Lura

Gamleveien 36

Prisantydning

11 000 000 kr

Omkostninger: 276 222 krTotalpris: 11 276 222 kr
Byggeår
2017
Soverom
5
Areal (P-ROM/BRA)
297 m² / 306 m²
Tomteareal
612.5 m²
Type / Eierform
Enebolig / Eiet

Stor og lekker nyere funkisbolig med godkjent utleieleilighet.

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Vi kan presentere en lekker funkisbolig over tre plan med gjennomgående høyt materialvalg. Huset stod ferdig i 2017 og fremstår som meget innholdsrik. Boligen har en godkjent utleiedel med gode leieinntekter. 

 • Praktisk planløsning.
 • Utstyrt med Smarthus løsning fra Nibe for styring av varme med app.
 • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning og vannbåren varme.
 • Takhøyde på til 2,80 meter.
 • Eksklusivt Kvik kjøkken med god kvalitet.
 • Det er instalert naturlig gass i boligen.
 • Lekkre helfliset bad med waterfall dusjnisje.
 • Vangefri eiketrapp
 • 2 Ladestasjoner til elbil.
 • Boligen er malt i år.
 • Lun terrasse med nydelig utsikt og gode solforhold.
 • Sentralt beliggende med gode bussforbindelser.

Eiendommen

Gamleveien 36, 4315 SANDNES 
Gårdsnummer 69, bruksnummer 2328, seksjonsnummer 0, kommunenummer 1108

Områdebeskrivelse

Gamleveien 36 ligger fantastisk plassert i enden av en blindvei i skråningen med gode solforhold. Et etablert, barnevennlig og rolig boligstrøk med lekeplasser i umiddelbar nærhet som passer således perfekt for barnefamilier. Nærhet til skoler, barnehager og flotte turområder. Området er særdeles familievennlig med rekreasjons- og servicetilbud som der tilbys. Kort vei unna ligger Kvadrat med alle de utrolige tilbud dette medbringer, et fantastisk utvalg av opplevelser og tilbud nesten uansett hva man leter etter i hverdagen. Med enkel tilkomst til E39 som tar deg til Stavanger, Forus, Sandnes og Sola flyplass. Det er bussholdeplass få meter fra boligen, med gode bussforbindelser.

Det er nettopp kombinasjonen av en sentral beliggenhet, samtidig som området er veldig barnevennlig som gjør at botrivselen er meget god.

Veibeskrivelse

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon. Se vedlagt nabolagsprofil.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 336 kvm
Totalt bruksareal: 306 kvm
Totalt primærrom: 297 kvm

Primærrom:
Kjeller, 19 kvm: Gang/hobbyrom, bad/vaskerom
Kjeller-leilighet, 73 kvm: Entré, stue/kjøkken, vaskerom, bad, 2 soverom
1. etasje, 99 kvm: Hall m/trapp, bad 1, gang, bad 2, 3 soverom
2.etasje, 106 kvm: Stue/kjøkken, wc

Sekundærrom:
Bod(utvendig tilkomst): 9 kvm
Teknisk rom: 2 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 15.09.2019 utført av Rogaland Takstpartner AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomten

Eiet tomt på 612,5 kvm. Skrå tomt med opparbeidet plen og gårdsrom. Eiendommen er meget pent lyssatt. 

Parkering

Parkering på egen tomt. Det er i tillegg en egen parkeringsplass for utleieleiligheten på siden av huset. Det er satt opp 2 ladestsjoner for el-bil.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført i tre og betong. 

Rapport og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis. 

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 04.102018. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Standard

Lekker funkisbolig over tre plan med gjennomgående høyt materialvalg. Huset er bygget i 2017 og fremstår som meget innholdsrik. Boligen har en godkjent utleiedel med gode leieinntekter. Huset er utstyrt med Smarthus løsning for styring av varme. 

1. ETASJE:
I denne etasjen ligger inngangspartiet til boligen med tilhørende hall samt soveromsfløy og baderom. I denne avdelingen finner man hovedsoveormmet med tilhørende romslig garderobe ("walk in closet") og et flott bad med dusj, samt utgang til terrasse. De to øvrige soverommene i denne etasjen er store med gode garderobeskap, og ett av rommene har utgang til terrassen. Det er også et bad i tilknytning til disse to soverommene i denne etasjen. 

2. ETASJE:
Stor og luftig etasje med en takhøyde på 2.80 meter. Åpen løsning mellom stue og kjøkken. Kjøkkenet er levert av Kvik med integrerte kvalitets hvitevarer fra Simens. Fra stue har man direkte utgang til to terrasser med meget gode solforhold. I stuen er det i dag plassert et langbord med stor kapasitet og nydelig utsikt. Stuen har plass til to større sofagrupper. Fra stuen og terrassen har man noe utsikt til sjøen. Det er lagt inn gass for mulighet til gasspeisen omtrent midt i etasjen som et naturlig midtpunkt i huset.

KJELLER:
Fra hall går man ned til rom med vaskerom/ teknisk rom med bad. Takhøyden i etasjen er meget god og kjelleren fremstår derfor som innbydende og godt integrert i resten av huset. 

UTLEIELEILGHET:
Leiligheten ligger i underetasjen med egen inngang som gjør at utleiedelen ligger relativt usjenert i forhold til resten av huset. 1. etasje inneholder entrè og stue med åpen løsning til kjøkkenet. Kjelleretasjen består av to gode soverom samt bad. Standarden er forøvrig, tilnærmet på samme nivå, som resten av huset. 

MRK: Leieinntektene er i dag kr. 10.000,- pr mnd, dvs kr. 120.000,- pr år. Dersom det er ønskelig for ny kjøper kan denne avtalen videreføres. Leieinntektene gir, naturlig nok, høy økonomisk fleksbilitet. 

Oppvarming

Balansert ventilasjon fra Villavent i hele huset . Det er i tillegg montert gass til gasspeis i stuen.

Energimerke Energimerket C1

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:

Dagboknr 2569, tinglyst 10.03.2004, type heftelse: Erklæring/avtale. Bestemmelse om adkomstrett. Gjelder denne registerenheten med flere.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. 

Dagboknr 485506, tinglyst 16.06.2014, type heftelse: Bestemmelse om bebyggelse.

Dagboknr 581716, tinglyst 22.07.2011, type heftelse: Bestemmelser om vann/ kloaklkledning. Rettighet hefter i: KNR: 1102 GNR: 69 BNR: 1054 
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen.

Reguleringsplan og rammetillatelse

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan 5801 vedtatt 27.08.1959, sist endret 28.03.2019 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.
Noen inventar er vanskelig å flytte ut for eksempel spisebord og sjenk i stue samt fryseboks, vaskemaskin og tørketrommel i kjeller. Selger håper å komme til en rettferdig enighet om dette. 

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret og vil ikke bli gjort før overtagelse.

Oppdragets KR-kode

KR35.19246

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 20.874,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 14.000,- pr. år. / 6.701 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 800,- pr. mnd.
Boligen er tilknyttet Lyse fiber som leverandør av inernett og kabel-tv og har avgift på kr 1.000,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Boligen er tilknyttet Sector Alarm alarmselskap som koster kr 3480,- pr. år. 

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 2.040.689,- ifølge skatteetaten sin boligverdikalulator. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
 
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 7.346.481,-. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2018. 

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 11.276.222,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,- 

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre

Plantegninger

Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr 55.000,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 4.550,-
Markedspakke: kr 14.000,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Lovverk

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
minusVis mindre
Agnethe Goa
Eiendomsmegler

Agnethe Goa

Telefon
Mobil 90576997

Lurer du på noe

Agnethe svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.