Nardo

Ullins veg 2A

Prisantydning

7 400 000 kr

Omkostninger: 186 222 krTotalpris: 7 586 222 kr
Byggeår
2008
Soverom
4
Areal (P-ROM)
192 m²
Tomteareal
1076 m²
Fellesutgifter
692 kr

Delikat og unik funkisbolig med populær beliggenhet på Nardo - Utleie p.t. kr. 9 000,- i mnd.

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Velkommen til Ullins veg 2A og denne innbydende funkisboligen med separat utleiedel i et populært og etterspurt område på Nardo. Boligen utpreger seg med sin særegne og stilige arkitektur, med store vindusflater og en tøff planløsning.

Boligen går over to plan i tillegg til egen utleiedel i sokkeletasjen. Boligen er i 1. etasje innredet med 4 romslige soverom, bad, WC og vaskerom. Hovedplanet har en åpen stue- og kjøkkenløsning. Her har du et smakfullt HTH kjøkken med gode arbeidsflater. Godt med plass til stor spisestue i tilknytning til kjøkkenet. På TV-stuen har du store vindusflater som gir boligen det unike særpreget. Parkering i garasje og på tomt. 

Velkommen til en trivelig visning! Skulle ikke visningstidspunkt passe, ta kontakt med megler for å avtale privatvisning.

Eiendommen

Ullins veg 2A , 7033 TRONDHEIM 
Gårdsnummer 78, bruksnummer 361, seksjonsnummer 1, kommunenummer 5001

Områdebeskrivelse

Boligen ligger på Nardo i et barnevennlige boligområde som er tilbaketrukket, men allikevel sentralt. Her har man alle servicefunksjoner i kort avstand. Boligen ligger i kort avstand fra E6 som raskt fører deg ut til Trondheim Lufthavn eller sørover retning Oslo. Barnehager, barne- og ungdomsskoler er i gang- og sykkelavstand fra boligen. Studiestedene NTNU Gløshaugen, Sintef & HiST ligger i kort avstand fra boligen, samtidig er St.Olavs hospital m.m. er i kort avstand.
For den turglade ligger Estendstadmarka med sine rekreasjons- og treningsmuligheter året rundt innen kort rekkevidde. I kort avstand fra boligen er bussholdeplassen med sitt gode kollektivtilbud med hyppige avganger til og fra sentrum.

Veibeskrivelse

Fra Nardocenteret, følger en Utleirveien i retning Risvollansenteret. Ullinsvei er fjerde avkjøring til høyre. Boligen ligger på høyre side. Følg skilting fra Krogsveen ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Boligen sogner til Nidarvoll Barneskole & Sunnland Ungdomsskole. Ta kontakt med skolekontoret i Trondheim kommune for nærmere informasjon

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 218 kvm
Totalt bruksareal: 201 kvm
Totalt primærrom: 192 kvm hvor følgende rom inngår:
- 1. etasje: Bad, vaskerom, gang, WC, 4 soverom
- 2. etasje: Stue, kjøkken
- Sokkel: Stue, kjøkken, bad, vindfang, trapperom, sovealkove og bod

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 15.08.2019 utført av Just Roar Dragsten. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomten

Uteområdet er lagt med Asak Herregårdstein på to nivå, med Lierne bruddskifer- tørrmur mellom. Grøntareal og beplatning. Felles eiet tomt for de to seksjonene.

Parkering

Parkering i garasje og på tomt. 

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Halvpart 2-mannsbolig er oppført i to etasjer over kjeller. Grunnmur er oppført i støpt betong. Veggkonstruksjon er oppført i bindingsverk og er kledd med stående panel. Taket er et flatt tak. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vinduer med 2-lags isolerglass.

Ferdigattest

14.07.2018

Eventuell adgang til utleie

Boligen har egen utleiedel i sokkeletasje.

Oppvarming

Vannbåren i alle 3.etasjene. Thermia Diplomat 1050 varmepumpe som henter ut energien fra berget under huset. Varmepumpen forvarmer også opp forbruksvann til dusj og annet daglig varmtvannsforbruk til ca. 54 grader. Videre oppvarming skjer elektrisk. Dette anlegget reduserer kostnad til varme og varmtvann men inntil en fjerdedel av normale kostnader, i tillegg til at oppvarmingsmetoden er svært inneklimavennlig og gir topp comfort. Fravær av støvsamlende radiatorer og varmeovner er også et pluss. Anlegget har termostater for hver sone.

Energimerke Energimerket B2

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

21.09.2007 - Dokumentnr: 753348 - Best. om vann/kloakkledn.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen 
Overført fra: Knr:5001 Gnr:78 Bnr:361 
Gjelder denne registerenheten med flere 


16.06.2008 - Dokumentnr: 485056 - Seksjonering
Opprettet seksjoner: 
Snr: 1 
Formål: Bolig 
Tilleggsdel: Bygning 
Sameiebrøk: 1/2 


Reguleringsplan og rammetillatelse

Eiendommen omfattes av kommuneplanens arealdel, vedtatt 27.09.2007. Eiendommen er vist som eksisterende tettbebyggelse. Eiendommen omfattes også av reguleringsplan R215E stadfestet 02.11.2006, med bestemmelser fra
R215 stadfestet 15.06.1961. Eiendommen er regulert til boligformål.

Diverse

Det foreligger planer om mulig åpning av deler av Fredlybekken som går på nordsiden av huset, samt ev. tursti i daldraget som går opp mot Nardosenteret. Ta kontakt med megler dersom mer informasjon ønskes.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Leiebeløp inkluderer

Felles bygningsforsikring

Oppdragets KR-kode

KR68.19167

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Felles bygningsforsikring

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr 1.399.624,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 5.038.647. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2017.  

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 186 222,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-,  med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre

Plantegninger

Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.  Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.  Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,8 % av salgssummen. Ved salgssum på kr. 7.400.000,- utgjør dette kr. 59.200,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 4.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning.
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Lovverk

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
minusVis mindre
Mikkel Presterud
Eiendomsmegler

Mikkel Presterud

Telefon
Mobil 97190599

Lurer du på noe

Mikkel svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.