Komplett salgsoppgave

Bjørkøya 149

5 990 000 kr
88 m²
4 soverom
Bjørkøya 149 - nybygd hytte med supre sol -og utsiktsforhold.
Bjørkøya 149 - nybygd hytte med supre sol -og utsiktsforhold.
Kart
Del
Brevik - Bjørkøya
Solrik, vestvendt, helårs funkishytte med fin sjøutsikt, nærhet til sjøen, 4 soverom og bryggeplass.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  5 990 000 kr
 • Omkostninger
  150 920 kr
 • Totalpris
  6 140 920 kr
 • Byggeår
  2022
 • Soverom
  4 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  88 m²
 • Bruksareal
  90 m²
 • Tomteareal
  810,1 m² (eiet)
 • Type
  Fritidseiendom ved sjøen
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Rød C

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Oppmøte på Salen båthavn. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

- Hytta har et lyst og moderne interiør, med innslag av naturfarger. Gulvene i hele hytta har lys eikeparkett, og veggene er malt hvite. Store vindusflater og glassdører som kan foldes helt sammen, visker ut skille mellom inne og ute. Stue og kjøkkendel er lys og med like fin utsikt som fra terrassen.
- Markterrassen strekker seg langs hele hyttas vest, syd og nordside og det er god plass til flere sittegrupper. Utelivet er med andre ord sikret.
- Bjørkøya er en sommerøy som av mange brukes hele året. Her finnes fine turstier, sandstrender, svaberg og en liten vannliljedam. Bryggeanlegget hvor hytta har en båtplass ligger skjermet og det er kort vei ned dit fra hytta. Øya kan også by på sommeråpen restaurant og bilfergeforbindelse med fastlandet.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Bjørkøya 149, 3950 BREVIK
Kommunenummer 3806, gårdsnummer 32, bruksnummer 140, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 90 kvm
Totalt primærrom: 88 kvm
Primærrom:
1. etasje 88 kvm: Entré/gangareal, 4 soverom, 2 bad og kjøkken.
Sekundærrom:
1. etasje 2 kvm: Teknisk rom/vaskerom.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 17.04.2023 utført av Taksttjenester Grenland AS.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.  
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført med støpt betongplate på mark på byggegrunn av sprengsteinsfylling.
Yttertaket er tekket med papp fra ca. 2022 i.h.t opplysninger gitt av eier. Takrenner, nedløp, på boligen er av plastbelagt stål. Liggende Royalimpregnert kledning. Balkongdør, vinduer og ytterdører i aluminium.
Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Det gjøres spesielt oppmerksom på forhold som i rapporten har fått TG2:
-Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne.
-Det er ikke mulig å ta hulltagning i våt sone da det er yttervegg og våtrom i tilstøtende rom og forholdet markeres med TGIU.
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten om det ovennevnte. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette. 

Standard

Utvendig har hytta hentet farger lokalt. Inne spiller slette lysmalte vegger og lys eik sammen med lysets endringer gjennom dagen. Dette er på ingen måte en A4-hytte. Den er moderne i utrykket. Kjøkkeninnredningen er levert av Strai kjøkken med hvite slette fronter og med en benkeplate i teknisk komponert naturstein. Design armatur og håndtak i gull kombineres fint med eikedetaljer. Integrerte hvitevarer i høy kvalitet med komfyr plassert i god høyde, kjøle- og fryseskap og oppvaskmaskin. Koketoppen med integrert ventilator er plassert på en kjøkkenøy med stor benkeflate og rikelig med oppbevaringsplass i skuffer under. Stua har en sone på hver side av kjøkkenet med store vindusflater med elektrisk styrt innvendig solskjerming, og ut for spisebordet kan store glassdører foldes sammen slik at inne og ute nærmest går helt i ett. For at flere skal kunne bruke hytta samtidig er soverommene lagt på rekke og rad mot øst med gangen mellom som skiller stue og kjøkken. Dette gjør det enkelt å kombinere aktivitet og hvile. Med unntak av hovedsoverommet har hvert av soverommene plassbygde køyesenger for å utnytte plassen maksimalt. Men det er mer gjennomtenkt enn som så: I gangen utenfor soverommene er det bygget nisjer for oppbevaring. 9 av 10 hytteeiere ville kanskje lukket dette med skyvedør eller vanlige skapdører. Men her er det åpent inn. Kanskje en utfordring å holde det ryddig, men det gir en mye større romvirkning, gangen føles som et rom, snarere en en trang korridor. I tilknytning til gangen ligger også hovedbadet som er flislagt med store flis. Baderomsinteriøret er gjennomgående holdt i sort med heldekkende servant i seksjon, wc med innebygget cisterne og dusjhjørne. Bad nummer to ligger i tilknytning til hovedsoverommet og er bygget over samme lest, men med på mindre areal. Et teknisk rom har også plass til vaskemaskin.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med varmekabler på bad og panelovner på alle soverom. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, følger dette heller ikke med. 

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 29.03.2022. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.
Takstmannen påpeker at vinduene på de tre minste soverommene er for små til å fungere som rømningsvei når de åpnes. Det er krav til rømningsvei fra annethvert soverom.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser. Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:
Det er pliktig medlemskap i velforeningen på øya. Dagboknr. 994070 - Bestemmelse iflg. skjøte, tinglyst 28.10.2016.
Eiendommen har tinglyst rett til adkomst, parkering for en bil og båtplass på 3 meter i felles bryggeanlegg på gnr. 32, bnr. 1. Rettighetene tinglyst 01.09.2020 med dagboknr. 2952093.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Bjørkøya er ca. 1.400 mål og ligger midt i Langesundsfjorden, mellom Brevik og Langesund. Øya har i senere år blitt rustet opp, sandstrender er ryddet og turstier er etablert. Det er også opparbeidet nye friarealer. Det er samtidig blitt bygget mange nye hytter på øya, og denne tomta ligger høyt og fritt. Her er det meget gode solforhold og det er kort avstand til sjøen med båtplass i felles bryggeanlegg med faste båtplasser, gjestebrygge og badeplass. Det er også sommeråpen restaurant på øya. Kjente sommersteder som Brevik, Helgeroa og Langesund med herlige sommerkonserter på Wrightegaarden ligger kun en kort båttur unna. Reiser du litt lenger så er Jomfruland, Kragerø og Stavern innen rekkevidde.

Adkomst

Med båt fra Stathelle, Langesund, Brevik eller andre fastlandsforbindelser i området. Øya har også bilfergeforbindelse. Fergen går i rute fra Brevik og rundt til de største øyene i fjorden og har flere anløp om sommeren. Den korresponderer også med ferge til øyer litt lenger ute i fjorden, noe som gir mulighet for såkalt øyhopping. Det er også fergeanløp til øya vinterstid. Fergekaien skal nå oppgraderes slik at større ferge kan settes i drift fra høsten av. Det vil derfor ikke være bilferge store deler av mai og juni. Rutetider og informasjon finnes på www.fergene.no.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 810 kvm. Tomten er opparbeidet med gressplen og terrasse av betongheller langs hyttas syd, vest og nordside. Her er det god plass til langbord, loungegrupper og blomsterkrukker. På et område bak hytta er det gruset dekke, her er det planlagt oppføring av uthus.

Parkering

Eiendommen har rett til parkering på områdets felles biloppstillingsplass. Det er adkomst for bil frem til husveggen og plass til parkering. Det er iht. reguleringsbestemmelsene et generelt kjøreforbud på Bjørkøya. Det tillates kjøring til eiendommene for av og pålessing.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via sjøveien med bilferge eller egen båt. Veinettet på øya er privat med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via Bjørkøya vann- og avløpslag og private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse i henhold til reguleringsplan for Bjørkøya datert 27.02.2018 med tilhørende reguleringsbestemmelser, datert 03.02.2021 (endring etter enklere prosess). Da hytta ble byggesøkt var maks utnyttelsesgrad 100 kvm. Det er etter endring i 2021 blitt oppjustert til 130 kvm for dette hytteområdet.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 21 564,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og eiendomsskatt.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 7 500,- pr. år. / 1 500 - 2 000 kwh. pr. år. 
Fritidsboligen har en årlig forsikringspremie på kr 2 748,-.
Velavgift er kr 500,- pr. år.
Årlig avgift til Bjørkøya vann- og avløpslag, kr. 2.000,-. pr. år.
Årlig felleskostnad for bryggeanlegget er kr. 400,- pr. meter for 2023. I felleskostnaden inngår andel av strøm og vann til bryggeanlegget, forsikring av anlegget, ettersyn og vedlikehold. Som eier av båtplass må du være medlem i bryggeforeningen.
Det skal etableres et veilag og alle hytteeiere som har veirett må årlig bidra med inntil kr. 5 000,- + 1 000,- for andel av drift og vedlikehold av veiene på øya. Når veilaget har bygget opp en garantikapital på kr. 500 000,- vil nok det årlige beløpet reduseres noe. Innbetalingen vil også bidra inn i etablering og vedlikehold av nytt fergeleie til den elektriske ferga som er planlagt.
Boligen er ikke tilknyttet nettverk for kabel-tv/internett. Selger har streamet over mobilt nett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Brannvesenet er pålagt å føre tilsyn med, og å feie pipeløp i alle fritidseiendommer. Det vil kunne medføre kostnader for kjøper til utbedring av evt. fremtidige pålegg og anmerkninger.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2021 var kr 800 000,- ifølge skatteetaten.
Det er ikke fastsatt formuesverdi for eiendommens bygningsmasse på nåværende tidspunkt.
Formuesverdien for sekundærboliger (øvrig bruk av eiendommen, f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) skal for inntektsåret 2022 ikke overstige 95% av dokumentert markedsverdi. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.140.920,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring. For hytter er prisen på If Hyttepakke kr 9.900,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Erik Nilsen

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring og eventuelle reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven i tillegg til tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom If.  I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha overfor selger. 
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel renteforsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If. Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver.
Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD-knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  
Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr SMS eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i SMS og e-post kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.
Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp.
Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.
Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak overfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bl.a. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4. Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank. Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Generelle bestemmelser
Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. 
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.
En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke.  Dette er nærmere beskrevet nedenfor. 
På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er".  Selger kan ikke ta «som den er»- forbehold overfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud.
Budgiver skal i budskjema avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/ person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Budgivere får informasjon dersom andre bud er inngitt av en som ikke er forbruker. 
Forbrukerkjøp - definisjon
Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
Forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at mangelskravet ikke blir rettet i tide på en tydelig måte.
Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Ikke-forbruker (næringsdrivende) – definisjon 
Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. 
Ikke-forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen.
Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. 
Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. 
Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3)

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 3,75% av salgssummen.
Minimumsvederlag: kr 45.000,-
Tilrettelegging: kr 15.000,-
Oppgjør: kr 6.000,-
Markedspakke: kr 19.400,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 28-0051/23
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Bamble og Porsgrunn
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR28.2351

Dato

Sist oppdatert: 13. september 2023 kl. 15:47

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Oppmøte på Salen båthavn. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.