Komplett salgsoppgave

Posthusveien 8B

4 690 000 kr
105 m²
4 soverom
Velkommen til Posthusveien 8B - formidles av Krogsveen Moss.
Velkommen til Posthusveien 8B - formidles av Krogsveen Moss.
Kart
Knut Dahl
Presenteres av
Knut Dahl
Halmstad
Velholdt og familievennlig halvpart av tomannsbolig med 4 soverom. Solfylt altan og platting. Garasje med bod.

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  4 690 000 kr
 • Omkostninger
  118 592 kr
 • Totalpris
  4 808 592 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2016
 • Soverom
  4 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  105 m²
 • Type
  Halvpart vertikaldelt bolig
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass

Visning

Påmelding til visning er obligatorisk for deltagelse. Trykk på linken VISNINGSPÅMELDING her for avtale om tid. Les salgsoppgaven digitalt. Dersom ingen melder seg til visning, vil ikke visning bli avholdt.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Halvpart av tomannsbolig i fredelige omgivelser, midt i Halmstad
 • Velholdt og tidsaktuell standard fra byggeåret
 • Familievennlig romløsning med fire soverom og våtrom i begge etasjer
 • Bad av god størrelse - vaskerom praktisk plassert ved entré
 • Stilrent kjøkken med hvitevarer som følger
 • Sydlig orientert altan og platting med gode solforhold
 • Ventilasjonsanlegg skiftet ut etter byggeåret
 • Garasje med tilknyttet bod
 • Nærhet til skole og alle Halmstads tilbud
 • Godt kollektivtilbud i nærområdet, bussholdeplasser i Ryggeveien
 • Kort gangavstand til togstasjon - ca. 50 min. videre til Oslo

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Posthusveien 8B, 1580 RYGGE
Kommunenummer 3002, gårdsnummer 104, bruksnummer 245, seksjonsnummer 2, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 110 kvm
Totalt primærrom: 105 kvm
Bruksareal pr. etasje:
1. etasje: 55 kvm.
2. etasje: 55 kvm.
Følgende rom inngår i primærromsdelen:
1. etasje: Entré, hall m/trapp, stue/kjøkken, soverom, vaskerom.
2. etasje: Trapperom/gang, 3 soverom, bad.
Følgende rom inngår som sekundærrom:
2. etasje: Bod.
I tillegg disponerer boligen halvpart av garasje med tilhørende bod med separat adkomst.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 22.09.2022, utført av Moss Eiendomstaksering AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Byggemåte bolig iht. tilstandsrapport:
Bolig oppført på støpt gulv på grunn. Yttervegger over grunnmur oppført i isolert bindingsverk. Fasader med liggende trekledning. Saltak oppført i trekonstruksjon. Saltak tekket med takstein.
Stålbeslag. Trevinduer med 3-lags energiglass. Terrassedør med 3-lags energiglass. Veranda oppført i trekonstruksjon ; Terrassebord opplektet på tettesjikt med avrenning over forkantbeslag, bjelkelag understøttet på tresøyler. Rekkverk i tre med vertikale spiler.
Byggemåte garasje iht. tilstandsrapport:
Ideell halvdel av dobbelgarasje, oppført i uisolert trekonstruksjon på støpt ringmur. Asfaltert grunn i garasje og bod. Yttervegger med vindsperre. Saltak oppført med w-takstoler, tak tekket med takstein, undertak med sutakplater. Fasader med liggende trekledning. Leddport i isolert metall med portautomatikk.
Det gjøres spesielt oppmerksom på:
Bad: sprekk i veggplate, mangelfull innfesting av list, manglende innfesting av klosett, TG:2.
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten om de nevnte forhold. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.

Standard

Leiligheten har tidsaktuell og velholdt standard fra byggeåret. Gulvene er i de fleste rom utført med tre-stavs eikeparkett, veggene med glatte flater som er malt hvite.
Vel så moderne som standarden er boligens romløsning, som blant annet inkluderer en åpen sosial sone i første etasje bestående av stuen og kjøkkenet. Stuen har en rekke vinduer orientert i sydlig retning som slipper solen inn og fremmer gode lysforhold dagen gjennom. Stuen er også utstyrt med en moderne og effektiv vedovn som utgjør et høyaktuelt alternativ til oppvarming basert på elektrisitet.
Kjøkkenet er tilbaketrukket i egen krok og utstyrt med en praktisk utformet innredning som har oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk og arbeidsflater på U-formede benker. Av kjøkkenets hvitevarer er oppvaskmaskin innbygget bak sokkel, mens komfyr og kjøleskap er frittstående.
Foruten den sosiale sonen inneholder første etasje blant annet også ett av boligens totalt fire soverom. Dette rommet er størrelsesmessig velfungerende som barnerom, alternativt et hjemmekontor. De øvrige er samlet på én flate i andre etasje, hvorav to har utgang til boligens altan. Ett av soverommene i andre etasje er stort nok til også kunne fungere utmerket som en TV-stue.
Boligens to våtrom er i likhet med soverommene fordelt på begge etasjer, hvorav rommet i første etasje er et kombinert vaskerom og toalettrom som er praktisk plassert ved entreen. I dette rommet står for øvrig også boligens varmtvannsbereder. Badet inngår i andre etasje og er av god størrelse til sitt formål. Begge har flislagte gulv og flis-mønstrede våtromsplater på veggene.
Overflater og innredninger:
Gulv: Fliser i entré, gang og våtrom, belegg i bod, for øvrig parkett.
Innervegger: Plater i våtrom, for øvrig malte flater.
Himlinger: Folierte plater.
Kjøkken: Skapinnredning med glatte hvite fronter. Laminerte grå benkeplater. Nedfelt dobbel oppvaskkum i stål med ett-greps blandebatteri. Avtrekksventilator. Innbygget oppvaskmaskin.
Bad: Servantskap med glatte hvite fronter og heldekkende servant med ett-greps blandebatteri. Veggspeil med overbelysning. Dusjhjørne med skyvedører og to-greps blandebatteri med hånddusj. Toalett montert på innbygget sisterne.
Vaskerom: Porselensservant med ett-greps blandebatteri. Veggspeil med overbelysning. Toalett montert på innbygget sisterne. Varmtvannsbereder.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, supplert med peisovn. Varmefordeling ved gulvvarme i 1. etasje og på bad i 2. etasje, panelovner i øvrige rom.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 01.11.2016. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Ferdigattesten gjelder 2 stk. tomannsboliger inkludert garasje.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er ingen tinglyste servitutter i eiendomsrett på eiendommen.
Det er tinglyst følgende på eiendommens grunndata:
Dagboknr 210079, tinglyst 10.03.2016 - Seksjonering.
Opprettet seksjoner: Snr: 2.
Formål: Bolig.
Tilleggsdel: Bygning.
Sameiebrøk: 1/4.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har energiattest. Det foreligger imidlertid ikke energiattest for denne boligen, men hvis kjøper krever det kan energiattest innhentes for selgers regning.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

I Posthusveien vil du bo tilbaketrukket blant både etablert og ny boligbebyggelse midt i Halmstad og Rygge. Dette er et spennende vekstområde som opplever stor popularitet og økt tilflytting. Her møter du både barnefamilier, unge etablerere og godt voksne som har flyttet fra en enebolig til noe mer lettstelt og praktisk. Denne varierte sammensetningen legger grunnlaget for et godt bomiljø som du selv også kan bli en del av.
Så nær som de fleste fasiliteter og tilbud i Halmstad er lett tilgjengelig innenfor en radius på få hundre meter. I det utvidede nabolaget finnes både to dagligvareforretninger, konditori, apotek og en håndfull småforretninger, samt et tjenestetilbud innenfor personlig pleie som til sammen langt på vei dekker de fleste hverdagslige behov.
I Halmstad får du et svært godt utgangspunkt for utflukter i det solrike og frodige Ryggelandet som er rikt på historie og har et stort antall turmuligheter. Her ligger også Evje Golfpark som har vakkert banelandskap helt ned til vannkanten. Veien er heller ikke lang til sommerperler som Larkollen og Fuglevik langs kysten.
Skal du med toget, er det kjekt å vite at Rygge stasjon er lett tilgjengelig få hundre meter unna, på fortau og smågater gjennom nabolaget. Fra stasjonen er reisetiden videre til Oslo S i dag på like over 50 minutter.
Langs Ryggeveien stopper ekspressbuss mellom Oslo og Sarpsborg, mens flybuss til Gardermoen stopper ved E6. Med bil er det kort vei til E6 og kun gode fem minutter videre til de urbane områdene omkring Moss.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1 718 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Boligen disponerer del av dobbelgarasje.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

I henhold til informasjon fra Moss kommune datert 13.09.2022 omfattes eiendommen av reguleringsplan "Halmstad - Felt C-F" med formål boligbebyggelse - frittliggende småhusbebyggelse, vedtatt 01.11.2012 med plannr. M196. Reguleringsplan "Halmstad" med formål boligområde nåværende og framtidig, vedtatt 14.12.2006 med plannr. M178. Eiendommen omfattes i tillegg av kommuneplan "Kommuneplanens arealdel 2021-2032" med formål boligbebyggelse nåværende, vedtatt 24.03.2021 med plannr. KP3002.
Eiendommen ligger i gul støysone iht. T-1442 og i avvikssone for støy med hjemmel "byggegrenser, utbyggingsvolum og funksjonskrav".
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Det betales ingen faste fellesutgifter inn til sameiet.
Seksjonseier må betale Kommunale avgifter som har en årsprognose på kr 13 134,- for inneværende år.
I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon, eiendomsskatt og feiing/tilsyn.
Eiendomsskatten utgjør kr 5 832,- av det ovennevnte beløp.
Det er 6 terminer i Moss kommune.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 13.200 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av tv og internett og har en avgift på kr 750,-. pr. mnd.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 969 768,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 3 491 164,80.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatten utgjør kr. 5 832,- pr år.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.808.592,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Jian Ke og Xiaofang Feng Ke

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert og leiligheten er tilknyttet et sameie bestående av 4 boenheter, med sameiebrøk 1/4.
Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostnader bli fordelt etter nærmere regler angitt av sameiet, vanligvis etter sameiebrøk eller vedtekter. Kopi av sameiets vedtekter kan fås ved henvendelse til megler.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 1,6% av salgssum
Tilrettelegging: kr. 14.500,-
Markedspakke: kr 9.400,-
Oppgjørshonorar: kr. 5.550,-
Foto/plantegning/stylingrådgivning: kr. 6.400,-
Offentlige opplysninger: kr. 3.500,-
Visninger pr. stk.: kr 2.900,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 30-0330/22
Krogsveen avd. Moss AS
NO 992 616 733 MVA
Oppdragets KR-kode KR30.22330

Dato

Sist oppdatert: 14. november 2022 kl. 10:59

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Påmelding til visning er obligatorisk for deltagelse. Trykk på linken VISNINGSPÅMELDING her for avtale om tid. Les salgsoppgaven digitalt. Dersom ingen melder seg til visning, vil ikke visning bli avholdt.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██

Ser du etter lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.