Komplett salgsoppgave

Smidsrødveien 73 B

4 500 000 kr
240 m²
4 soverom
Velkommen til Smidsrødveien 73B
Velkommen til Smidsrødveien 73B
Nøtterøy/Smidsrød
Stor enebolig m/garasje beliggende på solrik tomt på 1,2 mål - Oppussingsbehov - Gang- og sykkelavstand til Teie torv

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  4 500 000 kr
 • Omkostninger
  113 670 kr
 • Totalpris
  4 613 670 kr
 • Byggeår
  1974
 • Soverom
  4 soverom
 • Bad
  3 bad
 • Primærrom
  240 m²
 • Bruksareal
  340 m²
 • Tomteareal
  1 254,2 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Grønn G

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Eneboligen oppleves praktisk og innholdsrik, med alle hovedfunksjoner på 1 plan og en stor kjeller med bla. dusjbad/wc, kjellerstue og mange bodrom mm. På hovedplanet er det vindfang, hall, separat toalett, trapperom til kjelleren, kjøkken, stue/spisestue, 4 soverom og 2 badeværelser. Huset varmes opp av en sentralfyr med bioolje og vedfyring i peisovn i kjeller og peis med innsats oppe. Det er deilige uteplasser på en stor, usjenert terrasse og i hagen som opprinnelig har en koselig beplanting med busker, stauder og hekk mot veien og mot naboer. Både boligen og hagen har behov for oppgradering og vedlikehold. Stedet har en sentral beliggenhet, Smidsrød Helsehus ligger på den andre siden av Smidsrødveien, det er busstopp få skritt unna inngangsdøren og det er sykkelavstand til det meste.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Smidsrødveien 73 B, 3120 NØTTERØY
Kommunenummer 3811, gårdsnummer 10, bruksnummer 80

Innhold

Totalt bruksareal: 340 kvm
Totalt primærrom: 240 kvm
Bruksareal:
Enebolig 340 kvm
Primærrom:
Enebolig:
Kjeller: 83 kvm: Kjellerstue, gang, dusjbad/wc, hobbyrom, vindfang og trapperom
1. etasje 157 kvm: Vindfang, hall, toalettrom, trapperom, kjøkken, stue/spisestue, gang, 4 soverom, dusjbad/wc og bad/wc
Sekundærrom:
Enebolig:
Kjeller: 70 kvm: Rom med opplegg til vaskemaskin, teknisk rom/fyrrom og 5 boder
1. etasje 30 kvm: Garasje
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 17.11.2022 utført av Boligtakst Vestfold AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er planavvik fra disse. Kjeller har vesentlig større faktisk areal enn hva som er byggemeldt (innhentede plantegninger viser at diverse areal i
kjeller ikke er utgravd). Karnapp i stue ikke vist på plantegninger og antas derfor ikke å være byggemeldt. Se også punkt om ferdigattest.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Enebolig oppført i tre over grunnmur i 1974. Boligen er oppført i en etasje samt kjeller og loft. Garasje i tilknytning til boligen samt en frittliggende garasje oppført i tre i 2004, ihht. tilstandsrapporten. Les for øvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Det gjøres spesielt oppmerksom på:
Det antas at baderommene er 25 år eller mer. Skjulte konstruksjoner slik som tettesjikt (membran) bak fliser har passert anbefalt brukstid og det må påregnes full renovering av baderommene innen kort tid for at
våtrommet skal tåle en normal bruk etter dagens krav (tett våtsone).
Rom med sluk og opplegg til vaskemaskin i kjeller er ikke bygd med vanntette konstruksjoner og kan derfor ikke sammenlignes med dagens standard og krav til utførelse for våtrom.
Det er registrert fukt stedvis i yttertakets underside (vann på loft). Utbedring må påregnes for å hindre ytterligere skade. Boligen har tydelige skjevheter/setninger.
TG 3:
- Det er påvist fuktskjolder/skader i takkonstruksjonen. Stedvis fuktskjolder i yttertakets underside samtidig som det også er registrert fukt i tilknytning til pipe/kanalgjennomføringer i yttertakets underside. Registrert vann på begrenset område under isolasjonen på loft.
- Tydelige skjevheter (loddavvik) på balkonger, terrasser og rom under balkonger.
- Det er ikke montert rekkverk på utvendige trapper.
- Det er målt høydeforskjeller i etasjeskille/gulv mot grunn - se takst for detaljer for høydeforskjellene.
- Våtrommene må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.
- Kjøkken har dårlig eller ingen trekk gjennom kanal/vifte.
- Det bør utføres en utvidet kontroll av det elektriske anlegget grunnet manglende dokumentasjon.
- Røykvarsler og håndslukkeapparat er eldre enn 10 år.
- Terreng faller inn mot bygning, det bør foretas terrengjusteringer.
- Det er påvist større sprekker og/eller skjevheter i støttemur av Leca ved verandaen.
Bobestyrer har registrert at det er defekt lås og klinke i terrassedør. Terrasserekkverk er dårlig.
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten om nevnte forhold. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.

Standard

Innholdsrik enebolig oppført 1974 med integrert garasje tilbygget 1994 og i tillegg en frittliggende garasje (bod i dag ) oppført i 2004. Boligen har alle hovedfunksjoner på hovedplanet og full kjeller. Det har en opprinnelig god og solid standard men har nå behov for generell rehabilitering og modernisering. Boligen har tydelige setninger. Huset ligger på en stor, solrik tomt på over 1,2 mål og ligger beskyttet fra hovedveien med hekk. Innkjøringsveien er en privat stikkvei fra hovedveien. Eneboligen har vindfang, hall med tilliggende toalett, 2 stuer, spisestue og kjøkken med spiseplass i en ende. I den andre fløyen er det 4 soverom og 2 bad. Det er balkong utenfor 3 av soverommene med utgang fra hovedsoverommet. Kjelleren har både innvendig og utvendig tilgang. Her er det kjellerstue, bod, verksted 1, vaskerom fyrrom men ny brenner (bio), matbod, verksted 2, og hobbyrom med varmekabel i gulv. Huset ligger sentralt på Nøtterøy. Langs gang- og sykkelstien beveger man seg trygt rundt i området, det er ca. 15 minutters gange til Teie torv og 30 minutter til Tønsberg by. Det er barnehage rett i nærheten. Eiendommen har et spennende potensial, med oppussing av boligen og stell av hagen.
Det er kun de hvitevarene som er listet opp som følger med. Disse hvitevarene følger med: Oppvaskmaskin, komfyr og kjøleskap.
Det gjøres oppmerksom på at hvitevarene er av eldre dato og kjøper må forvente slitasje som følge alder og normal bruk.

Oppvarming

Sentralfyring med radiatorer hvor fyrkjele er bygget om til biolje. Vedfyring i peisovn i kjeller og i peis med innsats på hovedplanet.
Det anbefales at sentralfyranlegget/radiatorovner kontrolleres/utføres service. Under tilsyn av feier 17.04.2019 ble det avdekket følgende avvik; Det er ikke tilfredsstillende atkomst frem til sotluke for feiing/uttak og tilsyn med skorstein. Ildstedet Dovre er plassert foran sotluke.
Det er usikkert men antas at det ligger nedgravd utvendig oljetank på eiendommen. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med nedgravd oljetank/parafintank om at tanken må fjernes og erstattes med miljøvennlige alternativ, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar ansvaret og evt. økonomiske følger av dette. For utfyllende informasjon, se www.oljefri.no.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 07.05.1974 Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Ferdigattesten omfatter ikke tilbygget garasje, frittliggende garasje, overbygget kjellernedgang og overbygg ved inngangsparti. Det er også planavvik fra godkjente og byggemeldte tegninger. Kjeller har vesentlig større faktisk areal enn hva som er byggemeldt (innhentede /opprinnelige plantegninger viser at diverse areal i kjeller ikke er utgravd). Karnapp i stue ikke vist på plantegninger og antas derfor ikke å være byggemeldt.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.
Dagboknr 1524, tinglyst 06.05.1961, type heftelse: Bestemmelse om bebyggelse og gjerdeplikt. Det er tillatt å bebygge eiendommen med pen ene-/tomannsbolig hvor eiendommen må gjerdes inn med flettverksgjerde eller annet pent gjerde.
Dagboknr 2603, tinglyst 05.05.1976, type heftelse: Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn, gang/sykkelsti og busslommer langs Smidsrødveien.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.
Eiendommen har tinglyst rett til vei med flere bestemmelser. Rettigheten er tinglyst på gnr. 10, bnr. 2, 230 og 231, med dagboknr 30.07.1973, tinglyst 30.07.1973.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Eiendommen er et dødsbo og hjemmel vil stå på avdøde frem til overskjøting til ny kjøper. Det gjøres oppmerksom på at det ikke vil bli tinglyst sikringsobligasjon eller annen form for pantesikkerhet på eiendommen før overskjøting. Oppgjør vil skje mot tinglyst skjøte.
Det er foretatt vask av eiendommen, det vil ikke bli foretatt ytterligere vasking for overtagelse til ny eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen har en sentral og fin beliggenhet på østsiden av Nøtterøy. Smidsrød Helsehus ligger rett over veien og Sjølystsenteret ligger i nabolaget. Praktisk med busstopp ved hovedveien. På sykkelstien er det enkelt å gå eller sykle til Teie torv som har de fleste sentrumsfunksjoner. På Teie finner man også Rosahaugparken og Rosanes med flotte områder for lek og rekreasjon, sommer som vinter. På Rosanes er det også båthavn og badesteder. Det er ca. 3,5 km til Tønsberg sentrum med alt av tilbud. På Nøtterøy er det flotte turområder i skog og mark, badestrender og golfbane. Eiendommen sogner til Labakken skole og Teigar ungdomsskole. Nøtterøy og Færder videregående skole. Det er barnehager i nærheten.

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum kjør mot Nøtterøy. Ta Smidsrødveien til venstre i Teie veidele. Følg veien utover forbi Teie torv, videre forbi Coop matvareforretning på venstre side, fortsett til Smidsrød helsehus på høyre side, stikkveien til eiendommen ligger da straks på venstre side av Smidsrødveien. Det vil bli skiltet til fellesvisninger.
Se også google maps - det er enkelt å finne frem i kartet.

Barnehager, skoler og fritid

Eiendommen sogner til Labakken skole og Teigar ungdomsskole. Nøtterøy og Færder videregående skole. Det er barnehager i nærheten.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Huset ligger pent til på eiertomten på hele 1 254,2 kvm. Gårdsplassen og innkjøringen til enkelt garasjen er stenlagt. Det er beplanting av stauder og busker i hagen som også har hekk og busker mot naboer og Smidsrødveien. Hagen har ikke hatt nødvendig stell og vedlikehold den senere tiden og har nå behov for et grundig gjennomgang med kapping og beskjæring av trær, busker og hekk. Plenområdet må slås og klippes, bed og terrasseområder må renses opp i og lukes. Den solrike og romslige hagen har et flott potensial.

Parkering

Parkering på egen gårdsplass og i integrert garasje. Frittliggende garasje benyttes som bod. Øvrig parkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Boligbebyggelse nåværende jfr. kommuneplan (31.01.2018)..
Eiendommen ligger i et område regulert til Gang-sykkelveg og annen veggrunn - tekniske anlegg i henhold til reguleringsplan Sjølyst trafikkløsninger datert 16.12.2020 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 16.12.2030. ref vedlagte situasjonskart/Reguleringsplan/bestemmelser
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 15 370,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen (dødsbo).

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 1 302 948,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 4 690 614,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.613.670,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr 14.650,- for eneboliger større enn 230 kvm.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Birger Henry Olsen dødsbo ved offentlig skifte

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Skjemaet er fylt ut av bobestyrer iht dennes kjennskap om eiendommen. Da denne ikke har bebodd eiendommen kan kjennskapen være mangelfull. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If. Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 18.400,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 21-0120/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Tønsberg
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR21.22120

Dato

Sist oppdatert: 22. november 2022 kl. 11:05

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██

Ser du etter lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.