Komplett salgsoppgave

Ødegårdssvingen 33C

7 300 000 kr
170 m²
4 soverom
Ødegårdssvingen 33C
Ødegårdssvingen 33C
Hans Petter Søvik
Presenteres av
Hans Petter Søvik
Langhus
Nyere (2016) stor kjedet enebolig | Praktikantdel | Integrert garasje | Nærhet til tog, skoler, barnehage, marka

Estimert lånekostnad pr. mnd kr. 0

 • Prisantydning
  7 300 000 kr
 • Omkostninger
  183 670 kr
 • Totalpris
  7 483 670 kr
 • Byggeår
  2016
 • Soverom
  4 soverom
 • Bad
  3 bad
 • Primærrom
  170 m²
 • Bruksareal
  199 m²
 • Tomteareal
  1 011 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig i kjede
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Rød B

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Ødegårdssvingen 33C er en nyere bolig med moderne standard og tilbaketrukket plassering, i en fredelig blindgate midt i Langhus. Fasaden er funkis-preget og romløsningen innholdsrik. Det er etablert en praktikantdel som i dag leies ut. Her kan du flytte rett inn i et moderne hjem og bo bekvemmelig i hverdagen, med få minutters gangavstand til både barnehage, skoler og forretninger. Kort fortalt:
 • Ny og moderne standard
 • 3 sov, 3 bad og 2-(3) stuer
 • Vestvendt terrasse
 • Nytt hovedkjøkken
 • Integrert garasje
 • Store friområder i nærheten, lysløyper inkludert
 • Enkel vei ut på E6, cirka 20 minutter til Oslo sentrum
Velkommen skal dere være!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Ødegårdssvingen 33C, 1405 LANGHUS
Kommunenummer 3020, gårdsnummer 120, bruksnummer 161, seksjonsnummer 1, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 199 kvm
Totalt primærrom: 170 kvm
Primærrom:
Underetasje 77 kvm: Entré, trimrom, stue, kjøkken, to bad, soverom
1. etasje 93 kvm: Stue/spisestue, kjøkken, gang, bad, tre soverom
Sekundærrom:
Kjeller 15 kvm: Garasje
Underetasje 14 kvm: Bod og teknisk rom
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 18.08.2022, utført av Ståle Gran Skøien. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført over to plan, samt kjeller. Boligen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker av betong- og trekonstruksjoner. Fasader utført i pussede og malte fasadeplater. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med takpapp. Entrédør i PVC med felt av glass fra byggeår. Balkongdører og vinduer med karmer av PVC i 2- og 3-lags glass fra byggeår. Les for øvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Det gjøres spesielt oppmerksom på:
TG3: Det er ikke etablert komfyrvakt på kjøkkenet. Komfyrvakt må etableres.
Flere deler av boligen har fått TG2 (tilstandsgrad). For informasjon om dette, se supplerende tekst i tilstandsrapporten. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.
Det har tidligere blitt påvist forekomst av skjeggkre. Dette ble bekjempet gjennom skadedyrfirma, via forsikring. Kjøper overtar risikoen for dette forholdet. Konferer med megler for ytterligere informasjon.
NB!
Interessenter må lese mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i den vedlagte tilstandsrapporten. I rapporten fremkommer de forskjellige tilstandsgradene og en spesifisert fremstilling av standard og kvalitet.
Selgers egenerklæring ligger også vedlagt, og må leses og forstås av interessentene.
Kjøper overtar ansvar og risiko for å ha lest og forstått innholdet i takstrapporten, egenerklæringen og øvrig salgsdokumentasjon før bud inngis, og overtar ansvar og risiko for dette.

Moderniseringer og påkostninger

- Nytt kjøkken
- Installert varmepumpe

Standard

Kjedet enebolig med fine uteplasser, hage, 4 soverom, tre bad og integrert garasje.
Entré:
Velkommen inn i en romslig entré med garderobeskap og ekstra knaggrekker. Det er plass til skoskap og sittebenk i tillegg.
Kjøkken i 1. etasje:
Kjøkken med delvis åpen løsning mot stue/spisestue. Kjøkkeninnredning fra 2020 med glatte fronter. Benkeplater av laminat. Planlimt oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur. Laminert plate mellom kjøkkenbenk og overskap. Benkskapsbelysning og stikkontakter under overskap. Frittstående kjøleskap med frysedel samt isdispenser. Integrert oppvaskmaskin, mikro og komfyr med nedfelt induksjonstopp tilkoblet komfyrvakt.
Ventilator i overskap tilkoblet avtrekkskanal. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Stoppeventiler plassert under oppvaskkum.
Kjøkken i underetasjen:
Kjøkken med delvis åpen løsning mot stue. Kjøkkeninnredning fra 2020 med glatte fronter. Benkeplater av laminat. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur. Laminert plate mellom kjøkkenbenk og overskap. Benkskapsbelysning og stikkontakter under overskap. Frittstående kjøleskap med frysedel, samt oppvaskmaskin. Integrert komfyr med nedfelt platetopp. Ventilator på vegg. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Stoppeventiler plassert under oppvaskkum.
Stuer:
Romslig stue med spisebord og stoler i praktisk tilknytning til kjøkkenet. Ellers plass til sofa og TV med tilhørende møblement. Store vinduer slipper inn naturlig lys. Utgang fra stue/spisestue til delvis overbygget vestvendt markterrasse på ca. 27 kvm. Pergola fra 2020.
Det som omtales som praktikantdel, har også en stue/kjellerstue. Praktikantdelen har egen ytterdør, samt egen dør internt.
Rom ved entré, kan også brukes som en kjellerstue. Vinduene her er ikke godkjent som rømningsvinduer. Rommet er i dag brukt som type "trimrom". Her kan man få unnagjort treningsøkten for dagen, uten å måtte forlate hjemmet.
Bad i 1. etasje:
Baderom fra byggeår. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Nedsenket himling av malt flate med downlights. Vegghengt servantskap med skuffer. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speil med belysning og stikkontakter på vegg over servant. Dusj på gulv med skyvedør av glass. Dusjarmatur tilkoblet veggmontert hånddusj. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Hånddusj ved toalett. Avtrekksventil plassert i himling. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Stoppeventiler plassert under servant. Opplegg for vaskemaskin.
Bad 1 i underetasjen:
Baderom fra byggeår. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Himling av malt flate med downlights. Vegghengt servantskap med skuffer. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speil med belysning og stikkontakter på vegg over servant. Dusj på gulv med innfellbar glassvegg. Dusjarmatur tilkoblet veggmontert hånddusj. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Avtrekksventil plassert i himling. Vannrør av typen rør-i rør system. Synlige avløpsrør av plast. Stoppeventiler plassert under servant.
Bad 2 i underetasjen:
Baderom fra byggeår. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Himling av malt flate med downlights. Vegghengt servantskap med skuffer. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speil med belysning og stikkontakter på vegg over servant. Dusj på gulv med innfellbar glassvegg. Dusjarmatur tilkoblet veggmontert hånddusj. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Avtrekksventil plassert i himling. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Stoppeventiler plassert under servant. Fordelerskap for rør-i-rør system med stoppekraner plassert i vegg. Opplegg for vaskemaskin.
Soverom: Boligen har 4 gode soverom. Garderobeskap, samt skyvedørsgarderobe på soverom. Rommene er malt i lyse farger.

Løsøre og tilbehør

Kjøleskap vil ikke følge med salget.

Oppvarming

Oppvarming med varmepumpe og elektrisitet. Balansert ventilasjon.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 07.10.2016. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Boligen har ikke egen godkjent utleiedel, men kjellerstuedelen her lagt opp som en praktikantdel, med stue, kjøkkenkrok, bad og soverom. Egen ytterdør og intern dør. Kjøkkenkrok er etablert i etterkant og stemmer ikke med innredningen i tegningen. Det øvrige virker som det samsvarer med byggetegningene (se vedlagt).
Seksjoneringsbegjæringen ligger også nedlastbar i annonsen.
Kjøper overtar eiendommen og alt ansvar for den, slik den framstår på visning, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Ferdigattest og bygningstegninger ligger vedlagt i annonsen, og interessenter bes sette seg inn i relevante dokumenter før bud inngis.
Små avvik fra byggetegningene og dagens virkelighet kan forekomme. Komme må godta dette og overtar risiko og ansvar for dette videre.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:
Dagboknr 418746, tinglyst 27.05.2013, type heftelse: Bestemmelse om adkomstrett/bestemmelse om bebyggelse/bestemmelse om vann- og kloakkledning: Omhandler rett til evigvarende rett til gang- og kjøreadkomst over gnr. 120, bnr. 161, samt bruk av nødvendig areal til vedlikehold av fremtidig garasje som anlegges på bnr. 34. Det samme gjelder rett til eksisterende rørtrasé, vedlikehold og påkobling av overvann, spillvann og vann i eksisterende trasé. Det skal ikke oppføres bygning nærmere enn 8 m. fra bygning på bnr. 34, ved nybygg på gnr. 120/161.
Dagboknr 86752, tinglyst 30.01.2015, type heftelse: Bestemmelse om adkomstrett: Omhandler rett til å gå over eiendom med bnr. 161.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.
Den praktikantdelen som er i dag leies ut, er ikke formelt registrert som egen utleiedel/egen boenhet. Planløsning og dører er i hht. byggetegninger. Kjøkkenkrok er etablert i etterkant og er ikke på byggetegninger, men rommet er der på tegningene.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Enebolig i kjede, beliggende i et sentralt og barnevennlig boligfelt på Langhus, i Nordre Follo kommune. Det er gode solforhold og usjenert. Kort avstand til idrettsanlegg, togstasjon, Langhus senter med diverse forretninger og øvrig servicetilbud. Det er ca. 5 km til Ski sentrum med blant annet Ski Storsenter, hotell, kinosenter, offentlige kontorer og øvrige servicetilbud. Ca. 20 minutter kjøring til Oslo. Ca. 25 minutter med tog til Oslo.
Flotte turmuligheter i umiddelbar nærhet og kort avstand til lysløype. Ca. 10-15 minutter kjøring til badestrand på Vinterbro/Nesset og til Tusenfryd fornøyelsespark.

Adkomst

Fra Vevelstadveien: Ta inn Ødegårdsveien. Ta deretter første til høyre inn Ødegårdssvingen.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Kort avstand til Langhus barneskole, Haugjordet ungdomsskole og flere barnehager. Nærmeste videregående skoler er Ski Videregående skole og Drømtorp videregåendeskole. For nærmere informasjon se vedlagt nabolagsprofil.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Felles eiet tomt på 1.011 kvm. Tomten er skrånende og opparbeidet med singlet oppkjørsel og biloppstillingsplass. For øvrig er tomten opparbeidet med plenareal, trapper og forstøtningsmurer av naturstein.

Parkering

Parkering i integrert garasje og på felles gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse og felles avkjørsel i henhold til reguleringsplan for Ødegården, Østreng m.v. (felt R1/R2), med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 10.01.1975.
I kommuneplan Nordre Follo 2019-2030 fremgår det følgende hensynssone:
1.011 kvm. av tomten: H310_1 Ras og skredfare. Dette gjelder for store deler av Nordre Follo kommune.
Reguleringsplaner under arbeid i nærheten (500 meter):
Parkveien 3-5, Langhus stasjon.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 17.487,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Strømforbruk som tilsvarer ca. kr 20.000 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på ca. kr 9.000,- inkl. innbo.
Privat brøyting: Ca. 1.300,- (sist vinter)
Boligen er tilknyttet Viken Fiber/Altibox som leverandør av internett og har avgift på kr 749,- pr. mnd. Dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2022 var kr 1.931.508,- i følge selger. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 6.800.000,-
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.483.670,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Thu Hong Thi Duong og Ngoc Oai Huynh

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Velforening

Langhus Velforening

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,75 % av salgssummen
Minimumsvederlag: kr 45.000,-
Tilrettelegging: kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 19.900,-
Visninger/privatvisninger/overtakelse: kr 2.900,- pr. visning. De to første visningene er gratis.
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 46-0150/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Ski
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR46.22150

Dato

Sist oppdatert: 06. september 2022 kl. 13:13

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.