Nordstrand/Sæter hage

Nordstrandveien 44B

Prisantydning

22 500 000 kr

Omkostninger: 563 842 krTotalpris: 23 063 842 kr
 • Etasje
  3
 • Byggår
  2017
 • Soverom
  3
 • Primærrom
  154 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  6 890 kr
 • Energimerke
  Grønn C

Lekker hjørneleilighet med høy standard, i nye Sæter hage - Solrike uteplasser - Utsikt - Heis - 2 garasjeplasser

Visning

Vi i Krogsveen ønsker trygge visninger for alle våre kunder og ansatte, og har innført tiltak som sikrer visninger med lav smittefare. Meld deg derfor på visning i god tid innenfor annonsert tidspunkt eller ta kontakt med megler.
Eiendomsmegler

Trond Ødegård

Nordstrand
mobil 97096816
telefon 23165204

Send e-post
Bestill verdivurdering

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Lekker, påkostet og innflytningsklar leilighet. Leiligheten har smakfulle løsninger som bl.a. vannbåren varme i gulv, totalt 4 bad, et i tilknytning til hvert soverom og et gjestebad kombinert med vaskerom. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Stor takhøyde og store vindusflater gir leiligheten et lyst og luftig preg. Leiligheten har 2 egne uteplasser, en sydvestvendt veranda på 22 kvm med flott utsikt over nærområdet og fjorden. I tillegg er det en frokostbalkong på 7 kvm. Sameiet har ikke fått sitt navn Sæter Hage uten grunn, det er opparbeidet et parkmessig hageanlegg med rik og spennende vegetasjon, lekker belysning, vannspeil, sittegrupper og spennende innslag av kunst. Det medfølger selvfølgelig 2 garasjeplasser i lukket anlegg med enkel adkomst til leiligheten via heis.

Eiendommen

Nordstrandveien 44B, 1163 OSLO
Gårdsnummer 183, bruksnummer 119, seksjonsnummer 8, kommunenummer 301

Eier

Rolf Kåre Berget og Ingeborg Berset

Beliggenhet

Leiligheten har en svært attraktiv og idyllisk beliggenhet i Sæter Hage, midt i hjertet av Nordstrand. Sæter Hage var ferdigstilt i 2017 og fremstår som svært eksklusivt. På gateplan finner du Sæter Torg som ble åpnet høsten 2016. Torget har blitt et populært samlingspunkt for områdets beboere. Her finner du bl.a. stor Meny og Rema 1000 butikk, flere spisesteder som Samson Bakeri med pizza bakt i steinovn, Norlaks og Egon, kaffebarer som kaffebrenneriet og Espresso House, Joe & The Juice, samt flere kles- og interiørbutikker, Beth´s beauty, frisør, bokhandel, apotek og blomsterbutikk. Holtet er også en kort biltur unna, hvor du bl.a. finner delikatesseforretningen Jacobs, Åpent Bakeri og Loftshus samvirkelag med en av byens beste pizza.

På nedsiden av Sæterkrysset ligger trikkestasjonen med rute 18 og 19 til hhv. Majorstuen o/Briskeby og til Rikshospitalet, begge via Oslo sentrum. 
Ca. 2 minutters gange fra leiligheten
Bussholdeplass på Sæter. 
Gangavstand til Nordstrand togstasjon. Ca. 16 minutters gange fra leiligheten.
(Se www.ruter.no for rutetider).

Et rikt fritidstilbud i nærmiljøet, med bl.a. gangavstand til fjorden, med flere hyggelige badestrender som Nordstrand bad, Katten og Ulvøya. Mot sentrum finner man området rundt Ekebergsletta som kan tilby lysløype, idrettsanlegg, minigolfbane, ridesenter, husdyrpark, store friområder, skulpturparken og Ekebergrestauranten m.m. Kort vei også til Østmarka.

Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.:
Nordstrand IF på 'Niffen' med ny håndballhall og fotballbane med kunstgress. NIF har et stort miljø for håndball og fotball for barn i alle aldre.
Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien.
Nordstrand turn med ny turnhall i Leirskallen og småbarnspartier på Nordstrand skole.
Bekkelaget sportsklubb(BSK) - håndball, fotball m.m. Anlegg på Sportsplassen med bl.a. kunstgressbane, samt Ekeberghallen.
Kort avstand til områdets lokale alpinbakker - Sloreåsen og Leirskallen.
Lambertseter idrettsforening med flott friidrettsanlegg og fotballbaner på Lambertseter - svømmehall i tilknytning til Lambertseter skole samt lokal lysløype på Bergkrystallen.
Treningsstudio: Evo på Sæter, BestHelse på Holtet, samt SATS på Lambertseter.

Adkomst

Det er adkomst til leiligheten med heis både via hovedinngangen ved Nordstrandveien og fra garasjen.

Barnehager, skoler og fritid

Flere private og kommunale barnehager i nærområdet.
Nordstrandveien 44B sogner til Nordseter skole.

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Innhold

Totalt bruttoareal: 172 kvm
Totalt bruksareal: 157 kvm
Totalt primærrom: 154 kvm

Primærrom:
3. etasje 154 kvm:
Hall/gang, stue med åpen kjøkkenløsning, fire bad, vaskerom og tre soverom. 

Sekundærrom:
3. etasje 3 kvm:
Bod/teknisk rom.

I tillegg disponerer boligen to boder i kjeller, som begge er merket nr. 147 og er oppmålt til hhv. 5,7 og 3 kvm. .

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 21.09.2020 utført av Anticimex. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 5 476 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Sæter Hage har et fantastisk hageanlegg som beboerne fritt kan benytte. Hagen er lekkert opparbeidet og designet av landskapsarkitekt. Flere små sittegrupper og den opplyste gangveien snirkler seg gjennom en flott beplantet og frodig oase her er det også laget flere vannspeil.

Kunsten i Sæter Hage er valgt ut av International Corporate Art i samarbeid med Fagerstad Neptune, Arcasa Arkitekter og LARK Landskap. Ekornet er designet med utgangspunkt i ekornlogoen, og produsert i Kina. Ideen er at barn skal like den og kunne klatre på den.

Konglene er laget av kunstnerne Kyrre Andersen og Liv Anne Lundberg, som har gjort mange store utsmykninger både i og utenfor Norge. www.plastica.no

Bildene i oppgangene er gamle Nordstrandsbilder fra Byarkivet. De er printet på børstet aluminium for et mer moderne uttrykk i tråd med arkitektenes visjoner. Bildet i inngangspartiet er et vakkert naturfotografi av fotografen Isabel Tellefsen. www.isabeltellefsen.com

Det er ikke tilfeldig at det i Sæter Hage er plassert en stor rød stol. Tom Starberg i Nordstrand Sport var i år 2000 interessert i å få en større butikk. Hans venn Arnstein Granlie tok initiativ til å starte utviklingen av hans tomt, som etter hvert omhandlet kjøp og utvikling av hele kvartalet. Stolen som har fått navnet Toms stol er et synlig tegn på starten som har resultert i prosjektet Sæter Torg/Sæter Hage.

Ekornet, konglene, Toms stol og nordstrandbildene er en gave til sameiet fra utbygger, Fargerstad Neptune.

Parkering

Det medfølger 2 garasjeplasser i lukket garasjeanlegg. Plassene ligger rett ved heisen. Det er direkte adkomst fra garasjeanlegg via heis, og opp til etasjeplanet. Det er i tillegg felles sykkelparkering i kjelleren.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei og private gangveier med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Byggemåte

Boligbygg over fire etasjer samt to kjelleretasjer, oppført i 2017. Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med støpt gulv mot. Grunnmur, bærende vegger og skillende dekker i hovedsak av betongkonstruksjoner. Utvendige fasader forblendet med teglstein og plater. Tilnærmet flat takkonstruksjon tekket med papp/membran. Leiligheten har dører og vinduer fra byggeår. Swedoor entrédør med brannklasse B30 og lydklasse 40dB. Lian balkongdører og vinduer med tre-lags glass og karmer/rammer av tre utvendig kledd med metall.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 23.01.2017. 

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:

Gjenstående arbeider:
*Utomhusanlegg plan 2 er etablert, unntatt beplanting. Beplanting vil gjennomføres fra våren 2017 inntil Juni 2017. Søknad om ferdigattest vil sendes inn når beplanting vil være ferdig.
*Østfold Enøk & Ventilasjon AS:
Innregulering/oppstart ventilasjonsanlegg boliger pågår fram til 25.01.2017.
*Ove Skår AS:
Tømrerarbeider og trekonstruksjoner: Det gjenstår noe arbeid i forbindelse med montasje av dører, suppleringer av himlinger, trekonstruksjoner av kosmetisk karakter og montasje «Le-tak»
over balkongdører øvre plan. Arbeidene skal ferdigstilles senest 26.01.2017

Vilkår for ferdigattest: 
1. Fase 6 definert i utbyggingsavtale, jf. dokument 201409532-8-3, skal være fullført og overlevert Bymiljøetaten.
2. Veigrunnen som de regulerte offentlige veiene, dvs. veiene omfattet av Fasene 1-5 definert i utbyggingsavtale, jf. dokument 201409532-8-3, samt snuplassen i forlengelsen av Kittel-Nielsens vei, er plassert på, skal være overført til Oslo kommune.
3. Felles sluttrapport for avfallshåndtering, med vedlagt dokumentasjon fra avfallsmottaker, må være innsendt og behandlet.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 60 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Sameiet skal underrettes skriftlig om utleie.

Standard

Noen av leilighetens kvaliteter:

- Eksklusive Sæther Hage var ferdigstilt i 2017
- Flytt rett inn
- Fantastisk utsikt
- Vannbåren gulvvarme
- Godkjent rapport vedrørende det elektriske anlegget. Godkjent 29.09.2020
- 2 Parkeringsplasser i lukket garasjekjeller, hvorav en plass med el-bil lader. Begge plassene ligger rett ved heisen.
- Heis fra garasjekjeller eller hovedinngang
- 2 balkonger, den sydvestvendte på ca. 22 kvm. og frokostbalkong med direkte adkomst fra kjøkken på ca. 7 kvm.
- God takhøyde 
- 3 soverom med god garderobeplass, hvorav to av soverommene også har direkte utgang til hver sin balkong og veranda.
- 4 baderom, hver av soverommene har tilhørende dusjbad.
- Oppgradert med downlights med smarthusløsning
- Lagt opp usb kontakter i alle soverom og på kjøkken for sikker opplading av mobiltelefon etc.
- Enstavs parkett
- Lekkert kjøkken fra Sigdal Studio med integrerte hvitevarer fra Miele.
- Varmtvann fra fellesanlegg
- Parkmessig opparbeidet hage
- 2 boder i garasjekjelleren
- Hyggelige Sæter Torg like utenfor døren

Hall:
I hallen er det avsatt meget god plass til garderobeskap. Garderobeskap fra Sigdal med glass fronter. Lyse overflater i kombinasjon med hvitpigmentert enstavs parkett på gulv. Downlights. Calling med kamera.

Kjøkken med delvis åpene løsning mot stuen:
Lekkert kjøkken fra Sigdal Studio med moderne innredning i form av glatte fronter i matt hvit utførelse. Benkeplater av komposittstein. Nedfelt rustfri oppvaskkum fra Blanco med ett-greps armatur fra Hansgrohe. Plater av børstet stål mellom benkeskap og overskap. Benkeskapsbelysning under overskap og stikkontakter på vegg. Integrerte hvitevarer fra Miele. Oppvaskmaskin tilkoblet automatisk lekkasjestopper.
Kjøleskap, fryseskap, komfyr og mikroovn i høyskap. Nedfelt induksjonstopp. Ventilator integrert i overskap. Her er det også til kjøkkenbord og stoler, en flott plass og innta frokosten. Lyse overflater i kombinasjon med hvitpigmentert enstavs parkett på gulv. Downlights. Utgang til frokostbalkong på ca. 7 kvm. med utsyn over flotte, solrike og grønne fellesområder. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. 

Stue:
Leiligheten har en stor, lekker stueløsning med god plass for sittegrupper og spisestuemøbler. Leiligheten har en på hele 2,75 meter, noe som gjør rommene lyse og luftige med god atmosfære. Stuen er delt inn i to soner, en med spisebord i tilknytning til kjøkkenet og sittegruppe i motsatt ende. Fra stuen er det utgang til sydvestvendt veranda 22 kvm. med herlig fjordutsikt og utsikt over nærområdet. Lyse og tidsriktige overflater i kombinasjon med hvitpigmentert enstavs parkett på gulv. Downlights. Elektrisk markise er montert på verandaen. Solfilm på vinduer mot øst og vest, der det ikke er utvendig solskjerming er det innvendige lameller.
Det er montert samarthusløsning. Det gjør at utvendig solskjerming, lys og gulvvarme styres direkte fra mobil eller nettbrett.

Hovedbad/vaskerom ved hall:
Kombinert bad/vaskerom med skyvedør mellom rommene. Flislagt gulv med varme. Flislagte vegger. Nedsenkede himlinger med malt
flate og downlights. Baderom har vegghengt servantskap med skuffer og ovenpåliggende servant fra Villeroy og Boch. Servantarmatur fra Hansgrohe. Speil med innfelt belysning og stikkontakt på vegg over servant. Dusj på gulv i hjørnet med innfellbare dører og nedsenket gulv i dusjsonen. Dusjbatteri fra Hansgrohe tilkoblet veggmontert hånddusj. Vegghengt toalett fra Villeroy og Boch med innebygd sisterne fra Grohe.
Vaskerom har innredning fra Sigdal med tremønstrede fronter. Laminerte benkeplater. Nedsenket rustfri oppvaskkum fra Intra med ett-greps armatur fra Hansgrohe. Stikkontakter under overskap. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel under benk. 

Soverom og garderobe:
Leiligheten har tre gode soverom, med tilhørende dusjbad. På to av soverommene er det meget god garderobeplass. Fra soverom 2 er direkte utgang til verandaen mot vest. Fra soverom 3 er det det direkte utgang til frokostbalkongen mot hagen.

Bad tilknyttet hovedsoverom: 
Flislagt gulv med varme. Flislagte vegger. Nedsenket himling med malt flate og downlights. Vegghengt servantskap med skuffer og
ovenpåliggende servant fra Villeroy og Boch. Servantarmatur fra Hansgrohe. Speil med innfelt belysning og stikkontakt på vegg over servant. Dusj på gulv i hjørnet med innfellbare dører og nedsenket gulv i dusjsonen. Dusjbatteri fra Hansgrohe tilkoblet veggmontert hånddusj. Vegghengt toalett fra Villeroy og Boch med innebygd sisterne fra Grohe. 

Bad tilknyttet soverom 2:
Flislagt gulv med varme. Flislagte vegger. Nedsenket himling med malt flate og downlights. Vegghengt servantskap med skuffer og ovenpåliggende servant fra Villeroy og Boch. Servantarmatur fra Hansgrohe. Speil med innfelt belysning og stikkontakt på vegg over servant. Dusj på gulv i hjørnet med innfellbare dører og nedsenket gulv i dusjsonen. Dusjbatteri fra Hansgrohe tilkoblet veggmontert hånddusj. Vegghengt toalett
fra Villeroy og Boch med innebygd sisterne fra Grohe.

Bad tilknyttet soverom 3:
Flislagt gulv med varme. Flislagte vegger. Nedsenket himling med malt flate og downlights. Vegghengt servantskap med skuffer og ovenpåliggende servant fra Villeroy og Boch. Servantarmatur fra Hansgrohe. Speil med innfelt belysning og stikkontakt på vegg over servant. Dusj på gulv i hjørnet med innfellbare dører og nedsenket gulv i dusjsonen. Dusjbatteri fra Hansgrohe tilkoblet veggmontert hånddusj. Vegghengt toalett
fra Villeroy og Boch med innebygd sisterne fra Grohe.

Bod: 
Teknisk rom/bod i tilknytting til hovedsoverom.
2 gode boder i parkeringskjelleren.

For øvrig beskrivelse av standard, henvises til selgers egenerklæring og boligsalgsrapport.
 

Oppvarming

Boligen er tilknyttet felles varmtvann/oppvarming. Sentralvarme i gulv på oppholdsrom, våtrom har elektrisk gulvvarme. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Informasjon om sameiet

Sameiet Sæter Torg består av 54 boligseksjoner, 2 næringsseksjoner forretning, og 15 næringsseksjoner parkering fordelt på plan U1 og U2. Totalt 71 seksjoner.
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64.
Sameiet Sæter Torg har egen nettside www.sæterhage.no
Styret ønsker å kommunisere med beboerne på en fremtidsrettet, enkel og effektiv måte. Her finner man generell informasjon om sameiet og styret, samt informasjon av mer teknisk art.
Forretningsfører er Obos, tlf. 22 86 55 00.
Dyrehold er tillatt så fremt dette ikke medfører sjenanse for naboer.
På sameiets fellesarealer gjelder båndtvang hele året. Også katter må holdes innendørs eller i bånd.

I 2019/2020 har det vært gjort arbeider i garasjekjelleren, arbeidene er avsluttet.
Sameiet jobber med enkelte mindre reklamasjonssaker til utbygger. 

Det har tidligere vært påvist skjeggkre i flere leiligheter i sameiet. Sameiet har utført giftbehandling og satt ut limfeller i de fleste leilighetene, etter råd fra Nokas våren 2020. Styret har bestemt å utføre slik behandling ved jevne mellomrom. Det finnes for tiden ingen fullgod måte å bli kvitt skjeggkre på, men bestanden kan begrenses ved gjentatte behandlinger av skadedyrfirmaer, evt. bruk av limfeller, og regelmessig støvsuging.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). 

Det er tinglyst 30 servitutter på sameiets eiendom. Servituttene har bestemmelser om sameiets ansvar for vann- og avløpsledninger, bestemmelser om at sameiet må være med på å opparbeide vei dersom kommunen krever det, rett til å ha nettstasjon på eiendommen, allmenhetens rett til adkomst på eiendommen og bestemmelser om bebyggelse på eiendommen, 

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. 

I tillegg er det tinglyst 2 servitutter fra 1923. Dokumentet er håndskrevet og vanskelig å tyde, men hefter i sameiets eiendom. Kjøper overtar ansvaret for servitutten. Kopi av dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig, forretning/annen offentlig eller privat tjenesteyting (helserelatert virksomhet) /kontor/bevertningi henhold til reguleringsplan med tilhørende reguleringsbestemmelser S-4786 datert 18.06.2014.

Follobanen er regulert til å gå i fjellgrunnen under området. Konferer gjerne med megler. 

Sæter er fortsatt under utvikling/utbygging og det foregår plan- og detaljreguleringer i disse dager. Det planlegges å legge til rette for ca. 40 boliger ved det sydøstre hjørnet av Sæterkrysset og at det sikres næring på bakkeplan. Nærliggende eiendommer med adresse Ekebergveien 232, Tallbergveien 2 B, Nordstrandveien 47 og Ekebergveien 230 omfattest av utbyggingen og det er planlagt i 3-4 etasjer. Det kan skje endringer i planforslaget underveis i prosessen.

Det pågår plansak med detaljregulering av området rundt Sæterkrysset mellom Ekebergveien og Poppelstien. Det er foreslått omregulering av Nordstrandveien 43, Poppelstien 1 og 2 - 6, Ekebergveien 237-243, der hensikten er å tilrettelegge for boligutbygging med
bymessige kvaliteter som tilpasser seg områdets identitet og skala. Bygningshøydene varierer mellom 2-6 etasjer og rommer ca. 130 leiligheter. Planen sikrer utadrettet virksomhet i 1. etasje og en barnehage. 

I Sæterkrysset (Nordstrandveien/Ekebergveien) pågår det en plansak der hensikten er å legge til rette for opparbeidelse av sykkelanlegg i armene til Sæterkrysset og sikre trygg ferdsel for gående og syklende.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. 

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 44-0187/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nordstrand
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR44.20187

Dato

Sist oppdatert: 25. februar 2021 kl. 10:24

Økonomi

Boligens felleskostnader

Fellesutgiftene er kr 6 890,- pr. mnd. og inkluderer: Varme og varmtvann (ã konto), kabel-tv (basispakke), bygningsforsikring, forretningsførsel, vaktmestertjenester på fellesarealer og kommunale avgifter. Fellesutgiftene ble sist justert 5,2% 01.01.2020. 

Felleskostnader for garasjeplass er kr 190,- pr. mnd. 

Felleskostnadene har følgende fordeling:
Akonto varme: 1.384,-
Felleskostnader: 4.777,-
Kabel-tv: 349,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 9.000,- pr. år. inkl. lading av el-bil
Boligen er tilknyttet Altibox/Viken Fiber som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 923 517,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
 
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 6 924 661,20. 

Formuesverdien justeres normalt årlig. Formuesverdien for denne eiendommen vurderes til å være satt lavt sammenlignet med markedsverdien. Kjøper må derfor påregne at formuesverdien vil øke. 

Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

 Eiendomskatten utgjør kr. 4.156,- for 2020.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 23.063.842,-

I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Visning

Vi i Krogsveen ønsker trygge visninger for alle våre kunder og ansatte, og har innført tiltak som sikrer visninger med lav smittefare. Meld deg derfor på visning i god tid innenfor annonsert tidspunkt eller ta kontakt med megler.
minusVis mindre

Plantegninger

Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 16.500,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Eksklusiv salgsoppgave: kr 3.800,- 
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 
minusVis mindre

Vedlegg til salgsoppgaven (pdf)

Trond Ødegård
Eiendomsmegler

Trond Ødegård

Telefon
Mobil 97096816
Send epost

Lurer du på noe

Trond svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.