Sjøstrand

Badehus

Prisantydning

1 500 000 kr

Omkostninger: 38 722 krTotalpris: 1 538 722 kr
Byggeår
1992
Soverom
1
Areal (P-ROM/BRA)
4 m² / 4 m²
Type / Eierform
Hytte / Eiet

Vestvendt badehus med terrasse og flott utsikt mot Oslofjorden - Mulighet for å kjøre til Sjøstrand Brygge

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Vestvendt beliggende mot Oslofjorden. Sol hele dagen og kvelden inntil solen går ned bak Kolsåstoppen ved solnedgang.
Et fantastisk sted å oppholde seg hele kvelden.

Badehuset ligger idyllisk til i le av øya Kavringen, med gode sol og utsiktsforhold.
Sommerbåt fra Sjøstrand brygge. 
Mulighet for rask overtakelse

Eiendommen

Badehus, 1452 NESODDTANGEN 
Gårdsnummer 2, bruksnummer 721, seksjonsnummer 0, kommunenummer 3023

Områdebeskrivelse

Badehus beliggende idyllisk til i le av øya Kavringen som ligger syd for badehuset, på Nesoddtangens vestside. Badehuset er beliggende vestvendt med gode sol og utsiktsforhold mot Oslofjorden. Umiddelbar nærhet til sjøen med bademuligheter ol. Kort vei til offentlig kommunikasjon, butikker, Kavringen Marina, skoler og barnehager. Nærhet til Tangen Brygge med båtforbindelse til Aker Brygge/Lysaker og til nye Tangen senteret med div. forretninger. Sommerbåt fra Sjøstrand brygge. Tur-/rekreasjonsområder i Nesoddmarka.

Veibeskrivelse

Ta av ved Nesset og følg fv 156 mot Nesoddtangen. Ta til venstre i rundkjøringen ved Skoklefall kirke. Følg Kapellveien til neste rundkjøring. Ta rett frem i rundkjøringen ned Flaskebekkveien, deretter inn Vardeveien og ned Sjøstrandveien til Sjøstrand brygge. 
Det er ikke avsatt parkering på bryggen. 
Det er ca. 15 m fra bryggen til badehuset. 
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 4 kvm
Totalt bruksareal: 4 kvm
Sekundærrom: 4 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 12.09.2019 utført av Takstmannen AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.  

Tomten

Badehus med terrasse på strandtomt, beliggende vestvendt ved Oslofjorden. Det er adkomst til badehuset via kyststien som går forbi eiendommen.

Vei, vann og avløp

Vei: Privat adkomst via kyststi

Vann: Ingen tilknytning

Avløp: Ingen tilknytning

Bebyggelse

Bygningen er iht. takst oppført i tre og er fundamentert med støpt betongdekke til fjell og antatt fast grunn. Gulvet er i trebjelkelag. Yttervegger er oppført i tradisjonell bindingsverk utvendig kledd med liggende trepanel, sist overflatebehandlet i 2014. Takkonstruksjon av type saltak tekket med takplater. Ytterdører i malt profilert tre med lås og hengelås. Terrasse på ca. 7 kvm med rekkverk med port oppført i tre. Luke i terrassegulv med badestige.

Selger har fått utarbeidet en takst for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. 

Ferdigattest

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. 

Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
 
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning. 

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. 

Standard

Innvendige overflater med tregulv og insiden av ytterkledningen og undertak panel på innsiden av vegger og i himling.
Bygning fremstår med normalt vedlikehold og bruksslitasje.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Reguleringsplan og rammetillatelse

Eiendommen ligger i et uregulert område avstatt til landbruk-, natur-, og friluftsformål (LNF) i gjeldende kommuneplan. 

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Oppdragets KR-kode

KR51.19104

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Selgers forsikring kr. 318,- pr.år. 

Formuesverdi

Ikke oppgitt. 

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 1.538.722,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-,  med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,- 

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre
Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.  Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.  Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr. 15.500,-
Tilrettelegging: kr 12.500,-
Oppgjør: kr 4.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Lovverk

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
minusVis mindre

Vedlegg til salgsoppgaven (pdf)

Anniken Øderud
Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Anniken Øderud

Telefon
Mobil 99103701

Lurer du på noe

Anniken svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.

Sjekk din boligverdi!