Komplett salgsoppgave

Stasjonsvegsvingen 16

4 190 000 kr
164 m²
4 soverom
Eiendommen
Eiendommen
Kart
Del
Kjetil Thorsen
Presenteres av
Kjetil Thorsen
Hjuksebø
Stor velholdt enebolig i 1 etg. med garasje og en eldre bolig i 2 etg. 18 mål tomt. Solrikt, rolig og flott utsikt.

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  4 190 000 kr
 • Omkostninger
  106 092 kr
 • Totalpris
  4 296 092 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  2011
 • Soverom
  4 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  164 m²
 • Bruksareal
  203 m²
 • Tomteareal
  18 000 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Gul C

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Dette liker selger best ved boligen

Huset er bygd over et plan og er en solfylt eiendom med fantastisk utsikt mot Heddalsvannet, Notodden og Gaustatoppen. Det er en 10 minutters kjøretur til Notodden sentrum og gangavstand til barneskole og bussholdeplass. Masse turområder og kort vei til Hjuksebø med bl.a. badeplass. Huset har en stor tomt med muligheter for dyrehold. Deler er skog som som da kan brukes til ved eller tømmer.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Eiendommen ligger i landlige omgivelser. Solrikt og rolig. Flott utsikt til Heddalsvannet, Notodden og Gaustatoppen. På eiendommen er det en stor velholdt enebolig i en etg. fra 2011 med gang, kjøkken, 2 stuer, 4 soverom, 2 baderom, vaskerom og garasje. Nibe 370-varmeanlegg med vannbåren gulvvarme, varmegjenvinning og ventilasjon. I tillegg er det en eldre bolig som er en del påkostet, men har et stort oppussingsbehov. Ca 18 mål eiet tomt med gårdsplass, hageareal og skog. Flott turområde rett ved. Turløyper og velpreparerte skiløyper på Breiset.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Stasjonsvegsvingen 16, 3683 NOTODDEN
Kommunenummer 3808, gårdsnummer 435, bruksnummer 11, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 203 kvm
Totalt primærrom: 164 kvm
Primærrom:
Enebolig:
1. etasje 164 kvm: Entre, gang, kjøkken, 2 stuer, 4 soverom, 2 baderom, vaskerom.
Sekundærrom:
Enebolig:
1. etasje 39 kvm: Garderobe, teknisk rom og garasje.
Bruksareal:
Eldre enebolig:
1. etasje 55 kvm.
2. etasje 45 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 17.08.2022 utført av Ole Erik Vegheim. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Kommentar areal:
Soverom og del av stue nordvestre del av boligen er på opprinnelig tegning inntegnet som terrasse. Vedlagte tegning viser boligen slik den fremstår i dag, og slik den opprinnelig ble bygget. Denne endringen er ikke registrert hos kommunen. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Byggemåte

Enebolig oppført i 1 etg. på støpt plate. Bygget i isolert bindingsverk - 30 cm isolasjon i utvendige vegger - 40 cm isolasjon på loft. Betong takstein og stål takrenner. 2-lags isolerglass vinduer. El.anlegg med 24 kurser automatsikringer. Nibe 370 varmeanlegg - varmepumpe, vannbåren varme, varmtvannsbereder og ventilasjon. Vann fra eget borehull - ny pumpe og ledning fra 2011. Avløp til privat Biovac renseanlegg - dimensjonert for 2 boliger. Røropplegg i plast. Vannledninger inne i rør i rør system. Vanninntak i plast. Avløpsrør ut i plast. Terrasse delvis overbygget. Garasje bygget inntil boligen - fullisolert - innvendig kledd med gips på OSB-plater - garasjeport med fjernstyrt åpner. Eldre bolighus fra 1906 med stort utbedringsbehov - påkostet en del i 2008: Nye takstoler, undertak og papp hele taket, ny takstein det meste av 1 side. Utvendig isolert vegger og ny kledning.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Det gjøres spesielt oppmerksom på:
Baderom 1: Det ble målt fuktighet rundt sluk i rom.
Våtrom: Foreligger ikke dokumentasjon på utførelse
Selger opplyser om at boblebad ute og ismaskin i kjøleskap ikke fungerer.
På den eldre boligen har det vært taklekkasje på siden uten takstein. Det meste innvendig i denne boligen er revet.
For utfyllende informasjon om eiendommens tekniske tilstand samt konsekvenser av angitte avvik, henvises det til tilstandsrapporten.

Standard

Laminatgulv i stuer, soverom og kjøkken fra 2022. Valnøttparkett i hall, soverom og garderoberom. Fliser med varmekabler i entre og gang. De fleste gulver har vannbåren varme med luft til vann varmepumpe. Vegger og himlinger har sparklede og malte gipsplater med innfelte downlights.
Kjøkkenet har Ikea kjøkkeninnredning med laminerte skrog og benkeplater. Sort høyglans fronter og integrerte hvitevarer - komfyr, platetopp, kaffe, mikroovn, oppvaskmaskin og frittstående kjøl-/fryseskap. Hvitevarer medfølger i forevist stand.
Innfelt TV og høyttalere i stue
Bad nr. 1 har fliser på gulv og vegg. Himling med malte plater og innfelte spotter. Sanitærutstyr og innredning bestående av boblekar, 2 heldekkende servanter med skuffer, speilskap, høyskap, vegghengt toalett og opphøyet dusjnisje med forheng.
Bad nr. 2 har fliser på gulv og vegg. Himling med malte plater og innfelte spotter. Heldekkende servant med skaper, speil med lys, vegghengt toalett og dusjnisje.
Jacuzzi på terrasse har virket til inntil nylig, men noe har skjedd - muligens med kontrollpanelet

Oppvarming

Peisovn i stue. Nibe 370 varmeanlegg med vannbåren varme i gulv, varmegjenvinning, varmtvann og ventilasjon - her kan man styre varme i hvert rom. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

ENEBOLIG:
Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse for "nybygg bolig med garasje" ble gitt den 06.12.2011.
Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:
Kosmetisk utvendig må bli utført innen 01.03.2012. Selger opplyser at dette er utført.
Dagens planløsning avviker fra bygningstegninger datert 15.05.2010. Garderoben er opprinnelig tegnet inn til å være en del av stuen. Soverommet på boligens nordvestre side er opprinnelig tegnet inn og registrert som terrasse. Dette betyr at boligen er større enn opprinnelig søkt om. Innredning av soverommet til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/søkt om og heller ikke godkjent av kommunen. Kjøper overtar ansvar, kostnad og risiko for dette videre.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.
GAMMEL BOLIG:
Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest, midlertidig brukstillatelse eller bygningstegninger for eiendommen.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning med risiko og ansvaret for eventuelle pålegg fra kommunen og kostnader forbundet med dette.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:
- Dagboknr. 118, tinglyst 15.01.2004, type heftelse: Rettigheter iflg. skjøte
Rettighetshaver: KNR: 3808, GNR: 435, BNR: 49
Bestemmelse om kloakkrenseanlegg
Dokumentet inneholder følgende: "Det gis rett til utslipp til utmarksområde fra minirenseanlegg for nyutskilt eiendom fra gnr. 35, bnr. 49 i nordøstre hjørnet av tomten."
Gnr. 35, bnr. 49 er Stasjonsvegsvingen 5.
- Dagboknr. 3209, tinglyst 25.10.2004, type heftelse: Bestemmelse om adkomstrett.
Rettighetshaver: KNR: 3808, GNR: 435, BNR: 106
Dokumentet inneholder følgende: "Det gis rett til adkomst til utskilt eiendom i nordre ende av eiendom gnr. 35, bnr. 49 mot deltagelse i felles vedlikehold."
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.
Videre er det tinglyst flere "registering av grunn" og en grensejustering:
- Dagboknr. 900018, tinglyst 12.06.1909, registrering av grunn
- Dagboknr. 1617, tinglyst 10.09.1965, registrering av grunn
Skylddelingsforretning med grensebeskrivelse.
- Dagboknr. 1618, tinglyst 10.09.1965, registering av grunn
Skylddelingsforretning med grensebeskrivelse.
- Dagboknr. 2768, tinglyst 20.09.2004, Grensejustering, registrering av grunn
Kart- og delingsforretning over en parsell av gnr. 35, bnr. 49. Det er samtidig foretatt en grensejustering mot gnr. 35, bnr. 11
Gnr. 35, bnr. 49 er Stasjonsvegsvingen 5.
Gnr. 35, bnr. 11 er Stasjonsvegsvingen 16.
Dokumentene hefter i eiendommen. Kopi av dokumentene kan fås ved henvendelse til megler.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger i landlige omgivelser på Hjuksebø. Solrikt og rolig. Flott utsikt til Heddalsvannet, Notodden og Gaustatoppen. Spredt boligbebyggelse og landbruk. Flott turområde. Bademuligheter nede på Hjuksebø friområde. Her er også stort bryggeanlegg for båter. Notodden 10 km. Nordagutu 11 km. Akkerhaugen 16 km. Gvarv 21 km. Bø 28 km.

Barnehager, skoler og fritid

Skoler:
- Hjuksebø Montessoriskole (1-7 kl.)
- Notodden ungdomsskole (8-10 kl.)
- Skolebuss
Barnehager:
- Hjuksebø barnehage (0-5 år)
- Kattekleiv barnehage (0-6 år)
- Toppen barnehage (0-5 år)
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på cirka 18 mål, ikke oppmålt. Tomten er opparbeidet med plenarealer og stor gruset gårdsplass - ca 12 mål skog med lauvtrær og grantrær nedenfor det gamle huset

Parkering

Parkering på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen har privat Biovac renseanlegg med serviceavtale.
Eiendommen har privat borehull for vann - ny pumpe og ledninger i 2011.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplanens arealdel for Sauherad kommune 2017-2028 avsatt til: LNF - formål (landbruk-, natur- og friluftsområder) med spredt boligbebyggelse.
Kommunen opplyser om at det er startet opp en prosess for å innlemme Hjuksebø i kommuneplanens arealdel som del av Notodden kommune.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.
Eiendommen grenser til 2 ubebygde tomter, som i framtiden evt. kan bli bebygd.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr. 4.814,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for renovasjon og feiing.
Eiendomsskatten er kr. 8.147,- for inneværende år.
Serviceavtale renseanlegg kr. 3.500,- pr. år
Tømming av slamavskiller hvert annet år kr. 3.000,- pr. gang.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 20-25.000 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr. 8.000,- pr. år.
Vegvedlikehold inkl. brøyting har blitt utført av eier.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv.
Tv-tuner/dekoder kan medfølge hvis ønskelig.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 808 316,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 2 909 938,-
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr. 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 4.296.092,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Atle Høiseth

Konsesjon

Det er generell driveplikt på jord og skog.
Da eiendommen er over 2 mål er den i utgangspunktet underlagt konsesjonslovgivning, og kjøper må ved kontrakt undertegne egenerklæring om konsesjonsfrihet. Denne erklæringen må godkjennes fra kommunen før eiendommen kan overskjøtes til kjøper.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar for mangler ved eiendommen slik dette ansvaret er fastlagt i avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.
Boligselgerforsikring omfatter våningshuset og/eller kårboligen med tilhørende garasje/den delen av eiendommen som er regulert til boligformål.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,35 % av salgssummen.
Minimumsvederlag: kr. 45.000,-
Tilrettelegging: kr. 12.500,-
Oppgjør: kr. 5.550,-
Markedspakke: kr. 18.400,-
Visninger: kr. 2.750,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr. 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 26-0047/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Skien
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR26.2247

Dato

Sist oppdatert: 02. desember 2022 kl. 13:56

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██

Ser du etter lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.