Komplett salgsoppgave

Mølleråsveien 4 A

9 400 000 kr
194 m²
3 soverom
Eiendommen har en praktfull beliggenhet i et av Sandefjords mest eksklusive boligområde, kun 1 km fra sentrum.
Eiendommen har en praktfull beliggenhet i et av Sandefjords mest eksklusive boligområde, kun 1 km fra sentrum.
Kart
Del
Åsen/Breidablikk
NY PRIS! Unik enebolig i et meget populært villastrøk - Garasjekjeller med 2 plasser og adkomst inn i boligen - Flott utsikt

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  9 400 000 kr
 • Omkostninger
  51 170 kr
 • Totalpris
  9 451 170 kr
 • Etasje
  4
 • Byggeår
  2022
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  194 m²
 • Bruksareal
  194 m²
 • Tomteareal
  1 360 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Gul C

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Denne boligen byr på mye spennende. Kjør rett inn i parkeringskjelleren og parker rett ved familiens daglige inngangsdør med tilhørende garderobe. Vaskerommet er praktisk plassert og er ypperlig for den aktive familie. Stor tilstøtende bod på 13,5 kvm gjør hverdagen ryddig og enkel. Med egen gjesteparkering og inngang på bakkeplan kan du enkelt ta imot dine gjester. Spennende planløsning med stue og kjøkken på hele 48,8 kvm, i tillegg til loftstue på 23 kvm. Det er 2 bad, samt separat gjestetoalett. Boligen har 3 soverom med god garderobeplass, og det er mulighet for å gjøre om til 4 eller 5 soverom dersom det er ønskelig. Nyt store solrike terrasser/uteplasser med gode solforhold.
Velkommen til en hyggelig visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Mølleråsveien 4 A, 3216 SANDEFJORD
Kommunenummer 3804, gårdsnummer 43, bruksnummer 160, seksjonsnummer 1

Innhold

Totalt bruksareal: 194 kvm
Totalt primærrom: 194 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra byggetegningene og kan avvike.

Byggemåte

Bygningene er oppført med garasjeanlegget som er fundamentert med støpt plate på mark. Eneboligen er oppført i bindingsverk og etaseskille av tre. Enkelte vegger i underetasjen støpt i betong. Taket er tekket med flat betongtakstein.

Standard

Spennende enebolig med garasje kjeller på Mølleråsen!
• Flott beliggenhet i Åsen/Breidablikk.
• Gangavstand til byen.
• Nyoppført enebolig.
• Store vindusflater med flott utsikt.
• Stor sportsbod i garasjeanlegg.
• Romslige og solrike terrasser/ verandaer.
• Kjøkkeninnredning i sort utførelse.
• Integrerte hvitevarer på kjøkken (kjøl, frys, stekeovn, platetopp (induksjon) og oppvaskmaskin.
• Baderomsinnredning i hvit utførelse.
• Vegghengte toaletter.
• Fliser på bad, WC/toalett og i entré.
• 1-stavs parkett i stue, kjøkken og soverom.
• Varmekabler i alle rom (Ikke i bod)
• Pent opparbeidet og beplantet uteområde.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Gulvarme i samtlige rom, med unntak av bod.
Balansert luftbehandlingsanlegg med varmegjenvinning og varmeveksler. Luftbehandlingsaggregat er plassert i bod/vaskerom.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse. Selger er pliktig til å fremskaffe ferdigattest, dette er under rekvirering. Papirene kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser. Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Boligen kan leies ut. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at en mindre aksjonær av Kollen Bolig AS er i familie med en ansatt ved Krogsveen, men dette er ikke i strid med egenhandelsreglene i lov om eiendomsmegling.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen har en prakfull beliggenhet i et av Sandefjords mest eksklusive boligområde, kun 1 km fra sentrum. Området er stille og fredelig, med nydelige turområder, skoler, barnehager og sentrum kun en kort spasertur unna. Mølleråsveien har svært lite gjennomgangstrafikk og er meget barnevennlig. Det er også en meget trafikkvennlig skolevei med 30 km sone for de aller minste til populære Sande Barneskole. Breidablikk ungdomsskole ligger også rett i nærheten.
For de solglade kan man nyte solen på eiendommenes flotte uteområder. Flere uteplassen er delvis overbygget og med stråleovner i taket forlenger man sommeren! Boligen har store uteplasser, her er det perfekt for grilling på varme sommerdager eller til sosiale sammenkomster.
Perfekt beliggenhet for deg som pendler i jobben med jernbane. Sandefjords lufthavn, Torp, ligger ca 15 minutters kjøring unna med mange spennende destinasjoner i inn- og utland.
Velkommen til visning!

Adkomst

Fra Sandefjord sentrum kjører man Museumsgata nordover mot Gokstadveien. I rundkjøringen ved Sandar Kirke tar man til venstre og opp Dølebakken. På toppen av bakken kommer Mølleråsveien inn til høyre. Boligen ligger da på venstre side etter 50 m. Boligen er skiltet med til salgs plakat

Barnehager, skoler og fritid

Sande barneskole, Breidablikk ungdomsskole og flere barnehager i umiddelbar nærhet.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1.360 kvm.
Eksklusiv bruksrett til naturlig tomteareal for boligen.

Parkering

Flott garasjeanlegg hvor boligen har 2 store parkeringsplasser, samt en veldig stor sportsbod. Egen inngang til boligen fra garasjekjeller.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 24.09.2019 er avsatt til: Boligformål.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 10 500,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann og avløp.
Sameiet er nylig etablert og det er inngått avtale med felles forsikring av bygningsmasse, samt tilknytning til Sandefjord bredbånd. Sameiet jobber i disse dager med å inngå avtale med brøyting og drift av felles adkomstvei/parkeringsareal. Dette vil føre til en mnd. fellesutgift for beboerne i sameiet. Ta kontakt for nærmere informasjon.
Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.
Det må påregnes kostnader til innboforsikring, samt årlig strømforbruk,

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten tilsvarende 2,5 % av andel tomtekostnad. Avgiftsgrunnlaget utgjør kr 2.000.000,- og dokumentavgift utgjør således kr 50.000,-. Det tas
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 9.751.170,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr.14.650,- for eneboliger.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Kollen Bolig AS

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Det foreligger ikke en godkjent tilstandsrapport med innhold fra tapsforskriften da dette er et nybygg med garantier. Selger har derfor heller ikke tegnet boligselgerforsikring. Det foreligger selgers egenerklæring, i tillegg til salgsoppgaven, og som interessenter må sette seg inn i før bud inngis. Eventuelle reklamasjoner må rettes direkte til selger.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen er en nyoppført bolig som selges innen 6 måneder etter fullføring. Boligen selges etter avhendingslovens bestemmelser. Dersom boligen selges til forbruker stiller selger garanti jf. avhendingslova §2-11 jf. buofl. §12.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæring og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres Interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 50.000,,- av salgssummen.
Tilrettelegging kr 10.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 16.400,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 22-0056/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandefjord
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR22.2056

Dato

Sist oppdatert: 13. oktober 2023 kl. 11:05

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.