Solgt: 8 550 000 kr

Kittel-Nielsens vei 75B

7 000 000 kr
77 m²
3 soverom
Jon Henrik Mathisen
Presenteres av
Jon Henrik Mathisen
Nordstrand
Vestvendt 4-roms i firemannsbolig med solrik hage, garasje og attraktiv beliggenhet. Nytt bad og kjøkken fra 2018/2017
 • Prisantydning
  7 000 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  21 434 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1950
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  77 m²
 • Type
  Aksjeleilighet
 • Eierform
  Aksje
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 000 kr
 • Energimerke
  Rød F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Kittel-Nielsens vei 75B er en sjarmerende 4-romsleilighet i firemannsbolig med attraktiv beliggenhet på Nordstrand. Leiligheten ligger i 1. etasje med direkte adkomst til en stor og solrik hage mot vest. Her bys det på en fantastisk velstelt og sommerlig idyll som er pent opparbeidet med åpent plenareal, frukttrær, prydbusker og frodige beplantninger. Perfekt for barnefamilier. Leiligheten har nytt kjøkken fra 2017 og nytt bad fra 2018. Gang, soverom og overflater ble også pusset opp med tidsriktige fargevalg og materialer i 2017. Parkering i egen garasje med elbil-lader. Aksjelaget har en prosess gående der målet er å tildele kjellerareal til leilighetene i 1. etasje og loftet til leilighetene i 2. etasje. Boligen ligger skjermet for trafikk og innsyn, men har en sentral beliggenhet.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Kittel-Nielsens vei 75B, 1163 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 183, bruksnummer 250, ideel andel 1/1
Aksjenummer 5, Sæter Bosteder AS, organisasjonsnummer 934794540

Innhold

Totalt bruttoareal: 84 kvm
Totalt bruksareal: 77 kvm
Totalt primærrom: 77 kvm
Primærrom:
1. etasje 77 kvm: Entré, stue, kjøkken, bad og 3 soverom/kontor.
I tillegg disponerer boligen to kjellerboder på ca 4,7 og ca 6,7 kvm, samt deler av loftet oppmålt til ca 37 kvm i gulvflate
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 02.06.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Firemannsbolig fra 1950 over 2 etasjer samt kjeller og loft. Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med grunnmur og bærende konstruksjoner av betong og trekonstruksjoner. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Utvendige fasader med stående trekledning. Saltak i trekonstruksjoner belagt med betongtakstein. Leiligheten har entredør i trefiber med glassfelt fra byggeår. Balkongdør med trekarmer og to-lags glass fra 1981. Vinduer med trekarmer og to-lags glass fra 1977/81.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
TG2:
- Bad på grunn av noe svakt fall til sluk og plassering av vindu i våtsone.
- Avløpsrør av støpejern er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset/usikker restlevetid.
- Stedvis noe bruksslitasje på parkett.
- Det er noe merkbare skjevheter i boligen, som ikke er unormalt i eldre bygninger. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er på tilfeldige steder oppmålt til ca 20 mm i stue.
- Panel er vurdert til å være fra byggeår. Stedvis noe sprekker/råteskader i bunn av panel.
- Vinduer og dører er av eldre dato.
- Rekkverk og gulvbord på veranda har noe sprekker og slitasje.
- Det vurderes at grunnmuren mangler fuktsikring, og det er fuktmerker/tegn på utilsiktet fuktighet i kjelleretasjen.
TG3:
- Det er ikke etablert ubrennbar plate under ildsted.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Entré:
Innbydende entre med gulvvarme og downlights. Praktisk mulighet for oppbevaring av yttertøy og sko i garderobeskap med speildør. Entréen gir et umiddelbart godt førsteinntrykk av boligen.
Baderom:
Lekkert nytt bad fra 2018 med gulvvarme. Badet er innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne med glassvegger og servant med tilhørende skap og speil. Fliser og overflater holdt i en tidløs stil og med downlights i himling. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
Kjøkken:
Pent IKEA-kjøkken fra 2017. Her er det rikelig med plass til spisebord ved vindu med hyggelig utsyn. Kjøkkenet er innredet med glatte fronter, laminat benkeplate og integrerte hvitevarer. Integrerte hvitevarer inneholder induksjonstopp, stekeovn, kaffemaskin, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Det er varme i gulv og downlights i tak. Komfyrvakt på platetopp og lekkasjevarsler under kjøkkenbenk. Varmtvannsbereder på 101 liter fra 2017 plassert under kjøkkenbenk. Hvitevarer medfølger leiligheten.
Stue:
Boligen inneholder en kombinert stue med plass til spisestue. Ett av soverommene har også en skyvedør, som gjør at man enkelt kan forlenge stuen ved behov. Her legges alt til rette for hyggelige frokoster, brunsjer, middager, lekselesing og spillkvelder. Eldre peis i stuen varmer godt på kalde høst- og vinterkvelder. Adkomst fra stue til veranda, terrasse og hage mot vest. Verandaen er på ca. 11 kvm og terrassen på ca. 9 kvm. Terrassen er ny i 2021.
Hage:
Eiendommen har en stor og solrik hage mot vest, skjermet for trafikk og innsyn. Her bys det på en fantastisk hage – en velstelt og sommerlig idyll som er pent opparbeidet med gjerder, åpent plenareal, frukttrær, prydbusker og frodige beplantninger. Det åpne plenarealet legger til rette for ballspill, trampoline, lek og moro.
Soverom:
Boligen inneholder i dag 3 gode soverom som også kan benyttes som kontor. Rikelig med plass til oppbevaring i garderobeskap på hovedsoverom.
Lagringsplassen sikres med 2 boder i kjeller ( 4,7 kvm og 6,7 kvm) samt 1 bod på loftet (37 kvm gulvflate). Det finnes også fellesboder og fellesvaskeri i kjelleren.
For ytterligere informasjon om boligens standard se selgers egenerklæring og vedlagt boligsalgsrapport.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med elektriske panelovner og gulvvarme på bad, entré og kjøkken. Åpen peis i stue. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger uattestert ekspedisjonsdokument fra 09.10.1947. Da dokumentet ikke er ferdigattestert foreligger det ikke endelig ferdigattest for eiendommen. Det foreligger dog et bygningskontroll notat fra 1950 hvor det er påført at eiendommen kan ferdigattesteres. Det er iflg. plan- og bygningsetaten ikke uvanlig at det mangler ferdigattestering på eiendommer av denne alder. Bygget er benyttet til boligformål siden ca 1950.
Vi gjør oppmerksom på at det kan være gjort endringer på eiendommen etter at ekspedisjonsdokument er gitt. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Aksjene overdras fri for pengeheftelser med unntak av andel fellesgjeld.
Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av aksjelagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.
Dagboknr. 828, tinglyst: 28.01.1948:
Bestemmelse om veg og bebyggelse. Tomten kan ikke bebygges med annet en villabebyggelse beregnet for maks 4 familier. Dersom kommunen forlanger det kan kommunen krevet at aksjelaget vederlagsfritt avstår fra deler av egen grunn og betaler for utvidelse og opparbeidelse av vei. Det samme gjelder for opparbeidelse av halv bredde (2 meter) av stikkvei som ligger syd på eiendommen.
Dagboknr. 12676, tinglyst: 03.12.1948:
Bestemmelse om vann/kloakkledning. Eiendommen skal være tilkoblet offentlig kloakk- og vannett. Aksjelaget har ansvar for reparasjoner og vedlikehold på private stikkledninger. Forandringer ved ledningsnettet forårsaket av opparbeidelse eller utvidelse av vei bekostes av aksjelaget.
Dagboknr. 12158, tinglyst: 15.10.1951:
Bestemmelse om vann/kloakkledning. Aksjelaget avgir erklæring om ansvar for reparasjon og vedlikeholdsansvar for kloakk- og vannledninger på tomten.
Dagboknr. 6176, tinglyst: 30.04.1968:
Skjønn. Tidligere ekspropriasjon på tomten der garasjen ligger.
Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Eventuell adgang til utleie

Aksjeeier kan ikke uten samtykke fra styret i aksjelaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan aksjeeier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis aksjeeier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utover dette må aksjeeier få årlig godkjennelse fra styret. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Solrik og sentral beliggenhet i et populært villaområde på Nordstrand. Området utmerker seg som et barnevennlig område med begrenset biltrafikk og kort vei til skoler og fritidstilbud som bl.a. «Niffen».
Fra eiendommen er det kun noen hundre meter til Sæter med hyggelig torg med pent opparbeidede utearealer og mange nye caféer, spisesteder og butikker, samt Meny og Rema. På Sæter ligger også bussholdeplass og trikkestasjon.
Det er heller ikke langt til Lambertseter og Holtet. Lambertseter Senter kan by på et rikelig utvalg av butikker og spisesteder, samt Vinmonopolet, bibliotek og Symra Kino, mens man på Holtet bl.a. finner den populære delikatessebutikken Jacobs.
Et rikt fritidstilbud i nærmiljøet, med bl.a. gangavstand til flere badestrender langs fjorden og til Østmarka med flotte tur og rekreasjonsmuligheter, sommer som vinter. Mot sentrum finner du området rundt Ekebergsletta som kan tilby lysløype, idrettsanlegg, minigolfbane, ridesenter, husdyrpark, store friområder, den nye skulpturparken og Ekebergrestauranten m.m.
Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.:
Få minutters gange til Nordstrand IF på 'Niffen' med nyere håndballhall og fotballbane med kunstgress. NIF har et stort miljø for håndball og fotball for barn i alle aldre.
Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien.
Kort avstand til områdets lokale alpinbakker - Sloreåsen og Leirskallen.
Lambertseter idrettsforening med flott friidrettsanlegg og fotballbaner på Lambertseter - svømmehall i tilknytning til Lambertseter skole samt lokal lysløype på Bergkrystallen.
Treningsstudio: Evo på Sæter, BestHelse på Holtet og SATS på Lambertseter.

Adkomst

Lindbäckveien - Kittel-Nielsens vei - Nummer 75 B ligger på høyre hånd inn en stikkvei.

Barnehager, skoler og fritid

Flere barnehager i nærområdet.
Iflg. Utdanningsetaten sogner Kittel-Nielsens vei 75 B til Nordseter Skole.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 3 680 kvm som tilhører aksjelaget. Leiligheten har vedtektsfestet bruksrett til egen hagedel. Hagen er opparbeidet med busker, trær, diverse beplantning, plenområde og sittegruppe. Internveier i området er belagt med betongheller og asfalterte internveier. Hagedel som disponeres ihht. vedtekter er ikke tegnet opp og praktiseres slik det er idag.

Parkering

Leiligheten har vedtektsfestet rett til 1 garasjeplass med elbil-lader i felles garasjerekke. For øvrig gjesteparkering og gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat stikkvei med felles vedlikeholdsansvar for aksjelaget.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsbestemmelser S-4220 datert 15.03.2006.
Follobanen er reguluert til å gå i grunnen under området.
I Kittel-Nielsens vei 77 er det søkt om fasadeendring og oppføring av vertikaldelt tomannsbolig.
I Kittel-Nielsens vei 76 A er det søkt om oppføring av tomannsbolig.
I Kittel-Nielsens vei 53 er det gitt tillatelse til riving av eksisterende hus og oppføring av 3 eneboliger.
I Kittel-Nielsens vei 83 er det gitt tillatelse til riving av eksisterende bolig og oppføring av 1 tomannsbolig og 2 eneboliger.
I Kittel-Nielsens vei 85 er det gitt tillatelse til riving av eksisterende bolig og oppføring av rekkehus
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Husleie er kr 3 000,- pr. mnd. og inkluderer: Renter, avdrag og driftskostnader, kommunale avgifter, grunnpakke tv/internett.
Husleien justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til aksjelagets faktiske utgifter.
Husleien fordeles slik:
Renteutgifter: kr 102,-
Avdrag: kr 558,-
Driftsutgifter: kr 2.340,-
Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1 169 167,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 4 209 001,20.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 19 458,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 21 434,- pr. 31.12.2020
Total fellesgjeld for aksjelaget er 242.463,- pr. 31.12.2020 og lånevilkårene er:
Rentebetingelser: 5,20%
Lånets løpetid: 15 år.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 0,-.
- Pantenoteringsgebyr for kjøpers lån kr 0,-.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 7.021.434,-
Av dette beløpet utgjør kr 21 434,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring til kr. 6.850,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Marie Jore Ritterberg og Torbjørn Salve Jore

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Sæter Bosteder AS.
Aksjeboligmodellen innebærer at aksjelaget eier eiendommen, mens aksjeeierne eier aksjer som gir leierett til en bestemt bolig.
Aksjelaget består av 12 leiligheter.
Dugnad samt trappevask må påregnes.
Dyrehold må godkjennes av styret.
Kjeller- og loftsareal er pr. idag fellesareal hvor den enkelte aksjeeier disponerer sine respektive boder og hagedel uten at det er særskilt bruksrett til dette arealet gjennom vedteker/husordensregler. Hagedel som disponeres ihht. vedtekter er ikke tegnet opp og praktiseres slik det er idag.
Aksjelaget har en prosess gående der målet er å tildele kjellerareal til leilighetene i 1. etasje og loftet til leilighetene i 2. etasje.
Det er vedtatt å skifte ut noen av garasjeportene. Dette skal iflg. styreleder tas fra disponible midler og vil ikke medføre låneopptak.
I henhold til aksjelagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny aksjeeier. Dersom slik godkjenning ikke gis, bortfaller avtalen og ingen av partene har noe økonomisk ansvar ovenfor den andre.
Aksjelag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av husleie. Dette aksjelaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økt husleie dersom andre aksjeeiere ikke betaler sin husleie. Aksjelaget har imidlertid legalpant i aksjene, og manglende betaling av husleie kan dermed tvangsinndrives av aksjelaget.
Dokumenter for aksjelaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema, skjemaet er fylt ut av arvingene iht deres kjennskap om eiendommen. Da de ikke har bebodd eiendommen kan kjennskapen være mangelfull.
Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Salg av aksjeleiligheter reguleres av kjøpsloven, men avhendingslovens bestemmelser legges til grunn så langt de passer. Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at aksjene transporteres til kjøper.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 20.000,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 44-0152/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nordstrand
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR44.21152

Dato

Sist oppdatert: 14. juni 2021 kl. 15:03

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.