dagboknr 802403, tinglyst 10.07.2019, type heftelse: Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler. Hafslund Nett AS og deres plikter ifm vedlikehold og drift av høyspennings kabelanlegg.
Dagboknr 247561, tinglyst 21.03.2017, type heftelse: Bestemmelse om vann og kloakkledning. Rettigheter om adkomstrett til eiendom og nødvendig teknisk anlegg som fjernvarme.
Realsameie: 3034/169/319
Dagboknr 1720514, tinglyst 20.12.2018, type heftelse: Seksjonering.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Drognestoppen 1 har en attraktiv, sentrumsnær og flott beliggenhet i nyere boligsameie på Årnes i Nes kommune. Fra eiendommen er det kort vei til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud.
Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, idrettshall, treningssenter, rådhus, handel, kulturhus, togstasjon og fine badeplasser.
For folk som liker friluftsliv er Årnes midt i blinken, med trivelige Glomma som nærmeste nabo. Her finnes mange flotte fritidsmuligheter som tilrettelagte turstier, fiskemuligheter og båtliv. Dragsjøhytta, med sin idylliske beliggenhet ved Dragsjøen, er et populært turmål. Fra Drognestoppen er det kort vei til lysløype, ny svømmehall og utendørs bademuligheter, samt til ridesenter og idrettsanlegg.
I tillegg er det idylliske rekreasjonsarealer i omkringliggende parker og langs Glomma. I sentrum finner du bl.a. Nes Kulturhus, et moderne flerbrukshus med tre kinosaler og forskjellige kulturaktiviteter. Av severdigheter kan Gamle Hvam og Nes Kirkeruiner anbefales. Raumnes og Årnes IL har et godt og variert idrettstilbud med flere flotte anlegg. Nes Golfklubb holder til på Rommen Golfpark ved Vormsund, og i tillegg er det kort vei til golfanlegg på Hvam som ligger i vakre omgivelser.
Her har du alt innen gåavstand fra leiligheten, med Kiwi som nærmeste dagligvare.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Velkommen!

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1 066,6 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

En biloppstillingsplass i garasjekjeller (nr.13). Øvrig parkering etter områdets bestemmelser.
Leilighetseier eier 1/115 i 2 realsameier, herunder parkeringsplass ute og parkeringsplass inne i garasje.
Etter eierseksjonsloven § 26 kan styret, etter krav fra en seksjonseier med nedsatt funksjonsevne, pålegge en annen seksjonseier uten behov for å tilrettelagt plass å bytte parkeringsplass. Dette gjelder kun dersom seksjonseieren med nedsatt funksjonsevne allerede disponerer en parkeringsplass i sameiet.
Med samtykke fra styret kan en seksjonseier anlegge ladepunkt for elbil og ladbare hybrider ved parkeringsplassen som seksjonen disponerer, eller andre steder som styret anviser. Styret kan bare nekte å samtykke dersom det foreligger en saklig grunn, jf. eierseksjonsloven § 25.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet privat vann fra Årnes Vannverk. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.
Eiendommen er tilknyttet offentlig avløp.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan Nes kommune datert 16.06.2022 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 18.07.2019.
I henhold til kommuneplankart er området på nordsiden av eiendommen regulert til sentrumsformål fremtidig og nåværende.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 2 891,- pr. mnd. og inkluderer: kommunale avgifter, tv/ internett, forretningsførsel, bygningsforsikringer, drift og vedlikehold, revisjon og energi/ fyring.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Eiendomsskatten er kr 2 751 pr 2021.
Vann: Privat - Årnes vannverk. Kr. 2.800 pr. år for 1-2 boende i huset. Kostnaden øker videre pr. antall boende i huset, kr. 700 pr. person.
Fellesutgiftene er utgifter ved eiendommen som ikke er knyttet til den enkelte bruksenhet. Fellesutgiftene fordeles etter sameiebrøkene.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av internett og kabel-tv.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnader, se punkt "felleskostnader inkluderer".

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 558 714,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 2 011 370,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2 871170,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2 876150,-.
Av dette beløpet utgjør kr 4.980,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Marit Tovseth

Informasjon om sameiet

Eierseksjonssameiet Solsikken 3 Boligsameie består av eiendommen gnr. 169, bnr. 319 i Nes kommune med bebyggelse fordelt på 55 boligseksjoner samt tillegg av fellesareal.
Hver eier av en ideell andel av seksjonen disponerer bruken av en parkeringsplass. Det er to handikapplasser.
Innvendig vedlikehold av egen seksjon samt andre rom/ areal som hører under seksjonen inkludert overflate på takterrasse og balkonger påhviler fullt ut og for egen regning den enkelte seksjonseier. Innvendige vann- og avløpsledninger omfattes av vedlikeholdsplikten så langt de er synlige i eller lett tilgjengelig fra seksjonen.
Felles eierskap: parkerings-anlegg, lekeplass og fri areal.
Husdyr er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for andre beboere. Henvendelse til boligsameiets styre for godkjennelse.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Velforening

Pliktig medlemskap i huseierforening.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Skjemaet er fylt ut av arvingene iht deres kjennskap om eiendommen. Da de ikke har bebodd eiendommen kan kjennskapen være mangelfull. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,4% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 19.400,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 24-0056/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Årnes
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR24.2256

Dato

Sist oppdatert: 28. september 2022 kl. 00:54

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.