Tjuvholmen allè 4

LEIE MND.

19 900 kr

Etasje
3
Byggeår
2007
Soverom
2
Areal (P-ROM)
60 m²
Type / Eierform
Leilighet / Eierseksjon
Fasiliteter
Heis, Veranda

Tjuvholmen, pen 3 roms med meget god planløsning

Komplett salgsoppgave

Eiendommen

Tjuvholmen allè 4, 0252 OSLO 
Gårdsnummer 210, bruksnummer 33, seksjonsnummer 7, kommunenummer 301

Områdebeskrivelse

Øyriket Tjuvholmen består av tre holmer og ligger mindre enn 5 minutters gange fra Rådhuset.

Området: Tjuvholmen ligger vest i Oslo sentrum, i forlengelsen av Aker brygge og er en del av Bydel Frogner. Oslos nye bydel Tjuvholmen har vokst frem som en spennende, rolig oase ved sjøen. Unik arkitektur, flotte uteområder og et stort utvalg av serveringssteder kjennetegner området. Med umiddelbar nærhet til natur- og kulturtilbud, handel, administrative sentra og kommunikasjonsmidler like ved, er Tjuvholmen det ideelle stedet for deg som vil bo ved sjøen - midt i byen. På en egen øy på Tjuvholmen ligger Astrup Fearnley Museet for Moderne Kunst. En utendørs skulptursamling og byens mest sentrale badestrand er noen av attraksjonene her. Det er også anlagt flotte strandpromenader rundt hele Tjuvholmen.

Veletablerte Aker Brygge, landets mest besøkte destinasjon, har de siste 25 årene vært et ledende senter for næringsliv, handel og hygge i Oslo. Her tilbys et bredt spekter av servicetilbud og hyggelige spisesteder og møteplasser. 

Offentlig kommunikasjon: Kort vei til all offentlig kommunikasjon med buss og taxi fra bryggetorget, trikk fra Aker Brygge og T-bane, tog og flytog fra Nationaltheatret.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 69 kvm
Totalt bruksareal: 62 kvm
Totalt primærrom: 60 kvm

3.etg: Entre/Hall, bod, 2 soverom, baderom og stue med åpen kjøkkenløsning og utgang balkong. 

I tillegg disponerer boligen 1i kjellerbod. 

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Nyere og velholdt 3-roms leilighet med meget god planløsning. Leiligheten er gjennomgående og romslige vinduer gir godt lys i leiligheten. Leiligheten har god standard med blant annet laminatgulv, lyse flater på vegg og himling, delikat flislagt våtrom og stilren kjøkken- og garderobeinnredning.

Entré: Praktisk entré med garderobeløsning. Rikelig med oppbevaringsplass. Dørcalling med åpner. Det er heis til leilighetsplan. 

Stue: Svært lys og luftig stue med store vindusflater. Stuen har plass til både sofagruppe og spisebord. Velfungerende åpen løsning mot kjøkken.

Kjøkken: Kjøkken med åpen løsning mot stue. Original innredning med laminat benkeplate og slette, malte fronter. Plate over benk og overlys (punktbelysning). Nedfelt keramisk platetopp og innbygget stekeovn, oppvaskmaskin samt kjøleskap/fryser. Rustfritt benkebeslag med skylle- og oppvaskkum. 1-greps blandebatteri med vannlås.  

Soverom: Leiligheten har to effektive soverom med garderober. 

Baderom: Bad med vegghengt wc, servantseksjon og dusjhjørne med glassdører. Opplegg for vaskesøyle, der vaskemaskin medfølger. Mekanisk avtrekk (sentralt).

Innvendige overflater:
Gulv: Fliser på baderom. For øvrig laminatgulv.
Vegger: Fliser/malt på baderom. For øvrig malte flater.
Himlinger: Malt.

Leien inkluderer fjernvarme, varmtvann, kabal-tv og bredbånd. Hvitevarer på kjøkken og vaskemaskin på bad. 

Leietaker betaler for strøm. 

Diverse:
* Sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter. Skjult anlegg.
* * Det er montert garderobeskap på soverom.
* Det er montert dørtelefon med kamerafunksjon og kabel-TV/bredbånd.
* Sentralt brannvarslingsanlegg og sprinkleranlegg.
* Med boligen følger 1 stk. bod i kjeller.
* Adgang til flott felles takterrasse.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr.59700,- evt. leiegaranti fra Hiscox kr.7.164,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leiligheten er ledig og kan overtas raskt om ønskelig. 

Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Oppdragets KR-kode

KR86.19203
minusVis mindre

Plantegninger

Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

minusVis mindre
Reinulf Aasen
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Reinulf Aasen

Telefon
Mobil 46796203

Lurer du på noe

Reinulf svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.